2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aa ne değişik bişey hamuru hazır heralde cnm ellerine sağlık

bize vermemk içinde yarımcık yapmış

gece kuşu..bende kınayı enson yap eve bindallıyla çıkarsın ..mesela önce dans snr nikah snr yine dans sonra göbek snr takı takıları çıkartmak için gittiğindede bindallını giyer öyle çıkarsın kına yakılır ee saat zaten geç olmaya başlar böylece düğün biter herkes evlere dağılır..

biizm burdada bohça dediğimiz hediyeleşme vardır ama biz çok bişey koymucaz aileye ağırlık bizlere olucak zaten birsürü masraf

benim de nikahım düğünde kıyılacak inş.
ama ben yine de masalarda her misafire anı olacak bir şey bırakmak istiyorum
en güzeli sanırım magnetli olanlardan, eğer güzel bişey olursa yine en kullanılabilecek olanlar onlar oluyo
bizim dolapta var mesela

anladım canım, e çok hoş değilmiş ama neyse boşver, duyma sen..
inşallah Allah daha iyi eder diyelim

aa geçen gün nişanlımın evine gitmiştik, kayınvalidem gösterdi aynen anlattığın gibi
deniz yıldızını kurutmuşlar, nikah şekeri yapmışlar anlattığın gibi.. şık duruyordu
belki öyle birşeyden magnet hoş olabilir.. hımm düşüniyim bakim biii, sağol kız

bencede magnet çok iyi fikir ama bizim burda bulunurmu internetten sitelerede denk gelirseniz bana hbr verebilirmisiniz bi fikir olur en azından bakarım

yapar mıyım kız hiç öyle, yakınımda olsanız yaparım size de aşkol
yok canım hiç birşeyi hazır değil, ben herşeyini kendim yaparsam seviyorum
pandispanyası, pasta kreması, süslemesi falan kendim yaparım
bu arada şeftalili pasta bu
hazır meyveli pastaları yiyemem o yüzden kendim yapar yerim

bencede magnet çok iyi fikir ama bizim burda bulunurmu internetten sitelerede denk gelirseniz bana hbr verebilirmisiniz bi fikir olur en azından bakarım

internetten nikah şekeri alan çok arkadaş gördüm ben burda,
artık çok popüler canım o iş
buluruz ayıpsın

Ama lavantacım dikkat etmek lazım yine de,
hani referansı olan bi yer olsa iyi olur çünkü tam gelir bir bakarsın istediğin gibi değil, sıkıntı yaşamayasın
birilerinin alıp memnun kaldığı bi yer olmasına dikkat edersin eğer internetten alıcak olursan

oda benim şansımaydı galiba :) benim taşları var sanırım o yüsden daha pahalıydı..nişan tepsimle alyansımı ekledim fikir olur belki

Benim yüzügüme benziyo canım tek tarafında tas var bende de cok kullanıslı cok içime sinerek almıstım canım yüzükümmmmmm benimmmm:79::79:

önerin için saol cnm...

pasta iyi hoşta ben yiyemedikten snr ne anlamı var hanii ben güzele güzel demem güle benim olmadıktan sonrasözü bize gelsin

biz yüzükleri alırken kuyumcu süslenmiş nişan tepsisi hediye vermişti bazı kuyumcularda oluyormuş kızlar güzeldi ama ben onu kullanmadım çok yakın bir arkadaşım farklı olsun diye elbisemin renginde küçük bir sepet süsledi çok hoş oldu hem iilerde evimdede onu kullanabilicem. ve nişanda herkes için nikah şekeri gibi anı kalacak birşeyler hazırladık aile arasında dışarda yemek yediğimizden masanın üzerine koymuştum.kendimiz hazırladığımız için çok güzel olmuştu.

önerin için saol cnm...

pasta iyi hoşta ben yiyemedikten snr ne anlamı var hanii ben güzele güzel demem güle benim olmadıktan sonrasözü bize gelsin
canım sen de haklısın

Eline saglık Gasolinecim tarifinide veriver bari de bizde kocişlerimize yaparız:))
veririm tabisi ne demek
pandispanya için :
3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 kabartma tozu
şekerle yumurta boooolca mikserle çırpılıyo, köpük köpük krem rengi olana kadar, kekten daha uzun çırpılır, elenerek un ve kab tozu koyulur, 180 derece fırında pişirilir. piştikten sonra ılıyınca ortadan ikiye kesilir. (ben yarım ölçü yaptım bugün)

şeftali - içi ve süslemesi için :
3-4 şeftali
1 çay bardağı şeker
1,5 su bardağı su
şeftaliler istenen şekillerde kesilir, yalnız üst süslemesi için güzel birkaç yuvarlak keserseniz iyi olur. ocakta iyice kaynatılır. suyu süzülür. suyundan bir bardak kremasına konacak, kalanıyla pandispanya ıslatılacak

pasta kreması için :
2 bardak süt
1 bardak pişirilmiş şeftalinin suyu
2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı un
1 yemek kaşığı nişasta
2 yumurta sarısı
1 vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
vanilya ve yağ hariç hepsi mikserle topaklanmayacak şekilde karıştırılıp, ocakta pişirilir, 5 dk kaynarken pişirildikten sonra, ocaktan alınır.
tereyağ konulup karıştırılır, sonra vanilya konulur. Krema ılımaya bırakılır.

soğuyan ve kesilen pandispanya artan şeftali suyuyla ıslatıldıktan sonra araya krema koyulur ve pişen şeftalilerle döşenir. üzerine yine şeftali suyuyla ıslatılmış üst kat pandispanya kapatıldıktan sonra ister iç kremasından ayrılan 1 kepçe kremayla ister krem şantiyle sürülür. yuvarlak güzel kesilmiş ve pişirilmiş şeftaliler üste yerleştirilir ve istenirse krema şırıngası veya torbasıyla süslenir. eğer pastanız 1 günden fazla bekleyecekse şeftalilerin kararma ihtimaline karşı en üstteki şeftalilerin üzerlerine biraz toz jöle sulandırıp sürebilirsiniz...

ay ne hızlıyım, ver dediniz veriveriverdim tarifi

kızlar bana acil ihtiyaç listesi lazım yeni kurulacak ev için. hazır tablolu bir ihtiyaç listesi vardı kaybettim. mutfaktan banyoya a dan z ye ne gerekiyorsa yazması lazım. ona göre ihtiyaçları iyice belirleyip alışverişe çıkacağız :98:

heidi cim özeline bak :)

bunlar nikah şekeri olarakta dağıtılabiiyormuş arkalarında lavanta keseleri ve mıknatıs var söz mendillerime badem şekeri koydurduğum için bunlara koydurtmadım tepsiyide kendim süslemiştim ayyyy bir dahaa nişanlanasımmm geldi yaa çok güzel heyecanlar şimdi resimlere bakınca gözümün önünden geçiyor her şey

şuan ne dinliyorum ne siz sorun ne ben söyliyeyim ama tabiki öyle dediğime bakmayın söylücem ismail yk yı dinliyorum nerdesin' i maziye götürdü beni yahu..küçükken dj bana bu şarkıyı armağan etmişti anansunda da gülüme gelsin demişti halbuki hiç tanışmmaıştık bile uzaktan görmüştü sadece

maşallahın var canım yaa süpersin hemen not alıyorum eline emegine saglık tekrardan öpüyorum kocamn

Gasolincim saolsun banada göndermişti listeyi başka bi arkadaş dolap süsü olmadığını bende patates soğan kovası olmadığı farkettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…