2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oh bursalı gelinler beni unutmayın ::) neslihan salon nereyi tuttun?

canım bana kına için fiyat söyle demişsin 2-3 bin tl olabilir hafta içi olacak

Yok canım erzincandayım aslında erzincanda ayakkabı çeşidi çok ama burda havalar çok sogudu düğün mevsimi kapandı çizmeler gelmeye başladı gelinlik için ayakkabı bulamadım bir kaç model var kırem gelinliğimde bembeyaz olurmu bilmiyorum

desteginiz ve güzel yorumlariniz icin sagolun kizlar. bu durumda ben nisanlimi aramayi dusunmuyoru. o arasin...ama onun aramasi da ,,cagri atmak'' oluyor. cagri atsa dahi dönmiycem. ararsa gercekten konusurum belki. o kadar kirgin ve umutsuzum ki...

bu arada kocaelim arkadasimiz nerde kizlar? bazi konulari sildirtmis ve üyeligi iptal edilmis ne oldu?

Canım inş sorun en kısa zamanda hallolur .Evet nişanlın seni zaten arıyacaktır.Gönlünüde en kısa zamanda umuyorumki alıcak.Kocaelim nerde ben de anlayamadım valla.

Kızlar JNW'den (JENNETWORKING) iç giyim aldınız mı kalitesi falan nasıl ? Çeyizime gecelik falan alıyım diye düşünüyorum.

oh bursalı gelinler beni unutmayın ::) neslihan salon nereyi tuttun?

unuturmuyuz canım (= salon henüz tutmadım tatlım kesinleşince tutucam ama büyü ihtimal ına için gold düğün salonu düğün çinde atalay prensin üst katındaki dilara delüx'ü tutucm..3 boyutlu videosu var interntte atalay prens diye yazarsanız bulursunuz canım..sen bursanın neresindensin? düğün ne zaman

canım bana kına için fiyat söyle demişsin 2-3 bin tl olabilir hafta içi olacak

kına için 3bin tl ayırabiliyosan haftaiçi çok güzel salonlar bulabilirsin canım haftaiçi perşembe yada cuma gold düğün salonunu düşünüyoruz 3500dü galiba neslihanda demiş atalay prens var garajda prenses düğün salonu var cide merinosta elegans var onun gümüş salonunu haftaiçi 3000e falan indirebilirsiniz bu haziranda düğün için arkadşım cumartesi 4500e tutmuştu haftaiçi 3000 3500 civarıdır hem kınaya dahada ucuz olabilir çünkü düğünde gelinbaşı araba süsleme pasta ikramı falan var yakına daha uygundur bu dediğim yerler hep çok şık salonlar ayrıca düğün içinde dün akşam bi tanıdığın düğününe gittik asmerkezin orda grand düğün salonu 1000kişilik ama içi dışı süper dekorasyonu falan ama fiyatı hakkında hiç bi bilgim yok dahada güzel yerler var ama şimdilik bunlar geldi aklıma aklımıza geldikçe yinepaylaşalım canım gelinlikçi düğün salonu ayakkabı mobilya vs.falan çok şey var daha çoooook

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım benden önce kavuşcan kocişine he geliriz inşallah canım annem nişanlım falan kısmet olursa. ben gold düğün salonunu bikaç senedir hep düşünüyodum büyük ihtimal onu düşünüyoruz ama fikrimiz değişebilir tabi kasım aralık gibi tutcaz inşallah salonu canım ozamana kadar birbirimize duyduklarızı iletiriz canım

Eeee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar? Nişanlım askerden sağlıcakla bi an önce gelsede şu tarih işini falan halletsek sizce kaç ay öncesinde tutulmalı düğün salonu?

canım bulunduğun yerin şartlarına qöre değişir ne kadar erken tutacağın ben aydındayım aydında yaşıycam evlenince..düğünüme 7 ay falan var mayısta olucak şimdiden tutucas biz çok salon olmadığı için erken doluyor

Canım nihayet ya, tez zamanda biter de kurtulursun insallah

cook gecmis olsun ikinize de
çok teşekkür ederim canımm
nişanlı da olsa evli de olsa insan bu tarz yaşayabiliyor malesef ki.. sen serinkanlı ol annene de destek ol... sen anlattıkça onların ailesine kızıorum yaptıklarına falan aa herkes farklı farklı işte canım. sen canını sıkmamaya çalış.sen üzgün durursan ailen senden daha fazla mutsuz ve tedirgin olacaktır eminim...
bende yeni evleneceğim cumartesi düğün var ama benim hazırlıklarım tam değil ayakkabı bulamadım bembeyaz gelinliğim var ama beyaz ayakkabı yok erzincanda kırem çok sırıtırmı
hayırlı olsun canım... beyaz olsa daha iyi olur ama krem de alabilirsin bulamazsan. nasıl olsa görünmeyecek şahsen ben farklı olsun diye pembe düşünüyorum fikrim değişmezse tabi...
canım eviniz hazır değilse eğer bence daha çok erken hem birazcık da araştırırsınız... oh ne güzel bir gün geçirmişssin darısı başımıza inş..
Nişanlımı çok özledim ALLAHIM bitsin artık şu askerlik sağlıcakla kavuşalım son 74 gün.

Eeee kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar? Nişanlım askerden sağlıcakla bi an önce gelsede şu tarih işini falan halletsek sizce kaç ay öncesinde tutulmalı düğün salonu?

dayan canım dayan..askerlik bitince emin ol ki hiç göndermemiş gibi hissediyor insan...biz şimdiden tuttuk canım valla nişanda 5 ay öncesinden tutmuştuk ki zar zor yer bulabildik. eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bence...

anladım cnm bulundugum şehir öyle çok büyük bi şehir değil. Temmuz düşünüyoruz biz de artık gelince bakıcaz.

Elimizden geldiğince sabrediyoruz valla gece kuşum. Haklsın çok geciktirmemek lazım salonu cnm.iyi yapmşssnz

Son düzenleme:
kızlar bugün paşayla bernardoya gittik 308 parça evlilik paketi varmış pakette ;
12 kiş.73 parç.yemek tk
12 kiş.89 parça çatal kaşık bıçak tk
deri andık
6 kişilik 36 parça günlük yemek tk
6 kişilik 24 parç günlük çatak kaşık tk.
6 kişilik 36 parça kahvaltı seti
kahvaltı seti deseninde poselen çaydanlık
kahvaltı deseni deseninde tepsi
porselen kapaklı kahvaltılık
5li bıçak bloğu
3lü saklama kabı
8 parça çelik tencere seti
çelik çaydanlık
3lü cezve seti
1.599 TL

kararsız kaldım kızlar bernardo hakkında pek bilgim yok sizin fikirleriniz ne alayımmı sizce yemek takımlarına baktım şık seçenekler var istediğini seçebiliyosun ben kare istiyorum karelerde var güzel ama kalitesi hakkında bilgim yok:26:

Son düzenleme:

Çok çok hesaplı cnm . Benim araştırmalarımagöre KÜTAHYA porselen, GÜRAL porselen bunlardan şaşmayın diyorlar. Tencerede KORKMAZ.Teflonda TEFAL. Çkb de HİSAR.
Henüz almadım ama ayrı ayrı baya tuzlu oluyor belkide ayrı ayrı almam karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…