2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bende kararsızım vallahi çıkamıorum işin içinden ayın 8 ine kadar geçerliymiş kampanya

tamam canım öyle yaparız ben kına için düşünüyorum gold'u..hem bize yakın..grand'da dediğin gibi çok güzel ama okadar uzak yerler istemiorum ben..yakın olsun insanlara (= bugünde elbisemi alıcam terziden..resmini yollucam canım

çok hesaplıymış cnm ama ben bu kadar kampanyalı şeylerden herzaman şüphe duyarım bilemedim :97:

günaydın hatunlaarr

bernardoyu çok severim ben, porselende kalitesiz olmadığını düşünüyorum
ama çelik işi biraz riskli bir iş, kendi imalatları da olmadığından hani dikkat etmek gerekir diyorum
ama genel olarak da bernardo markasının kalite algısı bende çok yükseektir ne yalan söyliyeyim pek alışveriş yapmamış olsam da oradan
bence de çok makul kampanya
ürünlerin hepsini beğendiysen bence çok iyi
çünkü tek tek almaya kalksan, bu ürünlerin tek tek satıldığı fiyattan da daha pahalısını beğeneceksin büyük ihtimalle
o yüzden değerlendir bence

hadi bakalım, bekliyoruz elbiseni geçen hafta almıştın değil mi?
tadilat için bırakmıştın galiba :26:

şüphe duymak da haklısın, çünkü az önce rosa ya da bahsettim, normalde almak için beğeneceğin ürünlerden daha ucuz ürünler bunlar
bazıları sezonu geçmiş olduğu için kampanyayla ertimek istiyolar
bazıları acuk daha ucuz yollu ürünlerinden seçiliyo
kalitesiz falan demek istemiyorum, çünkü her zaman ucuz olanın kalitesiz olduğu anlamına gelmez
mesela 304 kalite paslanmak çelikten üretilen çatal kaşık larda fiyat farkları çoğu zaman ürünün kalınlığından (bazen hammaddesinden) kaynaklanır
4 mm çelikten üretilen takım 500 liraysa, 2,5mm den üretilen 350 lira olur mesela, ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez ama sen normalde tek almaya kalksan 4 mm olanı seçersin
vs vs
bunun gibi detayları var bu işin, yoksa her parçası çok kaliteli fiyatlı ürünleri bir araya getirip ne kadar toplu desen de o fiyata satmazlar
bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr bayadır yazamadım ama cok faydalı işler peşindeydim :))H.sonu evde nekadar ceyizlik eşyam varsa malum evlerimiz küçük oldugundan birkısmını komsularımıza vermiştik saklamaları için sagolsunlar iyi muhafaza etmişler onlarıda aldık tüm ev birbirine girdi ama hepsini tek tek ayrdım ilgili kolilerine koydum numaralandırdım ve numaraların içeriklerini A4 kagıda yazdırıp kolilerin üzerine yapıstırdım diger tekstil ürünlerinide güzel güzel hurçlar aldım onlarıda bölüm bölüm ayırıp yerleştirdim sandıgıma artık neyim var neyim yok biliyorum koskoca bi hafta sonumu yese de aklımda acaba suda varmıy dı sorusunu sildim ve ceyiz günü hepsini kolayca yerlestiricez nasipse

günaydın arkadaşlar...

sabah hiç kalkmak istemedim şimdi temizlik yapıcam cnm hiç istemiyor..moralim falan iyi mutluyum huzurluyum..ve stresliyim 50 günden düşücez artık ben daha ne bohça yapabildim ne bişey çabuk olur olmasınada heyecanlıyım ya babamın arıyorum teli kapalı..

dün akşam aşkımın amcaları beni sormuşlar foto göstermiş pc den aşkım hanım hanımcık güleryüzlü denmiş aşkımda çok mutlu olmuş..malum akrep burcu kadınıyla gurur duymak isteyen bi tip olduğundan çok önem veriyor yorumlara tepkilere..

oooo süper
çok iyi yapmışsınnn
bizde düğüne 2-3 ay kala sevdiğimiz birkaç kişiyi çağırıp çeyizleri dökülürmüş
annem öyle yaparız hem görmek isterler deyince durdum ben de
yoksa ben dayanamaz yapardım şimdiye
oh eksiklerin de net olarak çıkmıştır ortaya, ele avuca gelecek şeylerden var mı eksiğin? hani tost makinasıdır vs?

ayy nuyu ne güzel cnm ya bende çeyizmin kolilere koyup düzenlemek istiyorum aynı şekilde neler var nasıllar neler eksik tam anlamıyla bilemiyorum çok şey eksikte ..hani yarım olan danteller dolu bitenler dolu ama bizde açmaya kalksak ev dağılcak ya nişandan snr olur benimde nişana kadar bikaç bişey düzenlenir havlular falan ama duyunca çok mutlu oldum haaa ne güzel heyecanlar bunlar..

bende dün günlük yemek takımı baktım bi mağazaya girdim küçük ara sokakta kalmış..gönül diye bi marka hiç duymadık falan diye konuşuyorduk satıcı bize dediki bakın şu raftaki karacanın şu raftaki istanbul porselen vs.vs karacanın salata tabağına bakın dalga dalgadır dedi gerçekten dalga dalga onun üstündekinin markasını hatırlamıyuorum ama ondan yoktu mesela marka olmak çok kolay çinde şu modelden 1000 ad. isityorum deyip markayı yapıştırıyorsun kalite kalite hani markaları söyledi türkiyede yapılanları falan birde çinde yapıanları bayağı bilgilendirdi reklamlara inanmayın dedi çok rklam çıkınca iyi olmuyor kaliteli olmuyor dedi..

gnydn kızlar bnde yemek takımı alcm bu hafta buyuk ıhtımal we karaca dusunuorum cnku ıcnden bıtanesı kırılsa hemn temın edeblırsn dıerlernde pek ole ımkan yok ama cokda fıyat farkı war dıerleryle karrsız kaldm dorusu bıde suda war kaynwalıdem kalıteye cok duskun

Günaydın gelinciklerimmmm
Kızlar maşallah yani hızınıza yetişemiyorum haftasonu giremediğim için
Bu arada bazı arkadaşlarımızın yorumları silinmiş bazıları da engellenmiş noldu ki acep?? :26:
Şuandan itibaren akşam saat 5 e kadar topikteyim herhangi bir isteğiniz olursa lütfen söyleyin.. Bu arada Hayatımcım arihi düzelttim canım hayırlı olsun... yine bu sekılde tarıhı duzeltmemı ısteyen kesinleşen varsa bana bildirsin lütfenn...
Güzel bir haftasonunun ardından ilk iş günümüz hayırlı geçsin inşallah... Çabucak geçirelim artık bugünleri gelsin 2012

walla canım benim karacanın ürünleri gerçekten çok kaliteli.. tamam biraz tuzlu ama bence değer diye düşünüyorum eğer durumun varsa ve kayınvalıden kalıteye duskunse karaca almalısın

hiç stres yapma şeker
sadece damat bohçası mı yapıyosun yoksa aileye de yapıcak mısınız?
hiç merak etme bohça dediğin şey 2-3 gününü ayırsan alışverişi biter zaten, bohça gitmeden 1 gün önce de güzelce süsler koyarsın bi kenara oldu bitti
hiç sıkıntı yapma

satıcı çok iyi yapmış
maalesef sektörü bilmeyince kimin aslında ne yaptığını da bilmiyoruz
ben zücacciye sektörünü bilirim biraz, o yüzden karaca masalına inanmam
karacadan tek satınaldığımız şey ben bunları bilmeden 6 ay önce yani bundan 8 yıl önce annemin aldığı teflon tencere tk
onu da büyük ihtimalle kullanır birkaç ay sonra çizilmeye başladığında atar, yepisyenisini alırım
ama mesele sadece karaca meselesi değil, schaffer da aynı şekilde, noble life da bunun gibi bir çok marka mantar gibi türedi
çinden üç beş çeşit mal sipariş edip dolduruyo konteynırı, ufaktan da tv reklamı verdin mi bitti
çıkarırsın yatırdığın sermayeyi
o yüzden çok iyi araştırmak lazım, üretim yapan firmadan almak lazım
yani iyi bir satıcıya denk gelmişsiniz :)

önemli birşey değildi canım, başka topicde olan can sıkıcı birşeydi, boşverin

geçiyo inşallah yaa, bakın birkaç gün sonra eylül de bitiyo, kalıyo 3 ay, zaten 2012 ye girince esas hazırlıklar yoğunlaşır heralde
o zaman burası daha kalabalık, daha hızlı, daha koşuşturmacalı da olur, hiç yetişemeyiz
Gelsiiinn İkibinOnikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi

cnm kayınvaliden kaliteye düşkünse karaca alma daha önce duyuyordum iyi değil diye ama dün satıcının dalga dalga gösterdiği karaca tabağından snr emin oldum güral al hisar ol korkmaz al kütahya al jumbo al ama karaca shefır alma aryıldızda iyimiş bak

aynen cnm adamda pek bi tatlı dilliydi korkmaz ürünlerinde hata olsun satıcıya diyormuş ki satma hatalı ürünleri geri gönder bizim adımız lekelenmesin diyormuş bundan snr korkmazı güvenle kullanmabilirm çatak kaşık malesefli shafer aldım çok güzel bi model değil ama o zamanlar yani milattan önce en güzel oydusadeydi yani almıştım hatta yeni duyulmaya başlamıştı shafır bende evde yamulan kaşıklar senelerce gitmiş elbet bunlarda iyidir uzun gider mantığı ile almıştım neyseki çok para vermedim 250 fln ama ilerde değiştirim ahanda modeli bu diyecektim yükleyemedim birazdan yine denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…