- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.801
şimdiden cnm allah kavuşutursun askere gitmeden evvel yapki kısa dönem olursa evci izni çıkarabilmen ve onla kalabşilmen olur eğer nikah olmazsa evci izni kullanamazsın gitmeden yap benmkş bu sene mayısta geldi aralık 2010 da gtmişti çok kötüydü ya alışmadım çok ağlamıştım ben hiç gidememiştim 5,5 ay görmedim geldiğinde nasıl atladım boynuna bi görseydiniz gitmeden yap derim çünkü ben hiç göremedim cnmm benden pay biçmelisin yani şekerim ah o günler aklıma geldi çok zırlamıştım
tatlimmmm Allah simdiden kavustursunnn bende bir hafta önce kavustum askerime askima herseyimeeee insallah kisa dönem cikar hakkinizda hayirlisi olsun bebeimmmm
bişeycik olmaz inşallah, güzel keyifli geçer
canım 6 aylık bir süresi var, 6aydan önce başvuru yapamıyorsunuz, ona göre hesaplayabilirsin
kizlarrrrrr benim nisanima 1 ay kaldi ben elbisemi kendim alicam askimda takimin kednisi alacak alyanslarimizi birlikte begenicez o alip gelecek...taki da olmayacak nisanda hani böyle kararlastirdk askimla benim adetelrim buda:76:
kızlarrr bende bugün beyaz eşyalarımı aldım :)
kızlarrr bende bugün beyaz eşyalarımı aldım :)
canım gitmeden çok zor bizim. zaten birlikte yaşıyoruz biz yaklaşık 1 senedir, sonra karar verdik evlenmeye. o yüzden evci çıkarmak için ailesiyle giderim sanırım sıkıntı olmaz. derdimiz yaz düğünü yapabilmek aslında tamamen :)
hayırlı olsun cnm ne aldınız marka olaraka bizde bosh alcz su isteme olayları bitsinde hele ben arçelik çok istemiştim eskisi gibi değil die vazgecirdiler
evet canım ama işte 6 ay hepsi için geçerli, yasal bir süre sanırım, yani 6 aydan önce başvuramıyosun, yani temmuzdaki düğün için ocakta başvuramıyosun, ama daha sonraki tarihler belediyelere kalıyo, verdiğin örnekteki gibiGasoline çok sağol canım. Belediyelere göre değişiyormuş, Kadıköy Belediyesi Temmuz için Şubat ayında işlem almaya başlarken, Şişli Belediyesi Mayısta başlıyormuş. :)
ooo hayırlı olsunn, ne aldıın, marka model yaz bakalımkızlarrr bende bugün beyaz eşyalarımı aldım :)
daha kötü o dha çok koyar insana berabersenn
selam kızlarrr, birkaç gündür gelemedim topiğe, nasılsınız bakalım?
Sevdiğini askere gönderenler varmış galibai şimdiden Allah kavuştursun...
Ben de asker yolu bekliyorum:98::97:
Şimdiden hayırlı teskereler inşallah...Bizimki daha gitmedi, Aralık askeri :)
çok teşekkürler :)Şimdiden hayırlı teskereler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?