- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.741
canımm bindallıya kapaış yapamam. balayı odamıza bindallıyla girmek istemem eşim çıkarsın gelinliğimiaa ne değişik bişey hamuru hazır heralde cnm ellerine sağlık
bize vermemk içinde yarımcık yapmış
gece kuşu..bende kınayı enson yap eve bindallıyla çıkarsın ..mesela önce dans snr nikah snr yine dans sonra göbek snr takı takıları çıkartmak için gittiğindede bindallını giyer öyle çıkarsın kına yakılır ee saat zaten geç olmaya başlar böylece düğün biter herkes evlere dağılır..
biizm burdada bohça dediğimiz hediyeleşme vardır ama biz çok bişey koymucaz aileye ağırlık bizlere olucak zaten birsürü masraf
aynen canım magnetti bendeki de ama çok hoşuma gitti valla yaaaabenim de nikahım düğünde kıyılacak inş.
ama ben yine de masalarda her misafire anı olacak bir şey bırakmak istiyorum
en güzeli sanırım magnetli olanlardan, eğer güzel bişey olursa yine en kullanılabilecek olanlar onlar oluyo
bizim dolapta var mesela
anladım canım, e çok hoş değilmiş ama neyse boşver, duyma sen..
inşallah Allah daha iyi eder diyelim
aa geçen gün nişanlımın evine gitmiştik, kayınvalidem gösterdi aynen anlattığın gibi
deniz yıldızını kurutmuşlar, nikah şekeri yapmışlar anlattığın gibi.. şık duruyordu
belki öyle birşeyden magnet hoş olabilir.. hımm düşüniyim bakim biii, sağol kız
çok tatlılar ve de kendimiz bile yapabiliriz vallaaEki Görüntüle 263985
bunlar nikah şekeri olarakta dağıtılabiiyormuş arkalarında lavanta keseleri ve mıknatıs var söz mendillerime badem şekeri koydurduğum için bunlara koydurtmadım tepsiyide kendim süslemiştimayyyy bir dahaa nişanlanasımmm geldi yaa çok güzel heyecanlar şimdi resimlere bakınca gözümün önünden geçiyor her şey
ben geldim gelinciklerimmmm 1 hafta uzak kaldim 70 sayfa gecmis okuyamadim pek gözlerim kurudu.....maaalesef canlarim fdestekleriniz icin cok sagolun hakikaten bosuna dert etmissim herseyi fistik gibide hallettikk.... askimdan ayrildim 20 gün boyunca göremicem icim buruk ama cok mutluyum cok seviyorum onu coook Allahim bizi bir daha böyle uzak kilmasin insallah amiiiiin
askim gelecek ailemle tanisacak sonra isteme olacak nisannnnn ben tanistim ailesiyle cok ciciler merak etmeyin halledicez herseyi falan dedilerrr...
dügünümüz belli degil kizlar2013 ün ilk aylarinada kaya bilirmis ama belli degil ve ben yinede inadina burada kalicammmm en son evlenen ben olsamda ayrilmicaaaam sizlerdenn....askim bir güzel ev alalim acele etmeyelim diyor birde askim dayanamiyorum hemen evlenelim diyor yani tam bir celiski icerisindeyizzzzz neyse simdi geldim daha bol bol anlatiriimmmm özledinizmi beni anaciiiiiiiim
sagol bideneeeeeeeem cok özledim sizi kizlkar coooooook safak 19 tekrar kocisin kollarina ucmaya az kaldi
sagol bideneeeeeeeem cok özledim sizi kizlkar coooooook safak 19 tekrar kocisin kollarina ucmaya az kaldi
iyi geceler cnm oh oh gidn bakalımiyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrr bide simdidennn sabah mesajimi yaziyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk gunaydini ben demis oliyim :)
gunaydiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinliklerrrr................... be bugun giremicem aksama belki... anadolu yakasina gecicemm annemle kocisin teyzesinin yanina gitcez oturmayaa ben gelene kadar az ilerleyin :))))) lutfennnn bi geliom 10 sayfa okuyom aciiyn bize yahuu hadi opuldunuzzz
ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiii artıkk benimdee çeyizimm varrrrrr
ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiii artıkk benimdee çeyizimm varrrrrr
ben geldim gelinciklerimmmm 1 hafta uzak kaldim 70 sayfa gecmis okuyamadim pek gözlerim kurudu.....maaalesef canlarim fdestekleriniz icin cok sagolun hakikaten bosuna dert etmissim herseyi fistik gibide hallettikk.... askimdan ayrildim 20 gün boyunca göremicem icim buruk ama cok mutluyum cok seviyorum onu coook Allahim bizi bir daha böyle uzak kilmasin insallah amiiiiin
askim gelecek ailemle tanisacak sonra isteme olacak nisannnnn ben tanistim ailesiyle cok ciciler merak etmeyin halledicez herseyi falan dedilerrr...
dügünümüz belli degil kizlar2013 ün ilk aylarinada kaya bilirmis ama belli degil ve ben yinede inadina burada kalicammmm en son evlenen ben olsamda ayrilmicaaaam sizlerdenn....askim bir güzel ev alalim acele etmeyelim diyor birde askim dayanamiyorum hemen evlenelim diyor yani tam bir celiski icerisindeyizzzzz neyse simdi geldim daha bol bol anlatiriimmmm özledinizmi beni anaciiiiiiiim
Günaydınnnnn hatunlarrrrrrrr bugün biraz yogun bir gün aralarda girerim muhabbetlere bensiz cok kaynatmayın heeeeeee:90::90:
günaydin gelincikleriiiiiiiiiim......
oh oh özlenmisiizzz vallahi bende dört gözle bekliyorum nisan gününü haftaya haftasonuna elbisemi alicazzz ya buarada alyanslarinizin fiyati ne kadar kizlar bizim begendigimiz 1,800 oldu cokmu pahali bilemedimmm....
ceyiz alan gelinciklerimiz olsun Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallaaaah
cnm bende kurbanda nişanlanıcam kısmetse ve bende dört gözle bekliyorum...bizde daha snr alıcam elbiseyi aşkımla uyumlu olsun isityoruz ama nasıl yapıcaz karar veremedik o burda çeşit yoktur diye ist.dan almak istiyor benim ailem istla gitmeme neder bilmiyorum olumsuz bakarar heralde zaman yakınlassın biraz daha bakalım
yüüzkler ne çok pahalı ya 1,800 ne demek küçücük yüzük yaa ..bana çok pahalı geldi
eğer bütceniz varsa ve çok beğendiyseniz alın tabi,günaydin gelincikleriiiiiiiiiim......
oh oh özlenmisiizzz vallahi bende dört gözle bekliyorum nisan gününü haftaya haftasonuna elbisemi alicazzz ya buarada alyanslarinizin fiyati ne kadar kizlar bizim begendigimiz 1,800 oldu cokmu pahali bilemedimmm....
ceyiz alan gelinciklerimiz olsun Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallaaaah
günaydınnnnn hatunlarrrrrrrr bugün biraz yogun bir gün aralarda girerim muhabbetlere bensiz cok kaynatmayın heeeeeee:90::90:
unuturmuyuz canım (= salon henüz tutmadım tatlım kesinleşince tutucam ama büyü ihtimal ına için gold düğün salonu düğün çinde atalay prensin üst katındaki dilara delüx'ü tutucm..3 boyutlu videosu var interntte atalay prens diye yazarsanız bulursunuz canım..sen bursanın neresindensin? düğün ne zaman[/Q
ben nilüferdeyim canım düğün kısmetse 25 ağustos istanbulda kına ise 23 ünde bursada olacak, teşekkür ederim canım bakayım netten hemen
aynen tatlim ya birde hani atasaymis goldasmis öyle de degill cok pahali sanki birde diger kizlari bekleyelim....acidim askitoma ya askeri yeni bitti daha ise girmedi bile
cok doğru söylüyorsun canım her şey çok para ben çeyizimi büyük oranda bitirdim en azından şimdilik pek alacağım kalmadı zamanla nolur bilmiyorum :18: salon içinde gezicem bakalım dediğiniz yerleri haber ve veririm sizekına için 3bin tl ayırabiliyosan haftaiçi çok güzel salonlar bulabilirsin canım haftaiçi perşembe yada cuma gold düğün salonunu düşünüyoruz 3500dü galiba neslihanda demiş atalay prens var garajda prenses düğün salonu var cide merinosta elegans var onun gümüş salonunu haftaiçi 3000e falan indirebilirsiniz bu haziranda düğün için arkadşım cumartesi 4500e tutmuştu haftaiçi 3000 3500 civarıdır hem kınaya dahada ucuz olabilir çünkü düğünde gelinbaşı araba süsleme pasta ikramı falan var yakına daha uygundur bu dediğim yerler hep çok şık salonlar ayrıca düğün içinde dün akşam bi tanıdığın düğününe gittik asmerkezin orda grand düğün salonu 1000kişilik ama içi dışı süper dekorasyonu falan ama fiyatı hakkında hiç bi bilgim yok dahada güzel yerler var ama şimdilik bunlar geldi aklıma aklımıza geldikçe yinepaylaşalım canım gelinlikçi düğün salonu ayakkabı mobilya vs.falan çok şey var daha çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?