- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.661
cnm benim çok saolun değerli fikirleriniz için içim rahatlıyor bakalım o gün gelsin hayırlısı ile kenara para atma durumum olsa keşkede bayrama kadar 300 tl falan atabilsem ama nerdeeee:26::26::26:birde genelde erkeğin daha pahalı olur ama seninki pahalı olmuş bu sefergeçen sene arkadaşım ne güzel 400 e almıştı o aralarda olsa keşke bende amma beleşçiyim ya
kızlar kızlar yüreği sızlarrbugün bi tuhafım yüzüme düşen saça bile tahammülüm yok ..
buarada dün akşam taksit yatırmak için gittiğimde fakirin 2000 elektrik süpürgesini sordum 400 tl ama çekiş süper snr site yorumlarına baktım pek memnun olan yok..phiplse dönücm heralde şu nişanı atlatayım tam tamına bayramın 4.günü gelirlerse 43.gün var ne heyecanlı
huzurla sonsuza kadar çıkmasın inşallah canım parmağından..bende el yapımı aldım çokta memnunum 5 aydır parmağımda çokta seviyorum alyansımı[url=http://www.fotos-hochladen.net][/URL]
bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. o zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun
[url=http://www.fotos-hochladen.net][/url]
bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. O zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. Kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun
[url=http://www.fotos-hochladen.net][/url]
bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. O zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. Kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun
Tşk ederim canım yakışır tabiki görürüz inşallah senin resimlerinide..ayy ben o zamanlar o kadarr heyecanlıydımkii ne görsem düşünmeden alıodum.. internetten almıştım ben bu tepsiyi ileride tabiki işime yaramıcak gelenlere lavanta keselerimi yaptırmadım teşekkür kelebekleri falan filanşuan bakınca gereksiz geliyo ama o an işte insan her şeye hevesleniyor
cnm hiç takılma strestendir..bizde şuan çok iyiyiz ama bunun ardında bi fırtına gelicek diye korkuyorum bu kadar anlayışlı olmamızdan hayıdır inşallah diyorum inişlerde çıkışlarda olucaktır bazende o senin ilgisiliğinden yakınır halbuki öyle bişey yoktur evlendktn snr hepsi geçer üzerine gitme bence
gece kuşu cnm çok güzelmiş alyansın benim kuzeniminde aynı o model güzel duruyor elde..
tepsinde güzel kaça süsletmiştin çeyizciye
anaa çok uyguna almışssınız canım yaa gramı falan mı değişik ki değilse markalı olmadığı sürece bu kadar arada fark olmaaz yoksa kazıklandık mı biz
lavantacım bütçene göre hareket et,gönül her şeyi ister ama 50 adet hediye bile kasar seni...ben o tarz şeyleri gereksiz buluyorum açıkçası zaten alınanlar alınacaklar vs derken bir ton para giidiyor bi de etrafı düşiünemem valla
nikah şekerlerimi de kendim yapmayı düşünüyorum 700 800 tane olcak en az sıkılmam inş
Allah bozmasın canım benimçok sevindim senin adına da
biz de öyleyiz, bayılıyolar sağolsunlar bana, ama ben de çok sevdim onları, özellikle kayınpederim çok kıymet veriyo..
ilk görüştüğümüzde çok ısındık birbirimize,
hatta beni o kadar sevmişler ki ilk tanıştığımız gün hiç akıllarında yokken bana bi hediye vermek istediler
ben onlarla tanışmaya gitmiştim, oturuyoduk 4ümüz,
bir baktık annem babam kayboldular ortadan, sevgilimle dedik ki nereye kayboldu bunlar
bir çıkıp geldiler ki annem yani kayınvalidem elinde bir bileklik, bana doğru geldi
kusura bakma, planlı bişey değildi, sana da layık değil ama kabul edersen çok mutlu oluruz dedi
ay acayip mutlu olmuştum, kendi bilekliğini hediye etti bana, utanmıştım çünkü az buz bişey değildi,
ama çok hoşuma gitmişti, çünkü daha önce aldıkları bişey olsaydı planlı olacaktı, karşılarına kim çıkarsa vereceklerdi,
ama bu bana özel oldu, o yüzden çok kıymetli benim için..
velhasılı kelam seviyoruz birbirimizi, kırmıyoruz, inşallah hepimizin ki böyle devam eder pınacımm yaa
bu arada aklıma geldi, bugün arayayım, birkaç gündür aramıyorum ayıp oldu :)
ne güzel canım yaaa..ben hiç sevmiyorum kayınvalidemi..tamam arıyo soruyo ama çok dedikoducu..çok hevessiz olaylara..ikidebir para yok nasıl düğün yapıcaz dye ağlanıyo yanımda benmde gücüme gidiyoAllah şükür bizde çok iyiyiz kayınvalidem ve kayınpederimle. hasta olsam sürekli arıyorlar nasıl oldum kızım diye. evleri bahçeli bahçeden meyve toplamış göndermiş bana severim diye. ben ne zaman gitsem yüzlerinde güller açıyor. her seferinde kapıya kadar uğurlamakla kalmıyorlar sokaktan dönene kadar arkamdan bakıyorlar. allahım sonuna kadar böyle devam eder inş. yarın annemler onlara gidecekler ama ben çalıştıım için gidemiyorum
çok beğendm cnm çok güzel..iyi günlerde kullanın inşallah..[url=http://www.fotos-hochladen.net][/URL]
bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. o zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun
nikah şekeri nasıl bişey düşünüyorsun aklında bi model varmı ?
biz nikahı düğünde kıydırıcaz o yüzde gerek yok hediye mediye ben evleniyorum onlar bana getirsin nihahahay kendimi kötü gördüm
ama nişanda beni hatırlatacak anı isterdim daha sormadım işyerinden 7 de çıkıyorum ki nereye gidip sorayım
e kuşum yemek falan da yapıversin yaaa400 filan iyi inşallah bulurum allah evlenenlerin yardımıcısı olsun..
cnm sulu güzel temizleyebilir ama çok zahmetli ben çalışırsam eğer onun zahmeti ile uğraşamam birde kocaman makine oluyorlar hiç gerek yok..toz torbasız çok isitoyordum onlarda çabuk doluyormuş kovasını boşaltırken toz oluyormuş..kağıt toz torbalılarda patlıyor iyi olmuyor en iyisi heralde biraz torba parası olucak ama bez gibi torbalı olanlardan almaya karar verdim ..
*makina arkadan sıcak hava üflemesin
*tozu geriden hiç çıkartmasın
*emiş gücü yüksek olsun
*sesi az olsun
*toz torbalı olsun
*hepa filtreli olsun
*uçsun
*konussun
*güldürsün
bu kadar özelliik yeterbazen ne aradığımı sapıtıyorum
çok güzeller canım, yüzüğün çok kibarr, çok tatlı, benim parmaklarım ince olduğu için çok geniş takamıyoruumm :26:oda benim şansımaydı galiba :) benim taşları var sanırım o yüsden daha pahalıydı..nişan tepsimle alyansımı ekledim fikir olur belki
oohh iyi yapmışsıınn, çok da süslüymüşkızlar bu söz tepsimdi nişan tepsimi hazır süslenmiş aldım ama onu kaldırmışım. bunun da tepsisini kendim aldım sonra çeyizciye süslettim
iki kuzenim de el işleme alyans aldılar, seninkine çok benziyo, upuzuuun yıllar takarsın inş.bunlarda alyanslarımız çiftini 1.5 milyara almıştık. o zamanlar ne güze altın fiyatları düşüktü. şimdi 2.5 milyara yaklaşıktır sanırım. kalın alyanslar rahat olmaz dediler bana ama şimdiye kadar ne taşı düştü ne de beni rahatsız etti ...el işleme alyans alın derim ben herkes soruyor,ilgisini çekiyor.altına antipatiniz varsa benim gibi bu tarz yüzüklerden seçin.ömür boyu takıcaksınızz kafanıza yatan bir model olsun
oldu olduuu, ama elimi falan yaktımgasoline hani olmadımı pasta bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?