2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

açıkçası çatal bıçak yakımında evet jumbo çok iyi ve yılların markası diye ben gidip 2000 lira verme taraftarı değilim yada yemek takımına o kadar vermek mantıklı gelmiyor bana. kırıldımı ne olacak hoba bütün takım bozuldu o yüzden uygun ve güzel olması yeterli

kızlar damat bohçasına şimdi traş seti oluşturmayı deneyeceğim

parfüm
traş snr nemlendirici
traş köpüğü
roll on
duş jeli sadece bu saydıklarım 49 lira tutuyor

traş losyonu alıp almama konusunda kararsız kaldım o 20 lira falan birde parfüm nemlendirici falan takım ama losyonun takıma uymucak heralde alırsam, almadan olmaz biraz daha dikkatli bakmalıyım

diş macunu
diş fırcası
traş bıçağı
lif
birde sabunda alayım diyorum bu oriflame kataloğundan onu bidahaki ay
ha aklıma geldi deodorantta var oda pahalı değil ama alsammı almasammı parfümün kokusunu beğenmesse diye birde boşuna deo almış olcam napayım başka neler olur traş setinde

çookk güzel canım özellikle de rengi
iyi günlerde kullan inşallah

aman aman o hasta olmasın ben razıyım valla. tabak sonuçta ya ne diye bukadar kötülerler anlamadım zaten modelini beğenirsem benim için tamamdır yani ki sende karaca almışsın daha ne olcak

cok sagol canım ya cok haklısın almısım artık ama ben de kullananlara dayanarak aldım zaten tatlım

iim baharcımmm sen nasılsınn ???

saol canım cok ıyıyım ben de

çoookkkk haklısın bebişiimmm ne farkeder ya ben begendım aldım olmazsa bıdahakıne baska marka alırız bu da elımızde olan bısey 1 kere alma hakkı dıye bısey yok kı

aynen canım sonuna kadar katılıyorum sana

aynen cnm bende o kadar veremem orta kalite bana yeter fazlasında gözüm yok içime sinsin yeter..birde verdiğim para boşuna gitmesin yazık alın terim var onda..senin hazırlıklar nasıl gidior buarada senin çeyiz topiğine bakmıştım şimdi açtım tekrar baktım yemek takımın çok güzel hepsi öyle hatta senin günlük olarak aldın sanırım karaca yemek takımı bende çok bakmıştım beğenmiştim ama kalın porselen diye karar veremedim kalınlara karşı bi içimde olmaz duygusu var böyle kalın bardakta su falan içemem direk aklıma o geliyor ..

canım ben onların bir siyahı birde kırmızısını aldım. Nişanlım sofranın ne kadar süslü ise ondan memnun olduğu için farklı farklı kullanıcam inş. birde düz beyaz aldım bunlar normal gün için sanki 3 takım yemek takımım varmış gibi oldu çok içime sinerek hazırladım ben bu grubu ve toplamda 400 TLye mal ettim. Şimdi misafir kaldı onuda belirledim ama evde yyer kalmadığı için şimndi almıyorum. hzırlıklar devam her zaman beyaz eşyalar bitti mobilya kaldı daha hiç bakmadık onuda tabi birde diğer işler çeyiz faslı.
Dün itibari ile çevremizdeki bütün arkadaşlarımız evlendi artık ne zaman bizde düğünümüzde göbek atıcaz diyip duruyoruz.

biz yaparken kişisel bakım sandığını, senin bu saydıklarının harici sabun, tarak, tırnak makası, losyonu da almıştık,
normal setler 6-7 parça oluyodu galiba benim adama yaptırdığım set 12-13 parça bişeydi ama şimdi net hatırlayamadım
hatta ben başka eksik kaldı mı diye sordum, adam yok hanım kardeşim daha ne olsun dedi
senin bu saydıkların da gayet ideal bence, losyonun markası da aynı olmayıversin ne olacak ki
diş dırçası, macunu, tarak falan onlar hariç nivea almıştım
kılı tüyü pierre cardin sandığıyla hepsi 115 tutmuştu
sen yine uygun yapmışsın, tebrik koyuyor, öpüyorum seni

selam kızlarr
ben de yemek takımı almadım çok kararsızım katalogtan bakıyorum hepsi aynı gibi geliyor
şimdi çeşitte çok anacım, insanın kafası karışıyo
bir süre sonra onları da aynı görüyosun, haklısın valla

valla kizlarrr bizzz bohca olayina girmedikkk hicc ne bana nede ben nisanlima ole bohca hazirlayip goturmedik.. :) istemedikde acikcasii ben kocise her zaman aliyom kisisel bakim urunleri oda bana aliyo :))) bohca yerine geciyoo :) zaten

valla kizlarrr bizzz bohca olayina girmedikkk hicc ne bana nede ben nisanlima ole bohca hazirlayip goturmedik.. :) istemedikde acikcasii ben kocise her zaman aliyom kisisel bakim urunleri oda bana aliyo :))) bohca yerine geciyoo :) zaten

ben de hiç istemiyorum canım yaa ama işte kayınvalıdem dugune yakın getırırız bohcayı deyınce annem de onaylayınca sın rengı degıstı :) dugune yakın bırde bohca telasesı sarcak yanı bızı de :)))

cnm evin belli mi evdeki mutfak dolaplarını nasıl aldırıcaksın bakalım 3 takım günlük heyy maşallah güle güle kullan gerçekten içine sindiyse ne mutlu bende çok beğenmiştm fiyatta iyidi ama işte kısmet değilmiş artık bulamasam yinede aklımda alırım

cnm benim isteme ayrı nişan ayrı olucak bayramdan önce gelip isticekler söz kesicez o kiıayfetim ayrı..bayramdan sonra ayrı nişan yapıcaz..o gün herkes şıkır şıkır giyincek yani (= istemeye geldklerindede etek ve şık bi bluz düşünüyorum cnm..tabiki kahve dağıtılrken bu abiye giyilmez
çookk güzel canım özellikle de rengi
iyi günlerde kullan inşallah

saol tatlım :78: herkes rengin iyi olduğu konusunda hem fikr galiba (=

öyle 3 tam takım değil 1 tam takım ikisi sadece 24 parça olan takımlardan öyle çok şey değil ve ben başka ıvır zıvır tabak felan almıyacağım. kahvaltı takımı felanda istemiyorum parça parça çok şey olmasında tek modelden olsun istedim ve kafamdaki gibi kırmızı beyaz siyah olacak inş. :)

:98:
kızlar mikro dalga alacak olan var mı aranızda?
ben kararsız kaldım :26:

Aldım ben canım cok faydalı oldugunu söyledi cevremdeki herkez özelliklede calısıyorsanız kesin alın dediler hızlı ve pratikmiş buzlktan cıkardıgın bişeyi bile 2 dk koyuyomusun cözülüveriomus hemen arcelikten aldım ben cokta uygundu ozaman ara ara kamp yapıolar alcaksan takip et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…