- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.861
Kızlar bakın nişanım için saç aksesuvarımı ve takılarımı aldım...
Saç aksesuvarının önündeki taş resimde yeşil ama benimki kırmızı olacak, elbisem narçiçeği rengi çünkü
bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 265228
Eki Görüntüle 265227 Eki Görüntüle 265226 Eki Görüntüle 265225
hadi yaa, neyse herşeyi sende doya doya ağız tadıyla yaşarlar inşallah canımcnm bi arkadaşımda anlattı kayınvalidesi demiş ortak alallım gondolu takım olarak ben onunla çikolata getireyim demiş ..bende şaşırdım..ama olsun sakıncası yok sadece verirken iyide gondolu geri nasıl isticezbizdeki kızlar kaçtığı için 2 kızımız kaçtı bi erkeğimizde kaçırdı ailede anne tarafı tabi kimse elle günleyi yaşayamadığı için ne duyarsak yapmaya çalışıyoruz herkes öğreniyor sayemde
ayy inşallahh canım yaa, beğendiğine sevindim.. aslında boynuma kolye olarak böyle değil de sıra sıra taşlı bişey istiodum da, bulabilirsem öyle de alıcamNarçiceği rengine bayılırım aksesuarların ve takılarında çok güzeller. eminim çok güzel olacaksın canım benim
çok geçmiş olsun diyecem ama geçmiş zaten Allah tanGünaydın kızlar dün biraz rahatsızlanıp eve gittim ve sizde yine koyu bir sohbet olmuş. Allahtan şimdi iyiyim bugün size eşlik edebilirim:)
oo canım çok şık ve kibarlar, yakışıırrrKızlar bakın nişanım için saç aksesuvarımı ve takılarımı aldım...
Saç aksesuvarının önündeki taş resimde yeşil ama benimki kırmızı olacak, elbisem narçiçeği rengi çünkü
Eki Görüntüle 265228
ayy inşallahh canım yaa, beğendiğine sevindim.. aslında boynuma kolye olarak böyle değil de sıra sıra taşlı bişey istiodum da, bulabilirsem öyle de alıcam
hadi yaa, neyse herşeyi sende doya doya ağız tadıyla yaşarlar inşallah canım
Hakkaten vermek kolay da nasıl geri isteyeceksiniz ki:26:
Bence vermeden önce sözlüne söyle, bizde adet böyledir, önce veririz sonra geri alırız haberin ola de
teşekkür ederim canım benimçok geçmiş olsun diyecem ama geçmiş zaten Allah tan
oo canım çok şık ve kibarlar, yakışıırrr
canım kendi elbisemin resmini ekleyemedim, pc de yok, ama benzer bişi ekleyebilirim...Canım bence bunlar çok şık ve güzeller. bence başka bir alternatif düşünme. çok güzel olacaksın.nişan kıyafetini göremeyecekmiyiz:26:
sağol canım...canım çok güzel takıların..çok beğendim güle güle kullan..
söyledim cnm akşam böyle böyle oluyormuş ama siz bana geri vericeksiniz dedim oda yok aşkım çeyizime saklıcam dedi bende tamam o zman dedim..snrda kıvırdım ya hani ayıp olmazmı öyle dedim geri istemek diye ..öyle geçiştirdik işte bi gelsinde o zaman hayırlısı ile
annem dantellerimi yıkıcaz havlu alcaz birde nevresim olması içi çeyizçiye vericez bu hafta sonuna kadar veririz heralde..allah herkese bu duyguları yaşatsın çok güzel yuva kurmak için hazırlık yapmak
canım kendi elbisemin resmini ekleyemedim, pc de yok, ama benzer bişi ekleyebilirim...
gelinliğin modeline benziyor, rengi ötekine benziyor flnöyle karışık bişi
Eki Görüntüle 265233 Eki Görüntüle 265234
Aminnn canım benim çok sağolCanım benim çok güzel gerçekten. ben böyle kabarık modelleri çok seviyorum güzel bir seçim yapmışsın. rengine diyecek birşey bulamıyorum zaten. dediğim gibi narçiceği çok ama çok güzel durur. ayyyy allah nazarlardan saklasın
Aminnn canım benim çok sağol
Aslında hiç bi zaman kabarık düşünmemiştim, daha çok balık modellere bakmıştım hep... Ama kendi nişanlığımı gördüğüm anda ve giyip üzerimde gördüğüm anda başka model düşünemez oldum
Vee hemen sözlümü alıp oraya götürdüm, şimdi dikiliyor
Allah isteyen herkese güzel şeyler nasip etsin...
günaydın şekerim hemen koyu bi kahve yap kendine... bak ben öyle yaptım, al kahveni gel beraber içelim
günaydın şekerim, inşallah güzel bir gün olur
geçmiş olsun canım
Kızlar bakın nişanım için saç aksesuvarımı ve takılarımı aldım...
Eki Görüntüle 265228
ewet gerçekten elbisem rahat, ama ayakkabılarım da o kadar rahat olacak mı bilemiyorum... boyum kısa olduğu için çift platformlu ayakkabı alacağım... ayağımda rahat duruyorlar ilk giydiğimde ama ilerleyen saatlerde nasıl olur bilemiyorum..Amin canım benim. Bence bu modelde karar vermen iyi olmuş. benim bir arkadaşım balık model almıştı ve hareket kabiliyetini engelliyor. en azından hem rahat hemde istediğin gibi bir model olmuş.
Afiyet olsun tatlım, kahve iyidir, kahve içmeden güne başlayamamAynen tavisyene uydum sert bir nescafe içtim suan normale döndüm gibi sanada afiyet olsun seker..
ewet gerçekten elbisem rahat, ama ayakkabılarım da o kadar rahat olacak mı bilemiyorum... boyum kısa olduğu için çift platformlu ayakkabı alacağım... ayağımda rahat duruyorlar ilk giydiğimde ama ilerleyen saatlerde nasıl olur bilemiyorum..
bir de ben hep açık modellere baktım ama nişanım kasımda olacak, acaba azcık kapalı, burnu açık modellere mi baksam yaa, bilemedim:26:
Afiyet olsun tatlım, kahve iyidir, kahve içmeden güne başlayamam
Bursada böyle incikboncuk satan yerlerde var canım, ya da gelin çiçeği tacı satan yerlerde de var. benim baktığımın taşları mordu, ben kırmızı taşlı olsun die sipariş verdim, haftaya getircek canım... bi değişik model daha beğendim, hürreminkinden, onu da kınamda alıcamSaçına takmak için aldgın aksesuarı ben kınada takmak istiyorum nerden aldın tatlım
aynen walla, karanlıkta kalkmak zoruma gidiyorAynen bianda kendine geliyor insan yazın daha dinc kalkıyorum ben zaten kışa dogru dönmeye başladık ya sabah kalkıslarımda zorlastı
Bursada böyle incikboncuk satan yerlerde var canım, ya da gelin çiçeği tacı satan yerlerde de var. benim baktığımın taşları mordu, ben kırmızı taşlı olsun die sipariş verdim, haftaya getircek canım... bi değişik model daha beğendim, hürreminkinden, onu da kınamda alıcam
izmirde galiba kemeraltı çarşısında varmış böyle şeyler, biyerde okumuştum canım...
sağol canım inşallahhhHadi yaa dogru hisarönünde bulurum bencede bi bakmak lazım buarada takılarında elbisende hoş masallah cok güzel olucaksn inş. ogün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?