2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Aminn çok sağol monato... benimki şubatta gitti daha hala yarılayamadık
onu özlemek bile güzel ama yeter artık usandım ben özlemekten:85:
7buçuk aydır asker... daha bi bukadar daha var:98:

AMİN.Düşsün artık yakamızdan hasret
gözdemmm selam canım hoşgeldin:80:
hb cnmmmmmmm napyn naslsn?

ojjjbulduk şekercim

Aminn çok sağol monato... benimki şubatta gitti daha hala yarılayamadık
onu özlemek bile güzel ama yeter artık usandım ben özlemekten:85:
7buçuk aydır asker... daha bi bukadar daha var:98:

canım benimmm uzun dönem zordur biz kısada bile deli gibi özledk birbirimizi ama biz 5 senedir dip dibeydik o zorladı... ilerde evlennce aman bir daha askere git sen diyeceğin günleri düşün

canım benimmm uzun dönem zordur biz kısada bile deli gibi özledk birbirimizi ama biz 5 senedir dip dibeydik o zorladı... ilerde evlennce aman bir daha askere git sen diyeceğin günleri düşün
bizde hep dipsibeydik, bu ayrılık bitirdi beni o yüzden... ama eve t sonunda sonsuz birliktelik var inşallah...
siz kavuştunuz darısı başımıza inş..

ben sadece çok kötü bir yere gitmesin istiyorum, çok arttı kötü haberler son dönemlerde. Ağabeyim uzun dönem çok kötü bir yerde yaptı. 1 sene ölüp ölüp dirildik annemle. sayılı zaman bir şekilde geçer elbette :)

kizlar aranizda sinem866 nikli bayani taniyan varmi??????????????

hayırlı olsun cnm ne aldınız marka olaraka bizde bosh alcz su isteme olayları bitsinde hele ben arçelik çok istemiştim eskisi gibi değil die vazgecirdiler

ben herşeyimi arçelik aldım canım bosch için çevremdeki bi insan iyi bişey soylemedi. kendi evimde değil suan oturacagım yer dandık seyler almadım ama kendi evim oldugunda miele alıcam hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…