- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.461
kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi
kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi
aynen cnm adamda pek bi tatlı dilliydi korkmaz ürünlerinde hata olsun satıcıya diyormuş ki satma hatalı ürünleri geri gönder bizim adımız lekelenmesin diyormuş bundan snr korkmazı güvenle kullanmabilirm çatak kaşık malesefli shafer aldım çok güzel bi model değil ama o zamanlar yani milattan önce en güzel oydusadeydi yani almıştım hatta yeni duyulmaya başlamıştı shafır bende evde yamulan kaşıklar senelerce gitmiş elbet bunlarda iyidir uzun gider mantığı ile almıştım neyseki çok para vermedim 250 fln ama ilerde değiştirim ahanda modeli bu diyecektim yükleyemedim birazdan yine denerim
önemli birşey değildi canım, başka topicde olan can sıkıcı birşeydi, boşverin
geçiyo inşallah yaa, bakın birkaç gün sonra eylül de bitiyo, kalıyo 3 ay, zaten 2012 ye girince esas hazırlıklar yoğunlaşır heralde
o zaman burası daha kalabalık, daha hızlı, daha koşuşturmacalı da olur, hiç yetişemeyiz
Gelsiiinn İkibinOnikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy canım benim 2012 ye girdiğimizi bir görsek hızlancak eminim ki ama işte zaman geçmiyor gibi geliyor
valla topik kalabalıklaştıkça daha da mutlu oluyorum ınan kı... hele 2012 bır gelsın hem gelınler artacak hem telaseler hem de heyecanlarzaten 2012 gırer gırmez 2 3 ay sonra bazı gelınlerımızı evlendırcez sonra sıra sıra dugunler baslayacak zatenn hayırlısıyla
anladım cnm çok detaylı bilgim yok o konularda..elbisem tadilattaydı evet şimdi hazırlanıp çıkıcamhadi bakalım, bekliyoruz elbisenigeçen hafta almıştın değil mi?
tadilat için bırakmıştın galiba :26:
şüphe duymak da haklısın, çünkü az önce rosa ya da bahsettim, normalde almak için beğeneceğin ürünlerden daha ucuz ürünler bunlar
bazıları sezonu geçmiş olduğu için kampanyayla ertimek istiyolar
bazıları acuk daha ucuz yollu ürünlerinden seçiliyo
kalitesiz falan demek istemiyorum, çünkü her zaman ucuz olanın kalitesiz olduğu anlamına gelmez
mesela 304 kalite paslanmak çelikten üretilen çatal kaşık larda fiyat farkları çoğu zaman ürünün kalınlığından (bazen hammaddesinden) kaynaklanır
4 mm çelikten üretilen takım 500 liraysa, 2,5mm den üretilen 350 lira olur mesela, ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez ama sen normalde tek almaya kalksan 4 mm olanı seçersin
vs vs
bunun gibi detayları var bu işin, yoksa her parçası çok kaliteli fiyatlı ürünleri bir araya getirip ne kadar toplu desen de o fiyata satmazlar
bilmem anlatabildim mi
anladım cnm çok detaylı bilgim yok o konularda..elbisem tadilattaydı evet şimdi hazırlanıp çıkıcam
Eki Görüntüle 263158 evet model bu pek ayılıp bayılmıyorum ama gittiği yere kadar snr yenisini koçiş alsın bana
gasoline çok güzel bilgiler cnm saol ben pek anlamazdım uygun olsun görünüşü güzel olsun yeterdi ama şimdi daha özenli davranıcam...
buarada bi günlük yemek takımı bulamadım 6 kişil istiyorum ama modern olsun ..birazdaha bi araştırayım buralarda bakalım belki denk gelir olmadı istanbuldan alırım..
kızlar zaman geçsin evleneyim diyorum snr zaman çabuk gelmesin diyorum birazda korkuyorum huzursuzluk anlaşamazlk olur diye..bizim ev işi yattıya aileme söyledim onlarda sen hiç karışma nerde istiyorlarsa orda oturun falan dedi içim rahatladı bide biimkinler karışsaydı daha zor olurdu
buarada bohça için oriflameden parfüm falan alıcam tarş setini glacier parfümün adı dün oriflame toplantısına katıldım bitkisel falanmış hepsi bayağı iyi bilgiler edindim oyüzden burdan düzeyim dedim kokuda karar veremediğimden düşünüyorum bakalım beklemedeyim
aynen öyle, herhalde mart nisan gibi başlayacak düğünler, ramazana kadar da devam eder hayırlısıyla oohh
en sonunda bvlgari aqva aldım, mağazalardan piyasadan çok da uyguna geldi
kokusuna da bayıldım resmen, biran önce kullanalım diye bekliorum ben de
aynen canım bidaha bu sayfa eminim ki gelinlikli resimlerle dolmaya başlayacakk
çok güzel heyecanlar bunlar yaf
en begendıgım erkek parfumlerınden bırı tatlım ya gercekten harıka kokusu
koklar durursun artık kocişi
hımm anladım canım, ben 100lira ayırmıştım ama 115 liraydı parfüm, bonusumu falan kullandım yine 100e geldi banagasoline ne kadara almıştın parfümü ben öyle çok bütçe ayıramam parfüme güzel koksun yeter zaten şuan onun kullandığı parfüm süper kokuyor fres kokuları seviyorum bende erkekte bakalım ya o sen beğen cnm nasılsa sen koklucaksın diyorbebekim benim yaa bak nasıl sevesim geldi
oooo süper
çok iyi yapmışsınnn
bizde düğüne 2-3 ay kala sevdiğimiz birkaç kişiyi çağırıp çeyizleri dökülürmüş
annem öyle yaparız hem görmek isterler deyince durdum ben de
yoksa ben dayanamaz yapardım şimdiye
oh eksiklerin de net olarak çıkmıştır ortaya, ele avuca gelecek şeylerden var mı eksiğin? hani tost makinasıdır vs?
kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece
Evet amacım zaten ne var ne yok görmek içindi tost makinam varda mutfak esyalarından çaycım ve katı meyve sıkacagım eksik buarada listen acayip işe yaradı yazıcıdan cıkardım üzerini işaretledim olanların yanlarına notlar aldım kuş gibi hafifledim olmayanları yavas yavas alıcam yanlız bişeim yok diyip duruyodum ben neredeyse hazırım bi büyük esyalar kaldı süpürge makinası alıcam birde bnlarla ilgili kampanyaları haber edin canım sizlerde denk gelirseniz
ooo
e hadi detay versene biraz, bu arada sıra neye geldi anlamadım ben, bir daha gelecekler derken ilkinde damat yoktu, öyle mi?
doğru mu anladım kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?