2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oda benim şansımaydı galiba :) benim taşları var sanırım o yüsden daha pahalıydı..nişan tepsimle alyansımı ekledim fikir olur belki

Eklentiler

• $SAM_0214.webp
    29 KB · Görüntüleme: 122
  • $SAM_0308.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 159
ciltt cnmm yorumları okudum özellikleri falan çok iyi fiyatıda h.b 400 tl ben bu modele çok bakmıştım ama torbalı diye düşünmemiştim çünkü o zman torbasız düşünüyordum şimdi ise torbalı olsada olur diyorum..350 emiş gücü yüksek bence en fazla 450 500 e kadar var zaten onların sayısıda o kadar azki ..

rosa cnm tepsin süper bende böyle beyaz sarılmış baktım 40 lira falandı 35 e bırakıcaktı ama şimdilerde insan 5 liraya bile arar oluyor oyüzden vazgeçtim daha snr nasıl değerlendiririm fikrimde yok o yüzden

yüzüğün çok güzel nette baktığım işte bi tarafı taşı bu iki tarafı taşlılar birde tamturlar hep dikkatimi çekti eline çok yakışmış bakalım benimde elime yakışırsa bende taşlı isityorum ellerim biraz büyük kemikli hantal bi elimvar kibarcacık değiş 1 ay snr eklerim buraya foto zaten

[url=http://www.fotos-hochladen.net]
[/URL]

bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. o zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun

Tşk ederim canım yakışır tabiki görürüz inşallah senin resimlerinide..ayy ben o zamanlar o kadarr heyecanlıydımkii ne görsem düşünmeden alıodum.. internetten almıştım ben bu tepsiyi ileride tabiki işime yaramıcak gelenlere lavanta keselerimi yaptırmadım teşekkür kelebekleri falan filan şuan bakınca gereksiz geliyo ama o an işte insan her şeye hevesleniyor

huzurla sonsuza kadar çıkmasın inşallah canım parmağından..bende el yapımı aldım çokta memnunum 5 aydır parmağımda çokta seviyorum alyansımı

canımm alyanslarımız aynı ben koçAKtan aldık 850 liraya tek taşta dahil:)))

Son düzenleme:

canımm alyanslarımız aynı ben koçaktan aldık 850 liraya tek taşta dahil:)))

kızlar site reklamı yasak mı bilmiyorum ama ben alyans araştırırken bi sitede uygun fiyatlara alyanslar vardı ve de acaip çok model vardı. google a berk kuyumculuk yazın bir bakın hepsin de çiftinin fiyatını vermiş zaten

insan çok heves ediyor bende öyle heves ediyorum..birde cebime bakmadan yemekli nişan araştırması yaptım neyimeyse ...bende gelenlere hediye istiyorum 50 ad falan fazlasıyla yeter ama biraz daha zaman geçsin duruma göre heyecan şuan yok ama stres çok var az kaldığı zaman heyecan eminim tavan yapıcaktır

gece kuşu cnm çok güzelmiş alyansın benim kuzeniminde aynı o model güzel duruyor elde..
tepsinde güzel kaça süsletmiştin çeyizciye

İNSALLAH KIZLARR YAA DUA EDİNN:i)

anaa çok uyguna almışssınız canım yaa gramı falan mı değişik ki değilse markalı olmadığı sürece bu kadar arada fark olmaaz yoksa kazıklandık mı biz
lavantacım bütçene göre hareket et,gönül her şeyi ister ama 50 adet hediye bile kasar seni...ben o tarz şeyleri gereksiz buluyorum açıkçası zaten alınanlar alınacaklar vs derken bir ton para giidiyor bi de etrafı düşiünemem valla

nikah şekerlerimi de kendim yapmayı düşünüyorum 700 800 tane olcak en az sıkılmam inş

gece kuşu cnm çok güzelmiş alyansın benim kuzeniminde aynı o model güzel duruyor elde..
tepsinde güzel kaça süsletmiştin çeyizciye

teşekkür ederim canım valla bu tepiyi bimden ikili et halinde almıştık bu küçük olandı onu kullanmak istedim çeyizime bir set daha aldım çeyizci 15 liraya süsledi ama inan kendin süslesen daha iyi olur gördüğün gibi sadece kırmızı inci var birkaç kelebek vs... kendin yapsan daha iyi olur ben ortaya böyle bir şey çıkacağını bilsem kendim yapardım maliyeti de 5 lirayı geçmezdi

nikah şekeri nasıl bişey düşünüyorsun aklında bi model varmı ?
biz nikahı düğünde kıydırıcaz o yüzde gerek yok hediye mediye ben evleniyorum onlar bana getirsin nihahahay kendimi kötü gördüm

ama nişanda beni hatırlatacak anı isterdim daha sormadım işyerinden 7 de çıkıyorum ki nereye gidip sorayım

ne güzel canım yaaa..ben hiç sevmiyorum kayınvalidemi..tamam arıyo soruyo ama çok dedikoducu..çok hevessiz olaylara..ikidebir para yok nasıl düğün yapıcaz dye ağlanıyo yanımda benmde gücüme gidiyo bana piko işliyo çok ip gidiyomuş çok para gidicekmiş kaç defa söyledi ona hiç anne diyesim bile gelmiyooo :2:
çok beğendm cnm çok güzel..iyi günlerde kullanın inşallah..

canım valla ben hep aileleri düşündüm gerekiz her şeyden kaçtım.nişan bohçası falan yapmadım. bir de bizim adetimizde dürü derler gelinle damatın neredeyse sülalesine gömlek havlu vs.. hediyeler alınır paketle verilir. zaten düğün masrafı çok oluyor sağı solu düşüncek zaman değil onlar bize yapsın dedim iki aile de hem fikşr oldu o işlerde de girmicez. ben nikah şekeri konusunda kararsızım çünkübenim nikahımda düğünde kıyılacak ki ben kına gecemi bile ayrı gün yapmıcam düğünün bir yerinde bindallı giyip yarım saatte kına eğlencesi yapıcam sonra tekrar gelinlik giycem...kafamda belli bir model yok nikah şekeri konusunda ama çok kararızım. düğünün içinde kına gecesi de olacağı için hem kına dağıtmak hem nikah şekeri dağıtmak abes olur gibime geliyor.zaten biz bu kadar inceliyoruz da dağıttığın herkes nikah şekerini saklamıcak ki belki bir derece yakınların,arkadaşların saklar.o kadar eziyet çekmeye de gerek yok valla

bir arkadaşım(durumları çok iyi) gerçek deniz yıldızlarının kurutulmuşunu almışlar üstleri simlerle döşenmiş nikah şekeri haline getirtmişler acaip hoşuma gitti ama tanesi 4 liraya falan geliyormuş. en az 1000 tane yapsam beni çok kasar o yüzden gerek yok o paraya iki hafta daha tatil yaparım ben

e kuşum yemek falan da yapıversin yaaa

oda benim şansımaydı galiba :) benim taşları var sanırım o yüsden daha pahalıydı..nişan tepsimle alyansımı ekledim fikir olur belki
çok güzeller canım, yüzüğün çok kibarr, çok tatlı, benim parmaklarım ince olduğu için çok geniş takamıyoruumm :26:

kızlar bu söz tepsimdi nişan tepsimi hazır süslenmiş aldım ama onu kaldırmışım. bunun da tepsisini kendim aldım sonra çeyizciye süslettim
oohh iyi yapmışsıınn, çok da süslüymüş

iki kuzenim de el işleme alyans aldılar, seninkine çok benziyo, upuzuuun yıllar takarsın inş.

gasoline hani olmadımı pasta bekliyorum ben
oldu olduuu, ama elimi falan yaktım
o yüzden süslemedim, normalde üzerine krem şantiden krema yapıp süslüodum, elim yanınca hevesim kaçtı, içinin kremasından 2 kaşık ayırıp üstüne sürdüm..

canım keşke ikram edebilseemmm, bu arada yarım yaptım, tam yaparsam ççookk yiyoruumm sonra da şişiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…