2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

valla benmkileri babam alck kızlar bende ufak tefek şeyker, alıyorum ütü aldım şu azur serisi 4860 modelini aldım 270 liraya siz aldınızmı

güle güle kullaann
ben henüz almadım canım, braun yada philips alıcam inş.,
ütü-ütü masası-tost mak. bunlar kaldı çeyizlik olarak
bunları da düğüne yakın beyaz eşyaları alırken hallederim heralde
bir de bizimkiler yani yengelerim, kuzenlerim, teyzelerim mutlaka bir parça eşyanı biz alacağız ona göre diyolar
bu 3-4 parçayı da belki onlara havale ederim, bakalım

Kızlarrr şimdi sizeden fikir alıcam ne olursunuz yardım edin Biz hala düğün Salonunu tutamadık izmirde kırdüğünü yapan cok yer var fakat hem bütcemize uycak hemde içimize sincek yer bulmak cok zor 5000 asmasa iyi olacak gecenlerde buca gölet tarafına gittik orda bulduk bikac yer buseferde aralarında karar vermekte zorluk cekiyorum smdi bi yer var cakır diye belki giden gören vardır varsa ayrıca fikir verirseniz sevinirim burda diyelim 400 kişilk tuttun ama daha fazla kişi geldi ekstradan para almayacak düğün paketinin içinde olan hersey var 4000 diyor mekan güzel fena diil ama yerler çim degil yesil cim gibi halılardan koymuslar orkestrada iyiydi eglendiriyordu ordan cıktık göletin içinde buca belediyesinin kır düğün bahcesi var oraya gittik sagolsn baya yardımcı oldu ordaki kız işe baslayalı 7 ay olmus baya hevesli genc zaten bizim yaslarda yenilikci bi tip bana güvenin dedi süsleme hersyle birebir ilgilenicem hersy ck güzel olucak dedi girişti kemanla karsılama anı defteri ztn var faytonla giriş var bi dez avantajı var busene sezonu kapamıslar düğün izleme sansım olmayacak sadece orkestrayı dinleyebilecegim kapalı salonlarında ama yeri kurulu halde göremiyecegim güzel olacakmıs gibi gelio biyandan da kıza nasıl güvenicem ya istediğim gibi olmazsa diyorum napayım kızlar tercihim ne olmalı ??

iyiyiz tatlım sen nasılsınn??

ne kadar güzel bi düşünce ilk kez senden duyuyorum ne hoş cnm ya bende öyle bişey yapmak isterdim ama malesef:26:

kızlaaaaaaaaar karaca alan arkadaşlarım memnun değiller satışını yapan arkadaşım bile önermedi..ben kütahya porselen aldım..
bu bir tavsiyedir

çeyiz topiği için bende resim çekicem ..ama resim çekmemin takım yapma uydurma amaçlı olmasıda çok mantıklı hiçaklıma gelmezdi bari aklımın ucunda dursunda kafamda eksik bişeyleri bütünlemek için resim çekerim..bende çeyizim yıkansın toplasın ütülensin hazır vaziyette olsun isityorum ya biz nişandan snr başlarız heralde ama çok heyecanlı gerçi öğle yemeği için eve gittiğimde annem çok sinirliydi dün temizlik yapmadım diye nişanda evi temizlemicem pis eve ağırlıcam diye beni tehtid ediyordu

buarada kredi sanırım onaylanabilirmiş..emlakçı bişeyler demiş ama kesinlik yok hala bakalımm

nerde bakıyosun evi canım

ay ne çok birikmiş dün geceden beri oku oku bitmedi çok hastayım kızlar ya boğazlarım ağrıyo öksürüyorum doktora gidicem birazdan bi bu eksikti ordanda annemle çeyize bikaç bişey bakmaya gitcez kocişime iç çamaşırı alcaz çeyize onun evde kullandıkları olmazmış 12şer tane yeni çamaşır alcaz bakalım

canım dediğin yerleri bilmiyorum ama sana geçenlerde arkadaşımın inciraltında nişanı olmuştu demiştim ya, ismini öğrendim mekanın şehr-i garden.. ben çok beğenmiştim o zaman orayı, şimdi nasıldır hala var mı bilemiyorum ama:26:
internet sitesine baktım şimdi, fotolar var, videolar var, fikir olur belki

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlımm dıkkat et kendıne havalar tam salgn havası :26:

off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??

geçmiş olsun tatlımm dıkkat et kendıne havalar tam salgn havası :26:

sağol canım benim anında kaptım hastalığı ya beni bırak dün bide kocişe bulaştırmışım sabah öksürüyodu oda. karaca konusundada hiç takılma canım ya herkes farklı marka tavsiye ediyo karacayıda çok beğenen var geçen yaz abim evlendi eşi karaca kare olanlardan almıştı hem çok şık hem çok memnun herkesin görüşü ayrı sen beğendiysen gerisini boşver

biriii bana evap vereblirmi acaep.tamam artıkk cokk girmiyorum diye buu yapımazkıı aglarımm bakkk

buyuk gecmıs olsun canım ya kocişe de ıyı bak aman mevsım degısıklıgı carpıyor canım yaa hıc sorma valla...

tatlım cok sagol valla sen anladın beni bu arada ben memnun olanlardan onay alarak karar verdım zaten

off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??

tatllııışıımm nasılssıınnnn

valla canım ben taç ınkılerden aldım ama özdılekte cok ıyı ıkısınden bırını tercıh edebılırsın bana gore ama tabı baska markalardan da tavsıye edenler olacaktır emınım

ewt cnm benmki çok güzel ütülüyo ya ben bepğendim epey bi araştırma yaptım azur srerisi phılıpsin 4860 gayet güzel ütülüyo son seriyi aldımmm 270 lira 8 taksit işte 33,75 ödücemmm valla para yetmyoooo :76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

geçmiş olsun hemşerim

walla forumlarda en çok taç, jua, özdilek, pierre cardin konuşuluyor canım, ama ben de henüz almayanlardanım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…