- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.521
off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??
geçmiş olsun hemşerim
sağol bursalı arkadaşım ay çıkamıyorum bi türlü doktora gitmem gerek ama ya
canım özdilek taç iyidir ama ben bornozunu standart istemedim benimki daha küçük olsun kolları öyle upuzun olsun istemedim ufak tefeğimdirde ben. araştırdım jua ile hayat markada vardı ikiside bamboo nişanlımla nişandan 2 ay önce falan almıştık ben jua istedim nişanlımda ayatın krem rengi olanını beğendi renkli istemedi 230 liraya almıştık galiba bak resminide koyayım adam çok methetti bamboo bak üstüne su dökeyim falan bişaeyler dedi nişanlımında hoşuna gitti onu aldıkEki Görüntüle 263340
buyuk gecmıs olsun canım ya kocişe de ıyı bak amanmevsım degısıklıgı carpıyor canım yaa hıc sorma valla...
tatlım cok sagol valla sen anladın beni bu aradaben memnun olanlardan onay alarak karar verdım zaten
canım dediğin yerleri bilmiyorum ama sana geçenlerde arkadaşımın inciraltında nişanı olmuştu demiştim ya, ismini öğrendim mekanınşehr-i garden.. ben çok beğenmiştim o zaman orayı, şimdi nasıldır hala var mı bilemiyorum ama:26:
internet sitesine baktım şimdi, fotolar var, videolar var, fikir olur belki
Eki Görüntüle 263347 Eki Görüntüle 263346 Eki Görüntüle 263336 Eki Görüntüle 263337 Eki Görüntüle 263338
elbisem bu kızlar sade bişey olsun istedim...hafif balık geliyo alt kısmı giyince ince ve uuzun gösteriyosaçımıda yandan hafif salaş ense topuzu yaptırıcam..kocişte gri takım aldı içinede ben bu renk krava aldım..
ihmal etme git canım, ama bu hastalığın en iyi ilacı bol sıvı almak ve istirahatsağol bursalı arkadaşım ay çıkamıyorum bi türlü doktora gitmem gerek ama ya
güle güle giyy, güzelmiş elbisennEki Görüntüle 263347 Eki Görüntüle 263346 Eki Görüntüle 263336 Eki Görüntüle 263337 Eki Görüntüle 263338
elbisem bu kızlar sade bişey olsun istedim...hafif balık geliyo alt kısmı giyince ince ve uuzun gösteriyosaçımıda yandan hafif salaş ense topuzu yaptırıcam..kocişte gri takım aldı içinede ben bu renk krava aldım..
Eki Görüntüle 263347 Eki Görüntüle 263346 Eki Görüntüle 263336 Eki Görüntüle 263337 Eki Görüntüle 263338
fiyatı hakkında fikrim yoktu canım, ama gerçekten süper bir nişan olmuştu. o zamanlar öyle kır nişanı yapan fln pek yoktu, çok şık nezih bir nişan olmuştu, çok eğlenmiştik.. darısı bütün isteyenlerin başına inşallah...Hımmm...Evet güzel yer ben gittim oraya ama biraz tuzlu canımnapcamı bilemedim ama artık biyer secmek zorundayız cok incelemekte istemiyorum nekadar incelersen okadar kusur oluyo onuda biliyorum en iyisi sanırm bu göletteki yerin orkestrasını dinleyip karar vermek olucak
çok teşekkürler tatlım saol :79:ihmal etme git canım, ama bu hastalığın en iyi ilacı bol sıvı almak ve istirahatbaşka türlü naparsan yap nafile
güle güle giyy, güzelmiş elbisenn
canım canım canımmmm çokkk teşekkürler evet maviden kurtardık biz (= benmkide olsa zorla takardı heralde..şu nişanıda bi atlatsak 5 ay sonrası düğün Allah ın izniylee.benim arkamdan bi ay sonrada senincanım neslihanım süper bişey almışsın renk zaten süper hayırlı olsun canım benim güle güle giy bende kocişe nişanda gri almıştım bide mor kravat zorla takmıştı seninki şanslı kravatı pembe mor değil bari. Allah mutuluğunuzu hiç bozmasın neslihancım
saolun n kızlarr aklımda tutucam dediklerinizi bii fiyat arstırmasıdaa yapayımm.iim baharcımmm sen nasılsınn ???neslihanbursa güselmişş elbisen tatlım güle güle gıyy canımm oo rengee bayılıyorum zaten :)9
fiyatı hakkında fikrim yoktu canım, ama gerçekten süper bir nişan olmuştu. o zamanlar öyle kır nişanı yapan fln pek yoktu, çok şık nezih bir nişan olmuştu, çok eğlenmiştik.. darısı bütün isteyenlerin başına inşallah...
sen de o orkestrayı dinle bari, ona göre karar ver...
nerde bakıyosun evi canım
güle güle kullan, kütahya iyidirkızlaaaaaaaaar karaca alan arkadaşlarım memnun değiller satışını yapan arkadaşım bile önermedi..ben kütahya porselen aldım..
bu bir tavsiyedir
hadi bakalım hayırlısı, olur belki, ne güzel direk evinize geçmiş olursunuzçeyiz topiği için bende resim çekicem ..ama resim çekmemin takım yapma uydurma amaçlı olmasıda çok mantıklı hiçaklıma gelmezdi bari aklımın ucunda dursunda kafamda eksik bişeyleri bütünlemek için resim çekerim..bende çeyizim yıkansın toplasın ütülensin hazır vaziyette olsun isityorum ya biz nişandan snr başlarız heralde ama çok heyecanlı gerçi öğle yemeği için eve gittiğimde annem çok sinirliydi dün temizlik yapmadım diye nişanda evi temizlemicem pis eve ağırlıcam diye beni tehtid ediyordu
buarada kredi sanırım onaylanabilirmiş..emlakçı bişeyler demiş ama kesinlik yok hala bakalımm
çoook geçmiş olsunnay ne çok birikmiş dün geceden beri oku oku bitmedi çok hastayım kızlar ya boğazlarım ağrıyo öksürüyorum doktora gidicem birazdan bi bu eksikti ordanda annemle çeyize bikaç bişey bakmaya gitcez kocişime iç çamaşırı alcaz çeyize onun evde kullandıkları olmazmış 12şer tane yeni çamaşır alcaz bakalım
ikisi de iyidir ama öncelikli tercihin özdilek olsun bence, sonra taçoff yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??
çok şıkmışş, rengi de çok güzell, mutlu mutlu giyersin inş. elbiseni o günelbisem bu kızlar sade bişey olsun istedim...hafif balık geliyo alt kısmı giyince ince ve uuzun gösteriyosaçımıda yandan hafif salaş ense topuzu yaptırıcam..kocişte gri takım aldı içinede ben bu renk krava aldım..
biriii bana evap vereblirmi acaep.tamam artıkk cokk girmiyorum diye buu yapımazkıı aglarımm bakkk
Ben de hepsini çöpe mı atayım tavsıyen üzerine yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?