2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Canım öncelikle senin nişanın salonda mı olacaktı? bence ayakkabı açıkta olabilir kapalı da. tercih senin.ama rahatlığı konusunda iyi düşün canım. ben nişanımda topuklu giymiştim ki alışkınım topuklu ayakkabıya ilerleyen saatlerde ayakkabıyı ayağımdan çıkartıp attım ayak tabanlarımı hissetmiyordum ve yara olmuştu. iyi düşünmek lazım canım.

oy oy ilkinin modeli de çok güzel, o gün inş mutlulukla giyin canım benim
ben ikincinin rengine de beline ve eteğine de bayıldımm

ay ilahi lavantacım gel ben sana ankarayı gercektetde gezdiririm ayıp ettinnn

evet canım, bitanesi çok rahattı. Aklım onda kaldı, bir de dün kapalı bir model denedim, baya rahattı.. bakalım cumartesi günü kesin kararımı vereceğim ve alacağım inşallah...
evet nişanım salonda olacak..

oy oy ilkinin modeli de çok güzel, o gün inş mutlulukla giyin canım benim
ben ikincinin rengine de beline ve eteğine de bayıldımm
sağol gasolinecim, benimkinin de belinden göğsüne doğru taşları var...

herşeyin çok güzel olsun canım.Biran önce nişan bitsinde evlenin artık yaaa

Nişanlığında rengide ok güzel canım :) o gün çok güzel olucağın kesin.
platform ayakkabılar bildiğim kadarıyla daha rahat olur ama tercih seninb tabiki

slmm kızlarrr nasılsınızz.ben baya giremedimm pek keyfım yokk ölee bı sure yine giremicem galibaa kendıme geleyımmm ozman uzuun sohbetlere insallah:))

slmm kızlarrr nasılsınızz.ben baya giremedimm pek keyfım yokk ölee bı sure yine giremicem galibaa kendıme geleyımmm ozman uzuun sohbetlere insallah:))

Hayırdır tatlım neyin var evet gözlerim seni aradı gecenlerde hfceren nerdesin diye sorcaktım hatta varsa derdin anlat belki rahatalarsın

bende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
geçmiş olsuunn, inşallah hafif atlatırsın

Bende sabah uykum var demiştim ya içtim kahveyi biraz toparlar gibi oldum ama smdi gene pilim bitti hasta oluyorum sanırmmmmm
dikkat et canım ya, bişeyler iç ıhlamur gibi, vitaminli limonlu falan

ne güzel heyecanlar değil mi? ohhhhh yarasın
ewet yaa, iyi geliyor bu heyecan bana

Nişanlığında rengide ok güzel canım :) o gün çok güzel olucağın kesin.
platform ayakkabılar bildiğim kadarıyla daha rahat olur ama tercih seninb tabiki
sağol canım, inşallah herşey istediğim gibi olur... platform alacağım, hem de çift platform

geçmiş olsun şekerim

bende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
sana da geçmiş olsun şekerim

Bende sabah uykum var demiştim ya içtim kahveyi biraz toparlar gibi oldum ama smdi gene pilim bitti hasta oluyorum sanırmmmmm
yine kahve iç dermişim sana ben az önce toplantıda 1 tane daha içtim kahve, ohh yarasın walla
Bence sen de şifayı kapacaksın, yat istirahat et, bol sıvı ve vitamin al da, en azından hafif atlatırsın şekerim

Son düzenleme:

ama niye:26: umarım en kısa zamanda keyfin yerine gelir

çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

sağolun canlarım işe başlıcam pazartesi kargoya vermem gerek evrakları bugün gitcektim adliye nufüs müdürlüğü üniversite sağlık ocağına kaldı kolumu kıpırdatcak halim yok inşallah yarın halletce iyileşirim inşallah sonra hemen grip aşısı olcam

selam kızlarrr
lavantacım gondolu sizin vermeniz çok saçma her yerde de erkek tarafı yapar onu başka o konuda bir adet yoktur zaten. bence bu işi çözüme kavuşturun bana çok abes geldi..belki çok değerli olmayabilir ama sen anı olarak saklamayı düşünebilirsin. geri gelmese de istemen hoş olmaz üstüne bir bardak soğuk su içersin.

kızlar kayınvalidem aradı bi eksiğin varmı diye sordu hangi eşyaları alabilceksin diye sordu yanlış anlama kızım hani alamayacağın bişey olursa söyle ben burdan taksitle alayımda evlenene kadar hazır olsun dedi buzdolabı ve çamaşır makinayı alıcak taksitle ama ben beğenmicem heralde onları kendileri beğencek heralde hiç bana ne marka ne bişey sormadı akşama konuşucam bakalım sevgilimle ben beğenmek isterim çamaşır makinamı buzdolabımı zaten bulaşık almıcaz daha snr acelesi yok onun..off içime oturdu şimdi

valla ne bileyim cnm anneme öyle söylemişler annemde hemen yapalım edelim modunda ..araştırırız daha bakalım zaman var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…