- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.621
herşey ateş pahası ya ne alcz üç kuruş maaşla kestiremyom valla ya
Eki Görüntüle 263826
canım biz ortak aldık yüzüklerimizi erkeğinki kızınki ne kadar bilemiyorum ama ikisine 1000 TL verdik beyaz sarı altın karışık eklemeye çalışıcam fotoğrafını
Eki Görüntüle 263826
canım biz ortak aldık yüzüklerimizi erkeğinki kızınki ne kadar bilemiyorum ama ikisine 1000 TL verdik beyaz sarı altın karışık eklemeye çalışıcam fotoğrafını
ya bombeli düz olanlar çok çabuk çiziliyomuş tavsşye etmiyolar düz oldugu için şekerim haberin olsun ben diyimde
geçmiş olsun ebru...gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz bakalimm ben uykusuzum dun gece kocis rahatsizlandi hastane falan filan derkennn uykusuz kaldim cokkk ..
güselmiş yüzükleriniz canım güle güle kullanınEki Görüntüle 263826
aynen cnm çok doğru 3 kuruş maaşla hangi birini yapıcaz aklım almıyor..takım elbiseleri sordum sarar vs. vs. bilindik markalar 350 400 tl ye alabilicem sanırım annem takım alamam pantolaon gömlek demişti ama ben takım almak istiyorum bütçem yeterse şu yüzük fiyatlarınıda aşağı inip bi ortalama fiyat sorayımda yanıma ona göre para alırım birde param yetmiyormuşrezil olurum hee
çok keyifli değil mi?bu msj 3. yazışım tam hevesle yazıyorum elektirkler gidiyor artık bu seferde giderse küsücem
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..ben üşüyorum ya hırkam var spor ayakkabı var ama ayaklarım özellikle buz gibi sabah duş aldım diyemiki bilmiyorum
nyucum dün heves etmiştim sen çeyizleri koliledik dedikçe ..dün halam gelmiş akşamda annem halama göstermek için
dantelleri açtı saydık tam 40 a yakın havlu kenarlı havlularım var tabi daha yıkanıp dikilcek uygun danteli uygun havluya eşleştirdik..bohça için havlu ayırdık çember(yazma) ayırdık görümce ve kayınvalideme... nevresim ve pike olucak danteleri ayırdık çok heyecan verici inş.kullanmak nasip olur..
canım benim hep istediğim alyans anne alyansıydı, yani şu sarı bombik olanlardandı,kıslar nasıl bir alyans alnızız resmini koyarmısınız karar veremedik bizyaa
canım eğer içinde kalacaksa al bence ama madem gümüş tepsiniz var evdeyine çenem düştü üst üstte yazıyorum msjları ama aklıma gelmişken sizinde fikirlerinizi alayım..ben nişan tepsisi beğenmiştim 40 lira fiyatıama annem ve babam dün akşam yazık günah 15 dk . için o kadar para verme evde gümüş yeni tepsimiz var hemen onun altına tepsi örtüsü yayarsın olur demişti ama snr dün ben bu forumda tepsinin içine taş ve nazar boncuğu koymuşlar çok hoş durmuş öyle gördüğümü söyledim olur bak öyle dedi bizimkinler boşuna verme para dedi sizce önemlimi o kadar 40 lira çok değil belki ama böyle sıkışık durumlarda çok olabiliryor daha snr kullanma olasılığıda yok beyaz tüllerle tüylerle süslenmiş..sizin fikriniz
söz verdin hee, ah kıyamam sanaaaAmin inş. canım insanın içi kıpır kıpır oluyo demi ya cok seviyorum hepsini hevesle acıyorum neler cıkacak diye bakıyosun ya daha yeni düzenledim gene acıp bakasım geliyo ama söz verdim birdaha ceyiz serilene kadar acmıcam nasıl dayanacaksam
tünaydıınnnGünaydın gelinciklerrr
tünaydıınnngünaydın gelincikleriimmm
çok geçmiş olsuun, ciddi bişey değildir inş..gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz bakalimm ben uykusuzum dun gece kocis rahatsizlandi hastane falan filan derkennn uykusuz kaldim cokkk ..
Bizde de temizlik ve hazırlık vardı canım kayınvalidem gelicek oturmaya onu bekliyoruz
oh ne güzell
ben de çok isterdim kayınvalidem gelsin böyle gündüzleri oturmaya falan ama gelemiyo maalesef
evde bakmakla yükümlü olduğu özel durumu olan biri var, o yüzden pek çıkamıyo, ben uğruyorum yanlarına çok mutlu oluyolar
Benimde kayınvalidemin de hastası var evde böyle durumlarda görümcesini çağırıyo o bakıyo Allah razı olsun oda böyle arada teyzeyle birlikte geliyolar mutlu oluyoruz genellikle ben gidiyorum kayınpederim çok seviniyo
haklısın lavantacım 650 liraykla olmuyo heray başı bişi çıkıyo yaa
Allah bozmasın canım benimçok sevindim senin adına da
biz de öyleyiz, bayılıyolar sağolsunlar bana, ama ben de çok sevdim onları, özellikle kayınpederim çok kıymet veriyo..
ilk görüştüğümüzde çok ısındık birbirimize,
hatta beni o kadar sevmişler ki ilk tanıştığımız gün hiç akıllarında yokken bana bi hediye vermek istediler
ben onlarla tanışmaya gitmiştim, oturuyoduk 4ümüz,
bir baktık annem babam kayboldular ortadan, sevgilimle dedik ki nereye kayboldu bunlar
bir çıkıp geldiler ki annem yani kayınvalidem elinde bir bileklik, bana doğru geldi
kusura bakma, planlı bişey değildi, sana da layık değil ama kabul edersen çok mutlu oluruz dedi
ay acayip mutlu olmuştum, kendi bilekliğini hediye etti bana, utanmıştım çünkü az buz bişey değildi,
ama çok hoşuma gitmişti, çünkü daha önce aldıkları bişey olsaydı planlı olacaktı, karşılarına kim çıkarsa vereceklerdi,
ama bu bana özel oldu, o yüzden çok kıymetli benim için..
velhasılı kelam seviyoruz birbirimizi, kırmıyoruz, inşallah hepimizin ki böyle devam eder pınacımm yaa
bu arada aklıma geldi, bugün arayayım, birkaç gündür aramıyorum ayıp oldu :)
Allah şükür bizde çok iyiyiz kayınvalidem ve kayınpederimle. hasta olsam sürekli arıyorlar nasıl oldum kızım diye. evleri bahçeli bahçeden meyve toplamış göndermiş bana severim diye. ben ne zaman gitsem yüzlerinde güller açıyor. her seferinde kapıya kadar uğurlamakla kalmıyorlar sokaktan dönene kadar arkamdan bakıyorlar. allahım sonuna kadar böyle devam eder inş. yarın annemler onlara gidecekler ama ben çalıştıım için gidemiyorum
Allah bozmasın canım benimçok sevindim senin adına da
biz de öyleyiz, bayılıyolar sağolsunlar bana, ama ben de çok sevdim onları, özellikle kayınpederim çok kıymet veriyo..
ilk görüştüğümüzde çok ısındık birbirimize,
hatta beni o kadar sevmişler ki ilk tanıştığımız gün hiç akıllarında yokken bana bi hediye vermek istediler
ben onlarla tanışmaya gitmiştim, oturuyoduk 4ümüz,
bir baktık annem babam kayboldular ortadan, sevgilimle dedik ki nereye kayboldu bunlar
bir çıkıp geldiler ki annem yani kayınvalidem elinde bir bileklik, bana doğru geldi
kusura bakma, planlı bişey değildi, sana da layık değil ama kabul edersen çok mutlu oluruz dedi
ay acayip mutlu olmuştum, kendi bilekliğini hediye etti bana, utanmıştım çünkü az buz bişey değildi,
ama çok hoşuma gitmişti, çünkü daha önce aldıkları bişey olsaydı planlı olacaktı, karşılarına kim çıkarsa vereceklerdi,
ama bu bana özel oldu, o yüzden çok kıymetli benim için..
velhasılı kelam seviyoruz birbirimizi, kırmıyoruz, inşallah hepimizin ki böyle devam eder pınacımm yaa
bu arada aklıma geldi, bugün arayayım, birkaç gündür aramıyorum ayıp oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?