- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.321
biliyorum orayı canım yeni açıldı yani yaz başında benimde nişanım 25 hazirandaydı aynen didik didik ettik çarşıyı benimde evde olduğundan sade bi abiye baktım kırmızı yada yeşil diyodum kapalı çarşıda tarakçılardan mor bi abiye en çok onu beğendim onu almıştım bende güle güle giy canım nişanında sende inşallah. bende bi ölçeyim bakayım göbek çevremi merak ettim valla. annem falan göbeğim var deyince kızıyo oda göbekmi saçmalama ayva kadar ufacık bişey var zayıflama sakın diye kızıp duruyo evdekilerde nişanlımda ye ye deyip duruyolar diyet yapmama çok kızıyo valla nişanlım
sonra sana sormadımı neden böyle dedin diye.. bakalımm neler neler olucak zaman geçtikçe
ölç bakalaım kaç çıkıcak (= canım benmki ayva göbek falan değil bildiğin karpuz yani (= benmilerde zayıflama diyo (= kiloyla işim yok ama yinede diyetteyim şimdi tartıldım 51.4 çıktım..evlendkten sonra kilo almaktan çok korkuyorum ben yaa
tamam canım, haber veririmkırmızı daha güzel göründü gözüme nedenseama sürekli torba almak zor olmayacak mı yaa, zamanla toztorbasız fiyatını yakalayacaksın zaten canım:26:
haber ver de hangi kanaldaysa biz de izleyelim senin nikahı canım
oohh çok iyi yapmışsın, renkli güzel geceler de lazım dimi bize,belki işime çok yarıcak belkide 1 kez giyip dolapta bekleticem 5 tane geceliğim var onların fotosu yok nereye koyduğumu hatırlamadığım için çekemedim..elimin altında giyerim diye aldıklarım var düşünüyorumda keşke bunları alana kadar daha önemli eşyaları alsaymışım ama olsun yine işime yarar şimdi ekliyorum fotoları
taytları gün içinde giymek için aldım dahada almak isityorum dizi çıkan pijamalardansa taytlar daha seksi geliyor bana bikaçtanede eşoftman altı almak isityorum yine diz olayı olmayanlardan çok şey istiyorum ama bakalım yapabildiğim kadarı ile altlı üsütlü şort takımları çok giyerim ama o satenlerden pek emin değilim hele o bihter geceliğini biliyorum nasıl giyerim çok uzun
canım en azından sor bir kez, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karasaol cnm ..bende hep almak isterim ama olmuyor maleseff
biraz önce kayınvalidemi aradım konuştuk senin buraya gelme imkanın varsa gel burdan bakalım bohça için dedi..ben gitsem bile şunlar şunlar alınıyor diyemem ki ki annemde pek izin vericeni düşünmüyorum hani izin vermesse de sıkma canını ordan bakarız biz boş gelmeyelim ayıp olur diye söylüyorum dedi..nasıl yapsam annem izin vermiceni biliyorum ama şansımı denesemmiki?
dnzorhn bende kolay söyledim yahuu ilk xxteyze snr o dedi samimi ollaım diye bende tamam annecim dedim ama ne zor çıktı ağzımdan ben hadi kolaycacık söylücem heralde ama zor utanıyorum tezat konuşma oldu şöyle düzeltyim zor da olsa anne diyebileceğim hemencecik..
mutluyum mutluyum mutluyum bende nişanlanıcam snr evlenicem belki biraz çalışırım sonra bebeğim olur belkide bebeklerim allahım ne güzel ya kendi evim olucak kendim ilgilencem istediğimde değiştirebileceğim azda olsa herşeyim bizim diyeceğim ..ben artık biz olma yolunda gidiyorumm
hallolur hallolur, hayırlı işler bunlar, Allah da yardım eder inşallahkıs ilahi ne güldüm size cnm ya ewt ama babam normal görücü geldi sanıyo işte işler karışık halledecez şekerim yaw işte
hahha oscar heeeboşver söylemeyin o zaman sen bizdeki dalavereleri görsen herkese ayrı bir yalan gizlemece annem ben teyzem valla döktürüyoruz bu sene oscarlığız işin birde bu yalanları unutma yüzü var orasını düşünmüyorum hiç.
negiydin bakayım sen bende kıyafet canavarı kendim çok stres ediyorum yaa ondan:26:
şimdi gariplik demeyelim, sana da ayıp olmasın :))kızlar bizde mayısta nişanlandık nişandan 2 gün önce isteme ve söz oldu ama biz hala teyze ve amca demeye dewam ediyoruz ewlenince anne baba dicez bizde bi gariplik mi war ne hihoytt
aaah ahhh bende de bende deeebende göbek yok ama kalça vardır. her türk kadınınında olduğu gibi. :2: boyum uzun olduğu için çok kötü durmuyor ama çok dar kesimli gelinlik giyemem.üzülme canım. evlendikten sonra daha hareketli olcağımız için kilo bile verebiliriz.
aa aileler bişey demiyor mu? 021204 benimki alış alış sık sık ara samimi olun aiecek falan filan diyor neyse canlar kimse kalmadı bende gidiyorum hapinize iyi akşmalar
tamam canım, haber veririm
oohh çok iyi yapmışsın, renkli güzel geceler de lazım dimi bize,
hakkaten ben taytı hiç düşünmemiştim, alayım ben de bikaçtane şöyle siyahlarından, belki acuk daha zayıf gösterir
canım en azından sor bir kez, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
yani şansını denemeden bilemezsin dimi?
bu arada zaten kayınvaliden biliyordur neler alınacağını, çünkü çok klasiktir hani bunlar,
ayrıca sen bişey de isteme zaten, bence hiç gerek yok öyle şeylere
onların gönlünden ne kopuyorsa sana onları alacaklar, neticede onların sana hediyeleri olacak alınanlar
alışverişin nerede yapılacağı ile ilgili de benim bildiğim erkek tarafı nereye isterse oraya götürür,
bize alınıyo alınanlar ama alışverişi yapan onlar
anneme defalarca sordu kayınvalidem, siz nereye isterseniz oraya gidelim, bizim aklımıza gelmeyen almayı unuttuğumuz birşey varsa söyleyin lütfen diye
annem yok dedi, siz yapıcaksınız alışverişi, sizin için neresi uygunsa oraya gidelim diye
bu arada annenle istanbul a gelmen mümkün olmaz mı, hani annensiz alışveriş yapmamış olursun hem de yalnız gelmemiş olursun, olur mu acaba?:26:
ne büyük mutluluklar, ne güzel heyecanlar değil mi...
hallolur hallolur, hayırlı işler bunlar, Allah da yardım eder inşallah
hahha oscar heeeamaaaan imzayı atana kadar idare ediverin
tapuyu kocaya verdikten sonra, kimse alamaz sizi kocanızın elinden
şimdi gariplik demeyelim, sana da ayıp olmasın :))
ama tabi en azından nişandan sonra deseydiniz hoşlarına giderdi ailelerinizin :)
beni zaten istediklerinden 3 hafta sonra nişan yaptık, istediler ben anne baba demeye başladım
nişanlım da aynı şekilde, hiç zorlanmadım, çok sevdiğimden belki bilmiyorum
nişan alışverişinde falan da annecimler kızımlar havada uçuştu, sonra da aynı şekilde devam ediyo çok şükür :)
oh oh çok şükür aman Allah bozmasın hep böyle iyi olun bizde iyi olalım herkeşler iyi olsun beni tanıyolar senelerdir artık utangaçlıktan oldugunu biliyolar çok seviyolar beni Allah razı olsun çok iyiler nisanda bizde dicez inş.
denzorhn, canım haklısın walla, erkekler pek rahat anne diyolar.. beni istedikleri akşam hemen anne baba demeye başladı benimki
1,5yıl oldu ben hala dilimin ucuyla diyorum walla
Bu arada ben de bursalıyım canım
ben bikere tlfda kayınvalideme baba dedim yanlışlıklakadın bozguntuya vermedi neyse
ölç bakalaım kaç çıkıcak (= canım benmki ayva göbek falan değil bildiğin karpuz yani (= benmilerde zayıflama diyo (= kiloyla işim yok ama yinede diyetteyim şimdi tartıldım 51.4 çıktım..evlendkten sonra kilo almaktan çok korkuyorum ben yaa
selam cancagzlarim beni kimse özlemedi mi bakiyim cok ayip vallahi
bu hafta cok yoruldum 3 ögretmen eksik calismak cok yordu beni kafam kazan gibi! allahtan hafta sonu geldi de rahatladim...is cikisindan sonra kozmetikciye gittim yüzümü temizletmeye...vakumladilar sonra bütün pislikleri sktilar canim yandi ve suan yüzüm kizarik artik 1-2 gün idare edicem.
kizlar bu arada bilen bilir nisanlimin ailesi aramamisti ya bayramda ailemi...sonra ben konusmustum ayip ettiklerini söylemistim falan...daha sonra adam babamla konustu fakat annemi aramamisti.
gecen gün adam 2 kere kisa cagri atti. annem geri dönmedi. annemin sebebi su : hatasini bilyior bunun icin ariyor ama cagri atiyor ben ariyayim diye. 2-3 lirasina kiyamiyo mu sanki ben sonra geri aramiycam!
hakli mi haksiz mi siz karar verin...
az önce 2-3 kere uzun caldirdi kendileri annemde telefona 2-3 kere cikti ve o anlarda hep telefon kapandi...yani adam aramiyo annemin geri dönmesini bekliyo...annem baya sinir oldu suan mutfakta sinirden sigara tüttürüyo.
haksiz mi
Gasoline patates soğan kovalarını göremedim canım listede
yok artık çaldırmak ne demek yaaa, bir de kayınpederin anneni çaldırmışselam cancagzlarim beni kimse özlemedi mi bakiyim cok ayip vallahi
bu hafta cok yoruldum 3 ögretmen eksik calismak cok yordu beni kafam kazan gibi! allahtan hafta sonu geldi de rahatladim...is cikisindan sonra kozmetikciye gittim yüzümü temizletmeye...vakumladilar sonra bütün pislikleri sktilar canim yandi ve suan yüzüm kizarik artik 1-2 gün idare edicem.
kizlar bu arada bilen bilir nisanlimin ailesi aramamisti ya bayramda ailemi...sonra ben konusmustum ayip ettiklerini söylemistim falan...daha sonra adam babamla konustu fakat annemi aramamisti.
gecen gün adam 2 kere kisa cagri atti. annem geri dönmedi. annemin sebebi su : hatasini bilyior bunun icin ariyor ama cagri atiyor ben ariyayim diye. 2-3 lirasina kiyamiyo mu sanki ben sonra geri aramiycam!
hakli mi haksiz mi siz karar verin...
az önce 2-3 kere uzun caldirdi kendileri annemde telefona 2-3 kere cikti ve o anlarda hep telefon kapandi...yani adam aramiyo annemin geri dönmesini bekliyo...annem baya sinir oldu suan mutfakta sinirden sigara tüttürüyo.
haksiz mi
kilo muhabbeti dönmüş burdaaaben calanetics egzersizleri yapıyorum bir de leslie ile yürüyorum katılmak isteyen varsaaa gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?