- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.341
takmamak olmuyor ama iste...simdi babasi yine bana cagri atacak aramak zorunda kalicam. ve soracak anneni ariyoz evde yok diye. gecende de sordu bende kivirmak zorunda kaldim, geri dönmedi sinirlendiginden diyemezdim ya. sidmi ama nisanlim da biliyodu bugun annemde oldugumu...yani yine sorarlarsa söylemek zorunda kalicam. aramanizi, esinizin aramasini bekliyo ama cagri gelince gücendi falan dicem napiyim
annenin söylediği şeye, yani annen beni baban da kızımın babasını aramalı demesine,canlarim durumu aciklayayim...
oohh maşallaahhselam nasilsiniz kizlarr sohbetiniz bol olsunn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cok mutluyum yarin kocisle buluscammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam nasilsiniz kizlarr sohbetiniz bol olsunn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cok mutluyum yarin kocisle buluscammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi bakalım buluş gez toz kocişinle bende pazar günü buluşcam kısmetse kocişimle valla onunla birlikte olunca zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum hemen ayrılıp eve dönme vakti geliyo sinir oluyorum kociş iyice senin gidişlerin koymaya başladı evlenelimde artık hiç ayrılmayalım diyo canım benim ya. 5gün oldu deli gibi özledim ya evlenelim artık 2012 yazı gel artık
sen de haklısın canım ya ne diyelim kiiyide kizlar annem bunu söylemesi icin onlarin aramalari gerekiyor. simdi annem nisanlimin annesine bunu söylemesi icin önce kendileri zahmet edip aramalri lazim. ben anlamadim bu isten bisey. nasil idare edilecek bilemiyorum. bidaha bana cagri attiklarinda arar bunuda söylerim zaten söylemedigim sey kalmadi hala ayni tas ayni hamam :)
of hic sorma yaaaaa bizede koyuyuoo oo eve birakmak :)) cocukda bikti artk anadolu yakasi avrupa yakasi git gel git gel:) daral geldii evlensekde evimizee gitsek :) offfffffffffffffff su siralarr zaman gecmio yaa
aaah ahhh bende de bende deee
üst bedenim 36, alt bedenim kilo aldıktan sonra artık 40 olduuuu
bikaç ay önce hiç değilse 38de oluyodu ama artık o da olmuyoooo
ay kilo vermem lazıımm
boyum 1.70, benim kilom ancak 50ye düştüğünde kalçam kalmıyoo, o zaman da öcü gibi oluorum, gözlerimin altı çöküyo
ay evet evlendikten sonra belli mi olur veririz, hatta bölgesel bilee verebiliriz :)))))))
öncelikle selam gelinler
bende kendimi tanıtayım 21 yaşındayım muhasebeciyim izmirde yaşıyorum izmirde evlenicem tarih 21 temmuz daha var ama telaş çoktan başladı
günaydın kızlar...
bugün yine muhabbetinize ortak olamıcam patronun oğlu var ve bütün gün oyun oynar ...
dün akşam sevgilimle tartıştık ama geri tatlıya bağlandık o alttan almasa valla şimdiye kadar çoktann bittiydi cnm ya çok seviyorum seni aldığın nefesi teninin kokusunu herşeyi biliyorum dedi bebekim benim aşığım yaa..
birde kayınpederim demişki oğlum bak söyle lavantaya durumları pek yok heralde alıcaz edicez diye kendilerini sıkıntıya sokmasınlar olduğu kadar yapmaya çalışırız demiş..ben bunu ailememe söylemicem çünkü benimde ailem şunu bunu yapmadı denmesin laf vermek istemiyorum her nekadar kendileri öyle söylesede..
birde babamın telefon numarasını istemiş dedem kanser de nasıl iyimi hemde hal hatır sormak için ayıp olur falan demiş düşünceliler çok hoş..
birde bizim ev işi yattı alamıyorlar anca 1-2 sene sonra ve kendi evleri varken kiraya geçicez kayınvalidemle aynı semtte olucak güzel yer kendi evlerinin olduğu yerden ama kiraları çok pahalı 1-2 sene için kendi evlerinde oturabilrdik...eşya işindn dolayı 1+1 kiralık ev tutalım dicem kendi evimize geçtiğimizde yeni yeni alırım diye düşündüm ama sadece benim düşüncemle olmuyor malum..
ben gideyim oya yapayı çocuğunda canı sıkıldı gelsin oyun oynasın görüşürz kızlarr
hersey gönlünüzce olsun kizlar..
Allah kocalarinizla birlikte mutlu huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin insaAllah..
canim öncelikle dedene gecmis olsun allah sifa versin canim...nisanlin da, kayinbaban da cok düsünceli insanlanlarmis. böyle güzel seyler okuyunca icim ferahliyor ve biraz imreniyorum bende neden böyle degil diye.
iyi isler canim
SAOL CNM..AMİN YAŞI 81 şimdilik kendisi bilmiyor söylenmicek yaşlı olduğu için tedaviside yok öyle bekliyor...
ewt cnm çok şükür şuan için düşünceliler inşallah ileridede sorun olmaz daha yolun çok başındayız ..herkes hakkında hayırlısı senin konunuda takip ettim yazdığın kadarı ile inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?