2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ok tatlım bu işlemi orda yapıyorlar mı o önemli öyleyse geleyim kurtulayım artık su izlerden ((

günaydın canımm:)az önce sordum arkadasa dediğim gibi plastık cerrahi bakıyomus ama bizim plastik cerrahi emekli olmus ama talepte bulunulmuş gelince haber vereyım sana olarmıı:))

günaydın arkadaşlar...

size gecelikleimin fotosunu eklicem ama daha sonra önce bi temizlik yapayımgeleyim..

birde benim nişan kasımda olucak e havalarda soğuk olucak e elbiselerde ona göre olucak acaba şimdiden elbisemi alsam mı ben kışlık bi elbise giymek istemiyorum ağır sade ama çokda ağırlıktan bayılmıcak hem nişan evde olucak hemde foto çekincek fotorafçıda güzel olsun şimdiden baksam pişman olurmuyum ki:26::26:

Günaydın gelinciklerr

Birşey danışmak istiyorum sizlere... Benim saçlarım siyah mavi ve uzun zamandır da bu rengi kullanıyorum hatta 3 ayda bir de boyuyorum :26: Şuan tahmin edeceğiniz üzere saçlarım çok yıprandı. Daha doğrusu saçlarım baya uzadı ve uçları kurudu çok kremlesemde kar etmiyor. Kestirmekte istemiyorum. Bana şöyle güzel bir saç bakım kürü önerecek var mı aranızda.. Saçlarımın eskisi gibi parlak ve nemli olmasını istiyorumm... Çok üzülüyorum şuanki durumlarınaaa

Bence simdi tam zamanı hem fiyatlarda uygundur bi bakın derim ben canım

Ben kına yakıyorum canım pırıl pırıl cokta canlı duruyo herkes soruyo ne kullanıyorsun diye hem besliyo hemde cok saglıklı saclarım bikere boyamıstım mahvoldu saclarım anca kınayla kurtardım sacların siyahsa siyah kınalarda var kına setlerinde her renk mevcut kumral kızıl siyah ne istersen ama suan sacın koyu oldugundan siyah yakman en mantıklısı istersen dene sende pişman olmazsın

tamam cnm hemen bakıyorum o modele şuan alamam arkadaşımın kk ile belki alabilirm de bizim burda philipsin hermodeli yok malesef önce burda çekim gücüne bakıp almak isterdim neyse aklımda olsunn

günaydın hatunlaarrr

SAgol canım heyecanla bekliyorum gelmesini almama sen vesile oldun walla gelir gelmez yorumlarımı paylaşırım buarada okadar bol bol ütü olmasın yaa:)
hahah keşke olmasa ama nerdeeee

canım nişan elbisesi veya abiye ayrı bir kategori olduğu için onlarda pek mevsim olmuyor aslında
yılın her mevsimi gittiğinde abiyecilerde aynı şeyleri bulabilirsin diye tahmin ediyorum, çünkü abiye mevsimden biraz bağımsız birşey
en azından Fatih te öyle olduğunu biliyorum, diğer yerlerde de öyledir
ama alsan da pişman olacağın bir durum olmaz herhalde, zaten kasıma şurda bişey kalmadı
1-1,5 ay bişey var

Son düzenleme:
kızlar şuan üsküdar belediyesinin nikah salonunun canlı yayınını seyrediyorum
çok ilginç ya, hafta içi ya, herhalde ondan, hiçbiri gelinlik giymemiş
genelde damat gelin ve 2 şahit var, başka pek kimse olmuyor salonda, hatta şuanki çift yalnızlar, hiç izleyen yok
memurun nikahı kıyması mübalağa etmiyorum toplam 2 dk sürmedi
ama masaya bayıldıımmmm

bu arada fotoğrafçı da foto çekiyo,
merasim bitince gelin rica etti, yalnız da resmimizi çekermisiniz diye masanın yanında ayakta durdular
adam tam çekicekken şahitlerden kadın olanı geldi girdi yanlarına, yalnız resim çektiremediler
yazık oldu geline
halden anlamayan ne insanlar var ya

günaydınn tümm geincıklerrrr:))
günaydınnn:80:

günaydın canım..
kasıma çok bişey kalmadı, bence bakmaya başla, zaten hemen beğenmek öyle kolay olmuyor
benim de kasımda nişanım

Günaydın kızlar :)
Herkes zamanın geçmemesinden şikayetçi evet hiç geçmiyor maalesef.
günaydınnn, maalesef geçmiyor

günaydın baharcım, al benden de o kadar, kestirmek istemiyorum nişana kadar, ama uçları acayip kurudu yıprandı, sanki yanık yanık:26:

inşallah canım :)güzel gün bizimle olsun
günaydın, inşallah:80:

Günaydın canlar haftasonu geldi umarım gününüz muhteşem geçer
günaydınnn, umarım muhteşem geçer:80:

İyimişş biri bizi gözetliyor diyorsun yani nikahın orda olucaksa söyle bizde izleyelim burdan Gasoline :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…