2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

lavantacım canım benim bizim alyanslarda sarı beyaz altın karışık beyaz yerlerinde taşlar var benimkinin nişanlımında sarı beyaz yine taşsız tabiki aynı modelin taşsızı 1000 liraya almıştık elişi alyans diye ama canım okadar veremem diyosan makina alyanslarıda var çok güzel 600e falan alırsınız ben ille taşlı taşlı diye tutturmuştum ozamanlar ama memnunumda hiç bi taşta düşme falan yok dur resimlerine bulup koyayım bide sende benim gibi tamtur seviyomuşsun tektaş almıştı nişanlım tamturlara bakıyodum hep ben aşkım nekadar güzeller demi falan diyodum tektaşı nişandan önce aldığı için alyans bakarken şu beğendiğin yüzüklerdende alalımmı dedi uçtum resmen aldık onuda şükür 3 aydır onunda taşında falan bi düşme yok]Eki Görüntüle 263858

Eklentiler

• $Fotoğraf0439.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Canım Allah bereket versin, rahatsan mesele yok diyeceğim ama...
daha önce de söylemiştin güzelim aldığın parayı, çok az be güzelim,
bu para pul meselelerini konuşmak ayıptır belki ayıp ediyorum kusura bakma canım benim ,
yani küçük yer falan diye mi o maaşı uygun gördüler bilmiyorum ama emeğine biraz yazık olmuyor mu :26:

heeeerkese kocaman bir
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın

Son düzenleme:

süper tamturda tektaşda alyansta çok beğendim cnm bende bi gidip bakayım ya 1000 tl falan veremem yok çünkü olsa alayım seve seve ama olmayınca böyle stres oluyor işte...bende tamtur istiyorum çok ama 3 tane yüzük alamazlar malum bilezikle falanda yapılck bi gidip bakayım fikrim olsun ona göre harket ederim artık ama stres yaptım şimdi...

maaşlar burda böyle benden daha yoğun tempoda çalışanlar var onlarda 400-500 alıyor ama çalışıyorlar yani benim en azından patron iyi rahatım diye bedavaya duruyorum evde durmaktansa napıyım

olsun canım benim gönüller bir olsun boşver benim gibi tamtur çok seviyosan düğünde iste kız yüz görümlüğü gibi benim yengem 3 taşlı tria istemişti abimden düğünde aldık.makina işi alyans al canım benim benim gibi tutturma ben şimdi pişmanım keşke 300 liraya olanlardan alsaydım ne gereği varki kalan 200le neler alınır

canım benim şartlar öyleyse yapacak birşey yok herşey olur evde otursan kims sana o parayı vermz azda olsa birşeyler alırsın kendine. inş. istediğin gibi bir alyans bulursun canım

aa evet cnm mantıklı yüz görümlüğü gibi istemek ama nasıl isterim bilmem..evlendikten snrda alınır anlaşmazlık çıkmasın yeter ki ..dnzorhcum benimki gösterişli bişey istiyor kalın olsun diyor bende gösterişli olsun istiyorum..hani şu hesap ayranı yok içmeye atla gider wc derlerya aynı o hesap taşlı olanlar el işimi oluyor taşsızda makina işi ..bende tam taşlıları beğeniyorum ama benimkini o alıcak bişey olmaz =) buakşam olmadı yarın mutlaka bi fiyat araştırması yapayımm bi yüzükte bu kadar harcama yaparsak gerisini düşünemiyorum ..

ee sende hazırlıklar nasıl gidiyor

canım benim şartlar öyleyse yapacak birşey yok herşey olur evde otursan kims sana o parayı vermz azda olsa birşeyler alırsın kendine. inş. istediğin gibi bir alyans bulursun canım

amin cnm..inşallah bulurum hem uygun hem güzel olur...

evde doğru kim vericek hafta geldiğinde hemen 100 liraya taksit yapabilyorum taksit ödüyuorum biyerlerden tutuyorum enazından o bile yeter ama daha fazla olsaydı ne güzel olurduyahuu çok stres yaptım kendi kendimi bi sakin olayım bakayım ommm ommm ommm

tabi canım oralarda öyleyse zaten yapacak bişey yok, tabi ki evde oturmaktan iyidir
deidğin gibi taksitlerini falan ödüyosundur işte mis gibi
ben bilmediğim için sordumdu :26:

alyans fiyatları internette pahalı canım, sen bakma internete, daha doğrusu altın fiyatları internette pahalı
daha uyguna mutlaka bulursun

nabersiniz kızlar.canımm bugun hiçbirsey yapmak ıstemıyorum.nişanlımla pek ii degılız sankı bana karsı artık ilgisiz sürekli bana naz yapıyo konusmuyoo falan off ne kadar sabredicem bilemiyorumm off yaa(((

Lavanta canım hiç stres yapma bende çok taktım kafaya kendim el yapımı alyanslardan istiodum ama yüzüğe vericek çok paramda yoktu..sonuçta eşli oluyo yüzükler seninkinin fiyatı neyse nişanlınınkiside o değerde oluyo..o kadar taktım kafaya sonra hiç planda yokken pat diye gittik paşanın arkadaşı varmış kuyumcu öylesine bakalım dedik aldık çıktık 750 onun 1000 benimdi param yoktu o kadar 500 verdim nişanlıma o şekilde hallettik.sen kuyumcuya gittiğinde zaten o kadar çok çeşit varki hem gönlüne hem cebine uyucak bişyler bulursun tatlım eminim

bende çok pahalı olsun istemiyorum normal şık bişeyler malum beyaz eşya felan alıncak düğün yapılck fazla uçuk fiyata alamayız lavanta orta halli bişeyler alırıs bizde cnm şık duran napalım

cnm benim çok saolun değerli fikirleriniz için içim rahatlıyor bakalım o gün gelsin hayırlısı ile kenara para atma durumum olsa keşkede bayrama kadar 300 tl falan atabilsem ama nerdeeee:26::26::26:birde genelde erkeğin daha pahalı olur ama seninki pahalı olmuş bu sefer geçen sene arkadaşım ne güzel 400 e almıştı o aralarda olsa keşke bende amma beleşçiyim ya

kızlar kızlar yüreği sızlarr bugün bi tuhafım yüzüme düşen saça bile tahammülüm yok ..

buarada dün akşam taksit yatırmak için gittiğimde fakirin 2000 elektrik süpürgesini sordum 400 tl ama çekiş süper snr site yorumlarına baktım pek memnun olan yok..phiplse dönücm heralde şu nişanı atlatayım tam tamına bayramın 4.günü gelirlerse 43.gün var ne heyecanlı

nabersiniz kızlar.canımm bugun hiçbirsey yapmak ıstemıyorum.nişanlımla pek ii degılız sankı bana karsı artık ilgisiz sürekli bana naz yapıyo konusmuyoo falan off ne kadar sabredicem bilemiyorumm off yaa(((

cnm bişeyler oluyo ama düzelir inş. bizlerded var benmki gayet sıcak güler yüzlü akşam şaklabanlıklar yapıyo bana ama kıs isteme olayı var ama nebilim ben mutsuzum ya bilemiyorum ilgi göstermşyorum ona annemgilden ayrılacağım için üzülüyorum ondan mıdır nedir düzelir merak etme

bende çok pahalı olsun istemiyorum normal şık bişeyler malum beyaz eşya felan alıncak düğün yapılck fazla uçuk fiyata alamayız lavanta orta halli bişeyler alırıs bizde cnm şık duran napalım

keşke zamanında 500 de olsa kenara koysaymışım ama olan oldu artıkbi şekilde geçicek..ugun yollu almaktanda başka seçenek yok ne onları zorlamanın nede kendimi zorlamamın anlamı yok yüzügün anlamı daha önemli şeklinden hayat arkadaşımı buldum ya gerisi boş..

valla cnm lavanta ben yeni sorcum kalın ve şık duruyodu 400 dedi tasa çekme sen bulursun merak etme bende sordum süpürge phılıps diyolar onuda çok araştırdım sulu iyi olmuyo diyolar torbalı alcmmm bndee

cnm hiç takılma strestendir..bizde şuan çok iyiyiz ama bunun ardında bi fırtına gelicek diye korkuyorum bu kadar anlayışlı olmamızdan hayıdır inşallah diyorum inişlerde çıkışlarda olucaktır bazende o senin ilgisiliğinden yakınır halbuki öyle bişey yoktur evlendktn snr hepsi geçer üzerine gitme bence

valla cnm lavanta ben yeni sorcum kalın ve şık duruyodu 400 dedi tasa çekme sen bulursun merak etme bende sordum süpürge phılıps diyolar onuda çok araştırdım sulu iyi olmuyo diyolar torbalı alcmmm bndee

400 filan iyi inşallah bulurum allah evlenenlerin yardımıcısı olsun..

cnm sulu güzel temizleyebilir ama çok zahmetli ben çalışırsam eğer onun zahmeti ile uğraşamam birde kocaman makine oluyorlar hiç gerek yok..toz torbasız çok isitoyordum onlarda çabuk doluyormuş kovasını boşaltırken toz oluyormuş..kağıt toz torbalılarda patlıyor iyi olmuyor en iyisi heralde biraz torba parası olucak ama bez gibi torbalı olanlardan almaya karar verdim ..

*makina arkadan sıcak hava üflemesin
*tozu geriden hiç çıkartmasın
*emiş gücü yüksek olsun
*sesi az olsun
*toz torbalı olsun
*hepa filtreli olsun
*uçsun
*konussun
*güldürsün
bu kadar özelliik yeterbazen ne aradığımı sapıtıyorum

:26:

phılıps fc8915 alcm kıs bak bi hele bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…