2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canlarim durumu aciklayayim...

biz yurtdisinda yasiyoruz ve aylik bi miktar ödüyoruz belirli bi limite kadar ariyabiliyoz türkiyeyi...ayda daha fazla ödersen sinirsiz ariyosun falan....

nisanlim ve ailesi istanbulda yasiyor...benim annem ile babam ayri yasiyorlar. nisanlimin ailesi ne bayramda, ne bayramdan sonra nede annem ameliyat gecirdikten sonra arayip sordular. en son nisanlim bei aradiginda dayanamadi annem konustu dedi biz kiz tarafiyiz ne ameliyatimda ne byramda aradilar aklimiza türlü türlü seyler geliyor dedi. ailenle konus dügün meselesi icin arasinlar dedi.

bunun üzerine ertesi gün (gecen hafta) babasi babamin evindeki telefona cagri atti.ben o sira ordaydim.geri aradim. dedi kizim böyle böyle il disindaydik ariyamadik falan. bende dedim ki ama en azindan bayramdan sonra ,,kusura bakmayin burda degildik gecmis bayraminizi kutlarim'' demeniz gerekiyordu siz erkek tarafisiniz bunu benden duymaniz bile benim icin yüz kizartici bunu söylemek dedim...ertesi gün babamla konustu babam gayet soguk ve mesafeli davrandi.

annem de dogla olarak telefon bekledi kadin ameliyat gecirdi kimse ne aradi ne sordu! her neyse gecen gün nisanlimin ailesinin telefon numarasi caldiriodu- 1-2 kez cagri birakiyolardi. hani annem geri arasin diye. annemde sinir oldu sonucta nisanlimin ailesi ayip ettiklerini anladiklari icin ariyorlar onu bile ayipla yapiyorlar cagri atarak. 2-3 lira tutacak ,,meraba bizi geri ariyabilirmisiniz'' dese bile annem geri aricak ama cagri atmak ne demek.

bugünde annem hüsüsü telefonu acti ama telefon kapandi hemde 2-3 kere. annemde geri aramadi hakli olarak.

ve arayan eminim yüzde yüz babasi. evde en konuskan insandir kendisi. simdiye kadar da hep babasi ariyor herseye babasi karisiyor, karisiyor derken bu meselelerle ilgili fikir söyleyen kisi.annesi hic ilgilenmiyor sadece katiliyor ,,yapariz ederiz kizim'' elbet yapicaz kizim gibi...

annem en son nisanlimla konusutugunda sunu da demisti ,,ben bu arada babanla muhatap olmak istemiyorum. yanlis anlasilmasin ben konusulmasi gerekenleri annenle konusurum. baban da tanyanin babasiyla konusur bu böyledir..'' dedi...nisanlim bu lafa da cok icerlemis bana ,,neden böyle söylüyo annen'' diye isyan ediyod.
buna ragmen annesi aramadi.
ben kac kere selam söyledim kendilerine beni bile aramadilar. yani annem haksiz mi canlarim yaa

tanya cnm annen çoook haklı ya.. çaldırmakta nedir ya kont yoksada git bi yerden ara ne bilim yani bi şekilde aranır..ama sen takılma böyle şeylere dert etme kendine ilişkine bak sen bencee

tanyacım canım annen yüzde 100 haklı tabiki ama napalım bazı insanlar böyle sorumsuz oluyo işte benimde nişanlım herzaman annemi abimi falan bişey olunca arar bayram seyranda gelir ama kayınvalidem çalışıyo sezonluk ekimde bitcekmiş ozman gelcekmiş abimin 1buçuk ay önce bebeği olduda benim kayınvalidem hiç öyle kötü bi insan değildir iyi niyetlidir aslında ama herşeyi boşverir takmaz hiç. kayınpederim çok iyidir hep kızım yavrum der hiçbişeyekarışmaz süper bi insan. bide bi arkadaşımında aynen kayınpederi böyle çok herşeye karışır herşeyi organize eder o anlattıkça ben sinir oluyodum her alışverişe gider herşeye karışır aynından sendede varmış Allah büyük sabır versin sana canım

takmamak olmuyor ama iste...simdi babasi yine bana cagri atacak aramak zorunda kalicam. ve soracak anneni ariyoz evde yok diye. gecende de sordu bende kivirmak zorunda kaldim, geri dönmedi sinirlendiginden diyemezdim ya. sidmi ama nisanlim da biliyodu bugun annemde oldugumu...yani yine sorarlarsa söylemek zorunda kalicam. aramanizi, esinizin aramasini bekliyo ama cagri gelince gücendi falan dicem napiyim

selam nasilsiniz kizlarr sohbetiniz bol olsunn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cok mutluyum yarin kocisle buluscammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

söyle canım gücendi kırıldı annem de nişanlınada söyle anne babasına söylesin oda

canlarim durumu aciklayayim...
annenin söylediği şeye, yani annen beni baban da kızımın babasını aramalı demesine,
nişanlının bozulmasından da anlaşılacağı gibi bu onların ailesi için normalmiş canım benim ya
o yüzden yapılacak bişey yok
biraz idare edeceksin artık düğüne kadar böyle şeyleri
ama mutlaka söyle kayınvalidene de nişanlına da, seni veya anneni kayınpederinle niye bu kadar muhatap ediyolar ki
kayınpederin anneni sorarsa da söylersin niye aramadığını, tabi kibarca söylersin onu da kırmamak lazım
neticede baban olacak o da senin, ama bilsinler yaptıklarının adaba uymadığını
veya annen kayınvalidene söylesin, hatta en uygunu bu olur sanırım; ... hanımcığım bu meseleleri sizinle görüşmeyi ben daha uygun buluyorum dese nasıl olur? Bu arada bu işlerin ihmale gelmeyeceğini falan da çıtlatır vs ne bileyim işte
çözülebilir şeylerdir inş. sıkma çok canını sen

selam nasilsiniz kizlarr sohbetiniz bol olsunn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cok mutluyum yarin kocisle buluscammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oohh maşallaahh Allah daim etsin canım mutluluğunu, yarın da güzel bir gün geçirin inş.
yarın biz de buluşucaz önce kahvaltı sonra arkadaşının nikahına gidicez inş.

hadi bakalım buluş gez toz kocişinle bende pazar günü buluşcam kısmetse kocişimle valla onunla birlikte olunca zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum hemen ayrılıp eve dönme vakti geliyo sinir oluyorum kociş iyice senin gidişlerin koymaya başladı evlenelimde artık hiç ayrılmayalım diyo canım benim ya. 5gün oldu deli gibi özledim ya evlenelim artık 2012 yazı gel artık

iyide kizlar annem bunu söylemesi icin onlarin aramalari gerekiyor. simdi annem nisanlimin annesine bunu söylemesi icin önce kendileri zahmet edip aramalri lazim. ben anlamadim bu isten bisey. nasil idare edilecek bilemiyorum. bidaha bana cagri attiklarinda arar bunuda söylerim zaten söylemedigim sey kalmadi hala ayni tas ayni hamam :)

of hic sorma yaaaaa bizede koyuyuoo oo eve birakmak :)) cocukda bikti artk anadolu yakasi avrupa yakasi git gel git gel:) daral geldii evlensekde evimizee gitsek :) offfffffffffffffff su siralarr zaman gecmio yaa

sen de haklısın canım ya ne diyelim ki
söyle tabi hiç çekinme, öyle çekinecek incelik gösterecek bir durumun kalmamış senin :97:
bu da senin sınavınmış be canım napıcaksın

of hic sorma yaaaaa bizede koyuyuoo oo eve birakmak :)) cocukda bikti artk anadolu yakasi avrupa yakasi git gel git gel:) daral geldii evlensekde evimizee gitsek :) offfffffffffffffff su siralarr zaman gecmio yaa
aynı dertten muzdaribiz
yavrum o yakadan bu yakaya gide gele bi hal oluyo
valla ben kıyamıyorum bazen, gerek yok ben giderim diyorum yok illa ben bırakırım diyo, kıyamam yaaa

Son düzenleme:
neyse bana uykunun yolları göründü
sabah kalk duş al, saç baş yap, nikah için süslen, kahvaltıya teeeeeee karşıya geç :97:
ben en iyisi yatayımm

iyi geceler hatunlarrr

Tanyacım, sabır güzelim sabırrr, sabrın sonu selamettir, atalarımız söyledilerse vardır bi bildikleri muck canım benim

benimde üstüm midium altım large :) benimde boy 1.77 kilo 59... dahada kilo verince kemiklerim sayılıyor.
aman boşverr. yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

öncelikle selam gelinler
bende kendimi tanıtayım 21 yaşındayım muhasebeciyim izmirde yaşıyorum izmirde evlenicem tarih 21 temmuz daha var ama telaş çoktan başladı

Merhabalar canım izmirlilerin sayısı gitgide artıyor yaşasın cok seviniyorum böyle olunca hosgeldin aramıza benimde 16 haziran olucak dün değişti tarihimiz ama yer konusunda cok kararsızım kafam karmakarısık oldu senin nerde olucak canım ?

günaydın kızlar...

bugün yine muhabbetinize ortak olamıcam patronun oğlu var ve bütün gün oyun oynar ...

dün akşam sevgilimle tartıştık ama geri tatlıya bağlandık o alttan almasa valla şimdiye kadar çoktann bittiydi cnm ya çok seviyorum seni aldığın nefesi teninin kokusunu herşeyi biliyorum dedi bebekim benim aşığım yaa..

birde kayınpederim demişki oğlum bak söyle lavantaya durumları pek yok heralde alıcaz edicez diye kendilerini sıkıntıya sokmasınlar olduğu kadar yapmaya çalışırız demiş..ben bunu ailememe söylemicem çünkü benimde ailem şunu bunu yapmadı denmesin laf vermek istemiyorum her nekadar kendileri öyle söylesede..

birde babamın telefon numarasını istemiş dedem kanser de nasıl iyimi hemde hal hatır sormak için ayıp olur falan demiş düşünceliler çok hoş..

birde bizim ev işi yattı alamıyorlar anca 1-2 sene sonra ve kendi evleri varken kiraya geçicez kayınvalidemle aynı semtte olucak güzel yer kendi evlerinin olduğu yerden ama kiraları çok pahalı 1-2 sene için kendi evlerinde oturabilrdik...eşya işindn dolayı 1+1 kiralık ev tutalım dicem kendi evimize geçtiğimizde yeni yeni alırım diye düşündüm ama sadece benim düşüncemle olmuyor malum..

ben gideyim oya yapayı çocuğunda canı sıkıldı gelsin oyun oynasın görüşürz kızlarr

canim öncelikle dedene gecmis olsun allah sifa versin canim...nisanlin da, kayinbaban da cok düsünceli insanlanlarmis. böyle güzel seyler okuyunca icim ferahliyor ve biraz imreniyorum bende neden böyle degil diye.
iyi isler canim

canim öncelikle dedene gecmis olsun allah sifa versin canim...nisanlin da, kayinbaban da cok düsünceli insanlanlarmis. böyle güzel seyler okuyunca icim ferahliyor ve biraz imreniyorum bende neden böyle degil diye.
iyi isler canim

SAOL CNM..AMİN YAŞI 81 şimdilik kendisi bilmiyor söylenmicek yaşlı olduğu için tedaviside yok öyle bekliyor...

ewt cnm çok şükür şuan için düşünceliler inşallah ileridede sorun olmaz daha yolun çok başındayız ..herkes hakkında hayırlısı senin konunuda takip ettim yazdığın kadarı ile inşallah düzelir

ah canım geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah.nişanlını ve kayınpederinide alkışlamak istiyorum çok düşünceliymişler inşallah sonuna kadar böyle mutlu ederler seni.evide takma canım bizimde evlendikten 1buçuk 2 yıl sonraya kaldı napalım kocişlerle mutlu olalım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…