- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.361
cnm sende hosgeldin aramizaaa cok saol tatlimm.... ins gecer bide gece nisanlimla tartismistik onunda etkisi vardir diye dusunuyorum aglamistim cunki :)))
Bende en kısa sürede ceyiz topigine katılmak istiyorum bi fırsat bulayım eklicem resimlerimi
=) saol cnm hepsi çıkartmak için doğru ..sen öyle yazınca aklıma geldi damat bohçası için sevgilime anlattım saten gecelik penye takımıda var falan diyorum oda bana ciddiyetle aşkım bana alma diyo bende neden aşkım olması gerekiyor alıncak ya aşkım ben bişey giymiycem üzerime dedideli ya bende bekliyorum ciddi bişey dicek diye
aynen cağla22 arkadaşımızın dediği gibi canım, hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsin
amin çok teşekkür ederimm canım . darısı sevipte bir türlü kavuşamayanlara . topic imi açtım elifin çeyizlerine beklerimm
benimde üstüm midium altım large :) benimde boy 1.77 kilo 59... dahada kilo verince kemiklerim sayılıyor.
aman boşverr. yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
çok geçmiş olsuuuunnnseloam kızlarrrr off çok kötü grip oldum yaaa(((
kizlar bizde ailelerle ilgili olay sanirim gerilecek. nisanlima az önce bahsettim dedim annem cagri olayina cok gücenndi o yuzden geri aramadi. annen de hic aramiyor o yuzden gücendi dedim.
nisanlimda demesin mi ,,aramizda kalsin ama annen babam hakkinda ,,o sas gözleriyle herseye karisiyor'' demis siz burdayken annemde bunu duymus. sanirim o yuzden aramiyorlar.
ben annemin bunu söyledigine inanasim gelmiyor. simdi de bana söz verdirtti annene söyleme olay büyür diye. iyide bunu nasl söylemem?
ayy bende mantikli bise diyecek sandim
benimki de buna benzer biseler demisti yerin dibine gidrim yaaa cok utandimmm
bende böyle güzel ciciler aldim ama henüz eklemedim bi ara eklerim
kizlar bizde ailelerle ilgili olay sanirim gerilecek. nisanlima az önce bahsettim dedim annem cagri olayina cok gücenndi o yuzden geri aramadi. annen de hic aramiyor o yuzden gücendi dedim.
nisanlimda demesin mi ,,aramizda kalsin ama annen babam hakkinda ,,o sas gözleriyle herseye karisiyor'' demis siz burdayken annemde bunu duymus. sanirim o yuzden aramiyorlar.
ben annemin bunu söyledigine inanasim gelmiyor. simdi de bana söz verdirtti annene söyleme olay büyür diye. iyide bunu nasl söylemem?
ölçtüm canım 79 çıktı göbek çevrem bende gündüz 52.0 geceleri 52.8falan çıkıyorum of ya 2 kilo daha versem bide göbek dümdüz olsa süper olcak bende evlendikten sonra kilo almaktan korkuyorum bide kilo almışken hamile kalmaktan genelde evlenenlere bakıyorum hafif kilolanıyolar inşallah bizde olmaz ne diyelim
ah canım geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah.nişanlını ve kayınpederinide alkışlamak istiyorumçok düşünceliymişler inşallah sonuna kadar böyle mutlu ederler seni.evide takma canım bizimde evlendikten 1buçuk 2 yıl sonraya kaldı napalım kocişlerle mutlu olalım yeter
ölçtüm canım 79 çıktı göbek çevrem bende gündüz 52.0 geceleri 52.8falan çıkıyorum of ya 2 kilo daha versem bide göbek dümdüz olsa süper olcak bende evlendikten sonra kilo almaktan korkuyorum bide kilo almışken hamile kalmaktan genelde evlenenlere bakıyorum hafif kilolanıyolar inşallah bizde olmaz ne diyelim
79 senin yine iyi (= isyanlardayım ya bıktım diyet yapmaktan bende hapur hupur yemek istiyorum artıkk (=
benim bilgisayar yine sapıttı bi doğru düzgün yorum yapamadım
offff kızlaaarrr ya benimde bir derdim var..iş bulamıoyurm bayadır..ne güzel bi yer bulmuştum orasıda başka birini almış ben gidene kadar..babam vefat etti bitek annem çalışıyo onun çalışıp benim evde oturmam çok gücüme gidiyoevlendkten sonra kiraya çıkıcaz bi maaşla olmucak düğüne az kaldı koskoca bursda doğru düzgün bi iş bulamadım yaaaa
aynen canım bende artık tıka basa çok çok yemek istiyorum ya anlayamdığım şimdi şişmanlıyoz diye yiyemiyoz 40 yaşından sonrada kolesterol şeker tansiyondan yiyemeyiz eee nezaman yicez biz ya bitek çocukken herhalde o düşünmeden yiyip içmek.79 ama yine hafif bi ayva göbek var canım ya kalçamda benim ya 92 çıkıyo evlenip hamile kalmadan biraz daha zayıflamak istiyorum hamilelik kilolarıda gelince çok tombiş olmayayım
aynen canım koskoca bursada bende 3 ay önce mezun oldum iş arıyorum bizde 1 2 yıl kirada oturcaz çalışcam bende bide benimde vefat etti durumlarımız benzer yani
mrb taze gelın adaylarıbnde 2012 gelın adayıyım ama onanaın smdıden bı telas basladı gecıremıorum gnlerı yaa nısanlımı coook ozluorum
mrb taze gelın adaylarıbnde 2012 gelın adayıyım ama onanaın smdıden bı telas basladı gecıremıorum gnlerı yaa nısanlımı coook ozluorum
hoşgeldin canım. ne zaman düğün? nişanlın uzaktamı canım?:26:
hadi bakalım, tebriklerrr
hazırlıklar için de şimdiden çoook kolaylar gelsin, telaşlar güzel ve heyecanlı oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?