2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ev beylikdüzü cnm olucak inş.bakalım kredi işi olursa alıncak olmassa kira ..sen nerden istanbul mu cnm _?

oo beylikdüzü, iyiymiş, metrobüs de yapılıyo şimdi,
artık şehre daha da yakın olucak, doğru zamanda gelin geliyosun kız

ayy cnm mükemmel çok beğendimm nişanın nasıl mekandamı olucak yoksa evdemi...benim evde olucak ama kafamda belirleyemedim nişan kıyafetim nasıl olur diye bu tarz bende beğensem ağırmı kaçar evde 30 kişinin içinde

oo beylikdüzü, iyiymiş, metrobüs de yapılıyo şimdi,
artık şehre daha da yakın olucak, doğru zamanda gelin geliyosun kız

hee o kadar araştırdım bekledim boşunamı bekledim hep planlı çalıştım bu aşamalara getirdimevet gittik gördük çok yakın zaten e-5 falan.. çok güzel yerler ama benim ev işi belli değil 3 seçenek var biri en mantıklısı ama en imkansızı işte onlara bırakıyoruz nasıl isterlerse benim için hiçbiri farketmicek her seçenek ailemden uzak nasılsa

kızlar marka olayı biraz göreceli bence neyi ne şekilde kullandığınızda önemli yere attığınızda kırılmayan veya çok kaynar suda boyası çıkmayan bir porselen ben bilmiyorum. Şimdi bu kadar çok çeşit olduğu için omu olsun bumu olsun diye düşünüyoruz. Benim hoşuma gitmesi yetr bence ömür boyu sağlam kalmayacak zaten kırılacak çatlayacak. o yüzden ben karacanın kare yemek takımını çok beğeniyorum ve onu alıcam inş. etrafa bakarsak hiçbirşey almamak lazım.

cok haklisinn tatlim bende onu demeye calsiorumm.. karaca attiginda kirilio hisarda kiriliyoo :)) gozune gonlune hangisi hosuna gidiyorsa onu alicaksin.. dedigin gibi ona buna bakarsakkk hic bisey alamayiz :))

kesinlikle katılıyorum canım:80:

evet cnm haklısın kırılacak dökülecek ama sonuçta 400 den 1800 e kadar para vermek durumundayız yazık günah makinaya atamıcaksak üzeirndeki desenlerin çıkması falanda hiç hoş olmaz o kadar para reklama niye verelim ki araştırma bu yüzden aslında sadece bilgilendirme amaçlı yazdıklarımız isteyen alır istemeyen almaz kişiye kalmış ...bencede karacanın modelleri çok şık çok modern bende milattan önce almış olmasaydım (GÜRAL)ki o zman kare yoktu belki istanbulda varmıştır bilemiyorum denk gelmemiştim yada yuvarlak modası geçmez diye almamışta olabilirm neysem almamış olsaydım karacadan çok rahat beğenirdim çok güzeller çünkü benim için deseni çıkmaz makinaya atılabilirse ince porselense kalitelidir seramiğinden zartından zurtundan anlamam ne uzun yazdımm yaa karaca alanlar bence içine kötü düşünce düşmesin annemin 22 senelik porselenleri var hatta seramik vbişey olmamış arkadaşımında var çok güzell kaşiıkları falanda süper

Lavantacım ben maltepede oturcam E-5 yol üstünde ..
ben şanslı gelnlerdenm evim alındı içi tamr edildi bzm zvkimize gre byaz eşyala tmm çeysm tmm..topickimdede va:)
bi mobilyala ve askerim kldı...

doğru söylüyosun, ben de öyle diyorum, bana nereye otur derlerse oturucam
ben cebimden çıkarıp 200milyarı bayılmayacağıma göre nişanlıma bırakıyorum o konudki kararı

aynen öyle canım, oldukça göreceli bu konudaki yorumlar
çünkü kimi etrafında gördüğünü yorumlar, kimi duyduğunu, bunlara göre tavsiyede bulunulur, kimi de benim gibi sektör bilgisini kullanır
onun haricinde kimin içine hangisi sindiyse, neyi beğendiyse onun için güzel olan odur zaten

Lavantacım ben maltepede oturcam E-5 yol üstünde ..
ben şanslı gelnlerdenm evim alındı içi tamr edildi bzm zvkimize gre byaz eşyala tmm çeysm tmm..topickimdede va:)
bi mobilyala ve askerim kldı...

hemen bakıyorum cnm topikine =) bende evlenen kadar belli olur bakalım ev meselesi pek sorun etmemeye çalışıyorum daha ilk olayda gerilmeye gerek yok demi =) halledir inş.cnm ne güzel inş.güzel komşuların olur mutlu mesüt yaşarsınız

canlarım fikirler için tşkler..gidip tekrar bakıcam tek tek incelicem fatavosa çok hak veriyorum bu konuda. fiyat çok iyi yemek takımları kahvaltılıklar çok hoşuma gitti tencerelere ç.k.b takımınada bakıcam beğenirsem hiç düşünmeden alıcam

kesinlikle ev için birbirinize girmeyin canım çook hassas dönemlerde yıpratmayın bu güse günlerinizi..tadını çıkarın her anın..
nerden gelin geliyosun dğün ne zaman yaşın kaç nişan söz vamı...

belıkesr cnm 22 yaşındayım nişan kurbanda düğünde mayıs sonu haziran gibi olur yada okullar açılmadan eylül ayı gibide olabilir daha kararlaştırmadık..

ailemde nasıl yaparlarsa yapsınlar diyorlar bizde sevgilimle eşyalarımızı tam takım evimize göre almak istiyoruz ama bakalım kırmıyorum ya onu baskıda yapmıyorum sen bilirsin diyorum fikrimi söyleyip sonuçta mutlu olayımda durumları müsait 2 sene snr alınır .şimdi senin çeyiz topikini arıyom

Süperr güle güle giy canım renk seçimide süper bayılırım bu renge masallahh
çok teşekkür ederim cnmmm bu renk evet genelde sevilen bi renk (=

çok şıkmışş, rengi de çok güzell, mutlu mutlu giyersin inş. elbiseni o gün

saol cnm benm inşallah mutlu bi gün olur benim için sorunsuz bir gün (=

çok saol cnm..nişan evde olucak..bende abartı olmaması için sade bi abiye aldım..bu tarz ağır kaçmaz..abartısı yok elbisenin..eee gelin sen olucaksın okadarda parlıcaz tabii canımmmm (= :82:

er yada geç olu canım..bnm şubatta söz nisanda nişan eylül yada haziran başı düğün olcak

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/432872-hala-ordamisin-gel-bak-ceyizime.html bu canım arama

çok saol cnm..nişan evde olucak..bende abartı olmaması için sade bi abiye aldım..bu tarz ağır kaçmaz..abartısı yok elbisenin..eee gelin sen olucaksın okadarda parlıcaz tabii canımmmm (= :82:

haklısın cnm abiyeni o kadar çok beğendim ki bana birazz çok gösterişli geldi valla evde küçük artık istemede olucak kendimi senin abinle hayal ettimde ben süslenmiş püslenmişim isteme falan olucak ağır geldi ne bileyim kahve dağıtırken falan ama kararsızım hem çok güzel böyle bişey isterim hemde çok ağır gibi geliyor alsam bi dert almasam keşke alsaymışım dermiyim o ayrı dert ama çok beğendim güle güle giyin cnm

FONT=Comic Sans MS]waawww ısımlerınızı yazdırmanız guzel bır dusunce olmus canım yaaa
Allah guzell gunlerde kullanmayı nasıp eder ınsallahhh
[/FONT]

Baharcım çok teşekkür ederim cnm amin inş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…