2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kıslar nasıl bir alyans alnızız resmini koyarmısınız karar veremedik bizyaa

bu msj 3. yazışım tam hevesle yazıyorum elektirkler gidiyor artık bu seferde giderse küsücem

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..ben üşüyorum ya hırkam var spor ayakkabı var ama ayaklarım özellikle buz gibi sabah duş aldım diyemiki bilmiyorum

nyucum dün heves etmiştim sen çeyizleri koliledik dedikçe ..dün halam gelmiş akşamda annem halama göstermek için
dantelleri açtı saydık tam 40 a yakın havlu kenarlı havlularım var tabi daha yıkanıp dikilcek uygun danteli uygun havluya eşleştirdik..bohça için havlu ayırdık çember(yazma) ayırdık görümce ve kayınvalideme... nevresim ve pike olucak danteleri ayırdık çok heyecan verici inş.kullanmak nasip olur..

kıslar nasıl bir alyans alnızız resmini koyarmısınız karar veremedik bizyaa

cnm benim çok haklısın karra verememekte çok güzeller var ben burdaki kuyumculara bakmadım ama bu forumda alyansınız resimleri toğiğine gir bak ne güzeller var ..buarada alyansların fiyatları ne alemde damadın ne kadar gelicek ben ona göre bütçe ayarlıyayım biara kuyumcuya gitmeyi düşünyordum ama madem siz gezdiniz fiyatta sormuşunuzdur aşağı yukarı fiyatlar neler cnm damat için

yine çenem düştü üst üstte yazıyorum msjları ama aklıma gelmişken sizinde fikirlerinizi alayım..ben nişan tepsisi beğenmiştim 40 lira fiyatıama annem ve babam dün akşam yazık günah 15 dk . için o kadar para verme evde gümüş yeni tepsimiz var hemen onun altına tepsi örtüsü yayarsın olur demişti ama snr dün ben bu forumda tepsinin içine taş ve nazar boncuğu koymuşlar çok hoş durmuş öyle gördüğümü söyledim olur bak öyle dedi bizimkinler boşuna verme para dedi sizce önemlimi o kadar 40 lira çok değil belki ama böyle sıkışık durumlarda çok olabiliryor daha snr kullanma olasılığıda yok beyaz tüllerle tüylerle süslenmiş..sizin fikriniz

Daha sonra degerlendirecegin birsey degilse bencede gerek yok tatlım dediğin gibi sıkısık durumlar baska bi ihtiyacını alırsın güzelce süslersin ohh miss gibi işte :))

halı cnm adam yani nie verceksiniz o kdr para evdekileri kullan hiç gerek yok ihtyacınızı alırsınız cnm 1250 lira dşylar kalın şık olanlara ben kendim bitane begenmiştim sadaece benmki 400 tutmuştu ama çok hoştu belki o gttiğimizden alırız ankarada oturuyorum bide taşlı alyans almıycm herkes şikayet ediyo altın beyaz karışık istyorum bide çok oldum yawwwww

Amin inş. canım insanın içi kıpır kıpır oluyo demi ya cok seviyorum hepsini hevesle acıyorum neler cıkacak diye bakıyosun ya daha yeni düzenledim gene acıp bakasım geliyo ama söz verdim birdaha ceyiz serilene kadar acmıcam nasıl dayanacaksam

hayır cnm daha snr hiç bişekilde değerlendiremem dünki tepsiyi görmeseydim illaki almak isterdim ama dünkide çok güzeldi içime siner yani öyle bişey yapsam ...bi araştırayım bakalım taş nazarboncuğu falan.. saol cnm fikrin için

Nidemekkkk biz ne için varız burda Hııı birde unutmadan yüzük hakkındada söyleyim benim kenarı sırf tas işlemeli diger kısmı düz altın sarısı cok memnunum 3 senedir nişanlıyım masallah birkere taşı düşmedi sık taş işlemelilerde sorun cıkmıyo ve kim gördüyse cok begendi gayet sık duruyo bi fikir olur belki canım:93::93:

cnm bende artık ta nişandan snr yıkar ütüler sayarım neler var neler yok son kontrol benim dağınık olduğu için pek açıp açıp bakasım gelmiyor ama hepsini dikip temizlemek çok içimden geliyor ..hazırlayıp gitmeye hazır hale getirene kadar çatlarım heralde ben..ben kolilenip bitmiş halini çok merak ediyorum göze gelsin biraz çeyiz olarak ama bi yandan da o kadar dantel yazık günah diyorum nasıl kullanıcam diyorum ama isityorumda napıyım..

cnm zaten ben o yüzüğü gördüm çok hoşuma gitti birde tamtur demişler oda çok güzel ama alyans olarak ilk sonuçta olurmu bilemedim ...erkek alyanslarının fiyatlarını çok merak ediyorum inş. çok fazla değildir de takım elbisede alabilirm.

Fiyat konusunda hiçbir fikrim yok inan biz ozaman 350 ye almıstık diye hatırlıyorum düğün yüzüklerimi bunları satıp üstüne farkı verip kalın bombeliler var ya onlardan alıcam sanırm yada orda baska bişi hosuma giderse bakıcam duruma göre

herşey ateş pahası ya ne alcz üç kuruş maaşla kestiremyom valla ya

ya bombeli düz olanlar çok çabuk çiziliyomuş tavsşye etmiyolar düz oldugu için şekerim haberin olsun ben diyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…