- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.301
ayy canım benım cok sagol ya hemen deneyecegım vallaaa
saol cnm ..bende hep almak isterim ama olmuyor maleseff
biraz önce kayınvalidemi aradım konuştuk senin buraya gelme imkanın varsa gel burdan bakalım bohça için dedi..ben gitsem bile şunlar şunlar alınıyor diyemem ki ki annemde pek izin vericeni düşünmüyorum hani izin vermesse de sıkma canını ordan bakarız biz boş gelmeyelim ayıp olur diye söylüyorum dedi..nasıl yapsam annem izin vermiceni biliyorum ama şansımı denesemmiki?
canım sen sor annene ama izin wermezsede cok üstleme annelerin hep bi bildiği oluyoo nolcak senin oldugun yerden alırsınız bende söleyememiştim şunlar alınacak die ama Allahtan kayınvalidem hepsini kendi düşündü hatta beni magazada bıraktı satıcı kızada tembihlemiş neyi begenirse ayırın die böylelikle atlatmış oldum bende zaten 3 bölüm war kıyafet kozmetik gecelik-çamaşır inş kolaylıkla halledersiniz...biz gelinciklerde çok utangaç oluyoruz yaff
düşünme canım okadar ya evi şimdi değilde bikaç sene sonra alırlar napalım o anne deme olayını sorma ya acayip kasıyorum kendimi dice dicem diyorum boğazımmda takılıyo sanki ama benim durum farklı 8yıldır tanıyorum ya şimdiye kaadar hiç anne dememiştim nişanlanınca dicem diyodum nasılsın falan diyodunm şimdide acayip zor geldi ilk tlfnda dedim yüzüne daha demedim ama babaya diyebiliyorum nedense.ayrıca nişanlımda kendi annesi gibi ilk günden beri anne anne deyip duruyo valla hep hatta bizdeyken arkadaşları arıyo annemlerdeyim diyo ya imreniyorum valla beni bi arkadaşım arasa diyemem hayatta nişanlımın adını söylerim onlardayım diye.ama alışcaz napalım dicem telefoda diyorum ya ilk görüşte yüzünede dicem inşallah
denzorhn, canım haklısın walla, erkekler pek rahat anne diyolar.. beni istedikleri akşam hemen anne baba demeye başladı benimkinapalım lavantacım bizde ev istiyoduk ama düğüne kadar olmucak yinede istediğimiz mobilyaları alcaz napalım uymazsada napalım herşeyin bi çözümü vardır yaparız bişeyler. anne baba deme konusundada nişanlanınca dersin canım merak etme nişanlın hemen der zaten erkekler nedense çok rahat bu konuda ilk günden alışıveriyolar benim nianılmda abimde hemen ilk günden demişlerdi anormallik bende galiba
ben bikere tlfda kayınvalideme baba dedim yanlışlıkladnzorhn bende kolay söyledim yahuu ilk xxteyze snr o dedi samimi ollaım diye bende tamam annecim dedim ama ne zor çıktı ağzımdan ben hadi kolaycacık söylücem heralde ama zor utanıyorum tezat konuşma oldu şöyle düzeltyim zor da olsa anne diyebileceğim hemencecik..
mutluyum mutluyum mutluyum bende nişanlanıcam snr evlenicem belki biraz çalışırım sonra bebeğim olur belkide bebeklerim allahım ne güzel ya kendi evim olucak kendim ilgilencem istediğimde değiştirebileceğim azda olsa herşeyim bizim diyeceğim ..ben artık biz olma yolunda gidiyorumm
kızllar görücvüm geldi bizimkiler pazar günüde erkkelerle gelecekler acayip heyecanlıyım yaa
hadi gözünaydın cnm ilkini atlatmıssın darısı pazar gününe babanın haberi olmuştur artık bişey dedi mi?
derya ne çok güldüm kız sana ilahii baba haa ...bende patronuma baba demiştim işin kötüsü o oğluna münasip görmüştü beni istemişlerdi yani ben istememiştim ondan snr sen gel adama baba de =D kardeşimde anneme bana aşkım diyip duruyor artık sevgilisine diye diye alışkanlık oldu heralde =D
babam normal görücü geldi sanıyo işte işler karışık halledecez şekerim yaw işte
o da komikmiş canım yaahadi gözünaydın cnm ilkini atlatmıssın darısı pazar gününe babanın haberi olmuştur artık bişey dedi mi?
derya ne çok güldüm kız sana ilahii baba haa ...bende patronuma baba demiştim işin kötüsü o oğluna münasip görmüştü beni istemişlerdi yani ben istememiştim ondan snr sen gel adama baba de =D kardeşimde anneme bana aşkım diyip duruyor artık sevgilisine diye diye alışkanlık oldu heralde =D
canım gözün aydın, inşallah baban da beğenirkıs ilahi ne güldüm size cnm ya ewt ama babam normal görücü geldi sanıyo işte işler karışık halledecez şekerim yaw işte
boşver söylemeyin o zaman sen bizdeki dalavereleri görsen herkese ayrı bir yalan gizlemece annem ben teyzem valla döktürüyoruz bu sene oscarlığız işin birde bu yalanları unutma yüzü var orasını düşünmüyorum hiç.
negiydin bakayım sen bende kıyafet canavarı kendim çok stres ediyorum yaa ondan:26:
o da komikmiş canım yaa
canım gözün aydın, inşallah baban da beğenir
ne oldu isteme olaylarımı var?ben söz gecesi uğurlarken annecim babacım demiştim. sonrada hep dedim. ama ilk söylerken çok utanmıştım.
sözlüm de söylemişti. ama kendi duyabilceği kadar kısık sesle.sonra bi kerede babacım diceğine amca demişti babama. oluyor böyle şeyler.
ewt pazar günüde geliyolarrrr cnmkiommm
ne oldu isteme olaylarımı var?ben söz gecesi uğurlarken annecim babacım demiştim. sonrada hep dedim. ama ilk söylerken çok utanmıştım.
sözlüm de söylemişti. ama kendi duyabilceği kadar kısık sesle.sonra bi kerede babacım diceğine amca demişti babama. oluyor böyle şeyler.
hayayy arkadaşımda evlendi kayınpederine baba diyordu sorun yoktu ama bayram ziyaretinemi ne gitmişlerdi aziz amca demiş ayy ne çok gülmüştüm anlattığında..insan şaşırıyor işte
hahaha. duruma bak. adam bozulmuştur.bende hemen idare ettim. amca değil canım baba dicen dedim. alışamadı tabi hala dedim. annemde utandırmasana çocuğu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?