- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.721
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
baharr
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sen evde net yoktu acildimi yoksa ay cok sevnirim valla :)
oojjjjgeldin baharcııkk
aaayyynneeennn açıldı şekkkeerriiim ben de cok sevındım valla hemen kk ya gırddıımmm
vovvvvvvvvvvvvvvvvvv iste bu super bir haber tatlim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))) cok sevindimmm msn giriyomm sende gir
sağol şekeer iyiyiizz sen?MERHABA KISLAAAAAR NASILSINIZ BAKEEEM
aaaah ah bende tam tersi iş hayatına yeni alışıyom ama inanılmaz sinirliyim gebertmek istediğim 2 kişi va
aaayyy geçmiş olsun canım ben 7 24 oturuyodum baktım çeyis bitti iş kaldı mobilya ve salıona para zamanı deyip çalışmaya başladım daa alışamadım ama bakalım:44::44::44:
sağol şekeer iyiyiizz sen?
alışırsın alışırsın, iş hayatının güzelliği başkadır, ben çok mutlu ve güzel bi 6 yıl geçirdim, ağlaya zırlaya çıktım işten
ama yorucuydu işte
valla 1 ay yeni oldu ama saatler konusnda hayal kırıklığı oldu 9 6 die anlaştık daa 1 gn 6 da çıkmadım ve erken gel demeye başladıla müdürler asabi ve ben yönetici asistanıyım
ben geldim gelinciklerimmmm 1 hafta uzak kaldim 70 sayfa gecmis okuyamadim pek gözlerim kurudu.....maaalesef canlarim fdestekleriniz icin cok sagolun hakikaten bosuna dert etmissim herseyi fistik gibide hallettikk.... askimdan ayrildim 20 gün boyunca göremicem icim buruk ama cok mutluyum cok seviyorum onu coook Allahim bizi bir daha böyle uzak kilmasin insallah amiiiiin
askim gelecek ailemle tanisacak sonra isteme olacak nisannnnn ben tanistim ailesiyle cok ciciler merak etmeyin halledicez herseyi falan dedilerrr...
dügünümüz belli degil kizlar2013 ün ilk aylarinada kaya bilirmis ama belli degil ve ben yinede inadina burada kalicammmm en son evlenen ben olsamda ayrilmicaaaam sizlerdenn....askim bir güzel ev alalim acele etmeyelim diyor birde askim dayanamiyorum hemen evlenelim diyor yani tam bir celiski icerisindeyizzzzz neyse simdi geldim daha bol bol anlatiriimmmm özledinizmi beni anaciiiiiiiim
hahha demirbaş gibi beklerim diyosun yaniben geldim gelinciklerimmmm 1 hafta uzak kaldim 70 sayfa gecmis okuyamadim pek gözlerim kurudu.....maaalesef canlarim fdestekleriniz icin cok sagolun hakikaten bosuna dert etmissim herseyi fistik gibide hallettikk.... askimdan ayrildim 20 gün boyunca göremicem icim buruk ama cok mutluyum cok seviyorum onu coook Allahim bizi bir daha böyle uzak kilmasin insallah amiiiiin
askim gelecek ailemle tanisacak sonra isteme olacak nisannnnn ben tanistim ailesiyle cok ciciler merak etmeyin halledicez herseyi falan dedilerrr...
dügünümüz belli degil kizlar2013 ün ilk aylarinada kaya bilirmis ama belli degil ve ben yinede inadina burada kalicammmm en son evlenen ben olsamda ayrilmicaaaam sizlerdenn....askim bir güzel ev alalim acele etmeyelim diyor birde askim dayanamiyorum hemen evlenelim diyor yani tam bir celiski icerisindeyizzzzz neyse simdi geldim daha bol bol anlatiriimmmm özledinizmi beni anaciiiiiiiim
vovvvvvvvvvvvvvvvvv kiz ozlemmmm sen nerelerdesin valla aklim sendeydi napti ne etti kocisiylee vakti nasil gectii herseyin guzel gecmesine coook sevindimmm... dugun tarihi icinde hakkinda hayirlsi olsunn 2012 de elinde sonunda evleniceksin biliyorum ben bunu kaymasin ole 2013 olmaz olmaz:))kabul edemem :) hadi bakalim herseyin tereyagindan kil ceker gibiii olsunn :))) hayirlisi tatlim ee detayli anlat daha neler yaptin kocislee gunleriniz nasil gecgtiii nerelere gitiniz gezmeye?
hahha demirbaş gibi beklerim diyosun yaniherşeyin hayırlısı canım yaa
2013 de olsa bişeycik olmaz, hayırlısıyla olduktan sonra
bak biz 2010 dan beri ha evlendik ha evlenicez derken nihayet yani
mutlu olun da tarih kısmı hayırlısıyla olur inşallah
ebrussss bu aradakocisss kahvaltilik o kaya maya serisini aldii bana
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy super cnmyaaaa harika dimii :) eeferim onaa:))) hadi guzel gunlerde kullan tatlimmm
Oh ne güzel Allah muhabbetinizi artırsın, hiç bozmasın inş.bebegim yaaa rüya gibiydi ellerimi yüzünden cekemedim 6 gün boyunca oh kokusunu nasilda özlemisim gözlerim hep doldu durdu ikimizde inanamiyorduk askerligin bitttiginedolu dolu yasadik bi haftayi diyemem daha cok bir yerlere gidip oturduk sinemaydi yemekti derken vakit gecti hani bi gittigimiz yerden 3 saat kalkamiyorduk kendimi fici gibi hissettim bi ara okadar sey iciyorduk ama sohbet muhabbet falan....sonra bir gün iste abisine gittik yengesiyle ablasida vardi dogal olarak....hepsi cok duygulandi sanki evlenmisizde gelmisiz gibi cok sicak insanlarr hep böyle özlem özlem özlem sayiklayip duruyorlar bi ton hazirlik yapmislar yedik ictik konustuk iste nisan olayini 29 ekimde nisana gelmeyen kalmasin a dostlarrrrrr
aynen canım bizim de öyle olduğu için işte bu zamanlara kadar kaldı, durumumuz aynıymışsagol tatlim benim aynen öyle diyoruz bizde evi bulduktan sonra gerisi kolay biz satin alicaz o yüzden hop diye karar verme imkanimiz yok hayirlisiyla evi bulalim evlilik dügün kolay is
sagol bideneeeeeeeem cok özledim sizi kizlkar coooooook safak 19 tekrar kocisin kollarina ucmaya az kaldi
amiiiiin canim sagooooolll hayirlisi artikkkOh ne güzel Allah muhabbetinizi artırsın, hiç bozmasın inş.
ailesiyle de hep böyle sıcacık olursunuz, Rabbim daim etsin
aynen canım bizim de öyle olduğu için işte bu zamanlara kadar kaldı, durumumuz aynıymış
ooooooooooooooooooooooooooo cok az kalmis tatlim yaa 19 nedirki :) biz kac gunleri devirdik dimii gecer gecer zaman hizli gecerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?