- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.501
valla benmkileri babam alck kızlar bende ufak tefek şeyker, alıyorum ütü aldım şu azur serisi 4860 modelini aldım 270 liraya siz aldınızmı
keşke deseydın canım yaaa.. şaka bır yana kayınvalıden gercekten kalıteyı sevıyor canım... Valla lavanta arkadasımız da pek onermıyor karacayı ama benım bıldıgım kadarıyla ıyı yıne de sen ıyıce arastır canım yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum senıı ama ben kahvaltı takımlarımı yemek takımları tencere takımları hatta baharat takımlarımı bıle karaca aldım guvenerekten ınsallah yanılmam
BAHARCIM yanlış yönlendirmek istemem bence karacanın modelleri çok güzel ama satıcı öyle deyince ben karacanın pek iyi olmadığını düşündüm..biz pek anlamayız porselenmi porselen sonuçta ben porselende inceyi severim ve ince porselen daha iyimiş iyi fırınlanmış olurmuş yoksa karacanında belki hermodeli kötü değildir bi modeli kötü ise diğer modeli iyi porselenden yapılmış olabilir anlayamam ben onu güle güle kullanırsınız inşallah tüm çeyiz eşyalarınızı
keşke deseydın canım yaaa.. şaka bır yana kayınvalıden gercekten kalıteyı sevıyor canım... Valla lavanta arkadasımız da pek onermıyor karacayı ama benım bıldıgım kadarıyla ıyı yıne de sen ıyıce arastır canım yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum senıı ama ben kahvaltı takımlarımı yemek takımları tencere takımları hatta baharat takımlarımı bıle karaca aldım guvenerekten ınsallah yanılmam
BAHARCIM yanlış yönlendirmek istemem bence karacanın modelleri çok güzel ama satıcı öyle deyince ben karacanın pek iyi olmadığını düşündüm..biz pek anlamayız porselenmi porselen sonuçta ben porselende inceyi severim ve ince porselen daha iyimiş iyi fırınlanmış olurmuş yoksa karacanında belki hermodeli kötü değildir bi modeli kötü ise diğer modeli iyi porselenden yapılmış olabilir anlayamam ben onu güle güle kullanırsınız inşallah tüm çeyiz eşyalarınızı
yok canım sen yanlıs anlama esas sen oyle yazınca ben de arkadası yanlıs yonlendırmeyeyım dıye dedım belkı bır bıldıgın vardır dıye... Neyse canım herkese ıyı gunlerde kullanmak nasıp olur ınsallah ceyızcıklerı
mrb güzel gelincikler nasılsınız bakalım
haftasonu giremedim niaşnlımlada görüşemedim düğün için sivasa gittiler bende annemlerle gezdim durdum.. çeyizime geçen hafta hisardan ciciler almıştım catal bıçak takımımın birine ismimizi yazdırmıştım haftaya hazır olur dediler bu sabah almaya gittik çok güzel olmuş çok heyecanlandım isimlerimizi orda görünce 187 gün gecermi nisan gelir miiiiiiiiiii
Lavantacım inan bende her koliyi hazırlarken yorgunlugumu bile unuttum ne güzel heyecanlar bnlar ya hatta abarttım resimlerinide cekiodum annem hadi oyalanma dedi utandım bana kalsa hepsinin tek tek resimlerinide cekicektim ki yarın bir gün uygun bişi bulurum takım yaparım renk uyumu yaparım diye ama cok zaman alıcaktı hepinize tavsiye ederim bos vaktiniz varsa serin eve ne var ne yok annemin yarım kalan dantel işleri havlu kenarları cıktı meydana onları yaptırcak eksik gedikler onarılıp tamir edilcek vs.. verimli bi h.sonuydu anlıcagınız:81::81:
çeyiz topiği için bende resim çekicem ..ama resim çekmemin takım yapma uydurma amaçlı olmasıda çok mantıklı hiçaklıma gelmezdi bari aklımın ucunda dursunda kafamda eksik bişeyleri bütünlemek için resim çekerim..bende çeyizim yıkansın toplasın ütülensin hazır vaziyette olsun isityorum ya biz nişandan snr başlarız heralde ama çok heyecanlı gerçi öğle yemeği için eve gittiğimde annem çok sinirliydi dün temizlik yapmadım diye nişanda evi temizlemicem pis eve ağırlıcam diye beni tehtid ediyordu
buarada kredi sanırım onaylanabilirmiş..emlakçı bişeyler demiş ama kesinlik yok hala bakalımm
canım dediğin yerleri bilmiyorum ama sana geçenlerde arkadaşımın inciraltında nişanı olmuştu demiştim ya, ismini öğrendim mekanınKızlarrr şimdi sizeden fikir alıcam ne olursunuz yardım edin Biz hala düğün Salonunu tutamadık izmirde kırdüğünü yapan cok yer var fakat hem bütcemize uycak hemde içimize sincek yer bulmak cok zor 5000 asmasa iyi olacak gecenlerde buca gölet tarafına gittik orda bulduk bikac yer buseferde aralarında karar vermekte zorluk cekiyorum smdi bi yer var cakır diye belki giden gören vardır varsa ayrıca fikir verirseniz sevinirim burda diyelim 400 kişilk tuttun ama daha fazla kişi geldi ekstradan para almayacak düğün paketinin içinde olan hersey var 4000 diyor mekan güzel fena diil ama yerler çim degil yesil cim gibi halılardan koymuslar orkestrada iyiydi eglendiriyordu ordan cıktık göletin içinde buca belediyesinin kır düğün bahcesi var oraya gittik sagolsn baya yardımcı oldu ordaki kız işe baslayalı 7 ay olmus baya hevesli genc zaten bizim yaslarda yenilikci bi tip bana güvenin dedi süsleme hersyle birebir ilgilenicem hersy ck güzel olucak dedi girişti kemanla karsılama anı defteri ztn var faytonla giriş var bi dez avantajı var busene sezonu kapamıslar düğün izleme sansım olmayacak sadece orkestrayı dinleyebilecegim kapalı salonlarında ama yeri kurulu halde göremiyecegim güzel olacakmıs gibi gelio biyandan da kıza nasıl güvenicem ya istediğim gibi olmazsa diyorum napayım kızlar tercihim ne olmalı ??
ay ne çok birikmiş dün geceden beri oku oku bitmedi çok hastayım kızlar ya boğazlarım ağrıyo öksürüyorum doktora gidicem birazdan bi bu eksikti ordanda annemle çeyize bikaç bişey bakmaya gitcez kocişime iç çamaşırı alcaz çeyize onun evde kullandıkları olmazmış 12şer tane yeni çamaşır alcaz bakalım
kızlaaaaaaaaar karaca alan arkadaşlarım memnun değiller satışını yapan arkadaşım bile önermedi..ben kütahya porselen aldım..
bu bir tavsiyedir
geçmiş olsun tatlımm dıkkat et kendıne havalar tam salgn havası :26:
sağol canım benim anında kaptım hastalığı ya beni bırak dün bide kocişe bulaştırmışım sabah öksürüyodu oda. karaca konusundada hiç takılma canım ya herkes farklı marka tavsiye ediyo karacayıda çok beğenen var geçen yaz abim evlendi eşi karaca kare olanlardan almıştı hem çok şık hem çok memnun herkesin görüşü ayrı sen beğendiysen gerisini boşver
off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??
güle güle kullaann
ben henüz almadım canım, braun yada philips alıcam inş.,
ütü-ütü masası-tost mak. bunlar kaldı çeyizlik olarak
bunları da düğüne yakın beyaz eşyaları alırken hallederim heralde
bir de bizimkiler yani yengelerim, kuzenlerim, teyzelerim mutlaka bir parça eşyanı biz alacağız ona göre diyolar
bu 3-4 parçayı da belki onlara havale ederim, bakalım
geçmiş olsun hemşerimsağol canım benim anında kaptım hastalığı ya beni bırak dün bide kocişe bulaştırmışım sabah öksürüyodu oda. karaca konusundada hiç takılma canım ya herkes farklı marka tavsiye ediyo karacayıda çok beğenen var geçen yaz abim evlendi eşi karaca kare olanlardan almıştı hem çok şık hem çok memnun herkesin görüşü ayrı sen beğendiysen gerisini boşver
walla forumlarda en çok taç, jua, özdilek, pierre cardin konuşuluyor canım, ama ben de henüz almayanlardanım:44:off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?