2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Offff offfff benim sevdiğim evlendikten sonra gitcek askere
ooo o çok zor iştee, keşke önce gitseymiş :44:

kızlar kızlar iş buldum garanti bankası gişeye 10 ekimde çağırdılar çeyizleri almaya devammmm
oo süpeer çok sevindiimm hayırlı olsunn
gelsin bardaklar, nevresimler, gitsin tavalar, pikelerr

kızlar kızlar iş buldum garanti bankası gişeye 10 ekimde çağırdılar çeyizleri almaya devammmm

evet canım ya inşallah severim işimide çalışırım çünkü ben biraz sabırsızımdır beğenmezsem hiç sallamam düğün falan valla

canımmm çok sevindimmm senin adınaa darısı başıma yaaa inşallah bende iyi bir iş bulurum

ooo o çok zor iştee, keşke önce gitseymiş :44:

Aslında gitmeden evlenmicektik ama nişanlım şu an Thy'nin eğitiminde ve İstanbul'da işbaşı yapıcak. Biz İzmir'de oturuyoruz. Bu yaz askere gidip gelecek sene evlenecektik ama iş böyle olunca 2 yıl kadar askere gidemiyor. Babamda oda orda yalnız kalmasın 3 sene boşuna nişanlı kalıp birbirinizi yıpratmayın zaten 5 yıllık bir geçmişiniz var dedi ve ani bi kararla bizi evlendirmeye karar verdiler. Karı koca oturur konuşur ne zaman isterse askere gider dediler.

Son düzenleme:

hımm vardır herşeyde bir hayır, karı koca oturur konuşur koklaşır anlaşırsınız artık

canım cok sevındım senın adına hayırlı olsun yenı ısın :))) Darısı basımıza ınsallahhh

özledinizmi beni anaciiiiiiiim

hakkınızda hayırlısı tatlısım ne olursa olsun sonunda bırlesın de gerısı onemlı degıl ))

Cok ozledım sahsen beenn :))

kızlar geçmişe bakamadım 3 saat spor yaptım öldüm valla duşumu aldım yeşil çayımı içip erken yatıc bugün. inş tabi.

herkese iyi gecelerrrr

Günaydınlarrrrrrrr hatunlar yeni bir güne merhaba bugn nasıl gecicek bilmiyorum inanılmaz uykum var oldugum yerde yıgılıvercem sanki umarım acılırım öglene kadar bugün heyecanlı konular bulalım da ayılayım acukkk

Günaydın kızlar dün biraz rahatsızlanıp eve gittim ve sizde yine koyu bir sohbet olmuş. Allahtan şimdi iyiyim bugün size eşlik edebilirim:)

günaydın canlar...

fatavos geçmiş olsun cnm aman dikkat havalar insanı sersem yapıyor zaten..

nyucum bende uykusuzm demeyeyimde bi uykuya doyamama durumu var..

dün akşam rüyamda ankarayı gördüm cilt ankaralımısın diye sormuştu çok etkilenmişim heralde ankarada bi tur attım ama sanki türkiyenin başkenti gibi değilde ..masallar diyarı gibi biyerdi

dün akşam annem ile bu istanbula gitme olayını konuştum..boş gelsinler ayıp olmaz söyle iç çamaşırını uyku setini alsınlar dedi ..bende bugün kayınvalidemi arayıp söylücem..annem nişanda nasıl oluyord iye sormuş soruşturmuş akşma bana lavanta gondol takımından bi parça çıkart dedi hani kase gibi ona çikolata yaptırcakmışız onlarla istanbula göndercekmişiz onlar nişan bohçası görmeye gelenlere ikram ediceklerimiş..daha snr o parçayı bana geri evlenirken vericeklermiş..pazar günü çıkartıcaz hemde resim çekerim antikalarımı

günaydın şekerim hemen koyu bi kahve yap kendine... bak ben öyle yaptım, al kahveni gel beraber içelim

Günaydın gelincikler konular almış başını gitmiş ne kadar hareketlisiniz herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın şekerim, inşallah güzel bir gün olur

Günaydın kızlar dün biraz rahatsızlanıp eve gittim ve sizde yine koyu bir sohbet olmuş. Allahtan şimdi iyiyim bugün size eşlik edebilirim:)
geçmiş olsun canım

günaydın lavantacım, bizde de o gondolu içini çikolata doldurup erkek tarafı getiri nişan bohçası getirirken
sizde farklıymış

günaydın tatlım

Çok geçmiş olsun canım Dikkat et havalar adamın feleğini şaşırtıyor

günaydın şekerim, inşallah güzel bir gün olur

inşallah tatlım

günaydın lavantacım, bizde de o gondolu içini çikolata doldurup erkek tarafı getiri nişan bohçası getirirken
sizde farklıymış

cnm bi arkadaşımda anlattı kayınvalidesi demiş ortak alallım gondolu takım olarak ben onunla çikolata getireyim demiş ..bende şaşırdım..ama olsun sakıncası yok sadece verirken iyide gondolu geri nasıl isticezbizdeki kızlar kaçtığı için 2 kızımız kaçtı bi erkeğimizde kaçırdı ailede anne tarafı tabi kimse elle günleyi yaşayamadığı için ne duyarsak yapmaya çalışıyoruz herkes öğreniyor sayemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…