2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Hoşbulduk canım. arada bir yazıyorum bende. dün gece yazmıştım en son. iyiyim lavantacım evdeyim sen nasılsın? nasıl gidiyor?

işyerindeyim cnm bende gelen gidende pek yok takılıyorum kk da iğne oyası yapıyorum birde bol bol düşünüp kendi kendimi strese sokuyorum başkada yaptığım bişey yok..sen çalışmıyormuydun ben seni çalışıyor hatırlıyorum 27 yaşındaydın yada 26 yada 28 sevgilinde öyleydi amma salladım haa hangisi tutarsa

olsun kıııızzz, danadır camıştır sevimli şeyler de onlar
biz de birbirimizi bazen alışılmışın dışında ki sevgi söcükleriyle sevebiliyoruz

bu arada eğer sen de istiyosan İstanbul da alışveriş yapmayı, takma kimin ne laf edeceğini,
en sinir olduğum şeydir benim sağın solun laf etme meselesi
o elbiseyi sen giyeceksin, o alınan eşyaları cicileri sen kullanacaksın,
çeşidin bol olduğu en güzel yerlerden alışveriş yapmak senin hakkın
kimse kusura bakmasın nişan senin nişanın, kayınvalide senin kayınvaliden
annene danış, birlikte karar verirsiniz, daha önce de söylemiştim, anneni alıp gidebilirsen süper olur

alem kızsın vesselam

gene de bir ucundan yakaladın canım. :90: ben 28 im sözlümde 28.
çalışmıyorum.
sende maşallah oyalar falan yapıyormuşsun. ben hiç anlamam.
senin nişan falan mı var canım? telaşlı gördüm seni.

ailesini gördüm cnm yakından 2 kez evlerine gittim ilk tanışmak için tektim daha snr ailemle gittik ama alışveriş başka tabiki daha da yakından tanır insan..

kendi beğendiklerini aldırmazlar öyle olsaydı biz burdan alıp gelelim derlerdi önemli olan benim beğenmem için çağırıyorlar zaten .ama nişan alışverişi olunca ailemden bir büyük mutlaka olmalı diye kararsız kaldım annem hani derse kızım sen kullanıcaksın sen beğen yeter derse hiç sorun yok giderimde ki annem öyle bişey demez sürü halinde nişan alışverişine gidicez yengem halam teyzem gelcekmiş sayıyor bana

hayırlısı ya annemle bi konuşayım da ona göre bi yol izlerim.. azda kaldı tam tamına 1 ay 1 hafta 5 gün yani 42 gün

bende pek anlamam tığ işini daha çok bilirm iğne işini annem öğretti bohça kenarı yapıp satıyoruz bende burda boş boş durucama cnm isteyince yapıyorum taksit yatırmak için falan iyi olur diye..

nişan falan yok nişanlanıcam kurbanda o yüzden bu telaş sevgilim istanbulda ben balıkesirde ..kıyafet , nişan alışverişi,yüzük fln hep nasıl olucak nasıl gidicek düşüncesi var aslında günü geldiğinde hepsi olurda işte insan heyecanlanıyor düşünmden edemiyor

hiç sevmediğim bişeyya hala teyze yenge bol bol arkadan lafını ediyolar nefret ediyorum inş. kendi şeyimde böle şeyler yaptırmayacağım kesin yaniii ya sonrada binbir türlü laflar duyuyorum böle şeylerde hiç sevmem bakalım bende neler olck nefret ediyorum böle topluca alışvişlerden ben çıldırmadan gelirsem şaşmayın

Allah kolaylık versin canım. Benimde nişanım kısmetse mart ayında olucak. elbise almaya annemle ikimiz gideriz herhalde. ama kayınvalidemi çağırmam gerekirmi bilmiyorum. alyans ve tek taş yüzük söz günü takıldı. o masraf olmıcak. bi nişan sandığı hazırlıcaz sözlüm için. o da bana hazırlıcak tabi belki o zaman beni alır götürür annesi. annemde gelir. yeter 3 kişi. çok fazla insan kafa karıştırır istemem. ama senin durum farklı tabi canım.

ya düşünmeyin öyle güzel geçer inşallah ikinizinki de
biz annemle gittik ssadece, çok ısrar ettiler bize bizimle birileri daha gelsin diye, onlar yengelerine söylemiş bulunmuşlar diye
neyse alışveriş günü almaya geldiler bizi
biz iki kişiyiz, onlar 3 yengeyle gelmişler, çok şenlikliydi valla
hatta mahcup oldular ama annem olur mu öyle şey, ne fark eder ha kızımın yengeleri, ha oğlumun yengeleri dedi
rahatladırlar tabi
valla acayip de eğlenceliydi, hepimiz güle oynaya yaptık alışverişimizi
güzel düşünün, güzel olsun

cnm ya biz ablamda abimde gittiğimizde olaylar olunca sinir olmuştum kendimde öle şeyler istemyorummmm:2::2:

annemde onlar iyi bilir söylerler adetleri diyorlar ..bana kalsa ben ağzımı açıp adetleri söyleyemem..kalaalık kalabalık evet hiç hoş değil illaki dedikodu oluyor bi sözden nice anlamlar çıkartabiliyorlar çok stresli o yüzden ben aslında sadece aşkımla gidip almak isterim ama oda mümkün değil..şimdi anneme ben tek alayım desem dünyaları kopartır sinirden annemin huyunuda biliyorum öyle bi bilinç altı oluşmuşki illa herşey alıncak nişanda iyi almazlar benim istediğim alınmaz diye çıngar çıkartır ..bi akşama geldiyseler ağzını arayayım bakalım bi konuşamadım yaa

Kızlar, nişanlım aralıkta askere gidiyor. Mayıs gibi dönecek kısa dönem çıkarsa. Mayısta gelir gelmez işlemlere başlasak bile, en erken ağustos sonuna tarih alabiliyoruz nikah için. Acaba Aralık gibi nikah tarihi alabiliyor muyuz askere gitmeden tarihimizi alsak? Bilgisi olan var mı?

Yoksa istediğimiz zaman olmayacak

cnm nişanda damat geline gelin damada alıyor kıyafet ...biz alyanslarımızı aşkımla seçicezde bilezikleri ailemden olur birileri bende biri olsun isterim o kadar bilezik içinden karar veremem çünkü ..kayınvalideni bence damada siz alıcaksanız sözlün annen kayınvaliden gidin..ama herkes kendine alıcaksa gerek yok bence sonuçta sen giyiceksin kimin fikirlerine güveniyorsan onu götürürsün kimsede bişey dememeli bence

gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr icim bunaliyor iki gün önce missss gibi istanbulumda Askimin kollarinda iken simdide buradayim sop sogukkkk pfff :/

şimdiden cnm allah kavuşutursun askere gitmeden evvel yapki kısa dönem olursa evci izni çıkarabilmen ve onla kalabşilmen olur eğer nikah olmazsa evci izni kullanamazsın gitmeden yap benmkş bu sene mayısta geldi aralık 2010 da gtmişti çok kötüydü ya alışmadım çok ağlamıştım ben hiç gidememiştim 5,5 ay görmedim geldiğinde nasıl atladım boynuna bi görseydiniz gitmeden yap derim çünkü ben hiç göremedim cnmm benden pay biçmelisin yani şekerim ah o günler aklıma geldi çok zırlamıştım

tatlimmmm Allah simdiden kavustursunnn bende bir hafta önce kavustum askerime askima herseyimeeee insallah kisa dönem cikar hakkinizda hayirlisi olsun bebeimmmm

cnm ya biz ablamda abimde gittiğimizde olaylar olunca sinir olmuştum kendimde öle şeyler istemyorummmm:2::2:
bişeycik olmaz inşallah, güzel keyifli geçer

canım 6 aylık bir süresi var, 6aydan önce başvuru yapamıyorsunuz, ona göre hesaplayabilirsin

kizlarrrrrr benim nisanima 1 ay kaldi ben elbisemi kendim alicam askimda takimin kednisi alacak alyanslarimizi birlikte begenicez o alip gelecek...taki da olmayacak nisanda hani böyle kararlastirdk askimla benim adetelrim buda:76:

canımm ben bayıldım bernardonun tarzına yaa hepsi çok hoş..yemek takımı aldım günlük ve özel.. çatal kaşık takımı aldım günlük özel.. tencerelerim tavalarım baharat takımım çaydanlık kahvaltı takımım hepsini ordan aldım o pembe yeşil kelebekli seriye bayıldımmm şimdi aradım bernardoyu dün karar verememiştim eve geldim sitesine baktım tekrar almaya karar verdim fincanlarını ve pasta servisini alıcam bendesende keyifli günlerde kullan cicileriniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…