2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım gitmeden çok zor bizim. zaten birlikte yaşıyoruz biz yaklaşık 1 senedir, sonra karar verdik evlenmeye. o yüzden evci çıkarmak için ailesiyle giderim sanırım sıkıntı olmaz. derdimiz yaz düğünü yapabilmek aslında tamamen :)

tatlimmmm Allah simdiden kavustursunnn bende bir hafta önce kavustum askerime askima herseyimeeee insallah kisa dönem cikar hakkinizda hayirlisi olsun bebeimmmm

Çok teşekkür ederim canım benim. Umarım kısa dönem çıkar, dünden beri şehir dışında o kadar özledik ki birbirimizi askere gidince ne yapacağız onu düşünüyorum sürekli

bişeycik olmaz inşallah, güzel keyifli geçer

canım 6 aylık bir süresi var, 6aydan önce başvuru yapamıyorsunuz, ona göre hesaplayabilirsin

Gasoline çok sağol canım. Belediyelere göre değişiyormuş, Kadıköy Belediyesi Temmuz için Şubat ayında işlem almaya başlarken, Şişli Belediyesi Mayısta başlıyormuş. :)

kizlarrrrrr benim nisanima 1 ay kaldi ben elbisemi kendim alicam askimda takimin kednisi alacak alyanslarimizi birlikte begenicez o alip gelecek...taki da olmayacak nisanda hani böyle kararlastirdk askimla benim adetelrim buda:76:

biz de böyle yaptık nişanımızı 2,5 ay önce. 2 tarafın da adetlerini bir kenara koyduk. 2 aileye de nişanda takı falan istemiyoruz dedik. Pastamızı da, kıyafetlerimizi de, alyanslarımızı da hepsini birlikte aldık. Ne vırvır ne dırdır, mis gibi oldu. Laf söz yok, çok da mutluyuz böyle :) Düğünü de böyle planlıyoruz bakalım kısmetse :)

daha kötü o dha çok koyar insana berabersenn

hayırlı olsun cnm ne aldınız marka olaraka bizde bosh alcz su isteme olayları bitsinde hele ben arçelik çok istemiştim eskisi gibi değil die vazgecirdiler

Canım Bosch'un çamaşır makinelerine dikkat et. Bir arakadaşım yeni almıştı, şu elmas kazanlı olanlardan. Basıncı daha yüksekmiş ve kazan delikleri olması gerekenden büyükmüş. Tüm çamaşırları delip çıkardı. Servis uzun süre reddetti. Çamaşırlarınızda sorun var dediler bir de. Sonunda baskı yaparak kabul ettirdiler. Para iadesi aldılar.

selam kızlarrr, birkaç gündür gelemedim topiğe, nasılsınız bakalım?
Sevdiğini askere gönderenler varmış galibai şimdiden Allah kavuştursun...
Ben de asker yolu bekliyorum:98::97:

Gasoline çok sağol canım. Belediyelere göre değişiyormuş, Kadıköy Belediyesi Temmuz için Şubat ayında işlem almaya başlarken, Şişli Belediyesi Mayısta başlıyormuş. :)
evet canım ama işte 6 ay hepsi için geçerli, yasal bir süre sanırım, yani 6 aydan önce başvuramıyosun, yani temmuzdaki düğün için ocakta başvuramıyosun, ama daha sonraki tarihler belediyelere kalıyo, verdiğin örnekteki gibi

kızlarrr bende bugün beyaz eşyalarımı aldım :)
ooo hayırlı olsunn, ne aldıın, marka model yaz bakalım

sevgilisi askere gidenler gidecekelr allah yardımcnız olsun.. hep derlerdi bana şimdi ben diorum çabucacık geçip gidecek canınızı sıkmayın.... benm askerim nisanda gitti eyllde geldi kıbrısa gtmşti hiç göremedm ama evlenmeden önce ii gelio böyle özlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…