2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar bizde mayısta nişanlandık nişandan 2 gün önce isteme ve söz oldu ama biz hala teyze ve amca demeye dewam ediyoruz ewlenince anne baba dicez bizde bi gariplik mi war ne hihoytt

aa aileler bişey demiyor mu? 021204 benimki alış alış sık sık ara samimi olun aiecek falan filan diyor neyse canlar kimse kalmadı bende gidiyorum hapinize iyi akşmalar

ölç bakalaım kaç çıkıcak (= canım benmki ayva göbek falan değil bildiğin karpuz yani (= benmilerde zayıflama diyo (= kiloyla işim yok ama yinede diyetteyim şimdi tartıldım 51.4 çıktım..evlendkten sonra kilo almaktan çok korkuyorum ben yaa

bende göbek yok ama kalça vardır. her türk kadınınında olduğu gibi. :2: boyum uzun olduğu için çok kötü durmuyor ama çok dar kesimli gelinlik giyemem. üzülme canım. evlendikten sonra daha hareketli olcağımız için kilo bile verebiliriz.

tamam canım, haber veririm

oohh çok iyi yapmışsın, renkli güzel geceler de lazım dimi bize,
hakkaten ben taytı hiç düşünmemiştim, alayım ben de bikaçtane şöyle siyahlarından, belki acuk daha zayıf gösterir

canım en azından sor bir kez, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
yani şansını denemeden bilemezsin dimi?

bu arada zaten kayınvaliden biliyordur neler alınacağını, çünkü çok klasiktir hani bunlar,
ayrıca sen bişey de isteme zaten, bence hiç gerek yok öyle şeylere
onların gönlünden ne kopuyorsa sana onları alacaklar, neticede onların sana hediyeleri olacak alınanlar
alışverişin nerede yapılacağı ile ilgili de benim bildiğim erkek tarafı nereye isterse oraya götürür,
bize alınıyo alınanlar ama alışverişi yapan onlar
anneme defalarca sordu kayınvalidem, siz nereye isterseniz oraya gidelim, bizim aklımıza gelmeyen almayı unuttuğumuz birşey varsa söyleyin lütfen diye
annem yok dedi, siz yapıcaksınız alışverişi, sizin için neresi uygunsa oraya gidelim diye

bu arada annenle istanbul a gelmen mümkün olmaz mı, hani annensiz alışveriş yapmamış olursun hem de yalnız gelmemiş olursun, olur mu acaba?:26:

ne büyük mutluluklar, ne güzel heyecanlar değil mi...

kıs ilahi ne güldüm size cnm ya ewt ama babam normal görücü geldi sanıyo işte işler karışık halledecez şekerim yaw işte
hallolur hallolur, hayırlı işler bunlar, Allah da yardım eder inşallah

hahha oscar heee amaaaan imzayı atana kadar idare ediverin
tapuyu kocaya verdikten sonra, kimse alamaz sizi kocanızın elinden

kızlar bizde mayısta nişanlandık nişandan 2 gün önce isteme ve söz oldu ama biz hala teyze ve amca demeye dewam ediyoruz ewlenince anne baba dicez bizde bi gariplik mi war ne hihoytt
şimdi gariplik demeyelim, sana da ayıp olmasın :))
ama tabi en azından nişandan sonra deseydiniz hoşlarına giderdi ailelerinizin :)

beni zaten istediklerinden 3 hafta sonra nişan yaptık, istediler ben anne baba demeye başladım
nişanlım da aynı şekilde, hiç zorlanmadım, çok sevdiğimden belki bilmiyorum
nişan alışverişinde falan da annecimler kızımlar havada uçuştu, sonra da aynı şekilde devam ediyo çok şükür :)

Son düzenleme:
aaah ahhh bende de bende deee
üst bedenim 36, alt bedenim kilo aldıktan sonra artık 40 olduuuu
bikaç ay önce hiç değilse 38de oluyodu ama artık o da olmuyoooo
ay kilo vermem lazıımm
boyum 1.70, benim kilom ancak 50ye düştüğünde kalçam kalmıyoo, o zaman da öcü gibi oluorum, gözlerimin altı çöküyo

ay evet evlendikten sonra belli mi olur veririz, hatta bölgesel bilee verebiliriz :)))))))

Son düzenleme:
aa aileler bişey demiyor mu? 021204 benimki alış alış sık sık ara samimi olun aiecek falan filan diyor neyse canlar kimse kalmadı bende gidiyorum hapinize iyi akşmalar

walla kimse bişi demiyo tatlım bize bıraktılar herhalde aramız cok iyi çok şükür can ciğeriz ailelerimizde cok iyi anlaşıyor ama utanıyorum ben o yüzden diyemiyorum daha vakit war ewlenince deriz bahanesinin altına sığınıyoruz bakalım o gün gelince sewe sewe dicez bıktım şu utangaçlığımdan yapıştı yakama

oh oh çok şükür aman Allah bozmasın hep böyle iyi olun bizde iyi olalım herkeşler iyi olsun beni tanıyolar senelerdir artık utangaçlıktan oldugunu biliyolar çok seviyolar beni Allah razı olsun çok iyiler nisanda bizde dicez inş.

dersin dersin, hiçbişeyin acelesi yok tabi ki
hele ki maşallah ne güzel seviyosanız birbirinizi, ısındıysanız ne mutlu
Rabbim daim etsin

öncelikle selam gelinler
bende kendimi tanıtayım 21 yaşındayım muhasebeciyim izmirde yaşıyorum izmirde evlenicem tarih 21 temmuz daha var ama telaş çoktan başladı

deryacım canım benim napmışsın sen ya kadına babamı dedinbursalıymışsın canım hemşerim nerde oturuyosun bide düğün tarihi salon falan bellimi

ölçtüm canım 79 çıktı göbek çevrem bende gündüz 52.0 geceleri 52.8falan çıkıyorum of ya 2 kilo daha versem bide göbek dümdüz olsa süper olcak bende evlendikten sonra kilo almaktan korkuyorum bide kilo almışken hamile kalmaktan genelde evlenenlere bakıyorum hafif kilolanıyolar inşallah bizde olmaz ne diyelim

kilo muhabbeti dönmüş burdaaa ben calanetics egzersizleri yapıyorum bir de leslie ile yürüyorum katılmak isteyen varsaaa gelsinnn

selam cancagzlarim beni kimse özlemedi mi bakiyim cok ayip vallahi

bu hafta cok yoruldum 3 ögretmen eksik calismak cok yordu beni kafam kazan gibi! allahtan hafta sonu geldi de rahatladim...is cikisindan sonra kozmetikciye gittim yüzümü temizletmeye...vakumladilar sonra bütün pislikleri sktilar canim yandi ve suan yüzüm kizarik artik 1-2 gün idare edicem.

kizlar bu arada bilen bilir nisanlimin ailesi aramamisti ya bayramda ailemi...sonra ben konusmustum ayip ettiklerini söylemistim falan...daha sonra adam babamla konustu fakat annemi aramamisti.
gecen gün adam 2 kere kisa cagri atti. annem geri dönmedi. annemin sebebi su : hatasini bilyior bunun icin ariyor ama cagri atiyor ben ariyayim diye. 2-3 lirasina kiyamiyo mu sanki ben sonra geri aramiycam!

hakli mi haksiz mi siz karar verin...

az önce 2-3 kere uzun caldirdi kendileri annemde telefona 2-3 kere cikti ve o anlarda hep telefon kapandi...yani adam aramiyo annemin geri dönmesini bekliyo...annem baya sinir oldu suan mutfakta sinirden sigara tüttürüyo.

haksiz mi

haklı tabiki canım adam dediğin kayınpederinmi buarada. hiç dünüre çağrı atılırmı ya arıcaksan adam gibi arar konuşursun ama belki bayramda aramadılar diye utanıyolardır. ama bence sen takma böyle şeyleri ya nişanlın gelsin arasın yeter ya sıkıntı yapma kendine

Gasoline patates soğan kovalarını göremedim canım listede

doğruuu hemen ekleyelim
bak çıkıyo eksikler gördün mü, buzdolabı süsü bir, bu iki :)))

yok artık çaldırmak ne demek yaaa, bir de kayınpederin anneni çaldırmış
hani ben genelde iki aile arasındaki olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya gayret ederim
ama yani buna ben bile pes dedim

bir kere kayınpederin niye anneni arıyo, kayınvaliden anneni kayınpederin de babanı arar
adap bunu gerektirir
ikincisi çaldırmak ne, lise talebeleri mi bunlar
haksız mı diye sorma bile canım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…