2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kalitede iyi canım benim bende ordan aldım tavsiye üzerine

geçmiş olsun canım

AAA ama niye kimse yok

bu öğlen yemeğe çıkamıyorum zaten yine yüzük fiyatı kaldı yüreğime inmesin diye heralde bi aksilik çıkıyor kuzenim geldi sordum alyansı kaça yaptınız 300 dedi ne güzel ama onların aldığında altın uçmamıştı

lavantacım naber şekerimyine sen ben varıs ya bişi sorcmsana perşembe günü gelcekler şimdi çıktım dışrı gri bi etek aldım kumaş üstüne acaba ne olur fikir verin bakalımm bana acillllllllllllllllllllllllllll

cnm beyazda olur gömlek siyahta olur ..badi gibi bişey düşünme gömleğe ağırlık ver..bayramda giri etek denemiştim üzerine narciceği gömlek uyum güzeldi ama etek ağırdı diye o gömleğin altına siyah etek almıştım..senin aldığın etek uzun mu dizlerde falan mı? altına ayakkabı unutma

çok şık değildim tanışma için spordum ama kıyafetimden memnundum iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum

dizlerde lavantacım belinde güzelce bişey var çiçek gibi hafifi böle kemer tarzı değil bende gömlek düşünmüştüm baktım akşam benmki gelcek bakzz

çok şık değildim tanışma için spordum ama kıyafetimden memnundum iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum
ooo çok cici olmuşsuunn

dizlerde lavantacım belinde güzelce bişey var çiçek gibi hafifi böle kemer tarzı değil bende gömlek düşünmüştüm baktım akşam benmki gelcek bakzz
üzerine gömlek güzel olur, hatta gömlekten ziyade bluz da bakarsan daha da şık olabilirsin
şimdiden iyi alışverişler

ooo çok cici olmuşsuunn

üzerine gömlek güzel olur, hatta gömlekten ziyade bluz da bakarsan daha da şık olabilirsin
şimdiden iyi alışverişler

ay gömlke işte bakamadım işyerinden çıktım hemencecik bakınıyım dedim yarın perşembe nedense ben bunlarda sona kalıyorum hepya bu sırlar ayaklarım geri geri kaçıyo anlaymadım işte bi kaç magazaya girdim güzel etek bulamadım işyerine gidiyodum bi bakınıyım dedim girfim indirim varmış 89,90 olan eteği 39,90 aldım ama hoşuma gitti benmkine tel ettim aşkım alıımmı dedim al dedi yoksa akşama bırakacaktım kadın dedi öle bırakamıyoruz deyince aşkım alıyorum dedim akşamda gömlege bakarıs dedim tmm dedi beyfendi görsün bi herşeye bahane verirde kendisi

bence güzel olmuşssun sade hoşş

saol cnm ben çok panik yapmıştım ama içime sindi giyince ...eteğinide götür alışverişe giderken çünkü rek tonlamasıda önemli güzel olman gerekli..

şimdi bende isteme söz nişan hepsi bi arada olucak ya abiye tarzı düşünüyorum bu seferde abiye ile kahve dağıtmek abes mi olur ona karar veremiyorum malum hem nişan .fotoda çekilicez anı olarak şık bi kıyafetle olsun isityorum arada derede kaldım birde aşkımla uyumlu olsun diye ayarlayalım derken helak oluruz artık..

sen beğendiysen tamamdır işte bahane falan bulmasın o da desene ben her halimle dünya güzeliyim diye

evet birde iş durumu var...bende abiye için napıyım istanbula gidip ordan mı bakalım hem aşkıma hem bana yoksa ikimize burdan mı bakalım burda seçenek az istanbulda çeşit çok ama bizimkinler izin vermez gittiğimde nişan için beğendirirler bu sefer bizim aile olmadığı için sorun olabilir laf olur söz olur çokk karışık

bence burdan al ankaradamısın sende bende ankaradayım cnm eğer ankardaysan annengilin olduğu yerden al laf söz olur bu seferde benim fikrim bu abiye durumunuda nasıl yap biliyomusun böle istemede elbise türü bişey giy zaten hemen çıkartıverirsin nişandada yüzük kesilmeden önce git 5 dk çıkartırısın abiyeni giyersin bence öle yap bi arkadaşımda öle yapmıştı kahve dağıtırken elbise normal giyin yüzük takarkende abiyeni giy

Son düzenleme:
sen beğendiysen tamamdır işte bahane falan bulmasın o da desene ben her halimle dünya güzeliyim diye

valla benmki öle dğeil herşeyimi onla alıyorum o kdr karışıyo sormaa kaynanaya gerek yok sen varsın diyorum doğru diyo gülüyooo herşeymie
karşır

yok cnm balıkesrdeyim ben ..küçük bi ilçesindeyim

kayınvalidem sen gel burdan nişan için bişeyler bakalım hem seçenek çok hemde biz size geldiğimizde ellerimiz boş gelmiş olmayız dedi..

şimdi ben gitsem nişan alışverişine kalabalık çıkılır bizim teyzeler halalar laf söylerse iş bozuk o zman ..anneme danışıcam ama oda hemen parlayıveriyor korkuyorum

buarada seninki kaynana gibi haa benim kide öyle yemek yedin mi niye yemedin derdi..bu sabah küçük ekmeği yedim dedim bu seferde yuh o kadar ekmek yenilir mi dedi gülerek camış dedi bende bana bir daha o kelimeyi kullanmıcaksın nede yemek için soru sormucaksın ne yersem yerim bugün 1 ekmek yarın ayrın ertesi gün hiç yemem dedim ama kırıldım gerçekten hani kötü olarak söylemediğni biliyorum ama alışmasın hakaret boyutuna bende ona sıpa falan diyorum ama o sevimli çamış değil

o zmn annen izin verirse git ailesini yakından görürsü ama annenle git orda insan hep kendikleri olck ya annen sana yol gösteririr cnm yemek konsuunda bizde öleyiz kavga ediyos resmen ben gayet yavaş ve az yiyorum bana kızıyo sen yemegi yavaş yiyosun die
napım yapım böle tabi tosuncuk benmkşde yiyo herifff sorma he ordan oraya atlıyom lafa tek ggitme annenle git yani kesinnn cnm o kdr insanın içinde yalnız hisiesiyosun ya tek başıma tanışmaya gttiğimde hepsi var bi ben yabancıyım bituhafıma gtmişti bide alışveriş bu sakın tek gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…