- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.761
kızlar bugün paşayla bernardoya gittik 308 parça evlilik paketi varmış pakette ;
12 kiş.73 parç.yemek tk
12 kiş.89 parça çatal kaşık bıçak tk
deri andık
6 kişilik 36 parça günlük yemek tk
6 kişilik 24 parç günlük çatak kaşık tk.
6 kişilik 36 parça kahvaltı seti
kahvaltı seti deseninde poselen çaydanlık
kahvaltı deseni deseninde tepsi
porselen kapaklı kahvaltılık
5li bıçak bloğu
3lü saklama kabı
8 parça çelik tencere seti
çelik çaydanlık
3lü cezve seti
1.599 TL
kararsız kaldım kızlar bernardo hakkında pek bilgim yok sizin fikirleriniz ne alayımmı sizcee yemek takımlarına baktım şık seçenekler var istediğini seçebiliyosun ben kare istiyorum karelerde var güzel ama kalitesi hakkında bilgim yok:26:
geçmiş olsun canımay ne çok birikmiş dün geceden beri oku oku bitmedi çok hastayım kızlar ya boğazlarım ağrıyo öksürüyorum doktora gidicem birazdan bi bu eksikti ordanda annemle çeyize bikaç bişey bakmaya gitcez kocişime iç çamaşırı alcaz çeyize onun evde kullandıkları olmazmış 12şer tane yeni çamaşır alcaz bakalım
AAA ama niye kimse yok
bu öğlen yemeğe çıkamıyorum zaten yine yüzük fiyatı kaldı yüreğime inmesin diye heralde bi aksilik çıkıyor kuzenim geldi sordum alyansı kaça yaptınız 300 dedi ne güzel ama onların aldığında altın uçmamıştı
lavantacım naber şekerimyine sen ben varıs ya bişi sorcmsana perşembe günü gelcekler şimdi çıktım dışrı gri bi etek aldım kumaş üstüne acaba ne olur fikir verin bakalımm bana acillllllllllllllllllllllllllll
cnm beyazda olur gömlek siyahta olur ..badi gibi bişey düşünme gömleğe ağırlık ver..bayramda giri etek denemiştim üzerine narciceği gömlek uyum güzeldi ama etek ağırdı diye o gömleğin altına siyah etek almıştım..senin aldığın etek uzun mu dizlerde falan mı? altına ayakkabı unutma
çok şık değildim tanışma için spordum ama kıyafetimden memnundum iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorumEki Görüntüle 264607
ooo çok cici olmuşsuunnçok şık değildim tanışma için spordum ama kıyafetimden memnundum iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum
üzerine gömlek güzel olur, hatta gömlekten ziyade bluz da bakarsan daha da şık olabilirsindizlerde lavantacım belinde güzelce bişey var çiçek gibi hafifi böle kemer tarzı değil bende gömlek düşünmüştüm baktım akşam benmki gelcek bakzz
ooo çok cici olmuşsuunn
üzerine gömlek güzel olur, hatta gömlekten ziyade bluz da bakarsan daha da şık olabilirsin
şimdiden iyi alışverişler
bence güzel olmuşssun sade hoşş
ay gömlke işte bakamadım işyerinden çıktım hemencecik bakınıyım dedim yarın perşembe nedense ben bunlarda sona kalıyorum hepya bu sırlar ayaklarım geri geri kaçıyo anlaymadım işte bi kaç magazaya girdim güzel etek bulamadım işyerine gidiyodum bi bakınıyım dedim girfim indirim varmış 89,90 olan eteği 39,90 aldım ama hoşuma gitti benmkine tel ettim aşkım alıımmı dedim al dedi yoksa akşama bırakacaktım kadın dedi öle bırakamıyoruz deyince aşkım alıyorum dedim akşamda gömlege bakarıs dedim tmm dedi beyfendi görsün bi herşeye bahane verirde kendisi
ay gömlke işte bakamadım işyerinden çıktım hemencecik bakınıyım dedim yarın perşembe nedense ben bunlarda sona kalıyorum hepya bu sırlar ayaklarım geri geri kaçıyo anlaymadım işte bi kaç magazaya girdim güzel etek bulamadım işyerine gidiyodum bi bakınıyım dedim girfim indirim varmış 89,90 olan eteği 39,90 aldım ama hoşuma gitti benmkine tel ettim aşkım alıımmı dedim al dedi yoksa akşama bırakacaktım kadın dedi öle bırakamıyoruz deyince aşkım alıyorum dedim akşamda gömlege bakarıs dedim tmm dedi beyfendi görsün bi herşeye bahane verirde kendisi
evet birde iş durumu var...bende abiye için napıyım istanbula gidip ordan mı bakalım hem aşkıma hem bana yoksa ikimize burdan mı bakalım burda seçenek az istanbulda çeşit çok ama bizimkinler izin vermez gittiğimde nişan için beğendirirler bu sefer bizim aile olmadığı için sorun olabilir laf olur söz olur çokk karışık
sen beğendiysen tamamdır iştebahane falan bulmasın o da desene ben her halimle dünya güzeliyim diye
Kalitede iyi canım benim bende ordan aldım tavsiye üzerine
bence burdan al ankaradamısın sende bende ankaradayım cnm eğer ankardaysan annengilin olduğu yerden al laf söz olur bu seferde benim fikrim bu abiye durumunuda nasıl yap biliyomusun böle istemede elbise türü bişey giy zaten hemen çıkartıverirsin nişandada yüzük kesilmeden önce git 5 dk çıkartırısın abiyeni giyersin bence öle yap bi arkadaşımda öle yapmıştı kahve dağıtırken elbise normal giyin yüzük takarkende abiyeni giy
bernardo kalitelidir canım. biz normaldede ordan alıyoruz. çeyizimede ordan alıyorum.
hoşgeldin tugcecan yoktun ne zmandır sanki yoksa yanlışmı hatırlıyorum..nbr nasılsın
yok cnm balıkesrdeyim ben ..küçük bi ilçesindeyim
kayınvalidem sen gel burdan nişan için bişeyler bakalım hem seçenek çok hemde biz size geldiğimizde ellerimiz boş gelmiş olmayız dedi..
şimdi ben gitsem nişan alışverişine kalabalık çıkılır bizim teyzeler halalar laf söylerse iş bozuk o zman ..anneme danışıcam ama oda hemen parlayıveriyor korkuyorum
buarada seninki kaynana gibi haa benim kide öyle yemek yedin mi niye yemedin derdi..bu sabah küçük ekmeği yedim dedim bu seferde yuh o kadar ekmek yenilir mi dedi gülerek camış dedi bende bana bir daha o kelimeyi kullanmıcaksın nede yemek için soru sormucaksın ne yersem yerim bugün 1 ekmek yarın ayrın ertesi gün hiç yemem dedim ama kırıldım gerçekten hani kötü olarak söylemediğni biliyorum ama alışmasın hakaret boyutuna bende ona sıpa falan diyorum ama o sevimli çamış değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?