- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.821
net çok yavaş gezemiyorummm kk da
hoşgeldin nerelerdesin nasılsın
gözdemmm selam canım hoşgeldin:80:Selam kızlar ben geldim
Aminn çok sağol monato... benimki şubatta gitti daha hala yarılayamadıksevgilisi askere gidenler gidecekelr allah yardımcnız olsun.. hep derlerdi bana şimdi ben diorum çabucacık geçip gidecek canınızı sıkmayın.... benm askerim nisanda gitti eyllde geldi kıbrısa gtmşti hiç göremedm ama evlenmeden önce ii gelio böyle özlemek
AMİN.Düşsün artık yakamızdan hasretsevgilisi askere gidenler gidecekelr allah yardımcnız olsun.. hep derlerdi bana şimdi ben diorum çabucacık geçip gidecek canınızı sıkmayın.... benm askerim nisanda gitti eyllde geldi kıbrısa gtmşti hiç göremedm ama evlenmeden önce ii gelio böyle özlemek
hb cnmmmmmmm napyn naslsn?gözdemmm selam canım hoşgeldin:80:
oojjjgeldin
Aminn çok sağol monato... benimki şubatta gitti daha hala yarılayamadık
onu özlemek bile güzel ama yeter artık usandım ben özlemekten:85:
7buçuk aydır asker... daha bi bukadar daha var:98:
iyiyim tatlım sen napıosun, şimdi çıkmam lazım, öpüyorum seni...AMİN.Düşsün artık yakamızdan hasret
hb cnmmmmmmm napyn naslsn?
ojjjbulduk şekercim
bizde hep dipsibeydik, bu ayrılık bitirdi beni o yüzden... ama eve t sonunda sonsuz birliktelik var inşallah...canım benimmm uzun dönem zordur biz kısada bile deli gibi özledk birbirimizi ama biz 5 senedir dip dibeydik o zorladı... ilerde evlennce aman bir daha askere git sen diyeceğin günleri düşün
iyiyim tatlım sen napıosun, şimdi çıkmam lazım, öpüyorum seni...
HERKESE İYİ AKŞAMLAR KIZLAR:80:
BRCTZN RABBİM kavştrsun şimdiden. benim de nişanlım asker
sevgilisi askere gidenler gidecekelr allah yardımcnız olsun.. hep derlerdi bana şimdi ben diorum çabucacık geçip gidecek canınızı sıkmayın.... benm askerim nisanda gitti eyllde geldi kıbrısa gtmşti hiç göremedm ama evlenmeden önce ii gelio böyle özlemek
hayırlı olsun cnm ne aldınız marka olaraka bizde bosh alcz su isteme olayları bitsinde hele ben arçelik çok istemiştim eskisi gibi değil die vazgecirdiler
kizlar aranizda sinem866 nikli bayani taniyan varmi??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?