- 13 Ağustos 2011
- 404
- 9
- 68
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.701
evet bu konuda artık antrenmanlı olduğum için ben sana yazdımmaili yolladım canım. henüz yeni olduğum için sana buradaki özle mesajdan yazamıyormuşum
canım ben de seniimaşallahın var canım yaasüpersin hemen not alıyorum eline emegine saglık tekrardan öpüyorum kocamn
heidi bakalım sen eksik bulabilicekmisin bizim meşhur listeden
Gasolincim saolsun banada göndermişti listeyi başka bi arkadaş dolap süsü olmadığını bende patates soğan kovası olmadığı farkettik
amanın kızlar bi fatura ödemeye gittim yeme yedim 6 sayfa yazmışsınız ya zor okudum valla.buarada gasoline yemeğin üstüne pastandan 1 dilim isterim bende.
GASOLİNE 'cimm sen ne kadar iyi bi insansın ya her işin rast gitsin inş
herkes dizi izlemeyemi gitti? :98:
yemek saati bi de öyle bir geçer zaman ki var gerçi daha özettir obir sen bir ben bir de... hımm kimse yok galiba canım
yemek saati bi de öyle bir geçer zaman ki var gerçi daha özettir o
evet biz bizeyiz canım.
nasıl geçiyor günlerin evde canım?
yemek börek çörek yaparak mı?
şeftalili pastan gayet güzel gözüküyordu.
bende yüksek lisanslı ev kızıyım :) bende çalışmıyorum. evde oturmak çok rahat. istediğimiz kadar yatabiliriz. akşamüstü sıcak yuvamızda çayımızı kahvemizi yudumlıyabiliriz. özgürlük güzel. ben evimde sıkılmam kolay kolay.sağol canımm
valla yeni yeni alışıyorum ev hayatına aslında, birkaç aydır evdeyim,
birkaç haftadır da mutfakla haşır neşir olmaya başladım
geziyorum, ev işleri var malum, artık çalışmadığım için ev işleri bende, iyi oluyor hem alışyıorum da evlilik arefesinde
daha önce okuldu işti derken yapmıyodum hiç
onun haricinde çarşı pazar geziyoruz annemle
kuzenlerimle teyzemle gezeriz alışveriş yaparız falan
bazı günler de evde pinekliyorum işteama anladım ki ev kızı olmak çok keyifliiii
bende varim kizlar yanliz deilsiniz :))))))))))))))))))))
oojjj geldin ebrucummbende varim kizlar yanliz deilsiniz :))))))))))))))))))))
hahha ben sadece lisanlı ev kızı oldum ama ben yeniyim çokbende yüksek lisanslı ev kızıyım :) bende çalışmıyorum. evde oturmak çok rahat. istediğimiz kadar yatabiliriz. akşamüstü sıcak yuvamızda çayımızı kahvemizi yudumlıyabiliriz. özgürlük güzel. ben evimde sıkılmam kolay kolay.
hoşgeldinn ebrumm...
oojjj geldin ebrucumm
hahha ben sadece lisanlı ev kızı oldum ama ben yeniyim çok
6 yıl kadar çok yoğun çalıştım ben, birkaç ay önce ayrıldım işten
herkes dedi ki manyak mısın sen, hele bir de sen yani mümkün değil yapamazsın evde diye
ben de biraz sıkılırım diyordum ama çok yorulmuştum artık gerçekten çok yoğun bir çalışma hayatım vardı ve stresli..
ama yok anacım, ev çok tatlı, yatıyorum kalkyorum, geziyorum tozuyorum oohhh
hayat bize güzel kızz
bende varim kizlar yanliz deilsiniz :))))))))))))))))))))
:))))))))))))))) bende 4 yil boyunca tempolii stresli bir sekilde calistim hic durmaksinisinn..sonraa tempoyu stresi kaldiramadimm saglik problemlerim oldu bi kac kere is yerinde bayginlik gecirdim tansiyonum cok dusuyoduu.. dedimm bu is bana agir geldi galiba cikmak zorunda kaldim ... yat kalk gez ye ic :) ohhhhhhhhhhhhhh keyiffim yerimde ama .yine giricem ise para lazim evlilik arifesindeyiz hersey para
Ben de varrrıııımmmmm
tuğçe mi adın canım adaşız demekyemek saati bi de öyle bir geçer zaman ki var gerçi daha özettir o
evet biz bizeyiz canım.
nasıl geçiyor günlerin evde canım?
yemek börek çörek yaparak mı?
şeftalili pastan gayet güzel gözüküyordu.
aaaah ah bende tam tersi iş hayatına yeni alışıyom ama inanılmaz sinirliyim gebertmek istediğim 2 kişi vasağol canımm
valla yeni yeni alışıyorum ev hayatına aslında, birkaç aydır evdeyim,
birkaç haftadır da mutfakla haşır neşir olmaya başladım
geziyorum, ev işleri var malum, artık çalışmadığım için ev işleri bende, iyi oluyor hem alışyıorum da evlilik arefesinde
daha önce okuldu işti derken yapmıyodum hiç
onun haricinde çarşı pazar geziyoruz annemle
kuzenlerimle teyzemle gezeriz alışveriş yaparız falan
bazı günler de evde pinekliyorum işteama anladım ki ev kızı olmak çok keyifliiii
:))))))))))))))) bende 4 yil boyunca tempolii stresli bir sekilde calistim hic durmaksinisinn..sonraa tempoyu stresi kaldiramadimm saglik problemlerim oldu bi kac kere is yerinde bayginlik gecirdim tansiyonum cok dusuyoduu.. dedimm bu is bana agir geldi galiba cikmak zorunda kaldim ... yat kalk gez ye ic :) ohhhhhhhhhhhhhh keyiffim yerimde ama .yine giricem ise para lazim evlilik arifesindeyiz hersey para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?