2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharcım zeytinyağı 1 yumurta 2yada3 damla ylang ylang yağı ve 1 ampul bepanthen hepsini karıştır güzelce bütün saçına iyice yedir.snr kafana bir poşet sar 2 yada 3 saat kalsın arada fön makınasıyla sıcaklık wer yıka...sonraa gelsin bakımlı saçlarrrr benimde saçlarım belime kadar bu bakım sayesinde parlak ve çok az kırık var..istersen ylang ylang yağını koymayadabilirsin kokusu hemen cıkmıyo çünkü ama kötü değil kokusu değişik biraz

ehh yani, bi çeyiz topğine, bi düğün topiğine, bi de şafak topiğine... koştur koştur yoruldum wallahi

aynen deryacim, ordan oraya ordan oraya kosturmaktan yoruluyoruz vallahi, neyse tatli telas diyelim bunun adina

güzel seyler almissin, kesinlikle kullanirsin canim merak etme, keske baska bisi alsaydim dedin ama bunlara da gerek var
uzun geceligi zaten cikarmak icin giyeceksin :78: nasil giyecegini fazla düsünme derim
güzel günlerde kullan canim

gunaydin gelinciklerrr bugun siddetli bir bas agrisi ile uyandimmm ....feci basim agriyoo kafam cok agir gelio resmen bana suan offffffffffffffffff...... Hasta gibiyim bugun hicd keydim yok

canım çok geçmiş olsun bende de aynı bdurum var başımın bi tarafında bir ağrı gözümü açmakta güçlük çekiyorum

güzel seyler almissin, kesinlikle kullanirsin canim merak etme, keske baska bisi alsaydim dedin ama bunlara da gerek var
uzun geceligi zaten cikarmak icin giyeceksin :78: nasil giyecegini fazla düsünme derim
güzel günlerde kullan canim
[/QUOTE]

=) saol cnm hepsi çıkartmak için doğru ..sen öyle yazınca aklıma geldi damat bohçası için sevgilime anlattım saten gecelik penye takımıda var falan diyorum oda bana ciddiyetle aşkım bana alma diyo bende neden aşkım olması gerekiyor alıncak ya aşkım ben bişey giymiycem üzerime dedideli ya bende bekliyorum ciddi bişey dicek diye

Lavantacım, cicilerini güle güle giy canım...

bu taarifin bi değişini ben küçükken annem bana yapardı, o zaman saçlarım çok güzeldi
ylang ylang yerine zeytinyağı koyadı annem, bir de sarımsak
ama acayip güzel olurdu saçlarım... bigün sarımsaksızını deneyeyim bende

Bende en kısa sürede ceyiz topigine katılmak istiyorum bi fırsat bulayım eklicem resimlerimi

canım nezamandır karşılaşamıyoruz benimde 2 yıldır falan senin gibi 3 ayda falan boyardım simsiyahtı ama çok sıkıldım ve dediğin gibi 2 yıldırda kestirmiyodum çok yıpranmıştılar kremlesemde zor taranıyodu hep kopuyodu ama artık simsiyah kaş simsiyah saç bıkmıştımm kendime aynaya bakmaktan bile sonra ani bi kararla 10 gün kadar önce kuaföre gittim açtırdım saçlarımın rengini organik bi boyayla açtı hiç yıpranmadı benim kırık olan yerleride kestirdim düğüne daha 8 9 ay var uzar canım ya kestimek en iyi çözüm şimdi tarak kayıyo saçımda hem kısa olsa neolcak postişlerle ne gelin başı yapıyo iyi kuaförler benim belime kadardı şimdi onzumdan biraz daha aşağıda böyle kısa saçta maşa çok sevdimden kestirdim birazda rengi hürrem rengi oldu açılmışken açık bi renk olsun bari dedim turuncu oldum görenler tanıyamıyo bile nişanlımda çok beğendi çok farklı biri gibi oldum kaş rengimide hafif kırdırdım ama tabi ilk boyama olduğundan boyalı yerler biraz daha koyu kendi saçım biraz daha açık oldu 6 ay falan boyamamıştım siyahı istemediğim için 2.boyamada her yeri aynı olur dedi kuaför 1 ay sonra tekrar boyatcam ocak şubattan sonrada çikolata kahveye falan çevircem gelinlikte kahverengi istiyorum böyle bakır falan gelinlikte pek sevmiyorum doğal gözüksün diye kahve tonlarına boyatcam

lavantacım cicilerini güle güle kullan canım çok güzeller sende benim gibi pijama gecelik hastasıymışsın benimde birsürü oldu koycak yer yok artık annemden gizli alıyorum yeter alma artık diyo çünkü aynen canım bende evde giymeye tayt ve eşofman altı alıcam tabi çeyiz eksiklerinden onlara sıra gelirse offf ya ne çok alıncak şey var daha.bide canım aynen benim nişanlımda seninkiyle aynı fikirde

saol cnm ..bende hep almak isterim ama olmuyor maleseff

biraz önce kayınvalidemi aradım konuştuk senin buraya gelme imkanın varsa gel burdan bakalım bohça için dedi..ben gitsem bile şunlar şunlar alınıyor diyemem ki ki annemde pek izin vericeni düşünmüyorum hani izin vermesse de sıkma canını ordan bakarız biz boş gelmeyelim ayıp olur diye söylüyorum dedi..nasıl yapsam annem izin vermiceni biliyorum ama şansımı denesemmiki?

kayınvalidenler gönen dışındalar mı canım?

kayınvalidenler gönen dışındalar mı canım?

istanbulda tatlım..şimdi altın işi istnbulda halledilirse bizimkinler kızar çünkü kız tarafı ile çıkılıyor bu alışverişe ben bişey diyemem neler yapılır gerçekten tam haberim yok annemi ikna etmek zaten zorda ..hani istda çeşit çok fiyatlar daha uygundur sanıyorum hemde onlar ellerinde gelseler daha iyi düşününce ama bilmiyorum bilmiyorum annem istemez kesinlikle

aslında onların gelmesi daha hoş olur tabi ama malum gönen işte, çeşit pek yok, istanbulda türlü sçenek var, alışveriş daha hesaplı olabilir.. ama eğer ailen problem eder diosan hiç üsteleme bence. Ama annene danış, kayınvalidenin dediğini söyle, anneler elbet bir çıkar yol bulur tatlım

selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmmm
selam tatlım:80:

ayy canım benım cok sagol ya hemen deneyecegım vallaaa

sen annene bi söyle canım izin verirse gidersin bide kayınvaliden sorarsa ne alıncak diye söyle canım ya bikere nişanlanıyoz napalım gerekliler alıncak fazlasını söylemiyosun ya. annen izin vermezsede napalım oraya gelince sizin ordan alırsınız sıkma canını bi şekilde hepsi olur

çok stresli işlermiş yaa..kayınvalidemede ismi ..anne diyorum snr annecim diyorum erkenmi dedim çok zorlanıyorum ama artık napayım..küçük görümcem ben lavantayı seviyorum demiş yawrım ya bende en çok onu sevdim ayy kızlarr ev işide yattı daha anneme söylediğim an annem alamazlar demişti ne ön görüsü yüksek kadınmış analar kutsaldır dinleyin dün akşam dedim anne kredi çıkmıcak heralde ben demiştim ben ne dersem çıkar dedi doğru ne dese çıktı ben heryerin toz pembe gördüğmden farkedemiyorum

ayy açtım müziği son ses kıvrak şarkılar dinlemeye çalışıyorum enerji versin düşün düşün ruhum sıkıldı

düşünme canım okadar ya evi şimdi değilde bikaç sene sonra alırlar napalım o anne deme olayını sorma ya acayip kasıyorum kendimi dice dicem diyorum boğazımmda takılıyo sanki ama benim durum farklı 8yıldır tanıyorum ya şimdiye kaadar hiç anne dememiştim nişanlanınca dicem diyodum nasılsın falan diyodunm şimdide acayip zor geldi ilk tlfnda dedim yüzüne daha demedim ama babaya diyebiliyorum nedense.ayrıca nişanlımda kendi annesi gibi ilk günden beri anne anne deyip duruyo valla hep hatta bizdeyken arkadaşları arıyo annemlerdeyim diyo ya imreniyorum valla beni bi arkadaşım arasa diyemem hayatta nişanlımın adını söylerim onlardayım diye.ama alışcaz napalım dicem telefoda diyorum ya ilk görüşte yüzünede dicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…