- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.781
Hoşbulduk canım.arada bir yazıyorum bende. dün gece yazmıştım en son. iyiyim lavantacım evdeyim sen nasılsın? nasıl gidiyor?
olsun kıııızzz, danadır camıştır sevimli şeyler de onlaryok cnm balıkesrdeyim ben ..küçük bi ilçesindeyim
kayınvalidem sen gel burdan nişan için bişeyler bakalım hem seçenek çok hemde biz size geldiğimizde ellerimiz boş gelmiş olmayız dedi..
şimdi ben gitsem nişan alışverişine kalabalık çıkılır bizim teyzeler halalar laf söylerse iş bozuk o zman ..anneme danışıcam ama oda hemen parlayıveriyor korkuyorum
buarada seninki kaynana gibi haa benim kide öyle yemek yedin mi niye yemedin derdi..bu sabah küçük ekmeği yedim dedim bu seferde yuh o kadar ekmek yenilir mi dedi gülerek camış dedi bende bana bir daha o kelimeyi kullanmıcaksın nede yemek için soru sormucaksın ne yersem yerim bugün 1 ekmek yarın ayrın ertesi gün hiç yemem dedim ama kırıldım gerçekten hani kötü olarak söylemediğni biliyorum ama alışmasın hakaret boyutuna bende ona sıpa falan diyorum ama o sevimli çamış değil
işyerindeyim cnm bende gelen gidende pek yok takılıyorum kk da iğne oyası yapıyorum birde bol bol düşünüp kendi kendimi strese sokuyorum başkada yaptığım bişey yok..sen çalışmıyormuydun ben seni çalışıyor hatırlıyorum 27 yaşındaydın yada 26 yada 28 sevgilinde öyleydiamma salladım haa hangisi tutarsa
işyerindeyim cnm bende gelen gidende pek yok takılıyorum kk da iğne oyası yapıyorum birde bol bol düşünüp kendi kendimi strese sokuyorum başkada yaptığım bişey yok..sen çalışmıyormuydun ben seni çalışıyor hatırlıyorum 27 yaşındaydın yada 26 yada 28 sevgilinde öyleydiamma salladım haa hangisi tutarsa
o zmn annen izin verirse git ailesini yakından görürsü ama annenle git orda insan hep kendikleri olck ya annen sana yol gösteririr cnm yemek konsuunda bizde öleyiz kavga ediyos resmen ben gayet yavaş ve az yiyorum bana kızıyo sen yemegi yavaş yiyosun die
napım yapım böle tabi tosuncuk benmkşde yiyo herifff sorma he ordan oraya atlıyom lafa tek ggitme annenle git yani kesinnn cnm o kdr insanın içinde yalnız hisiesiyosun ya tek başıma tanışmaya gttiğimde hepsi var bi ben yabancıyım bituhafıma gtmişti bide alışveriş bu sakın tek gitme
gene de bir ucundan yakaladın canım. :90: ben 28 im sözlümde 28.
çalışmıyorum.
sende maşallah oyalar falan yapıyormuşsun. ben hiç anlamam.
senin nişan falan mı var canım? telaşlı gördüm seni.
ailesini gördüm cnm yakından 2 kez evlerine gittim ilk tanışmak için tektim daha snr ailemle gittik ama alışveriş başka tabiki daha da yakından tanır insan..
kendi beğendiklerini aldırmazlar öyle olsaydı biz burdan alıp gelelim derlerdi önemli olan benim beğenmem için çağırıyorlar zaten .ama nişan alışverişi olunca ailemden bir büyük mutlaka olmalı diye kararsız kaldım annem hani derse kızım sen kullanıcaksın sen beğen yeter derse hiç sorun yok giderimde ki annem öyle bişey demez sürü halinde nişan alışverişine gidicez yengem halam teyzem gelcekmiş sayıyor bana
hayırlısı ya annemle bi konuşayım da ona göre bi yol izlerim.. azda kaldı tam tamına 1 ay 1 hafta 5 gün yani 42 gün
bende pek anlamam tığ işini daha çok bilirm iğne işini annem öğretti bohça kenarı yapıp satıyoruz bende burda boş boş durucama cnm isteyince yapıyorum taksit yatırmak için falan iyi olur diye..
nişan falan yok nişanlanıcam kurbanda o yüzden bu telaş sevgilim istanbulda ben balıkesirde ..kıyafet , nişan alışverişi,yüzük fln hep nasıl olucak nasıl gidicek düşüncesi var aslında günü geldiğinde hepsi olurda işte insan heyecanlanıyor düşünmden edemiyor
hiç sevmediğim bişeyya hala teyze yenge bol bol arkadan lafını ediyolar nefret ediyorum inş. kendi şeyimde böle şeyler yaptırmayacağım kesin yaniii ya sonrada binbir türlü laflar duyuyorum böle şeylerde hiç sevmem bakalım bende neler olck nefret ediyorum böle topluca alışvişlerden ben çıldırmadan gelirsem şaşmayın
ya düşünmeyin öyle güzel geçer inşallah ikinizinki de
biz annemle gittik ssadece, çok ısrar ettiler bize bizimle birileri daha gelsin diye, onlar yengelerine söylemiş bulunmuşlar diye
neyse alışveriş günü almaya geldiler bizi
biz iki kişiyiz, onlar 3 yengeyle gelmişler, çok şenlikliydi valla
hatta mahcup oldular ama annem olur mu öyle şey, ne fark eder ha kızımın yengeleri, ha oğlumun yengeleri dedi
rahatladırlar tabi
valla acayip de eğlenceliydi, hepimiz güle oynaya yaptık alışverişimizi
güzel düşünün, güzel olsun
alem kızsın vesselam
hiç sevmediğim bişeyya hala teyze yenge bol bol arkadan lafını ediyolar nefret ediyorum inş. kendi şeyimde böle şeyler yaptırmayacağım kesin yaniii ya sonrada binbir türlü laflar duyuyorum böle şeylerde hiç sevmem bakalım bende neler olck nefret ediyorum böle topluca alışvişlerden ben çıldırmadan gelirsem şaşmayın
Allah kolaylık versin canım. Benimde nişanım kısmetse mart ayında olucak. elbise almaya annemle ikimiz gideriz herhalde. ama kayınvalidemi çağırmam gerekirmi bilmiyorum. alyans ve tek taş yüzük söz günü takıldı. o masraf olmıcak. bi nişan sandığı hazırlıcaz sözlüm için. o da bana hazırlıcak tabi belki o zaman beni alır götürür annesi. annemde gelir. yeter 3 kişi. çok fazla insan kafa karıştırır istemem. ama senin durum farklı tabi canım.
Kızlar, nişanlım aralıkta askere gidiyor. Mayıs gibi dönecek kısa dönem çıkarsa. Mayısta gelir gelmez işlemlere başlasak bile, en erken ağustos sonuna tarih alabiliyoruz nikah için. Acaba Aralık gibi nikah tarihi alabiliyor muyuz askere gitmeden tarihimizi alsak? Bilgisi olan var mı?
Yoksa istediğimiz zaman olmayacak
Kızlar, nişanlım aralıkta askere gidiyor. Mayıs gibi dönecek kısa dönem çıkarsa. Mayısta gelir gelmez işlemlere başlasak bile, en erken ağustos sonuna tarih alabiliyoruz nikah için. Acaba Aralık gibi nikah tarihi alabiliyor muyuz askere gitmeden tarihimizi alsak? Bilgisi olan var mı?
bişeycik olmaz inşallah, güzel keyifli geçercnm ya biz ablamda abimde gittiğimizde olaylar olunca sinir olmuştum kendimde öle şeyler istemyorummmm:2::2:
canım 6 aylık bir süresi var, 6aydan önce başvuru yapamıyorsunuz, ona göre hesaplayabilirsinKızlar, nişanlım aralıkta askere gidiyor. Mayıs gibi dönecek kısa dönem çıkarsa. Mayısta gelir gelmez işlemlere başlasak bile, en erken ağustos sonuna tarih alabiliyoruz nikah için. Acaba Aralık gibi nikah tarihi alabiliyor muyuz askere gitmeden tarihimizi alsak? Bilgisi olan var mı?
çok sevindim canım. bende bernardodan aldım şuana kaldır aldıklarımı. bi misafir yemek takımı, bi kahvaltı takımı aldım pembe çiçekli.
bi de en son bi kahve fincanları gördüm bayıldım. kelebekli pembeli yeşilliydi. belki dikkatini çekmiştir. onlarıda aldım. gene gidicem bakmaya. bernardonun tarzını seviyorum. güle güle kullanın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?