2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Tanyacım okuyunca çok üzüldüm. ağlama yazık sanada. uzakta bir ilişki sürdürmek zordur. yüzyüze olduğu gibi olmuyor. telefonda yada internette kavga çıkabiliyor.
bizimkide askerde bazen telefonda gerginlikler olabiliyor. nişanlını sen ne kadardır tanıyorsun? babasının falan dediği bana itici geldi. burası bizim evimiz bilmemne. kültürel farklar varmı aranızda çok?

bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı

canım internetten sipariş edebilme şansın varsa öyle bir yolda deniyebilirsin. yada bir ayyakabıcıya özel yaptırabilirsin.

ya canim biz nisanlimla 2 senedir tanisiyoruz. nisan ayindan bu yanada nisanliyiz. ben nisanlimla evlerinde tartisiyordum babasi bana tartisma esnasinda dedi dikkat et burasi bizim evimiz diye. bende cok üzüldüm. bu olaylar da olunca artik evlerinde kalasim yok.
aralik ayinda tekrar gitmek istiyorum görmeye. ama nasil dicem ki ben otelde kalicam diye. istanbulda akrabamiz yok simdiye kadar onlarda kaliyoduk. bu sefer istemiyorum acikcasi. offf

biz almanyada yasiyoruz haliyle bir cok seyimiz farkli...ama nisanlimla benim ortak bir dünya görüsümüz var o yuzden zaten bu iliski hala ayakta. ama beni insan yerine koymuyor. normalde ben kendimi asla ezdirmem. bu sekilde ne kadar sürdürebilirim bilemiyorum

1 haftadan daha az bi zamanım var yaptırmaya kalksam yetişirmi? internetten sipariş vermeye de güvenemem ya olmazsa ayağıma

yetişir canım. sen konuşursun acil dersin. bi sormaktan zarar gelmez. baktın hiçbişey olmadı krem giyiverirsin. zaten gelinliğin altında gözükmüyo doğru düzgün ayakkabı falan.

nişanlını tanımıyorum ama otelde kalmana izin verceğini sanmıyorum. ikimiz kalalım otelde desen ailesi bişey diyebilir. ama biraz senle başbaşa kalalım falan diye nişalını kandırabilirsin de .
tabi ailesel farklar olduğu ortada. barışırsınız bir şekildede ama huzursuzlık sürekli olursa iyi birşey değil. izle bekle bakalım neler olcak. Allah hakkında hayırlısını versin canım. hepimiz için bu geçerli.
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş.

Canım benim çok üzüldüm. Bazı şeyleri söyleyerek ilişkinize karışmış gibi olmak istemiyorum sonuçta dışarıdan bakıyor olsakta seni etkilemekten çekiniyorum.anladığım kadarıyla ilişkiniz birbirinizi yıpratıcı boyuta gelmiş. arada kalmışlık bir yana yaşananları farklı değerlendirmeler ve daha kötüsü çiftlerin her hareketinin her sözünün farklı algılanmasına yol açıyor. Burada ailelere çok iş düşüyor. iki tarafta çocuklarının mutluluğunu istiyorsa biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor fedakarlık yapmaları gerekiyor ama kıl aldırmıyorlar sanırım. önce size iş düşüyor demiştim ama olmuyor sanırım.anladığım kadarıyla sakin ve sağduyulu kalamıyorsunuz. Aslında çok önemsiz şeyler ama dağ gibi önünüze serilmiş.nikahta keramet vardır birbirinize saygıyı lütfen yitirmeyin evet duygusal çatışmaların yoğun olduğu bir dönem sizin için eğer sen evlenmeyi istiyorsan duygularından eminsen burada zor bile olsa tek güçlü durması gereken kişi sensin.
ben ailemi pek karıştırmıyorum. herşeyimizi nişanlımla ikimiz yapıyoruz ,yapacağız.aslında ailelerimiz karışmaz ama yine de kafamız rahat olsun dedik yaşanan tecrübelerle sabitlenmiş. ve bizde görüşemiyoruz,iletişimimiz bile çok zor şartlarda gerçekleşiyor. nişanlımın ailesi farklı şehirde ve dengelemeyi başardım sanırım. erkek kuramıyorsa sen kuracaksın dengeyi.

evet birbirimizi sadece kiriyoruz. ben gercekten elimden geleni yapiyorum ama bir zamandan sonra artik dalga geciliyormus gibi hisse kapiliyorum. allah askina okuyun yukarda bire bir msn konusmasindan alinti yaptim. normal bisey mi. ben neden sürekli hatirlaticam yüzsüz müyüm onursuz muyum.
bende ailemi dahil etmek istemiyorum ama onlarda kaldigimiz icin bir samimiyetleri oldu ve bu yuzden cok kirildilar. yoksa zaten umurlarinda olmazdi.
terbiyesiz miyim ben simdi onu söyledim diye. beni insan yerine bile koymuyor. nikahta keramet var derler evet ama buna güvenerek evlenmek yanlis olur. ciddi anlamda iliskiyi sorgulamam gerekiyor. sakin kafayla artilari eksileri tartmam gerekiyor. cunku artik cok yoruldum

devam tabiki canım, devam inşallah

canım benim çok üzgünüm, anneciğin ne güzel, ne olgun davranmış
nişanlının annesiyle iyi bir adım atmışlar
siz de biraz zamana bırakıp sakinleşirseniz inşallah düzelir..
msn le problem çözülemez maalesef
söylediğin şeylerin tonlamasını yapamadığın için, yok sen şöyle dedin, böyle yazdın, bunu mu demek istiyosun sen bana vs vs vs
uzak olduğunuz için en iyisi yine telefonla konuşmak, yani ehveni şer(kötünün iyisi)..
ama o zaman da dakika limit problemleri devreye giriyo..
ne diyeyim Rabbim yardımcın olsun, sana da nişanlına da ferahlık dinginlik huzur versin inşallaahhhh

bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
acuk geç kalmışsın ama halledilmeyecek mesele değil,
eğer maddi açıdan imkanın varsa ve yapabiliyorsan 2 koldan atağa geçmek
ilk iş git birkaç ayakkabıcıyla konuş, illaki özel imalat yapan 1-2 tane bulursun
acil olarak beyaz ayakkabını yaptırmaya çalış, çok ümit vermezlerse sana eğer,
hemen aynı gün yani pzt günü internetten ver siparişini en geç perşembe cuma sende olur
o da olmazsa gider krem rengi alırsın,
kızlarında dedikleri gibi krem görünmez bile pek
çoook kolay gelsin, şimdiden tebrikler

canım benim elbetteki duygularından emin olman gerekiyor ve bu sıkıntılarınızı arkanıza almanız gerekiyor. ve çok önemli nokta saygıyı hiçbir zaman kaybetmemek gerekiyor. eğer ki geleceğinden emin değilsen doğru bir tespit yapmışsın herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeli tartmali ve karar vermesin. ve şunu da unutma sende kararsızsın yanlış anlama bizim aramızda sıkıntı yok herşey yolunda diyorsun sonra da ufacık bir konu yüzünden birbirinizi yıpratıyorsunuz ve daha sonrada çok iyi tartmam gerekiyor ilişkimi diyorsun. olaylara göre duyguların değişiyor. Lütfen sakin kalmaya çalış canım benim.

evet birbirimizi sadece kiriyoruz.
............(

evet canım bu artıları eksileri tartmak bazen çok işe yarar
ama bunu biraz daha sakinleşince yap
şimdi çok üzgün ve kırgınsın, çok objektif olamayabilirsin
bekle biraz, çok sık konuşmayın, ikinizde sakinleşin
sonra otur ve gerçekten seni mutlu eden ve mutsuz eden şeyleri düşün..
tabi ki bir nikah sırf keramet vardır demekle olmaz,
ama bir aşamaya geldikten sonra da ani kararlarla yürünmez.
o yüzden biraz akışına bırak bakalım ne olacak..

1 haftadan daha az bi zamanım var yaptırmaya kalksam yetişirmi? internetten sipariş vermeye de güvenemem ya olmazsa ayağıma

canım hayırlısı olsun bir ömür mutluluk dilerim ama bence internetten ayakkıbı almanı tavsiye etmem. dediğin gibi ya ayağına olmazsa çünkü ayakkabı kalıbına göre değişiyor ve nette gördüğün gibi gelmeyebilir. o yüzden eğer istanbul.daysan çok güzel ayakkabılar bulabileceğin yerler var. bence görmeden denemeden alma derim.

erzincandaymış canım

aynen tatlım biz her halimizle miikemmeliz (= canım benim düğünüm nisan sonunda olucak inşallah..24-25 nisan olabilir belki..sende buyur gel beklerim nişanlınla annenle..hangi salonları düşünüyosunuz var mı planlarınız

kızlarrr selammm:))nasılsınızz iki gundur gıremedımm canım nişanlımlaa gezıyodummm bugunde alısveriş yaptıkk bıtanemleee okdar güzel mutfak masası begendıkkııı ama almak için erken diyee bişey yapamadıkk(

Canım nihayet ya, tez zamanda biter de kurtulursun insallah

İnş cnm ya ama eskisi kadar zor değil artık kanal tedavisi.

cook gecmis olsun ikinize de

Hayırlı uğurlu olsun krem çok çok sırıtmaz ama tabi beyaz olsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…