- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.381
çok çok ortak yönümüz varmış cnm seninle (= inşallah ikimizde iş buluruz..benm kalça 89 göğüs 83 bel 68 göbek 81
mrb taze gelın adaylarıbnde 2012 gelın adayıyım ama onanaın smdıden bı telas basladı gecıremıorum gnlerı yaa nısanlımı coook ozluorum
mrb taze gelın adaylarıBnde 2012 gelın adayıyım ama onanaın smdıden bı telas basladı gecıremıorum gnlerı yaa nısanlımı coook ozluorum
niişanlım da hasta ben de hastayım keşke aynı yerde olup beraber çorba yapıp içebilsekk sımsıkı sarılıp öyle terimizi atsak...çok özledim çokkkk
aman kızlar boşverin. zaten düğün hazırlıkları ev telaşı derken kilo veririz ister istemez. stres ve heyecandan midemiz kitlenir.
Canım nihayet ya, tez zamanda biter de kurtulursun insallahKızlar bu ara çok sık giremıyorum dişim için kanal tedavisine başlandı .
niişanlım da hasta ben de hastayım keşke aynı yerde olup beraber çorba yapıp içebilsekk sımsıkı sarılıp öyle terimizi atsak...çok özledim çokkkk
kizlar günaydin nasilsiniz? dünkü olayi biliyosunuz...güya nisanlimin annesi annemin nisanlimin babasi hakkinda ,,sasi sasi herseye karisiyor'' dedigini duymustu ya..
gelelim mevzuya ben anneme bunu sordum. ki sorarken cok utandim cunku annem bunu kesinlikle demez biliyorum yani. annem saatlerce agladi, kadin zaten kronik agrilarla yasiyor. agrilari iyice artti ve ben yatirana kadar basinda bekledim. cok zoruna gitti. ,,demek ki gercekten söylemis olsam bile ameliyat oldugum halde aramiyorlar. bu nasil nankör dünya'' dedi
bu arada nisanlimin is durumu hala belli degil. babasi kendi calistigi fabrikada isletme sefi olarak görüsme saglamisti. haber vereceklerdi ama vermediler. orasi olursa cok iyi olur cunku 1500e yakin maas alir. bende is bulursam sknti cekmeyiz. ama eger o is olmazsa arti güney'de, ankarada, boluda is bakmaya baslayacak. ve ben belki istanbul gelini olamicam...hayirlisi
Tanyacım merhaba.uzun zamandır yazdıklarını okuyorum ve müdahil olmak istemedim. Geçen gün bir yazı okudum. nişanlılık süresi çok fazla uzun tutulmamalıymış.Çünkü Türkiye.de iki kişi evlenmiyor iki aile evleniyor resmen. yanlış anlama ne senin ne de nişanlının ailesine lafım var.Ama geneli böyle.
dolayısıyla bu nişanlılık süresi ne kadar uzarsa gerginliklerde o kadar artabilir. yok efendim Niye aramadın niye yapmadın niye bizi çağırmadın vs. vs. Bu süreci atlatırsanız herşey yoluna girecektir. burada senin dayanıklılığın önemli. yani sinirlerinin alt üst olmaması,sağduyulu ve herşeye soğukkanlı bir şekilde yaklaşman gerekiyor ve tabi bu durum nişanlın içinde geçerli.ayrıca size söyleyemedikleri birşeyler vardır. yani maddi anlamda sıkıntı yaşıyor olabilirler.türklerde şöyle bir kanı vardır yani çoğunlukla. yurtdışında yaşayanların maddi imkanları iyidir sıkıntıları yoktur düşüncesi hakimdir. yani onların durumları kötüyse sizden adım bekliyor olabilirler. ve ayrıca nişanlının eskiden de sana tavırları böyleyse yani nişanlanmadan önce o zaman biraz düşünmen gerekiyor mutsuz olmak kimsenin hakkı değil ve sende bunu tercih etmezsin. biraz cümleler karışık oldu ama idare et canım herşeyin iyisini kötüsünü tartacak olgunluktasın ve biraz sakin kafayla düşünmeye ihtiyacın var. annene de çok geçmiş olsun umarım herkes için herşey hayırlısı olur.
merhaba canim yorumun icin cok tesekkür ediyorum. evet dedigin gibi duyarli ve sagduyulu olmam gerekiyor. suan cok sükür nisanlimla aramda bir gerginlik bir tartisma yok. gayet sakin konusabiliyoruz cok sükür. bende nisanlilik süresini uzatmama taraftariyim. zaten evliligi bu sene istiyorduk fakat is sorunu yuzunden gelecek yaza ertelenmek zorunda kaldim. bu sirada bende buradaki isimden oldum tabi. daha cok sey var herseyi yazmak caninizi skmak istemiyorum.
umarim bundan sonrasi bizim icin iyi olur. ben hep diyorum hayirliysa olsun hayirliysa olmasin.
öncelikle annen nasıl oldu? iyileşmiştir inşallah canım?kizlar günaydin nasilsiniz? dünkü olayi biliyosunuz...güya nisanlimin annesi annemin nisanlimin babasi hakkinda ,,sasi sasi herseye karisiyor'' dedigini duymustu ya..
gelelim mevzuya ben anneme bunu sordum. ki sorarken cok utandim cunku annem bunu kesinlikle demez biliyorum yani. annem saatlerce agladi, kadin zaten kronik agrilarla yasiyor. agrilari iyice artti ve ben yatirana kadar basinda bekledim. cok zoruna gitti. ,,demek ki gercekten söylemis olsam bile ameliyat oldugum halde aramiyorlar. bu nasil nankör dünya'' dedi
bu arada nisanlimin is durumu hala belli degil. babasi kendi calistigi fabrikada isletme sefi olarak görüsme saglamisti. haber vereceklerdi ama vermediler. orasi olursa cok iyi olur cunku 1500e yakin maas alir. bende is bulursam sknti cekmeyiz. ama eger o is olmazsa arti güney'de, ankarada, boluda is bakmaya baslayacak. ve ben belki istanbul gelini olamicam...hayirlisi
aayy şimdi baktım da çok uzun olmuş :26:
afedersiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?