2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??

canım özdilek taç iyidir ama ben bornozunu standart istemedim benimki daha küçük olsun kolları öyle upuzun olsun istemedim ufak tefeğimdirde ben. araştırdım jua ile hayat markada vardı ikiside bamboo nişanlımla nişandan 2 ay önce falan almıştık ben jua istedim nişanlımda ayatın krem rengi olanını beğendi renkli istemedi 230 liraya almıştık galiba bak resminide koyayım adam çok methetti bamboo bak üstüne su dökeyim falan bişaeyler dedi nişanlımında hoşuna gitti onu aldık

elbisem bu kızlar sade bişey olsun istedim...hafif balık geliyo alt kısmı giyince ince ve uuzun gösteriyo saçımıda yandan hafif salaş ense topuzu yaptırıcam..kocişte gri takım aldı içinede ben bu renk krava aldım..

bende krem onunki pembe benmkiii

aman aman o hasta olmasın ben razıyım valla. tabak sonuçta ya ne diye bukadar kötülerler anlamadım zaten modelini beğenirsem benim için tamamdır yani ki sende karaca almışsın daha ne olcak

Hımmm...Evet güzel yer ben gittim oraya ama biraz tuzlu canım napcamı bilemedim ama artık biyer secmek zorundayız cok incelemekte istemiyorum nekadar incelersen okadar kusur oluyo onuda biliyorum en iyisi sanırm bu göletteki yerin orkestrasını dinleyip karar vermek olucak

canım neslihanım süper bişey almışsın renk zaten süper hayırlı olsun canım benim güle güle giy bende kocişe nişanda gri almıştım bide mor kravat zorla takmıştı seninki şanslı kravatı pembe mor değil bari. Allah mutuluğunuzu hiç bozmasın neslihancım

sağol bursalı arkadaşım ay çıkamıyorum bi türlü doktora gitmem gerek ama ya
ihmal etme git canım, ama bu hastalığın en iyi ilacı bol sıvı almak ve istirahat başka türlü naparsan yap nafile

güle güle giyy, güzelmiş elbisenn

fiyatı hakkında fikrim yoktu canım, ama gerçekten süper bir nişan olmuştu. o zamanlar öyle kır nişanı yapan fln pek yoktu, çok şık nezih bir nişan olmuştu, çok eğlenmiştik.. darısı bütün isteyenlerin başına inşallah...
sen de o orkestrayı dinle bari, ona göre karar ver...

saolun n kızlarr aklımda tutucam dediklerinizi bii fiyat arstırmasıdaa yapayımm.iim baharcımmm sen nasılsınn ???neslihanbursa güselmişş elbisen tatlım güle güle gıyy canımm oo rengee bayılıyorum zaten :)9

ihmal etme git canım, ama bu hastalığın en iyi ilacı bol sıvı almak ve istirahat başka türlü naparsan yap nafile

güle güle giyy, güzelmiş elbisenn
çok teşekkürler tatlım saol :79:
canım canım canımmmm çokkk teşekkürler evet maviden kurtardık biz (= benmkide olsa zorla takardı heralde..şu nişanıda bi atlatsak 5 ay sonrası düğün Allah ın izniylee.benim arkamdan bi ay sonrada senin

çok saol cnm evet renk çok iyi gerçketen bide beyaz tenliyim cup oturdu (=

Öyle orda düğünü olan cıksada bişiler dese içime su serpilcek wallahi (

dnzhorn geçmiş olsun cnm tam çarpılcak hava bi sıcaklıyorsun bi üşüyorsun ayaklarına dikkat et ıhlamur iç tatlım acil şifalar

kızlaaaaaaaaar karaca alan arkadaşlarım memnun değiller satışını yapan arkadaşım bile önermedi..ben kütahya porselen aldım..
bu bir tavsiyedir
güle güle kullan, kütahya iyidir

hadi bakalım hayırlısı, olur belki, ne güzel direk evinize geçmiş olursunuz

biz de işte o çeyizi dökme, yıkama, ütüleme, derleme toplama olayına yılbaşından sonra giricez inş.

çoook geçmiş olsunn dikkat et kendinee
bizde de düğünde de erkeğe bohça gibi bişey yapılıyomuş,
o zaman da dediğin gibi 12 takım çamaşır, çorap, birkaç gömlek, pantolonlar, günlük pijama eşofman vs. alınıp çeyizle birlikte bohçalanıp gidiyomuş..
güle güle kullansın nişanlın da inş. sağlıkla, tabi o zaman kocan olcak

off yaa yetişemiyorumm sieeee:)))işteyimm ama size bişey sormak istıyorummm ben bornoz takmı almak istiyorum sizce hangı marka olsa ii olurrr??
ikisi de iyidir ama öncelikli tercihin özdilek olsun bence, sonra taç

çok şıkmışş, rengi de çok güzell, mutlu mutlu giyersin inş. elbiseni o gün

biriii bana evap vereblirmi acaep.tamam artıkk cokk girmiyorum diye buu yapımazkıı aglarımm bakkk

cnm benim bizde erkek tarafı alıcak ama ben beğenicem geçen şöyle bi araştırmaya çıktım özdilek iyi sanırım taçda iyidir başka pek anlamam ama özdilek sonuçta ben küçüklüğümden beri duyarım hep iyi denir bambo yu kimisi iyi kimisi kötü diyor kadifeleerden bakarsanda içi havlu olanları araştır cnm dışı kadar içide önemli havlu olsun yoksa emmez kurulamaz vucudunu sen ağlama yeterki bak tüm bilgilerimi sundum

Ben de hepsini çöpe mı atayım tavsıyen üzerine yaniii

hahah bahar guldurdun kiz beni :))))))))))))))))))))))) allah seniii kizlarr her marka guzeldirr..simdi bole marka olayina girersek herkesin zevki ve fikri ayrilir ... karaca kime gore guzel kime gore kotu dur. her marka icin gecerlidir ..ona bakarsanizz.. kutahya ve gural porselini hic bisekilde beyenmiyorum. hepsi cin mali.p.r.c ama hisarda cin mali karacada cin mali kutahyada cin mali guralda cin mali :))) eee hangisini alicaz o zaman... guzel gorunuyomu saglammi kullanislimi olay bitmistir.. simdi bahar copemi atsin karacalarini kotu diye :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…