- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.581
hayırlı olsuunnAllah kısmet ederse 07.07.2012 de evleniyoruzz :)
biliyorum canım kullanıyoruz evde, annem bayılıyo :)) ama ben fuzuli olur mu ki acep diyodum..:98:
Aldım ben canım cok faydalı oldugunu söyledi cevremdeki herkez özelliklede calısıyorsanız kesin alın dediler hızlı ve pratikmiş buzlktan cıkardıgın bişeyi bile 2 dk koyuyomusun cözülüveriomus hemen arcelikten aldım ben cokta uygundu ozaman ara ara kamp yapıolar alcaksan takip et canım
ben alacagımm canım... beyaz esyanın yanında esantıyon olarak alıcaz ama bız
anladım canım ama mikro dalga normal fırının muadili olarak iş görür mü?bnde alıcm cnm ben zaten fırın almıcam set üstü ocak alıcam ayriyetten mikrodalga fırın alıcm daha iyi oluyo öyle
aşkımın mailine baktım bebeğim benim ya düğün solanu araştırıyor bi fiyat istemiş göndermişler ymeksiz salon süper ve 12,000 lira çok pahalı ama salon süper ayy cnm ya nasıl araştırıyor çok seviyor beni çok
aslında biz kullanıyoruz, şöyle ki ben hiç istemiyodum annemin almasınıbende çok karasızım evet çok kullanışlı ama çok sağlıksız olduğunu biliyorum ne yapsam bilemiyorum yani
anladım canım ama mikro dalga normal fırının muadili olarak iş görür mü?
hani kek falan pişirdiklerini duymuştum ama yoksa yeni modelleri mi var hem fırın hem mikrodalga bilmiyorum da
cnm normal turbo fırınlardan alıcam ben zaten onlar mikrodalga işide görüyo atıyorum fırına hemen ısınıyo pişiyo..bizim ewde king'in var çokta memnunum
kızlar ben kaçar hepinizi kocaman öptüm yarın görüsmek üzereeeeeeeee:80::79::79::79::80::80::80:
Merhaba gelincikler
2012 gelini çok galiba bikaç tane topik var
Burada da çok güzel sohbetleriniz var
Bende yazayım dedim
aman kızlar 3 4 saatline doktora ordanda biraz çarşıya gittim bisürü sayfa okudum ya muhabbet güzelmiş valla ben yokken. mikrodalgayı sormuşsunuz valla ben etraftakilere bakıyorum 3senelik evli olup hiç kullanmayan bile var ben midi fırın alıcam simferin falan var ya hem yuvarlak hem kare tepsisi olan mikrodalgayı pek düşünmüyorum ama tabi baharcım gibi bişeyin yanında hediye verilirse seve seve alırımayrıca neslihanım hemşerim elbisene tekrardan baktım çok güzel valla evdede gayet güzel giyilir benimde evde oldu bende tek omuz abiye almıştım hem sonra başka birinin yakınımızın düğünündede giyeriz demi canım hiç abartı değil çok şık
hoşgeldin canım
evet birkaç topik var, ben de ara ara bakıyorum hepsine, burada gündüzleri muhabbet koyu oluyo bazen
canım nick in bana tanıdık geldi, benzetiyorum belki bilmiyorum ama çeyiz hazırlıkları sohbet topiğine takılıyor muydun 1-2 sene önce??
iyi akşamlar kızlarrr direk konuya dalıcam ama ben mikrodalga evimize sokmucam çok pratik evet ama zararı da çok ki o radyasyon yemeklere de geçiyormuş.zaten sağlık lı yaşamıyoruz bi de mikro dalga kullanmam valla
canım benim çokk çookk mersi...benimde evlenicek bi sürü kuzenim var onların kınasında düğünündede giyerim dedimaman kızlar 3 4 saatline doktora ordanda biraz çarşıya gittim bisürü sayfa okudum ya muhabbet güzelmiş valla ben yokken. mikrodalgayı sormuşsunuz valla ben etraftakilere bakıyorum 3senelik evli olup hiç kullanmayan bile var ben midi fırın alıcam simferin falan var ya hem yuvarlak hem kare tepsisi olan mikrodalgayı pek düşünmüyorum ama tabi baharcım gibi bişeyin yanında hediye verilirse seve seve alırımayrıca neslihanım hemşerim elbisene tekrardan baktım çok güzel valla evdede gayet güzel giyilir benimde evde oldu bende tek omuz abiye almıştım hem sonra başka birinin yakınımızın düğünündede giyeriz demi canım hiç abartı değil çok şık
Selamlar kızlarBugün kk ya daha yeni girebildim biraz işlerim vardı ağda falan canım epey yandı vallahi ah bide baya bi azalma görebilsem ne mutlu olucam.
canım benim çokk çookk mersi...benimde evlenicek bi sürü kuzenim var onların kınasında düğünündede giyerim dedimbi taşla iki kuş (=
aahh aahhh napıcaz o tüyleri bilmem (= bende bıktım valla..bide ben evdede ağda yapıyorum başka insanlarada..kıl görmekten bıktım (=
Evet canım takılıyodum oraya doğru hatırlıyorsun
aa süper o günlerden birini görmek
çok sıcak, çok kalabalık, süperdi ordaki sohbet, muhabbet, kızlar
o yüzden sevindim seni de gördüğüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?