- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.261
bu arada fotoğrafçı da foto çekiyo,
merasim bitince gelin rica etti, yalnız da resmimizi çekermisiniz diye masanın yanında ayakta durdular
adam tam çekicekken şahitlerden kadın olanı geldi girdi yanlarına, yalnız resim çektiremediler
yazık oldu geline
halden anlamayan ne insanlar var ya
İyimişş biri bizi gözetliyor diyorsun yani nikahın orda olucaksa söyle bizde izleyelim burdan Gasoline :)))
aa ayıpsın hayatta kaçırmamHakket yaaa sende masallah hiç bi ayrıntıyı kacırmıosn helall kim ayagına bastı ilk onuda görmüsündür sen
kızlar hepsiden bakıyorum phips toz torbalı istemiyordum ama toztorbasızda çok pahalı iki model eklicem uygun diye kırmızı 200 tl s-bag toz torbalı yani kaliteli tek kullanımlık toz torba anlamında kolay kolay kağıt toz torbaları gibi patlamıyor..bi sitede 20 adet s-bag toz torbası 40 lira yani sürakli toz torbası alma durumu olucak..400 emiş gücü 2000 walt iyi özellikleri bi torbadan dolayı heryerde bulamassam diye düşündüm hemde 200 tl fiyatı çok uygun
diğeride 300 tl 2000 w ve 400 emiş gücü iyi yani oda toz torbalı arkadaşıma söylesemde kredi karına taksitle alsamı bana gerçi babamında kredi kartı ile alabilirm ama kendim beceremem hiç yapmadım kızlar resimde eklicem yardımcı olun fikir verin kzılar daha araştırıyorum
kırmızı 200 tl mavi 300 tlEki Görüntüle 261685 Eki Görüntüle 261686
günaydın hatunlaarrr
hahah keşke olmasa ama nerdeeee
canım nişan elbisesi veya abiye ayrı bir kategori olduğu için onlarda pek mevsim olmuyor aslında
yılın her mevsimi gittiğinde abiyecilerde aynı şeyleri bulabilirsin diye tahmin ediyorum, çünkü abiye mevsimden biraz bağımsız birşey
en azından Fatih te öyle olduğunu biliyorum, diğer yerlerde de öyledir
ama alsan da pişman olacağın bir durum olmaz herhalde, zaten kasıma şurda bişey kalmadı
1-1,5 ay bişey var
tamam canım eğer düğün yapmaktan vazgeçersek nikahım zaten orada olur
haber veririm size o zaman :))))
aa ayıpsın hayatta kaçırmam
ya bunlar pek evleniyo gibi görünmüyolardı ki,
damatta sanki masada uyicak gibiydi kollarıyla masanın üstüne falan abanmıştı, kaba şey
insan azıcık romantik romantik oturur kızın yanında
masanın altını göremedim, örtü var masanın üstünde çok güzeldi o yüzden masaaa
kırmızı daha güzel göründü gözüme nedensekızlar hepsiden bakıyorum phips toz torbalı istemiyordum ama toztorbasızda çok pahalı iki model eklicem uygun diye kırmızı 200 tl s-bag toz torbalı yani kaliteli tek kullanımlık toz torba anlamında kolay kolay kağıt toz torbaları gibi patlamıyor..bi sitede 20 adet s-bag toz torbası 40 lira yani sürakli toz torbası alma durumu olucak..400 emiş gücü 2000 walt iyi özellikleri bi torbadan dolayı heryerde bulamassam diye düşündüm hemde 200 tl fiyatı çok uygun
diğeride 300 tl 2000 w ve 400 emiş gücü iyi yani oda toz torbalı arkadaşıma söylesemde kredi karına taksitle alsamı bana gerçi babamında kredi kartı ile alabilirm ama kendim beceremem hiç yapmadım kızlar resimde eklicem yardımcı olun fikir verin kzılar daha araştırıyorum
kırmızı 200 tl mavi 300 tlEki Görüntüle 261685 Eki Görüntüle 261686
haber ver de hangi kanaldaysa biz de izleyelim senin nikahı canımtamam canım eğer düğün yapmaktan vazgeçersek nikahım zaten orada olur
haber veririm size o zaman :))))
aa ayıpsın hayatta kaçırmam
ya bunlar pek evleniyo gibi görünmüyolardı ki,
damatta sanki masada uyicak gibiydi kollarıyla masanın üstüne falan abanmıştı, kaba şey
insan azıcık romantik romantik oturur kızın yanında
masanın altını göremedim, örtü var masanın üstünde çok güzeldi o yüzden masaaa
Anladıgım kadarıyla ikisininde özellkleri aynı 2000 w ve 400 emiş gücü nedn biri 200 digeri 300 anlamadım sekil itibariyleyse benim kırmızı hosuma gitti acıkcası torbalı olmasına gelince gene torbalı olup degiştrmeden sadece haznesini cıkarıp temizleyip gene takılan modeller var onlara baktın mı hiç canım
gunaydin gelinciklerrr bugun siddetli bir bas agrisi ile uyandimmm ....feci basim agriyoo kafam cok agir gelio resmen bana suan offffffffffffffffff...... hasta gibiyim bugun hicd keydim yok
geçmiş olsun canımmmgunaydin gelinciklerrr bugun siddetli bir bas agrisi ile uyandimmm ....feci basim agriyoo kafam cok agir gelio resmen bana suan offffffffffffffffff...... hasta gibiyim bugun hicd keydim yok
buraya da hoşgeldin kuzummm.
meraba 2012´nin güzel gelinleri
dügün listesine beni de yazin da biran olsun dügünüm
kesin tarih yok ama 2012 Yaz aylari
.
buraya da hoşgeldin kuzummm
ehh yani, bi çeyiz topğine, bi düğün topiğine, bi de şafak topiğine... koştur koştur yoruldum wallahihosbuldumm kuzumm, eee 2012 evlenmek istiyorsak burayaaa dimi yani
ebrucum gecmis olsun, bende hastaydim atlattim canim, ins sende bi an önce atlatirsin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?