2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

:) bana şimdilik hiç bir eksik yokmuş gibi geldi ama siz kovayı ve süsleri bulana kadar epey incelemişsiniz demektir. bu kadar teferuatlı incelemeyle başka eksik bulamadığınıza göre liste tamam demektir :) :81:

maili yolladım canım. henüz yeni olduğum için sana buradaki özle mesajdan yazamıyormuşum
evet bu konuda artık antrenmanlı olduğum için ben sana yazdım iltifatların için ben tekrar teşekkür ederim ayrıca

maşallahın var canım yaa süpersin hemen not alıyorum eline emegine saglık tekrardan öpüyorum kocamn
canım ben de senii
bu aralar acayip düşkünüm mutfağa
az önce de annem dedi ki, ayıptır söylemesi "ben kıyma aldım yemeği bugün sen yapacaksın, karışmıyorum artık ne yaparsan" dedi :26::26:
ben de kalktım yaptım, o yüzden cevap yazamadım size
kalktıımm bir güzel kaşarlı püreli çanak köfte yaptım, az önce salçalı sosunu da yapıp verdim fırına, koştum size

heidi bakalım sen eksik bulabilicekmisin bizim meşhur listeden

yok canım o bulamadı, siz bulmuştunuz ya, onları da ekleyince birşey kalmadı

Gasolincim saolsun banada göndermişti listeyi başka bi arkadaş dolap süsü olmadığını bende patates soğan kovası olmadığı farkettik
evet canım derhal eklemiştim ben de

amanın kızlar bi fatura ödemeye gittim yeme yedim 6 sayfa yazmışsınız ya zor okudum valla.buarada gasoline yemeğin üstüne pastandan 1 dilim isterim bende.

kizlar yahuuu azcik yawas ilerleyin:)))))))))))))))))))))))))))) oku oku oku oku bitmedi yahuu :)))))))))))))))))))))))) olsun olsunn sohbet bol olsun oyyy eylulde bitiyo kizlarr:)))) hadi bakalim ekimi karsilayalim :)

bir sen bir ben bir de... hımm kimse yok galiba canım
yemek saati bi de öyle bir geçer zaman ki var gerçi daha özettir o
evet biz bizeyiz canım.
nasıl geçiyor günlerin evde canım?
yemek börek çörek yaparak mı?
şeftalili pastan gayet güzel gözüküyordu.

sağol canımm

valla yeni yeni alışıyorum ev hayatına aslında, birkaç aydır evdeyim,
birkaç haftadır da mutfakla haşır neşir olmaya başladım
geziyorum, ev işleri var malum, artık çalışmadığım için ev işleri bende, iyi oluyor hem alışyıorum da evlilik arefesinde
daha önce okuldu işti derken yapmıyodum hiç
onun haricinde çarşı pazar geziyoruz annemle
kuzenlerimle teyzemle gezeriz alışveriş yaparız falan
bazı günler de evde pinekliyorum işte ama anladım ki ev kızı olmak çok keyifliiii

bende yüksek lisanslı ev kızıyım :) bende çalışmıyorum. evde oturmak çok rahat. istediğimiz kadar yatabiliriz. akşamüstü sıcak yuvamızda çayımızı kahvemizi yudumlıyabiliriz. özgürlük güzel. ben evimde sıkılmam kolay kolay.
bende varim kizlar yanliz deilsiniz :))))))))))))))))))))

hoşgeldinn ebrumm...

bende varim kizlar yanliz deilsiniz :))))))))))))))))))))
oojjj geldin ebrucumm

hahha ben sadece lisanlı ev kızı oldum ama ben yeniyim çok
6 yıl kadar çok yoğun çalıştım ben, birkaç ay önce ayrıldım işten
herkes dedi ki manyak mısın sen, hele bir de sen yani mümkün değil yapamazsın evde diye
ben de biraz sıkılırım diyordum ama çok yorulmuştum artık gerçekten çok yoğun bir çalışma hayatım vardı ve stresli..
ama yok anacım, ev çok tatlı, yatıyorum kalkyorum, geziyorum tozuyorum oohhh
hayat bize güzel kızz

Son düzenleme:

:))))))))))))))) bende 4 yil boyunca tempolii stresli bir sekilde calistim hic durmaksinisinn..sonraa tempoyu stresi kaldiramadimm saglik problemlerim oldu bi kac kere is yerinde bayginlik gecirdim tansiyonum cok dusuyoduu.. dedimm bu is bana agir geldi galiba cikmak zorunda kaldim ... yat kalk gez ye ic :) ohhhhhhhhhhhhhh keyiffim yerimde ama .yine giricem ise para lazim evlilik arifesindeyiz hersey para

hımm doğru canım ya
ben 2 sene önce bir hafta kadar gece 4 lere 5 lere kadar çalışmıştım ve çok stresli birkaç gün geçirmiştik müdürüm ve patronumla birlikte
3-4 kişi sabahlıyorduk, eve gelip 1 saat uyuyup kalkıp tekrar gidiyodum, o 10 günü hiç unutamam, ama şirketimiz için çok önemliydi, halletmiştik çok şükür de..
amaaan neyse geçti gitti ama bana kalple ilgili sıkıntılar bıraktı ve bitti :) neyse hayırlısı böyleymiş deyip durmuyorum üzerinde

ben şanslıydım canım ya, ben çeyizimi yaptım, kumbarayı acuk doldurdum öyle çıktım
sen de tez vakitte rahat güzel paralı huzurlu stressiz bir iş ortamı bulup kumbarayı doldurursun

MERHABA KISLAAAAAR NASILSINIZ BAKEEEM

tuğçe mi adın canım adaşız demek
aaaah ah bende tam tersi iş hayatına yeni alışıyom ama inanılmaz sinirliyim gebertmek istediğim 2 kişi va

aaayyy geçmiş olsun canım ben 7 24 oturuyodum baktım çeyis bitti iş kaldı mobilya ve salıona para zamanı deyip çalışmaya başladım daa alışamadım ama bakalım:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…