2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydııınnn
bu arada lavantam, kuzenim de arnica kullanıyor, memnun olmasaydı bilirdim sanırım
sulu al da ne alırsan al

canımcım arkadaşım dün boradan memnun olduğunu söyleyen abladan duyunca üzüldü çünkü biz gittik baktık ve kalitesini beğenmemiştik kızcaz arzumun aldı internetten ama hiç çekmiyor bence şimdi ben alınca çok zahmetli dedin plastiğini beğenmedin şimdi kendin mi alcan der bak gör sen

nişanlı adayım söyledi..bencede söylememesi gerekirdi üzüldüm neticede ..o hani sorcam emlakçıya nasıl düşünür hakkımızda diye söyledi ama söyledi yani öğleden kızıcam acısını çıkartıcam zaten..

buarada dün akşam bi arkadaşın nişan fotolarna baktım ..arasında evlenme teklifi aldığı fotolarda vardı o kadar güzel süpriz yapmışki ..parka çağırmış snr kemacı tutmuş çiçek almış birde fotocu tutmuş foto çeksin diye diz çöküp teklif etmiş dans etmişler falan ne güzel dimi çok beğendim helal olsun enşteye

ooo enişte bayağı prodüksiyon yapmış yaa
aaah ah nerdeee

hhahha sen alırsan eğer aldığın arnicayı sakla, gösterme arkadaşına, alır bak yoksa senden arnicayı, verir sana arzumu, görürsün

sen de nişanlı adayından acısını çok çıkarma tabi, kızma kız yazııkk, ona da yazık, senin üzüleceğini düşünememiştir de, tembih et tabi anlatmasın sana böyle olumsuz lüzumsuz şeyleri

kıslar çok moralim bozuk ya aofden bir soru ile sınıfta kaldım o kdr cnım sıkılıdıki anlataamam dünde isteme olayı oldu iyiydi çok kounucamıycm çok cnm sıkkın:2::2::2::2::2::2::2:

Ayy canım benım uzuldum senın adına ya dun bır arkadasımda aynı durumdaydı senınle butun gun ona tesellı vermekten kendım gectıgıme sevınemedım ınan kı ama uzulme canım yaa nasıp boyleymıs bu sene daha cok calısırsın seneye de cok calısırsın gcersın elbet... Sen ısteme olayına konsantre olmaya calıs bak guzel gecmıs masallah... Allah tamamına erdirsin canım benim

valla kızlar cevremde 3 kısı sulu makına kullanıyor suanda ve hıcte memnun degıller sureklı temızlesekte koku yapıyor dıyorlar suana kadar kımse sulu makına onermedı bana satıcı da dahıl olmak uzere.. Bu arada arzum da hıcte kotu bır makına degıl ve benım aldıgım makınada arkasında bulunan 2. fıltre sayesnde dısarıya hcbır sekılde toz salmıyor ve fıltresı de makınada yıkanabılıyor aynı zamanda da halıyı kaldıracak derecede de kuvvetlı cekıyor.. bana aldıgımız makınadan annemde aldı ve suanda evde kullanıyoruz aşırı da memnunuz.. Tabı yıne sızın kararınız ama arzum kotu bır makına degıl bılgınıze...

baharcım cnm işte aklım hep karışık bu süpürge olayında napayım ya ben alıcam çalı süpürgesi kurtulcam bu dertten bakalım daha var iyice düşünürüm ona göre karar veririm.. teprik ederim cnm geçmissin ne güzel

melekkkk merhaba

saol baharcım ya mutlu günümde baya bozuldum bi tuhaf oldum aanlatamam ağladım bide aşkım da dedi üzülme bak mutlu günümüzde dedi okuturum ben seni diyo ya off off yazık evlilik telaşındayken eşya cart curt alıncak bir sürü masraf hayırlısı biraz rahatladımda dua edin inş. şu evlilik olayları güzel olurrr. ya sulu makine diyince kimse iyi demiyo kullanışlı değil işyerindede var koku yapıyo ben torbalı alcm valla siz bilirisnizde aşkımın teyzeside memnun değil ya sulu makineden hiç iyi değiller diyo pişmanlar açıkcasıı

canlar sulu süpürgenin filtresini ıslak ıslak ağzı kapalı bırakırsan tabiki kokar, bu kullanmayı bilmekle alakalı birşey
sağlığımızı ve doğacak bebişlerin de sağlığını düşünmek lazım, alerji son yılların en illet hastalığı maalesef, sadece bu yüzden bile sulu süpürge kullanmak lazım, bunu bilir bunu söylerim.
arzum meselesine gelince, ben süpürgesi olduğunu bile bilmiyordum :26:

üzülme şeker ya, mutluluğunun tadını çıkar, ders dediğin nasılsa verilir

Bizde şuan sulu makina kullanıyoruz evde Arnica ve memnunuz Gaso'nun dediği gibi ıslak olarak makına kapatılırsa koku yapar. Ben kurumadan takmıyorum haznesını yerıne ve koku olmuyor

Kızlar nolur yardımcı oln kafayı yicem..
1hafta önce kolumda beze çktı ben 3kere kötü huyludan ameliyat olmştm buna dedim kaç zaman oldu sormuyon die
2 hafta önce ehliyet sınavnda resmen adamlar yusne bile bile bırakıldım bu hafta yine gircem sınava bu konu hakkında bile tek kelime etmedi..
hal hatır sorma huyu bitti..ben bi süre oruç tuttum geçen bitti hatta iyi doydum felan dedim allah kabul etsin dio
Bende bu kadar ilgisizlik yeter ayrılalım dedim dün.oda dio askerde kafam normal deil seni seviyom die hergn msjda atıyo ama bazı şeler gücüme gidiyo
atym ayın 6snda saat 8de arkmda buluşcam deyim onu hiç unutmas ama
delircem resmen naapcam ben

kızlar cuma saati dükkanı kapadım annemle aşağıda buluştuk...damat bohçasına koymak için dantel örmüş annem nevresim takımı yapılıcak çarşafın eteğine yastıklara ve nevresim takımı kapaklı olucak işte onun rengini beğenmeye gittim..çeyizci beyaz yapıyoruz herkes beyaz yapıyor dedi bende beyaz dantele beyaz kumaşı yakıştıramadım kendini göstermez diye gittik sarevin top kumaşlarından fırça desenli koyu pembe aldım aslında narçiceği düşünüyordum ama yoktu umarım güzel durur..bitince resmini eklerim sizlere..

annem seccade takımıda beğenmiş dün akşam gittik aldık hazır beyazçok pahalılarda vardı ama kullanılmıcak belkide diye en uygunu aldık çok çirkin değil ama çok güzelde değil ..daha çeyizime konacak olan kanaviçeli olsun ipek olsun 4-5 tane seccade var hepsini almak bile belki

ben sıkıldım bugün, epeydir de canım çekiyo diye ayıptır söylemesi çiğ börek tarifi arıyorum, onu yapıcam

seni topiğin hamaratı ilan ediyorum...ayy benim yemekle hiç aram yok yemekle değilde yapmakla aram yok diyelim ama geçen poğçam süper olmuştu buakşam bakalım evde iç malzeme bulabilrsem yine yapayım..elim alıssınbirde cnmcım foto istiyorum sana zahmet olmassa merak ediyorum

ayy buarada yine çenem düştü ama en önemli konuyu söylemeyi geçtim alyanslara baktım 350 e 480 ne var ama kızlar gerçekten pek beğenilcek yeri yok..el yapımı buldum annemde çok beğendi erkeğin yüzüğüne 1,200 dedi bende beğendim böyle parlak düz bombeli yüzüğün üzerine bisıra taş biraz mesefa snr yine sırataş düşünün.snr tekrar parlak sarı beğendim ama fiyatlar annem çok pahalı bakma falan dedi ama belki ikna olur buarada altında olmuş 155 çeyrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…