2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bizdede gondolda çikolatayı damat getirir düdletir falan bizim nişanda öyle olmuştu beraber gittik değendik içinede çikolata doldurttuk hatta süslemesine bile ben karar verdim

tabi canım ya sen beğen yada sen oraya gidemiyosan nişanlına söyle sen netten modelini falan beğen kodunu söyle onu alsınlar ama tabi insanlarda haklı taksitle düğüne kadar öderler bari o masraf aradan çıkmış olur

onlarda haklı evet ama ben karar veremedim gri mi olsun buzluğu altta olanlarmı olsun hep onlara nişandan snr bakarız düşüncesi vardı.şimdi beyaz mı alıcaklar tek kapak mı alıcaklar markası falan sevgilime söylücem bakalım o ne dicek inş.evimin herşeyiyle ben ilgilenmiş ben beğenmiş olurum..

sen şu bir iki gün içinde netten bak karar ver, seninkine söyle, o halleder zaten annesiyle falan

kız ben senin modellerini çalcam listedenben akşam bi konuşayım aşkımla ona göre ne dicek ne etcek yawrum ya ev konusunda falan aklına bişey takılıyorsa söyle diyip durdu muhtemelen aile ve benim aramda kalıyordur ben şöyle olcak diyorum onlarda böyle olsun diyorlarsa beni kırmamk içinde düşünüp duruyordur..bebekim benim ya çok seviyorum...

buarada derdimvarda sanırım bi bayan yorum yazmış 2,5 haftalık evliyim ve eşim bana karşı soğukcinsellik haftada 1 kez istiyormuş hemde akrepmişbenim aşkımda akrep herkes aynı değildir elbette ama aklıma gelmiyor değil bazen ne dertler var yahu allahım korusun insanın başına ne gelceği belli değil ben buzdolabını sorun ediyorum ne kadar basit aslında allah başka dert vermesin

hahhaha çal yavrucum çal ama ben çamaşır mak. konusunda yepisyeni bir tavsiye aldım dün teyzemden
yeni bir makina almış ve bayılmış, gasoline söylemem lazım mutlaka demiş
samsung un 7kg yıkama, 5kg kurutma kapasiteli bi makinasını almışlar
hayran olmuş makinaya, 1 saat içerisinde cuma akşamından çocukların formalarını makinada yıkayıp,kurutup,ütülemiş, 1 saatte hazırdı hayran oldum makineme diyomuş
şimdi kısa programları var artık makinaların o sürpriz değil de, bir de kurutmalı da olunca hayran kalıyo hakkaten
gerçi ben kurutmalı istemiyordum, çamaşırı yıpratıyo diye istemiyorum ama teyzem ben bir yıpranma farketmedim demiş
eğer öyleyse düşünülebilir, her çamaşırı kurutmazsın onda ama bazen acil bişeyler lazım olursa işe yarar çok
bu arada fiyatı da çok uygun 1.200tl miş. araştırmadım ama henüz
al sana bu da kodu
-Samsung WD8704DJF 7 Kg Yıkama 5 Kg Kurutma 1400rpm Çamaşır Makinası-

öyle canım benim, insanların ne dertleri var:97::97:
yavrucum ben o bir derdim varlara pek bakamıyorum yaa
dert sahibi olurum ben onları okursam
şimdi benimkinin ailesiyle falan çok iyiyim ya, ordakileri okuyunca sanki evlendikten sonra benimki de dahil hepsi birer cadıya öcüye dönüşücekmiş gibi geliyo, korkuyorum, panik oluyorum sonra
ay aman Allah korusun :96:

bende çok etkileniyorum acaba bu benim başıma gelicekmi şöyle olucakmı diye hatta anlatayım ..dün 1 ekmek yedim diye bana camış dediya benimki bende artık sana ne yediğimi söylemicem sen bana şimdiden hakaret ediyorsan evlendiğmizde naparsın diye söylüyorum ama herşeyde evlendikten snr bana böyle yapıcan mı yoksa evlenmeyelim falan diyorum alıştı artık ben demeden benim taklidimi yapıyor..yani etkileniyorum zaten benim çevremde evlen görcen sen evlenince şimdi rahatsın gibi baskı yapıyor ..hayatımda biri yokkende ne zman evlencen kartladın diyorlar aslında benim hayatım bir derdim var bölümü olmuş =D

buarada yarın bakarım makinaya fiyat güzelmiş geçrekten...süpürge içinde arnica bora hiç düşünmeme rağmen arkadaşım geldi bi ablamız almış bi övmüş bi övmüş aklım kaymıyor değil valla..hiç yerleri silmeye bile gerek kalmıyor dedi ..sulu olduğu için bana zahmetli geliyor koku fln olur diye ama bakalım düşünücez

ben çıkıyorumm kızlar hepinize iyi akşamlar...bu arada prndz arkadaşım nickin eksik yazdım büyük ihtimal,resimlerine baktım maşallah yaaa ne güzelsin elbisen süper arkadaşımada gösterdim oda çok bayıldı

kizlarrrrrr benim nisanima 1 ay kaldi ben elbisemi kendim alicam askimda takimin kednisi alacak alyanslarimizi birlikte begenicez o alip gelecek...taki da olmayacak nisanda hani böyle kararlastirdk askimla benim adetelrim buda:76:

bende ne altın istedim ne bohça yüzükler takıldım onlar 2 bilezik almışler taktılar bitti öyle

hahha dertli kuzucum benim
aksine benim çevremdeki herkes çok da güzel olacağından bahsediyo, 2 kuzenim yeni evlendi çok da mutlular
ama işte buralarda olumsuz şeyler okuyunca moralim de bozuluyo, bana ne oluyosa :))

canım mutlaka ve mutlaka sulu al bak sana söylüyorum, bizimki de fakir, hiç zahmetli bişeyi yok, 1 dakikamı almıyor hazneyi temizlemek
arkadaşın çok doğru söylemiş, ben her süpürdüğümde silmiyorum artık yerleri, çünkü tozun t'si olmuyor ortalıkta uçuşan falan
bak beni dinle ne alırsan al, sulu al

sulu makine al bencede torbalı süpürgelerin evet derdi az gibi ama ortada toz oluyor sen süpürüyorsun arkadan feci toz oluyor evde hem sulu makinelerin çekişi acaip iyi ve acaip sağlıklı yarın öbürgün çocuğun olduğundaki çocuklar makinenenin arkasına takılmaya bayılır tozu yutmamış olacak. bizde evde sulu kullanıyoruz zahmeti çok yok koku olayı ıslak bırakm adığın müddetçe yok

bende ne altın istedim ne bohça yüzükler takıldım onlar 2 bilezik almışler taktılar bitti öyle

en iyisi canim ben askima kavusayimm ömür boyu mutlu huzurlu olalim Allahin izniyle istemiyorum incik boncuk kendimde alirim :82:

kizlar bu aralar giremiyorum afedersiniz kabizlik sorunu cekiyorum ne yaptiysam gecmedi :78:

kıslar çok moralim bozuk ya aofden bir soru ile sınıfta kaldım o kdr cnım sıkılıdıki anlataamam dünde isteme olayı oldu iyiydi çok kounucamıycm çok cnm sıkkın:2::2::2::2::2::2::2:

Benden bahsediyorsun galiba canım ayyyyy çok teşekkür ederim

evet cnm senden bahsediyorum elbisen sen fotolar süper çok beğendik...allah mutlu mesut etsin..

citl cnm hayırlsı ya kuzum üzülme boşver onuda veririsin..herşeyde bi hayırdır vardır.istemeyi daha snr sorayım sana madem

kızlar sabah aşkımla konuştum ev için emlakçı ile görüşüyorlardı kredi için exper geliyormuş ya ona emlakçı 500 tl bi ev için 500 tl diğer ev için almış emlakçı ödemiş şimdi kayınvalidemlerde 1000 tl emlakçıya vericekler emlakçıya gitmiş dün işte demişki(kayınvalidem) çocuk evlendiricez kız tarafına gel git oluyor çok masraf oluyor demiş..hani ev alamıcaklar ya bahane gibi düşünün emlakçıda burda kız mı yok ta oralardan o nasıl kızmış vs.demiş hani boşverin ev alın gibi bişeyler demiş ama üzüldüm ya insanlar bu kadarlar mı olur duyunca çok moralim bozuldu ilk kayınvalidemi yanlış anladım sanki çok bişey istemiş gibi hissettim kendimi ama düşününce hani uğraştıya ayıp olmasın bahane aradı gibi geldi bilmiyorum ama keyfim kaçtı yani..abartmak herşeyi kafayada takmak istemiyorum ama üzülüyor işte insan

buarada günayddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

fatavos ve gasoline sanırım arnica borayı düşünebilirim hem fiyatı uygun pişman olursam başkada alabiirim diye düşündüm bakalım şu nişanı bi atlatayım allahın izni ile

kıslar çok moralim bozuk ya aofden bir soru ile sınıfta kaldım o kdr cnım sıkılıdıki anlataamam dünde isteme olayı oldu iyiydi çok kounucamıycm çok cnm sıkkın:2::2::2::2::2::2::2:
sıkma canını ya, madem sadece 1 soru ile kaldın, demek ki başaramayacağın birşey değil, bir de bu tarafından bak
hem ne güzel bir adım atmışsınız bak, hayırla devam etsin inş.

boşver lavantacım ya, hem sana bunları kim anlatıyo ki??? :100::100:
yok o bunu demişte, yok öbürü de bunu demişte aslında şunu kastetmişte, senin neden haberin oluyo uzaktaki emlakçı diyaloglarından canım benim?
eğer nişanlınsa sana bunları anlatan çok kızdım bak şimdi
senin aklını bulandırmaktan, canını sıkmaktan başka hiçbir işe yaramıyor böyle şeyler,
her kimse söyle ona, bana bunları anlatma, bilmek istemiyorum, huzursuz ve mutsuz oluyorum bu şekilde de.
tabi ki insan duyunca üzülür takar, ben olsam ben de takılırdım ama sen boşver kuzucuk

günaydııınnn
bu arada lavantam, kuzenim de arnica kullanıyor, memnun olmasaydı bilirdim sanırım
sulu al da ne alırsan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…