- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.421
Nişanlımı çok özledimALLAHIM bitsin artık şu askerlik sağlıcakla kavuşalım son 74 gün.
oh bursalı gelinler beni unutmayın ::) neslihan salon nereyi tuttun?aynen tatlım biz her halimizle miikemmeliz (= canım benim düğünüm nisan sonunda olucak inşallah..24-25 nisan olabilir belki..sende buyur gel beklerim nişanlınla annenle..hangi salonları düşünüyosunuz var mı planlarınız
oh hadi bakalım, 2,5 ayın mı kalmış, süper, sabret acuk daha, kavuşunca bol bol giderirsin hasretini
benimde göğüs85 bel 67 kalça 92 göbek çevresi79 aman boşver böylede güzeliz biz hemşerim. canım senin düğün nezamandı benim büyük ihtimal 31 mayıs beklerim canım salon tutulunca yerini falan söyleriim anneni nişanlını al gel yada senin önce olursa kocanı anneni al gel
canım hayırlısı olsun bir ömür mutluluk dilerimama bence internetten ayakkıbı almanı tavsiye etmem. dediğin gibi ya ayağına olmazsa çünkü ayakkabı kalıbına göre değişiyor ve nette gördüğün gibi gelmeyebilir. o yüzden eğer istanbul.daysan çok güzel ayakkabılar bulabileceğin yerler var. bence görmeden denemeden alma derim.
desteginiz ve güzel yorumlariniz icin sagolun kizlar. bu durumda ben nisanlimi aramayi dusunmuyoru. o arasin...ama onun aramasi da ,,cagri atmak'' oluyor. cagri atsa dahi dönmiycem. ararsa gercekten konusurum belki. o kadar kirgin ve umutsuzum ki...
bu arada kocaelim arkadasimiz nerde kizlar? bazi konulari sildirtmis ve üyeligi iptal edilmis ne oldu?
oh bursalı gelinler beni unutmayın ::) neslihan salon nereyi tuttun?
canım bana kına için fiyat söyle demişsin 2-3 bin tl olabilir hafta içi olacak
aynen tatlım biz her halimizle miikemmeliz (= canım benim düğünüm nisan sonunda olucak inşallah..24-25 nisan olabilir belki..sende buyur gel beklerim nişanlınla annenle..hangi salonları düşünüyosunuz var mı planlarınız
çok teşekkür ederim canımmCanım nihayet ya, tez zamanda biter de kurtulursun insallah
cook gecmis olsun ikinize de
nişanlı da olsa evli de olsa insan bu tarz yaşayabiliyor malesef ki.. sen serinkanlı ol annene de destek ol... sen anlattıkça onların ailesine kızıorum yaptıklarına falan aa herkes farklı farklı işte canım. sen canını sıkmamaya çalış.sen üzgün durursan ailen senden daha fazla mutsuz ve tedirgin olacaktır eminim...kizlar günaydin nasilsiniz? dünkü olayi biliyosunuz...güya nisanlimin annesi annemin nisanlimin babasi hakkinda ,,sasi sasi herseye karisiyor'' dedigini duymustu ya..
gelelim mevzuya ben anneme bunu sordum. ki sorarken cok utandim cunku annem bunu kesinlikle demez biliyorum yani. annem saatlerce agladi, kadin zaten kronik agrilarla yasiyor. agrilari iyice artti ve ben yatirana kadar basinda bekledim. cok zoruna gitti. ,,demek ki gercekten söylemis olsam bile ameliyat oldugum halde aramiyorlar. bu nasil nankör dünya'' dedi
bu arada nisanlimin is durumu hala belli degil. babasi kendi calistigi fabrikada isletme sefi olarak görüsme saglamisti. haber vereceklerdi ama vermediler. orasi olursa cok iyi olur cunku 1500e yakin maas alir. bende is bulursam sknti cekmeyiz. ama eger o is olmazsa arti güney'de, ankarada, boluda is bakmaya baslayacak. ve ben belki istanbul gelini olamicam...hayirlisi
hayırlı olsun canım... beyaz olsa daha iyi olur ama krem de alabilirsin bulamazsan. nasıl olsa görünmeyecekbende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
canım eviniz hazır değilse eğer bence daha çok erken hem birazcık da araştırırsınız... oh ne güzel bir gün geçirmişssin darısı başımıza inş..kızlarrr selammm:))nasılsınızz iki gundur gıremedımm canım nişanlımlaa gezıyodummm bugunde alısveriş yaptıkk bıtanemleee okdar güzel mutfak masası begendıkkııı ama almak için erken diyee bişey yapamadıkk(
Nişanlımı çok özledimALLAHIM bitsin artık şu askerlik sağlıcakla kavuşalım son 74 gün.
Eeee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar? Nişanlım askerden sağlıcakla bi an önce gelsede şu tarih işini falan halletsek sizce kaç ay öncesinde tutulmalı düğün salonu?
canım bulunduğun yerin şartlarına qöre değişir ne kadar erken tutacağın ben aydındayım aydında yaşıycam evlenince..düğünüme 7 ay falan var mayısta olucak şimdiden tutucas biz çok salon olmadığı için erken doluyor
kızlar bugün paşayla bernardoya gittik 308 parça evlilik paketi varmış pakette ;
12 kiş.73 parç.yemek tk
12 kiş.89 parça çatal kaşık bıçak tk
deri andık
6 kişilik 36 parça günlük yemek tk
6 kişilik 36 parça kahvaltı seti
kahvaltı seti deseninde poselen çaydanlık
kahvaltı deseni deseninde tepsi
porselen kapaklı kahvaltılık
5li bıçak bloğu
3lü saklama kabı
8 parça çelik tencere seti
çelik çaydanlık
3lü cezve seti
1.599 TL
kararsız kaldım kızlar bernardo hakkında pek bilgim yok sizin fikirleriniz ne alayımmı sizce yemek takımlarına baktım şık seçenekler var istediğini seçebiliyosun ben kare istiyorum karelerde var güzel ama kalitesi hakkında bilgim yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?