2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Hakket yaaa sende masallah hiç bi ayrıntıyı kacırmıosn helall kim ayagına bastı ilk onuda görmüsündür sen

kızlar hepsiden bakıyorum phips toz torbalı istemiyordum ama toztorbasızda çok pahalı iki model eklicem uygun diye kırmızı 200 tl s-bag toz torbalı yani kaliteli tek kullanımlık toz torba anlamında kolay kolay kağıt toz torbaları gibi patlamıyor..bi sitede 20 adet s-bag toz torbası 40 lira yani sürakli toz torbası alma durumu olucak..400 emiş gücü 2000 walt iyi özellikleri bi torbadan dolayı heryerde bulamassam diye düşündüm hemde 200 tl fiyatı çok uygun

diğeride 300 tl 2000 w ve 400 emiş gücü iyi yani oda toz torbalı arkadaşıma söylesemde kredi karına taksitle alsamı bana gerçi babamında kredi kartı ile alabilirm ama kendim beceremem hiç yapmadım kızlar resimde eklicem yardımcı olun fikir verin kzılar daha araştırıyorum

kırmızı 200 tl mavi 300 tl

İyimişş biri bizi gözetliyor diyorsun yani nikahın orda olucaksa söyle bizde izleyelim burdan Gasoline :)))
tamam canım eğer düğün yapmaktan vazgeçersek nikahım zaten orada olur
haber veririm size o zaman :))))

Hakket yaaa sende masallah hiç bi ayrıntıyı kacırmıosn helall kim ayagına bastı ilk onuda görmüsündür sen
aa ayıpsın hayatta kaçırmam
ya bunlar pek evleniyo gibi görünmüyolardı ki,
damatta sanki masada uyicak gibiydi kollarıyla masanın üstüne falan abanmıştı, kaba şey
insan azıcık romantik romantik oturur kızın yanında
masanın altını göremedim, örtü var masanın üstünde çok güzeldi o yüzden masaaa

Anladıgım kadarıyla ikisininde özellkleri aynı 2000 w ve 400 emiş gücü nedn biri 200 digeri 300 anlamadım sekil itibariyleyse benim kırmızı hosuma gitti acıkcası torbalı olmasına gelince gene torbalı olup degiştrmeden sadece haznesini cıkarıp temizleyip gene takılan modeller var onlara baktın mı hiç canım

gasoline cnmcım burası küçük bi yer toplasan bakabileceğim 5 mağaza var ya bulamassam diye geldi aklıma ondan sordum ben kararsız bi yapıda olduğumdan pişmanda olmak istemiyorum bilemedim napsam ki artık elimde para olduğu hafta yavaş yavaş bakayım gerçi erkek alıyor onu ama mevsim dolayısıyla sıkıntıya gelmiyim diyorum bakalım..1,5 ayda da başka model sanmam beğenirmiym ama kendimede güvenmiyorum başka beğenirsemde kendimi asarım =D

Merak ettim yaa bende izlicemm Allah mutlu mesut etsin ama o adamla işi zor ama gönül bu .... neler oluyor hayatttaa

kırmızı daha güzel göründü gözüme nedense ama sürekli torba almak zor olmayacak mı yaa, zamanla toztorbasız fiyatını yakalayacaksın zaten canım:26:

haber ver de hangi kanaldaysa biz de izleyelim senin nikahı canım

evet cnm bez torba oluyor hani dolunca fermuar gibi altını açıyorsun yıkayıp tekrar tekrar kullanabiliyorsun onlardan rastlamadım hiç toz torbasız hep istiyordum ama bazı model yorumlarımda herseferinde toz haznesini dökmek gerekiyormuş çabuk doluyormuş aklım çok karıştı açıkcası acaba şimdi 200 tl uygun alsam mı ama sıcak hava üflemesi toz kokusu yapmasından korkuyorum yorumları okuyuncada insanın fikri değişiyor bakalım daha araştırıcam ama aklımda bi model olsun içime sinsin istiyorum 400 tlye kadar düşünüyorum bakalım araştırıcam daha emiş gücü 400 çok iyi artık toz torba olayınıda napıyım kabullenicem heralde..

gunaydin gelinciklerrr bugun siddetli bir bas agrisi ile uyandimmm ....feci basim agriyoo kafam cok agir gelio resmen bana suan offffffffffffffffff...... hasta gibiyim bugun hicd keydim yok

geçmiş olsun ebrum hava kapalı olunca insna kendini kötü hissediyor benimde dişmde aprı değilde sızı diyelim var bi hantallık bi hantallık anlamadım gitti

belki işime çok yarıcak belkide 1 kez giyip dolapta bekleticem 5 tane geceliğim var onların fotosu yok nereye koyduğumu hatırlamadığım için çekemedim..elimin altında giyerim diye aldıklarım var düşünüyorumda keşke bunları alana kadar daha önemli eşyaları alsaymışım ama olsun yine işime yarar şimdi ekliyorum fotoları

taytları gün içinde giymek için aldım dahada almak isityorum dizi çıkan pijamalardansa taytlar daha seksi geliyor bana bikaçtanede eşoftman altı almak isityorum yine diz olayı olmayanlardan çok şey istiyorum ama bakalım yapabildiğim kadarı ile altlı üsütlü şort takımları çok giyerim ama o satenlerden pek emin değilim hele o bihter geceliğini biliyorum nasıl giyerim çok uzun

merhaba güzel gelincikler nasılsınız bi kaç gundur giremiyordum simdi yazılanları okumaya calışıyorum ne çok sayfa birikmiş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…