2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canımm bindallıya kapaış yapamam. balayı odamıza bindallıyla girmek istemem eşim çıkarsın gelinliğimi
aynen canım magnetti bendeki de ama çok hoşuma gitti valla yaaaa
çok tatlılar ve de kendimiz bile yapabiliriz vallaa

canım geç olsun güç olmasın inşallahh nişanını ve fotolarını dört gözle bekliyoruz haberin olsunn

sagol bideneeeeeeeem cok özledim sizi kizlkar coooooook safak 19 tekrar kocisin kollarina ucmaya az kaldi

canım benim nerelerdeydin sen ya özledik sohbetlerini bu arada çok kalmış sabrın sonu selemettia 19 gün nedirki

bide baharcım süper olmuş açılmış inenetin çok sevindim valla hoşgeldin akşam sohbetlerine

sagol bideneeeeeeeem cok özledim sizi kizlkar coooooook safak 19 tekrar kocisin kollarina ucmaya az kaldi

canım benim nerelerdeydin sen ya özledik sohbetlerini bu arada çok kalmış sabrın sonu selemettir 19 gün nedirki

bide baharcım süper olmuş açılmış internetin çok sevindim valla hoşgeldin akşam sohbetlerine

canım benim nerelerdeydin sen ya özledik sohbetlerini bu arada çok kalmış sabrın sonu selemettir 19 gün nedirki

bide baharcım süper olmuş açılmış internetin çok sevindim valla hoşgeldin akşam sohbetlerine

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrr bide simdidennn sabah mesajimi yaziyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk gunaydini ben demis oliyim :)

gunaydiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinliklerrrr................... be bugun giremicem aksama belki... anadolu yakasina gecicemm annemle kocisin teyzesinin yanina gitcez oturmayaa ben gelene kadar az ilerleyin :))))) lutfennnn bi geliom 10 sayfa okuyom aciiyn bize yahuu hadi opuldunuzzz

ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiiiartıkk benimdee çeyizimm varrrrrr

iyi geceler cnm oh oh gidn bakalım
ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiiiartıkk benimdee çeyizimm varrrrrr

Canım gulerek kullan en kısa zmanda fotoları beklıyoruz

çok sevindim canım. bende bernardodan aldım şuana kaldır aldıklarımı. bi misafir yemek takımı, bi kahvaltı takımı aldım pembe çiçekli.
bi de en son bi kahve fincanları gördüm bayıldım. kelebekli pembeli yeşilliydi. belki dikkatini çekmiştir. onlarıda aldım. gene gidicem bakmaya. bernardonun tarzını seviyorum. güle güle kullanın canım.

hobaaaa (= hoşgeldin özlemcimmmm çok sevindim senin adınaa..29 ekimde çifte bayram var diyosun yani benimde ekimde olucaktı biliyosun bayramdan sonraya ertlndi..olsun hayırlısı olsun geç olsun bizim olsun hehehe (=

gününüz hayırlı olsun kızlar....

rosacım güle güle kullan şimdiden...

aşkımla konuştum bende ev işi muallaktaydı ev alalım istiyordu.kresi bi onay yok dendi snr çıkıcak dendi çıkıcaktıda müdürü çağırmış ama bu sefer o vazgeçti çok sıkışıcaklardı çok stresliydi bende ona destek verdim..en güzel günlerimizi stresle geçirmeyelim diye..kiraya geçicez bakalım neler olucak..

kızlar birde kıyafet sorunumuz var..sevgilim burdan almak istemiyor seçenekler kısıtlı olduğu için ben oraya gidemiyorum bende kıyafet burdan bakıcam e uyumluda olması gerek nasıl yapsak hiç bilmiyorum anneme daha sormadım gitme işini ya misafir oluyor ya onlar gidiyor konuşamadım bi.

Günaydınnnnn hatunlarrrrrrrr bugün biraz yogun bir gün aralarda girerim muhabbetlere bensiz cok kaynatmayın heeeeeee:90::90:

günaydin gelincikleriiiiiiiiiim......

oh oh özlenmisiizzz vallahi bende dört gözle bekliyorum nisan gününü haftaya haftasonuna elbisemi alicazzz ya buarada alyanslarinizin fiyati ne kadar kizlar bizim begendigimiz 1,800 oldu cokmu pahali bilemedimmm....

ceyiz alan gelinciklerimiz olsun Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallaaaah

cnm bende kurbanda nişanlanıcam kısmetse ve bende dört gözle bekliyorum...bizde daha snr alıcam elbiseyi aşkımla uyumlu olsun isityoruz ama nasıl yapıcaz karar veremedik o burda çeşit yoktur diye ist.dan almak istiyor benim ailem istla gitmeme neder bilmiyorum olumsuz bakarar heralde zaman yakınlassın biraz daha bakalım

yüüzkler ne çok pahalı ya 1,800 ne demek küçücük yüzük yaa ..bana çok pahalı geldi

aynen tatlim ya birde hani atasaymis goldasmis öyle de degill cok pahali sanki birde diger kizlari bekleyelim....acidim askitoma ya askeri yeni bitti daha ise girmedi bile

eğer bütceniz varsa ve çok beğendiyseniz alın tabi,
ama genel alyans fiyatları üzerinden düşünürsek biraz çok denebilir

aynen tatlim ya birde hani atasaymis goldasmis öyle de degill cok pahali sanki birde diger kizlari bekleyelim....acidim askitoma ya askeri yeni bitti daha ise girmedi bile

ben bu öğlen aşağı inicem hem aşkımın bohçasına koymak üzere dantel var onunla nevresim takımı yaptırıcam fiyat öğrenicem hemde yüzük fiyatları sorucam hem çok önemli güzel olsun istyorum ama fiyatlar uçmuş küçüçük yuvarlak o kadar para allah yardımcımız olsun ...

cok doğru söylüyorsun canım her şey çok para ben çeyizimi büyük oranda bitirdim en azından şimdilik pek alacağım kalmadı zamanla nolur bilmiyorum :18: salon içinde gezicem bakalım dediğiniz yerleri haber ve veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…