2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi

ooo
e hadi detay versene biraz, bu arada sıra neye geldi anlamadım ben, bir daha gelecekler derken ilkinde damat yoktu, öyle mi?
doğru mu anladım kız :))

Son düzenleme:
kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi

gözünaydınn cnmm çok sevindimm..nasıl babam razı olucaktır vermeye heralde sıra damada geldiğine göre çok sevindim...

değiştirirsin tabi ya :)
ama madem konu açıldı şunu da söyliyeyim,
hisar jumbo nun ürünlerinin tamamı kendi imalatları mı? hayır tabiki....
onların da uzak doğuda yaptırıp getirdikleri bir sürü modelleri var, porselenleri zaten öyle, çünkü onlar çelik imalatçısı
ama örneğin çatal kaşıkta hangi modellerin ithal hangilerinin yerli üretim olduğunu öğrenmek neredeyse imkansız, çünkü bu tarz
bilgiler firmalar için sırdır, asla paylaşmazlar
velhasılı kelam kötünün iyisi deyip, en azından imlatçı kimliği de olan markaları tercih etmek lazım..
çelikte; ar yıldız, nehir, jumbo, korkmaz gibi...
porselende; güral, kütahya, porland gibi

ayyy canım benim 2012 ye girdiğimizi bir görsek hızlancak eminim ki ama işte zaman geçmiyor gibi geliyor

valla topik kalabalıklaştıkça daha da mutlu oluyorum ınan kı... hele 2012 bır gelsın hem gelınler artacak hem telaseler hem de heyecanlar zaten 2012 gırer gırmez 2 3 ay sonra bazı gelınlerımızı evlendırcez sonra sıra sıra dugunler baslayacak zatenn hayırlısıyla

aynen öyle, herhalde mart nisan gibi başlayacak düğünler, ramazana kadar da devam eder hayırlısıyla oohh

anladım cnm çok detaylı bilgim yok o konularda..elbisem tadilattaydı evet şimdi hazırlanıp çıkıcam

evet model bu pek ayılıp bayılmıyorum ama gittiği yere kadar snr yenisini koçiş alsın bana

gasoline çok güzel bilgiler cnm saol ben pek anlamazdım uygun olsun görünüşü güzel olsun yeterdi ama şimdi daha özenli davranıcam...

buarada bi günlük yemek takımı bulamadım 6 kişil istiyorum ama modern olsun ..birazdaha bi araştırayım buralarda bakalım belki denk gelir olmadı istanbuldan alırım..

kızlar zaman geçsin evleneyim diyorum snr zaman çabuk gelmesin diyorum birazda korkuyorum huzursuzluk anlaşamazlk olur diye..bizim ev işi yattıya aileme söyledim onlarda sen hiç karışma nerde istiyorlarsa orda oturun falan dedi içim rahatladı bide biimkinler karışsaydı daha zor olurdu

buarada bohça için oriflameden parfüm falan alıcam tarş setini glacier parfümün adı dün oriflame toplantısına katıldım bitkisel falanmış hepsi bayağı iyi bilgiler edindim oyüzden burdan düzeyim dedim kokuda karar veremediğimden düşünüyorum bakalım beklemedeyim

ne demek canım olsun onu da sağlıkla kullan inş.

günlük yemek takımı madem, istanbuldan alırsın tabi, burda da çeşit bol nasılsa

aşkımın bohçası için ben parfüm konusunda delirmiştim, yeni birşey almak istiyordum değişiklik olsun diye, daha önce gio alıyodum
internetten hiç koklamadan yeni bir parfüm aldım
iki koku arasında kalmıştım, en sonunda bvlgari aqva aldım, mağazalardan piyasadan çok da uyguna geldi
kokusuna da bayıldım resmen, biran önce kullanalım diye bekliorum ben de

ayy canım benim hayırlı uğurlu olsun cok sevındım senın adına... Allah tamamına erdirsin tez zamanda... Bizleri haberdar etmeyi unutmaa şeker

aynen öyle, herhalde mart nisan gibi başlayacak düğünler, ramazana kadar da devam eder hayırlısıyla oohh

aynen canım bidaha bu sayfa eminim ki gelinlikli resimlerle dolmaya başlayacakk
çok güzel heyecanlar bunlar yaf

en sonunda bvlgari aqva aldım, mağazalardan piyasadan çok da uyguna geldi
kokusuna da bayıldım resmen, biran önce kullanalım diye bekliorum ben de

en begendıgım erkek parfumlerınden bırı tatlım ya gercekten harıka kokusu
koklar durursun artık kocişi

Ebruuuuu nerelerdesin bakiim seeennn :26:

Haftasonu girmemişsin sanırım canım ya inşallah bir sorun yoktur... :26:

Kocişinle güzel vekitler geçirmişsindir inşallah da aramıza mutlu dönersin

gasoline ne kadara almıştın parfümü ben öyle çok bütçe ayıramam parfüme güzel koksun yeter zaten şuan onun kullandığı parfüm süper kokuyor fres kokuları seviyorum bende erkekte bakalım ya o sen beğen cnm nasılsa sen koklucaksın diyorbebekim benim yaa bak nasıl sevesim geldi

işte ben de onu bekliyorum

hımm anladım canım, ben 100lira ayırmıştım ama 115 liraydı parfüm, bonusumu falan kullandım yine 100e geldi bana
tabi canım güzel koksun yeter, çok doğru demiş, sen koklicaksın, sen beğen yeter

kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece

Evet amacım zaten ne var ne yok görmek içindi tost makinam varda mutfak esyalarından çaycım ve katı meyve sıkacagım eksik buarada listen acayip işe yaradı yazıcıdan cıkardım üzerini işaretledim olanların yanlarına notlar aldım kuş gibi hafifledim olmayanları yavas yavas alıcam yanlız bişeim yok diyip duruyodum ben neredeyse hazırım bi büyük esyalar kaldı süpürge makinası alıcam birde bnlarla ilgili kampanyaları haber edin canım sizlerde denk gelirseniz

aşkolsunn, ben üzüldüm bak şimdi..
ben hiç zannetmiyorum canım benim hiç kimse böyle bir tavır takınsın
ben yaklaşık 1 haftadır falan burdayım ama böyle bir izlenim edinmende payım varsa ben şahsım adıma söyliyim, çok üzüldümm
bence diğer hatuncuklar da aynı şekilde düşünüyordur, eğer kaçırdığımız birşey olursa da bir iki sefer dürt bizi sen

hıımm e süper
işe yaramasına çok sevindim
süpürge için görürsem bir kampanya haber ederim tabi
çaycı ve katı meyve sıkacağı da çok acil değil zaten
hatta evlendikten sonra ihtiyaca binaen bile alabilirsin
bu arada hakkaten bayağı bayağı hazırmış senin çeyiz, e o zaman kocaman bir maşallah

ooo
e hadi detay versene biraz, bu arada sıra neye geldi anlamadım ben, bir daha gelecekler derken ilkinde damat yoktu, öyle mi?
doğru mu anladım kız :))

ewt cnm doğru anladın önce kadınlar yengeler kaynana filan gelir sonra amcalar yengler gelir sonra erkek isterse kıs tarafı ergeği çağırırlarhayırlısı baya olumluydu yaniii ama babm görücü ususlu biliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…