2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

herşey ateş pahası ya ne alcz üç kuruş maaşla kestiremyom valla ya

aynen cnm çok doğru 3 kuruş maaşla hangi birini yapıcaz aklım almıyor..takım elbiseleri sordum sarar vs. vs. bilindik markalar 350 400 tl ye alabilicem sanırım annem takım alamam pantolaon gömlek demişti ama ben takım almak istiyorum bütçem yeterse şu yüzük fiyatlarınıda aşağı inip bi ortalama fiyat sorayımda yanıma ona göre para alırım birde param yetmiyormuş rezil olurum hee

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz bakalimm ben uykusuzum dun gece kocis rahatsizlandi hastane falan filan derkennn uykusuz kaldim cokkk ..

canım biz ortak aldık yüzüklerimizi erkeğinki kızınki ne kadar bilemiyorum ama ikisine 1000 TL verdik beyaz sarı altın karışık eklemeye çalışıcam fotoğrafını

bende çok beğenerek aldım biz öylesine gezerken küçüçük bir kuyumcuda görüp hemen aldık annelerimizin bile haberi yoktu hatta bizim alyans almak gibi bir planımızda yoktu ama beğenince kaçırmak istemedik. 4,5 aydırda seve seve takıyorum düğündede değiştirmeyi düşünmüyorum ilerde belki ama şimdilik daha hevesimi alamadım :))))

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz bakalimm ben uykusuzum dun gece kocis rahatsizlandi hastane falan filan derkennn uykusuz kaldim cokkk ..
geçmiş olsun ebru...
Eki Görüntüle 263826
canım biz ortak aldık yüzüklerimizi erkeğinki kızınki ne kadar bilemiyorum ama ikisine 1000 TL verdik beyaz sarı altın karışık eklemeye çalışıcam fotoğrafını
güselmiş yüzükleriniz canım güle güle kullanın

haklısın lavantacım 650 liraykla olmuyo heray başı bişi çıkıyo yaa

çok keyifli değil mi?
ben de bohçaalrı hazırlarken çok eğlenmiştim, her bohça için ayrı bir renk konsepti yapmıştım
herbirine uygun havlu, başörtü, patik, lif, tespih, giyisi, vs.. çok eğlenceliydi
ben çeyizler ortaya döküldüğünde kendimi düşünemiyorum, kendimi kaybederim heralde

kıslar nasıl bir alyans alnızız resmini koyarmısınız karar veremedik bizyaa
canım benim hep istediğim alyans anne alyansıydı, yani şu sarı bombik olanlardandı,
sevgilim de sağolsun sen nasıl istersen dedi, ondan aldık, bayıla bayıla da takıyorum
biz temmuzda aldık gr.ı 89liraydı, onunki ni yaklaşık 500tl ye aldık, ama benim hep gittiğim kuyumcu olduğu için biraz uygun almıştık
tabi ki çiziliyo ama yüzüğe 10 cm mesafeden bakıp durmadığım için sorun teşkil etmiyo haliyle, çünkü normal de belli olmuyo çizik olup olmadığı
hee çok canım isterse de kuyumcuma gidip 2 dk da hafif bi cila attırırım olur biter,
hatta en son bohçaya takmak için minik altın almaya gittiğimde evli bir çift gelmişlerdi, kız 5 dk bekledi parladı geldi yüzük
ama tabi çok güzel başka alyanslar da var, artık herşeyin çok çeşitli tasarımları var çünkü

canım eğer içinde kalacaksa al bence ama madem gümüş tepsiniz var evde
biraz kurdela(tepsinin kulbuna ve makasa), biraz nazar boncuğu ve eğer o gün aldırabilirsen küçük tek bir dal canlı çiçek aldırabilirsen çok şık çok güzel bir nişan tepsisi olur sana
benim ki nişan yastığıydı, teyzem yapmıştı diğer kuzenlerime yaptığı gibi
canım benim sağolsun sırf nişan yastığım için birkaç gün önce gidip bir saksı orkide aldı, o gün de nişana giderken bir dalını kesip yastığın üzerine iğneledi
çok tatlı olduuu

söz verdin hee, ah kıyamam sanaaa

Günaydın gelinciklerrr
tünaydıınnn
temizlik yaptım da ancak gelebildim ben

günaydın gelincikleriimmm
tünaydıınnn

çok geçmiş olsuun, ciddi bişey değildir inş..

Son düzenleme:
Bizde de temizlik ve hazırlık vardı canım kayınvalidem gelicek oturmaya onu bekliyoruz

oh ne güzell
ben de çok isterdim kayınvalidem gelsin böyle gündüzleri oturmaya falan ama gelemiyo maalesef
evde bakmakla yükümlü olduğu özel durumu olan biri var, o yüzden pek çıkamıyo, ben uğruyorum yanlarına çok mutlu oluyolar

Son düzenleme:

Benimde kayınvalidemin de hastası var evde böyle durumlarda görümcesini çağırıyo o bakıyo Allah razı olsun oda böyle arada teyzeyle birlikte geliyolar mutlu oluyoruz genellikle ben gidiyorum kayınpederim çok seviniyo

Allah bozmasın canım benim çok sevindim senin adına da
biz de öyleyiz, bayılıyolar sağolsunlar bana, ama ben de çok sevdim onları, özellikle kayınpederim çok kıymet veriyo..
ilk görüştüğümüzde çok ısındık birbirimize,
hatta beni o kadar sevmişler ki ilk tanıştığımız gün hiç akıllarında yokken bana bi hediye vermek istediler
ben onlarla tanışmaya gitmiştim, oturuyoduk 4ümüz,
bir baktık annem babam kayboldular ortadan, sevgilimle dedik ki nereye kayboldu bunlar
bir çıkıp geldiler ki annem yani kayınvalidem elinde bir bileklik, bana doğru geldi
kusura bakma, planlı bişey değildi, sana da layık değil ama kabul edersen çok mutlu oluruz dedi
ay acayip mutlu olmuştum, kendi bilekliğini hediye etti bana, utanmıştım çünkü az buz bişey değildi,
ama çok hoşuma gitmişti, çünkü daha önce aldıkları bişey olsaydı planlı olacaktı, karşılarına kim çıkarsa vereceklerdi,
ama bu bana özel oldu, o yüzden çok kıymetli benim için..
velhasılı kelam seviyoruz birbirimizi, kırmıyoruz, inşallah hepimizin ki böyle devam eder pınacımm yaa

bu arada aklıma geldi, bugün arayayım, birkaç gündür aramıyorum ayıp oldu :)

haklısın lavantacım 650 liraykla olmuyo heray başı bişi çıkıyo yaa

keşke 650 lira alsam 400 lira aylık 100 lira haftalık siz düşünün artık işim çok rahat çokta seviyorum ama yetmiyor yetmiyor..

ayy kızlar valla yemeğe gittim ama elim ayağım titredi..yengem gelmiş kardeşimin faceden resimlere bakıktırıyor şunun resmi bunun resmi diye benim face yok ama sevgilimin var e ondada resimler ..bizim evde çekilmiş tabiki bize geldiklerinde kesinlikle hbri yok yengemlerin kardeşime kaş göz yaptım ama inş.geç kalmamışımdır..resimlere bakmasın diye arkadaşa koca bile buldum hayırlı bi işe imza atarız inş..akşam iş çıkışı gidip fikrini alıcam bakalım kısmet belki olur

Allah şükür bizde çok iyiyiz kayınvalidem ve kayınpederimle. hasta olsam sürekli arıyorlar nasıl oldum kızım diye. evleri bahçeli bahçeden meyve toplamış göndermiş bana severim diye. ben ne zaman gitsem yüzlerinde güller açıyor. her seferinde kapıya kadar uğurlamakla kalmıyorlar sokaktan dönene kadar arkamdan bakıyorlar. allahım sonuna kadar böyle devam eder inş. yarın annemler onlara gidecekler ama ben çalıştıım için gidemiyorum

ayy ne güzel allah bozmasınnn

gasoline ne güzel cnm ya inş.benimde kıymetmi bilirler

şimdi alyans sitelerinden fiyatlara baktım 1000 lira diyor yaa buakşam acil gidip sormam lazım yoksa uyuyamam ben inş.kapanmaz ben gidene kadar

Allah hepimizin agzının tadını bozmasın gelincikler benimde annem ve babam cok iyiler hep istemişimdir ailem iyi anlaşsın gidip gelelim kayınvaldemle arkadas gibi olalım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun ki

Ayy çok güzell yaaaa
Canım benim inşallahhh hepimizin böyle güzel devam eder
Ara tabiii gönülleri olurrr
Çay servisi yaparken bi bakayım dedim kaçtım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…