- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.561
cerencimmm tac in bornozlari guzel oluyorrr tavsiye ederim mali guzl yanii kumasi falan :)))
Eki Görüntüle 263347 Eki Görüntüle 263346 Eki Görüntüle 263336 Eki Görüntüle 263337 Eki Görüntüle 263338
elbisem bu kızlar sade bişey olsun istedim...hafif balık geliyo alt kısmı giyince ince ve uuzun gösteriyosaçımıda yandan hafif salaş ense topuzu yaptırıcam..kocişte gri takım aldı içinede ben bu renk krava aldım..
aman aman o hasta olmasın ben razıyım valla. tabak sonuçta ya ne diye bukadar kötülerler anlamadım zaten modelini beğenirsem benim için tamamdır yani ki sende karaca almışsın daha ne olcak
iim baharcımmm sen nasılsınn ???
hahah bahar guldurdun kiz beni :))))))))))))))))))))))) allah seniii kizlarr her marka guzeldirr..simdi bole marka olayina girersek herkesin zevki ve fikri ayrilir ... karaca kime gore guzel kime gore kotu dur. her marka icin gecerlidir ..ona bakarsanizz.. kutahya ve gural porselini hic bisekilde beyenmiyorum. hepsi cin mali.p.r.c ama hisarda cin mali karacada cin mali kutahyada cin mali guralda cin mali :))) eee hangisini alicaz o zaman... guzel gorunuyomu saglammi kullanislimi olay bitmistir.. simdi bahar copemi atsin karacalarini kotu diye :)))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar marka olayı biraz göreceli bence neyi ne şekilde kullandığınızda önemli yere attığınızda kırılmayan veya çok kaynar suda boyası çıkmayan bir porselen ben bilmiyorum. Şimdi bu kadar çok çeşit olduğu için omu olsun bumu olsun diye düşünüyoruz. Benim hoşuma gitmesi yetr bence ömür boyu sağlam kalmayacak zaten kırılacak çatlayacak. o yüzden ben karacanın kare yemek takımını çok beğeniyorum ve onu alıcam inş. etrafa bakarsak hiçbirşey almamak lazım.
açıkçası çatal bıçak yakımında evet jumbo çok iyi ve yılların markası diye ben gidip 2000 lira verme taraftarı değilim yada yemek takımına o kadar vermek mantıklı gelmiyor bana. kırıldımı ne olacak hoba bütün takım bozuldu o yüzden uygun ve güzel olması yeterli
biz yaparken kişisel bakım sandığını, senin bu saydıklarının harici sabun, tarak, tırnak makası, losyonu da almıştık,kızlar damat bohçasına şimdi traş seti oluşturmayı deneyeceğim
parfüm
traş snr nemlendirici
traş köpüğü
roll on
duş jeli sadece bu saydıklarım 49 lira tutuyor
traş losyonu alıp almama konusunda kararsız kaldım o 20 lira falan birde parfüm nemlendirici falan takım ama losyonun takıma uymucak heralde alırsam, almadan olmaz biraz daha dikkatli bakmalıyım
diş macunu
diş fırcası
traş bıçağı
lif
birde sabunda alayım diyorum bu oriflame kataloğundan onu bidahaki ay
ha aklıma geldi deodorantta var oda pahalı değil ama alsammı almasammı parfümün kokusunu beğenmesse diye birde boşuna deo almış olcam napayım başka neler olur traş setinde
şimdi çeşitte çok anacım, insanın kafası karışıyoselam kızlarr
ben de yemek takımı almadım çok kararsızım katalogtan bakıyorum hepsi aynı gibi geliyor
valla kizlarrr bizzz bohca olayina girmedikkk hicc ne bana nede ben nisanlima ole bohca hazirlayip goturmedik.. :) istemedikde acikcasii ben kocise her zaman aliyom kisisel bakim urunleri oda bana aliyo :))) bohca yerine geciyoo :) zaten
canım ben onların bir siyahı birde kırmızısını aldım. Nişanlım sofranın ne kadar süslü ise ondan memnun olduğu için farklı farklı kullanıcam inş. birde düz beyaz aldım bunlar normal gün için sanki 3 takım yemek takımım varmış gibi oldu çok içime sinerek hazırladım ben bu grubu ve toplamda 400 TLye mal ettim. Şimdi misafir kaldı onuda belirledim ama evde yyer kalmadığı için şimndi almıyorum. hzırlıklar devam her zaman beyaz eşyalar bitti mobilya kaldı daha hiç bakmadık onuda tabi birde diğer işler çeyiz faslı.
Dün itibari ile çevremizdeki bütün arkadaşlarımız evlendi artık ne zaman bizde düğünümüzde göbek atıcaz diyip duruyoruz.
cnm benim isteme ayrı nişan ayrı olucak bayramdan önce gelip isticekler söz kesicez o kiıayfetim ayrı..bayramdan sonra ayrı nişan yapıcaz..o gün herkes şıkır şıkır giyincek yani (= istemeye geldklerindede etek ve şık bi bluz düşünüyorum cnm..tabiki kahve dağıtılrken bu abiye giyilmezhaklısın cnm abiyeni o kadar çok beğendim ki bana birazz çok gösterişli geldi valla evde küçük artık istemede olucak kendimi senin abinle hayal ettimdeben süslenmiş püslenmişim isteme falan olucak ağır geldi ne bileyim kahve dağıtırken falan ama kararsızım hem çok güzel böyle bişey isterim hemde çok ağır gibi geliyor alsam bi dert almasam keşke alsaymışım dermiyim o ayrı dert ama çok beğendim güle güle giyin cnm
çookk güzel canım özellikle de rengi
iyi günlerde kullan inşallah
yyeeesssssss............herkes rengin iyi olduğu konusunda hem fikr galiba (=
yyeeesssssss
cnm evin belli mi evdeki mutfak dolaplarını nasıl aldırıcaksın bakalım 3 takım günlük heyy maşallah güle güle kullan gerçekten içine sindiyse ne mutlu bende çok beğenmiştm fiyatta iyidi ama işte kısmet değilmiş artık bulamasam yinede aklımda alırım
kızlar mikro dalga alacak olan var mı aranızda?
ben kararsız kaldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?