- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.881
ewet gerçekten elbisem rahat, ama ayakkabılarım da o kadar rahat olacak mı bilemiyorum... boyum kısa olduğu için çift platformlu ayakkabı alacağım... ayağımda rahat duruyorlar ilk giydiğimde ama ilerleyen saatlerde nasıl olur bilemiyorum..
bir de ben hep açık modellere baktım ama nişanım kasımda olacak, acaba azcık kapalı, burnu açık modellere mi baksam yaa, bilemedim:26:
Afiyet olsun tatlım, kahve iyidir, kahve içmeden güne başlayamam
oy oy ilkinin modeli de çok güzel, o gün inş mutlulukla giyin canım benimcanım kendi elbisemin resmini ekleyemedim, pc de yok, ama benzer bişi ekleyebilirim...
gelinliğin modeline benziyor, rengi ötekine benziyor flnöyle karışık bişi
Eki Görüntüle 265233 Eki Görüntüle 265234
sağol canım...
ewet güzel telaşlar bunlar lavantacım
günaydın canlar...
fatavos geçmiş olsun cnm aman dikkat havalar insanı sersem yapıyor zaten..
nyucum bende uykusuzm demeyeyimde bi uykuya doyamama durumu var..
dün akşam rüyamda ankarayı gördüm cilt ankaralımısın diye sormuştu çok etkilenmişim heralde ankarada bi tur attım ama sanki türkiyenin başkenti gibi değilde ..masallar diyarı gibi biyerdi
dün akşam annem ile bu istanbula gitme olayını konuştum..boş gelsinler ayıp olmaz söyle iç çamaşırını uyku setini alsınlar dedi ..bende bugün kayınvalidemi arayıp söylücem..annem nişanda nasıl oluyord iye sormuş soruşturmuş akşma bana lavanta gondol takımından bi parça çıkart dedi hani kase gibi ona çikolata yaptırcakmışız onlarla istanbula göndercekmişiz onlar nişan bohçası görmeye gelenlere ikram ediceklerimiş..daha snr o parçayı bana geri evlenirken vericeklermiş..pazar günü çıkartıcaz hemde resim çekerim antikalarımı
evet canım, bitanesi çok rahattı. Aklım onda kaldı, bir de dün kapalı bir model denedim, baya rahattı.. bakalım cumartesi günü kesin kararımı vereceğim ve alacağım inşallah...Canım öncelikle senin nişanın salonda mı olacaktı? bence ayakkabı açıkta olabilir kapalı da. tercih senin.ama rahatlığı konusunda iyi düşün canım. ben nişanımda topuklu giymiştim ki alışkınım topuklu ayakkabıya ilerleyen saatlerde ayakkabıyı ayağımdan çıkartıp attım ayak tabanlarımı hissetmiyordum ve yara olmuştu. iyi düşünmek lazım canım.
sağol gasolinecim, benimkinin de belinden göğsüne doğru taşları var...oy oy ilkinin modeli de çok güzel, o gün inş mutlulukla giyin canım benim
ben ikincinin rengine de beline ve eteğine de bayıldımm
evet canım, bitanesi çok rahattı. Aklım onda kaldı, bir de dün kapalı bir model denedim, baya rahattı.. bakalım cumartesi günü kesin kararımı vereceğim ve alacağım inşallah...
evet nişanım salonda olacak..
Ayyy yyyy inşallah canım yaa, heyecanlandım bak şimdiherşeyin çok güzel olsun canım.Biran önce nişan bitsinde evlenin artık yaaa
Ayyy yyyy inşallah canım yaa, heyecanlandım bak şimdi
slmm kızlarrr nasılsınızz.ben baya giremedimm pek keyfım yokk ölee bı sure yine giremicem galibaa kendıme geleyımmm ozman uzuun sohbetlere insallah:))
bende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
geçmiş olsuunn, inşallah hafif atlatırsınbende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
dikkat et canım ya, bişeyler iç ıhlamur gibi, vitaminli limonlu falanBende sabah uykum var demiştim ya içtim kahveyi biraz toparlar gibi oldum ama smdi gene pilim bitti hasta oluyorum sanırmmmmm
ewet yaa, iyi geliyor bu heyecan banane güzel heyecanlar değil mi? ohhhhh yarasın
sağol canım, inşallah herşey istediğim gibi olur...Nişanlığında rengide ok güzel canım :) o gün çok güzel olucağın kesin.
platform ayakkabılar bildiğim kadarıyla daha rahat olur ama tercih seninb tabiki
geçmiş olsun şekerimslmm kızlarrr nasılsınızz.ben baya giremedimm pek keyfım yokk ölee bı sure yine giremicem galibaa kendıme geleyımmm ozman uzuun sohbetlere insallah:))
sana da geçmiş olsun şekerimbende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
yine kahve iç dermişim sanaBende sabah uykum var demiştim ya içtim kahveyi biraz toparlar gibi oldum ama smdi gene pilim bitti hasta oluyorum sanırmmmmm
slmm kızlarrr nasılsınızz.ben baya giremedimm pek keyfım yokk ölee bı sure yine giremicem galibaa kendıme geleyımmm ozman uzuun sohbetlere insallah:))
bende çok hastayım kızlar ya boğazlarım çok acıyo konuşamıyorum bile kıpırdamak gelmiyo içimden
selam kızlarrr
lavantacım gondolu sizin vermeniz çok saçma her yerde de erkek tarafı yapar onu başka o konuda bir adet yoktur zaten. bence bu işi çözüme kavuşturun bana çok abes geldi..belki çok değerli olmayabilir ama sen anı olarak saklamayı düşünebilirsin. geri gelmese de istemen hoş olmaz üstüne bir bardak soğuk su içersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?