- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.481
aşkolsunn, ben üzüldüm bak şimdi..
ben hiç zannetmiyorum canım benim hiç kimse böyle bir tavır takınsın
ben yaklaşık 1 haftadır falan burdayım ama böyle bir izlenim edinmende payım varsa ben şahsım adıma söyliyim, çok üzüldümm
bence diğer hatuncuklar da aynı şekilde düşünüyordur, eğer kaçırdığımız birşey olursa da bir iki sefer dürt bizi sen
ewt cnm doğru anladın önce kadınlar yengeler kaynana filan gelir sonra amcalar yengler gelir sonra erkek isterse kıs tarafı ergeği çağırırlarhayırlısı baya olumluydu yaniii ama babm görücü ususlu biliyooo
kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece
Ebruuuuu nerelerdesin bakiim seeennn :26:
Haftasonu girmemişsin sanırım canım ya inşallah bir sorun yoktur... :26:
Kocişinle güzel vekitler geçirmişsindir inşallah da aramıza mutlu dönersin
hıımm e süper
işe yaramasına çok sevindim
süpürge için görürsem bir kampanya haber ederim tabi
çaycı ve katı meyve sıkacağı da çok acil değil zaten
hatta evlendikten sonra ihtiyaca binaen bile alabilirsin
bu arada hakkaten bayağı bayağı hazırmış senin çeyiz, e o zaman kocaman bir maşallah
ewt cnm doğru anladın önce kadınlar yengeler kaynana filan gelir sonra amcalar yengler gelir sonra erkek isterse kıs tarafı ergeği çağırırlarhayırlısı baya olumluydu yaniii ama babm görücü ususlu biliyooo
kıslar günaydın kız isteme olayıoldu gayet güzeldi sıra erkek tarafında erkeğin gelmesine geldi tekrar gelecekler malum babam duymasın görücü usulu yaa ama güzeldi haberdar etcem sizi
Sagol kuzum ütü senin sayende aldım zaten ama hala gelmedi heyecan içinde bekliyorum gelsin bi deneme ütüsü yapıp kaldırcam hemen beyaz esyalar var işte onlara girişmek lazım buaralar
gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz... sayfa baya ilerlemiss daha onlari okucam :))) yetisemiyom valla hiziniza:))) ben gelene kadr lutfen yawas yazin :)))))))))))))))))))))))))))))))))) bu haftasonu kocisle bulusamadim ne guzellll planlarimiz vardi ama nasip olmadii oturdum evde olee
gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz... sayfa baya ilerlemiss daha onlari okucam :))) yetisemiyom valla hiziniza:))) ben gelene kadr lutfen yawas yazin :)))))))))))))))))))))))))))))))))) bu haftasonu kocisle bulusamadim ne guzellll planlarimiz vardi ama nasip olmadii oturdum evde olee
((hadi yaa üzüldümm be canımm bende kocişinle güzel güzel gezmişindir havadisleri verirsin die bekliodumm olsun sen genede sıkma canını en kısa sürede cok güzel bir gün gecirirsiniz inş..:87:
saol cnm benimmmmm .. ya iste bu kocisin isi boleee bi anda planlar degisiyoo ucusa cagiriyorlarr.. sinir oluyorum evlenincede cok dduzensiz bi hayatimiz olucak bayram nedir seyran nedir bilmicezz... belki o gun birlikte bile olamicaz naapalim artik bizde idare etcezz
hadi bakalım, inşallah güzel çıkar, alan kızçe çok güzel anlatmıştı, kim almıştı kız, unuttum
biz beyaz eşyaları da mobilyaları da 1-2 ay kala alalım diyoruz, yani evimiz alındıktan sonra
şu sıralar ev bakıyolar, kirada oturmayın
birkaç ay bekleyin ki kendi evinize yerleşesiniz dedi kayınpederim
biz de biraz da o yüzden yaz başına bıraktık
evimiz alınsın da büyük eşyaları direk oraya alırız diye düşündük
walla canım benim karacanın ürünleri gerçekten çok kaliteli.. tamam biraz tuzlu ama bence değer diye düşünüyorum eğer durumun varsa ve kayınvalıden kalıteye duskunse karaca almalısın[/QUOT
yaa alableck durumdaım annm bna bıraktı kararı ama ne bılıım ıste karrsız kalmıstm sanırım sırf kaynwldem ıcın karaca alıcmgorumcm ewlenıuo ona hep marka almıslar dıo bna bak su su markayı aldık hep en ıısını alalımm ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede
hiç stres yapma şeker
sadece damat bohçası mı yapıyosun yoksa aileye de yapıcak mısınız?
hiç merak etme bohça dediğin şey 2-3 gününü ayırsan alışverişi biter zaten, bohça gitmeden 1 gün önce de güzelce süsler koyarsın bi kenara oldu bitti
hiç sıkıntı yapma
satıcı çok iyi yapmış
maalesef sektörü bilmeyince kimin aslında ne yaptığını da bilmiyoruz
ben zücacciye sektörünü bilirim biraz, o yüzden karaca masalına inanmam
karacadan tek satınaldığımız şey ben bunları bilmeden 6 ay önce yani bundan 8 yıl önce annemin aldığı teflon tencere tk
onu da büyük ihtimalle kullanır birkaç ay sonra çizilmeye başladığında atar, yepisyenisini alırım
ama mesele sadece karaca meselesi değil, schaffer da aynı şekilde, noble life da bunun gibi bir çok marka mantar gibi türedi
çinden üç beş çeşit mal sipariş edip dolduruyo konteynırı, ufaktan da tv reklamı verdin mi bitti
çıkarırsın yatırdığın sermayeyi
o yüzden çok iyi araştırmak lazım, üretim yapan firmadan almak lazım
yani iyi bir satıcıya denk gelmişsiniz :)
hımm taksit ödenecekse tabi bikaç ay öncesinden başlamak en güzeliMantıklı tatlım ama bizm herhalükarda ilk sene kira olacagından alayım biran önce ödensin ozamana kadar diye düşündüm yoksa para biriktiremiyorum hep biyerlere kacıyo firmaların deposnda bekletcem ozamana kadar yoksa evde yer yok malesef(
...................ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede
hımm taksit ödenecekse tabi bikaç ay öncesinden başlamak en güzeli
hem eline geçen parayı değerlendirmiiş olursun dediğin gibi harcanıyo gidiyo
evlendikten sonra da ya taksidi bitmiş olur ya da bitmez üzere olur
desene kıızzz
kızlaar size bişey sölemek istiyorum ama bunu kırıcı eleştiri anlamayın
buraya üye olmamdaki amaç arkadaş çevremde güwendiğim insanların olmaması bişeyleri paylaşamamdı..
sizlerle arkadaşlık yaparak kendimi iyi hissederim diye düşünüyodum..çalıştığım için sürekli giremiyorum fakat müsayt oldkça yasıp..eğer konuyu kaçırırsamda kişilere msjla ulaşıyorum..
ama siz bana karşı bu kadar anlayışlı değilsiniz yazdgm şeyler hep havada kalıyo..ortamınızı mı bozuyorum yoksa antipatiniz mi oldu anlamadım
neyse söylemek paylaşmak istemiştim sadece
baharrr cnmm gunaydinnn haftasonu keyfimyoktu giremedim cnm yaa(( sanada mail atamadimmm kocisle bulusamadikk son dakka ucusu cikti o yuzden gitti ((((((((((((((((((( neyse kismet deilmis bulusmakk.... haftaya soz aticam sana vvideo :)))) sen nasilsinnn nasil gecti hafta sonun neler yaptinn
mrb güzel gelincikler nasılsınız bakalım
haftasonu giremedim niaşnlımlada görüşemedim düğün için sivasa gittiler bende annemlerle gezdim durdum.. çeyizime geçen hafta hisardan ciciler almıştım catal bıçak takımımın birine ismimizi yazdırmıştım haftaya hazır olur dediler bu sabah almaya gittik çok güzel olmuş çok heyecanlandım isimlerimizi orda görünce 187 gün gecermi nisan gelir miiiiiiiiiii
yaa alableck durumdaım annm bna bıraktı kararı ama ne bılıım ıste karrsız kalmıstm sanırım sırf kaynwldem ıcın karaca alıcmgorumcm ewlenıuo ona hep marka almıslar dıo bna bak su su markayı aldık hep en ıısını alalımm ayyy dıcktm al ozamn bnm ceyızımede
valla benmkileri babam alck kızlar bende ufak tefek şeyker, alıyorum ütü aldım şu azur serisi 4860 modelini aldım 270 liraya siz aldınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?