- 14 Ağustos 2011
- 28.813
- 4.547
- 448
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.401
balbt ve gasoline ikinize de tesekkür ederim. tam hersey güzel derken bu yaziyi yazdiktan hemen sonra yine tartistik. ben artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamayi düsündüm. düsünürken bile elim ayagim titriyor.
görmüyorum duymuyorum diyorum ama olmuyor ki. bende kac kere kac sey duydum, babasi bana kirici bisey söyldi hatta bana dediki ,,burasi bizim evimiz!''...ona göre davranicksin tarzi konusmustu. bende gidip söyleyebilirdim elbet söylemedim. ama nisanlimin da bana bunu söylememesi gerekiyordu.
suan annem rahatsiz. kendisi zaten agrilarla yasamak zorunda. üzülmemesi lazim üzüldügünde agrilari tavan yapiyor.
msnde konusuyorduk nisanlimla. bana dediki ,,annem anneni aramak istiyor müsait mi'' bende anneme gittim dedim annesi arayacakmis, arasin dedi. (biliyosunuz annesi ve babasi ameliyatta bayramda aramamislardi. en son aradiklarinda annem cikmisti fakat kapatmislardi bizim aramamaizi beklemislerdi)
sonra nisanlima dedim ki tamam arayabilirsiniz müsait dedim. nisanlimda bana demez mi ,,o zaman annen bi zahmet arasin''
ben sok oldum. dedim ki ,,annem mi aricak simdi?''. ,,limiti mi yok'' diye sordu. (annemin tarifesi var. ayda 8 saat bedava türkiyeye ondan sonrasi faturaya ekleniyor. ve limiti yok 1 haftadir) bende dedim ki limiti olmadigini biliyosun biz neden iki gundur konusamiyoruz? bide dedim limiti olsa bile sen bana annem arick dedin.
sonra annem tamam kizim tartismayin dedi geri aradi. annesi özür diledi iste ariyamadik diye. bu sirada nisanlimla biz msnde tartistik. bana diyor ,,gerginlik yapacagina bana hatirlat limiti yok annen arasin desen ölüyomusun''. bende dedim 1 aydir bu arama meselesini konusuyoruz. daha dün surata telefon kapatma olayini konustuk. ben kac kere biseyi tekrarlayabilirim. biktim tartismaktan dedim. ben yüzsüzmüyüm durmadan annengil aramasi lazim dicem dedim.
sonra bana büyük harflerle yazmaya basladi. bende ,,bana bagirma insan gibi davran'' dedim. kizlar ben mi yanlis biliyorum benim bildigim ,,insan gibi davran'' cümlesi karsindakini insan yerine koyarak konus demektir. ben bunu böyle bilerek kullandim bu ana kadar (türkcem de kit olabilir). bana demez mi,,agzini topla. senden mi ögrenicem insanligi. terbiyesiz'' dedi ve msnden cikti.
ben tabi önce bi aglama krizine girdim. annemde kisa kesti konusmayi. annesi demis ,,bizim buradaki sartlari biliyosunuz o yuzden aramiyoruz'' annemde söyle konusuyordu ,,benimde burda tarifem var. limitim bitti. gelecek ay ararim uzun konusuruz'' dedi kisa kestiler.
demek ki gercekten bizi burda varlik icinde yasadigimizi falan dusunuyorlar. suan cok üzgünüm ve biktim artik...ne beyinsizligim kaldi bu iliski boyunca ne terbiyesizligim
bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
1 haftadan daha az bi zamanım var yaptırmaya kalksam yetişirmi? internetten sipariş vermeye de güvenemem ya olmazsa ayağıma
ya canim biz nisanlimla 2 senedir tanisiyoruz. nisan ayindan bu yanada nisanliyiz. ben nisanlimla evlerinde tartisiyordum babasi bana tartisma esnasinda dedi dikkat et burasi bizim evimiz diye. bende cok üzüldüm. bu olaylar da olunca artik evlerinde kalasim yok.
aralik ayinda tekrar gitmek istiyorum görmeye. ama nasil dicem ki ben otelde kalicam diye. istanbulda akrabamiz yok simdiye kadar onlarda kaliyoduk. bu sefer istemiyorum acikcasi. offf
biz almanyada yasiyoruz haliyle bir cok seyimiz farkli...ama nisanlimla benim ortak bir dünya görüsümüz var o yuzden zaten bu iliski hala ayakta. ama beni insan yerine koymuyor. normalde ben kendimi asla ezdirmem. bu sekilde ne kadar sürdürebilirim bilemiyorum
çok sağol yardımcı olduğun için ilk iş ayakkabıya gidip sormak bakalım yapan ayakkabıcı bulabilirim :)
balbt ve gasoline ikinize de tesekkür ederim. tam hersey güzel derken bu yaziyi yazdiktan hemen sonra yine tartistik. ben artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamayi düsündüm. düsünürken bile elim ayagim titriyor.
görmüyorum duymuyorum diyorum ama olmuyor ki. bende kac kere kac sey duydum, babasi bana kirici bisey söyldi hatta bana dediki ,,burasi bizim evimiz!''...ona göre davranicksin tarzi konusmustu. bende gidip söyleyebilirdim elbet söylemedim. ama nisanlimin da bana bunu söylememesi gerekiyordu.
suan annem rahatsiz. kendisi zaten agrilarla yasamak zorunda. üzülmemesi lazim üzüldügünde agrilari tavan yapiyor.
msnde konusuyorduk nisanlimla. bana dediki ,,annem anneni aramak istiyor müsait mi'' bende anneme gittim dedim annesi arayacakmis, arasin dedi. (biliyosunuz annesi ve babasi ameliyatta bayramda aramamislardi. en son aradiklarinda annem cikmisti fakat kapatmislardi bizim aramamaizi beklemislerdi)
sonra nisanlima dedim ki tamam arayabilirsiniz müsait dedim. nisanlimda bana demez mi ,,o zaman annen bi zahmet arasin''
ben sok oldum. dedim ki ,,annem mi aricak simdi?''. ,,limiti mi yok'' diye sordu. (annemin tarifesi var. ayda 8 saat bedava türkiyeye ondan sonrasi faturaya ekleniyor. ve limiti yok 1 haftadir) bende dedim ki limiti olmadigini biliyosun biz neden iki gundur konusamiyoruz? bide dedim limiti olsa bile sen bana annem arick dedin.
sonra annem tamam kizim tartismayin dedi geri aradi. annesi özür diledi iste ariyamadik diye. bu sirada nisanlimla biz msnde tartistik. bana diyor ,,gerginlik yapacagina bana hatirlat limiti yok annen arasin desen ölüyomusun''. bende dedim 1 aydir bu arama meselesini konusuyoruz. daha dün surata telefon kapatma olayini konustuk. ben kac kere biseyi tekrarlayabilirim. biktim tartismaktan dedim. ben yüzsüzmüyüm durmadan annengil aramasi lazim dicem dedim.
sonra bana büyük harflerle yazmaya basladi. bende ,,bana bagirma insan gibi davran'' dedim. kizlar ben mi yanlis biliyorum benim bildigim ,,insan gibi davran'' cümlesi karsindakini insan yerine koyarak konus demektir. ben bunu böyle bilerek kullandim bu ana kadar (türkcem de kit olabilir). bana demez mi,,agzini topla. senden mi ögrenicem insanligi. terbiyesiz'' dedi ve msnden cikti.
ben tabi önce bi aglama krizine girdim. annemde kisa kesti konusmayi. annesi demis ,,bizim buradaki sartlari biliyosunuz o yuzden aramiyoruz'' annemde söyle konusuyordu ,,benimde burda tarifem var. limitim bitti. gelecek ay ararim uzun konusuruz'' dedi kisa kestiler.
demek ki gercekten bizi burda varlik icinde yasadigimizi falan dusunuyorlar. suan cok üzgünüm ve biktim artik...ne beyinsizligim kaldi bu iliski boyunca ne terbiyesizligim
devam tabiki canım, devam inşallahçok güzel yazmışsın canım. ben okudum hepsini. bu hepimiz içib geçerli bir olay.
sorun yaşamayan kimse yoktur eminim.
dediğin gibi sorun etmemek lazım. bazen ediyoruz elimizde olmadan ama kendimize ediyoruz. kimseyi değiştiremeyiz.
ben bir kere çok üzüldüğüm bir gün demiştimki ne yaparsan yap tuğçe herkesi memnun edemezsin. o yüzden durmak yok yola devam... :79:
canım benim çok üzgünüm, anneciğin ne güzel, ne olgun davranmışbalbt ve gasoline ikinize de tesekkür ederim. tam hersey güzel derken bu yaziyi yazdiktan hemen sonra yine tartistik. ben artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamayi düsündüm. düsünürken bile elim ayagim titriyor.
............
acuk geç kalmışsın ama halledilmeyecek mesele değil,bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
evet birbirimizi sadece kiriyoruz. ben gercekten elimden geleni yapiyorum ama bir zamandan sonra artik dalga geciliyormus gibi hisse kapiliyorum. allah askina okuyun yukarda bire bir msn konusmasindan alinti yaptim. normal bisey mi. ben neden sürekli hatirlaticam yüzsüz müyüm onursuz muyum.
bende ailemi dahil etmek istemiyorum ama onlarda kaldigimiz icin bir samimiyetleri oldu ve bu yuzden cok kirildilar. yoksa zaten umurlarinda olmazdi.
terbiyesiz miyim ben simdi onu söyledim diye. beni insan yerine bile koymuyor. nikahta keramet var derler evet ama buna güvenerek evlenmek yanlis olur. ciddi anlamda iliskiyi sorgulamam gerekiyor. sakin kafayla artilari eksileri tartmam gerekiyor. cunku artik cok yoruldum
evet birbirimizi sadece kiriyoruz.
............(
1 haftadan daha az bi zamanım var yaptırmaya kalksam yetişirmi? internetten sipariş vermeye de güvenemem ya olmazsa ayağıma
canım hayırlısı olsun bir ömür mutluluk dilerimama bence internetten ayakkıbı almanı tavsiye etmem. dediğin gibi ya ayağına olmazsa çünkü ayakkabı kalıbına göre değişiyor ve nette gördüğün gibi gelmeyebilir. o yüzden eğer istanbul.daysan çok güzel ayakkabılar bulabileceğin yerler var. bence görmeden denemeden alma derim.
benimde göğüs85 bel 67 kalça 92 göbek çevresi79 aman boşver böylede güzeliz biz hemşerim. canım senin düğün nezamandı benim büyük ihtimal 31 mayıs beklerim canım salon tutulunca yerini falan söyleriim anneni nişanlını al gel yada senin önce olursa kocanı anneni al gel
Canım nihayet ya, tez zamanda biter de kurtulursun insallah
İnş cnm ya ama eskisi kadar zor değil artık kanal tedavisi.
cook gecmis olsun ikinize de
bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
kızlarrr selammm:))nasılsınızz iki gundur gıremedımm canım nişanlımlaa gezıyodummm bugunde alısveriş yaptıkk bıtanemleee okdar güzel mutfak masası begendıkkııı ama almak için erken diyee bişey yapamadıkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?