- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.241
günaydın canım:80:Buarada gelir gelmez kacırdıgım yorumları okudum bazılarına cevap yazdım herkese günaydınnnnnnnnnnn gelinciklerrr gününüz güzel gecsin inş..
Ok tatlım bu işlemi orda yapıyorlar mı o önemli öyleyse geleyim kurtulayım artık su izlerden((
günaydın canımm:)az önce sordum arkadasa dediğim gibi plastık cerrahi bakıyomus ama bizim plastik cerrahi emekli olmus ama talepte bulunulmuş gelince haber vereyım sana olarmıı:))
günaydın arkadaşlar...
size gecelikleimin fotosunu eklicem ama daha sonra önce bi temizlik yapayımgeleyim..
birde benim nişan kasımda olucak e havalarda soğuk olucak e elbiselerde ona göre olucak acaba şimdiden elbisemi alsam mı ben kışlık bi elbise giymek istemiyorum ağır sade ama çokda ağırlıktan bayılmıcak hem nişan evde olucak hemde foto çekincek fotorafçıda güzel olsun şimdiden baksam pişman olurmuyum ki:26::26:
Günaydın kızlar :)
Herkes zamanın geçmemesinden şikayetçi evet hiç geçmiyor maalesef.
Günaydın gelinciklerr
Birşey danışmak istiyorum sizlere... Benim saçlarım siyah mavi ve uzun zamandır da bu rengi kullanıyorum hatta 3 ayda bir de boyuyorum :26: Şuan tahmin edeceğiniz üzere saçlarım çok yıprandı. Daha doğrusu saçlarım baya uzadı ve uçları kurudu çok kremlesemde kar etmiyor. Kestirmekte istemiyorum. Bana şöyle güzel bir saç bakım kürü önerecek var mı aranızda.. Saçlarımın eskisi gibi parlak ve nemli olmasını istiyorumm... Çok üzülüyorum şuanki durumlarınaaa
Buarada gelir gelmez kacırdıgım yorumları okudum bazılarına cevap yazdım herkese günaydınnnnnnnnnnn gelinciklerrr gününüz güzel gecsin inş..
canım öyle ısınıp koku çıkartıosa dikkat et, garantisi hala varsa servisine götür bence, tehlikeli olabilir. bizimki hiç öyle yapmadı.
philipsin o modelin resmini bulup eklicem bak birazdan sana.
kampanya vardı 25o yada 280tl flndı, evkurdan aldık. toz torbasız, sessiz fln...
arnica sulu sistemliler için de bi r süre sonra koku yapıyor die okumuştum biyerde. zaten ben sulu istemiyorum. çok tefarruatlı doldur boşalt fln, bana göre değil
gasoline babydollun çok güzel cnm
Günaydın canlarhaftasonu geldi umarım gününüz muhteşem geçer
hahah keşke olmasa ama nerdeeeeSAgol canım heyecanla bekliyorum gelmesini almama sen vesile oldun walla gelir gelmez yorumlarımı paylaşırım buarada okadar bol bol ütü olmasın yaa:)
canım nişan elbisesi veya abiye ayrı bir kategori olduğu için onlarda pek mevsim olmuyor aslındagünaydın arkadaşlar...
size gecelikleimin fotosunu eklicem ama daha sonra önce bi temizlik yapayımgeleyim..
birde benim nişan kasımda olucak e havalarda soğuk olucak e elbiselerde ona göre olucak acaba şimdiden elbisemi alsam mı ben kışlık bi elbise giymek istemiyorum ağır sade ama çokda ağırlıktan bayılmıcak hem nişan evde olucak hemde foto çekincek fotorafçıda güzel olsun şimdiden baksam pişman olurmuyum ki:26::26:
günaydın baharcımınsallah hepımızın günü çok güzel geçer...
günaydınnn:80:günaydınn tümm geincıklerrrr:))
günaydın canım..günaydın arkadaşlar...
günaydınnn, maalesef geçmiyorGünaydın kızlar :)
Herkes zamanın geçmemesinden şikayetçi evet hiç geçmiyor maalesef.
günaydın baharcım, al benden de o kadar, kestirmek istemiyorum nişana kadar, ama uçları acayip kurudu yıprandı, sanki yanık yanık:26:Günaydın gelinciklerr
Birşey danışmak istiyorum sizlere... Benim saçlarım siyah mavi ve uzun zamandır da bu rengi kullanıyorum hatta 3 ayda bir de boyuyorum :26: Şuan tahmin edeceğiniz üzere saçlarım çok yıprandı. Daha doğrusu saçlarım baya uzadı ve uçları kurudu çok kremlesemde kar etmiyor. Kestirmekte istemiyorum. Bana şöyle güzel bir saç bakım kürü önerecek var mı aranızda.. Saçlarımın eskisi gibi parlak ve nemli olmasını istiyorumm... Çok üzülüyorum şuanki durumlarınaaa
günaydın, inşallah:80:inşallah canım :)güzel gün bizimle olsun
günaydınnn, umarım muhteşem geçer:80:Günaydın canlarhaftasonu geldi umarım gününüz muhteşem geçer
kızlar şuan üsküdar belediyesinin nikah salonunun canlı yayınını seyrediyorum
çok ilginç ya, hafta içi ya, herhalde ondan, hiçbiri gelinlik giymemiş
genelde damat gelin ve 2 şahit var, başka pek kimse olmuyor salonda, hatta şuanki çift yalnızlar, hiç izleyen yok
memurun nikahı kıyması mübalağa etmiyorum toplam 2 dk sürmedi
ama masaya bayıldıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?