- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.921
günaydııınnn
bu arada lavantam, kuzenim de arnica kullanıyor, memnun olmasaydı bilirdim sanırım
sulu al da ne alırsan al
canımcım arkadaşım dün boradan memnun olduğunu söyleyen abladan duyunca üzüldü çünkü biz gittik baktık ve kalitesini beğenmemiştikkızcaz arzumun aldı internetten ama hiç çekmiyor bence şimdi ben alınca çok zahmetli dedin plastiğini beğenmedin şimdi kendin mi alcan der bak gör sen
nişanlı adayım söyledi..bencede söylememesi gerekirdi üzüldüm neticede ..o hani sorcam emlakçıya nasıl düşünür hakkımızda diye söyledi ama söyledi yani öğleden kızıcam acısını çıkartıcam zaten..
buarada dün akşam bi arkadaşın nişan fotolarna baktım ..arasında evlenme teklifi aldığı fotolarda vardı o kadar güzel süpriz yapmışki ..parka çağırmış snr kemacı tutmuş çiçek almış birde fotocu tutmuş foto çeksin diye diz çöküp teklif etmiş dans etmişler falan ne güzel dimi çok beğendim helal olsun enşteye
kıslar çok moralim bozuk ya aofden bir soru ile sınıfta kaldım o kdr cnım sıkılıdıki anlataamam dünde isteme olayı oldu iyiydi çok kounucamıycm çok cnm sıkkın:2::2::2::2::2::2::2:
valla kızlar cevremde 3 kısı sulu makına kullanıyor suanda ve hıcte memnun degıller sureklı temızlesekte koku yapıyor dıyorlar suana kadar kımse sulu makına onermedı bana satıcı da dahıl olmak uzere.. Bu arada arzum da hıcte kotu bır makına degıl ve benım aldıgım makınada arkasında bulunan 2. fıltre sayesnde dısarıya hcbır sekılde toz salmıyor ve fıltresı de makınada yıkanabılıyor aynı zamanda da halıyı kaldıracak derecede de kuvvetlı cekıyor.. bana aldıgımız makınadan annemde aldı ve suanda evde kullanıyoruz aşırı da memnunuz.. Tabı yıne sızın kararınız ama arzum kotu bır makına degıl bılgınıze...
valla kızlar cevremde 3 kısı sulu makına kullanıyor suanda ve hıcte memnun degıller sureklı temızlesekte koku yapıyor dıyorlar suana kadar kımse sulu makına onermedı bana satıcı da dahıl olmak uzere.. Bu arada arzum da hıcte kotu bır makına degıl ve benım aldıgım makınada arkasında bulunan 2. fıltre sayesnde dısarıya hcbır sekılde toz salmıyor ve fıltresı de makınada yıkanabılıyor aynı zamanda da halıyı kaldıracak derecede de kuvvetlı cekıyor.. bana aldıgımız makınadan annemde aldı ve suanda evde kullanıyoruz aşırı da memnunuz.. Tabı yıne sızın kararınız ama arzum kotu bır makına degıl bılgınıze...
baharcım cnm işte aklım hep karışık bu süpürge olayında napayım ya ben alıcam çalı süpürgesi kurtulcambu dertten bakalım daha var iyice düşünürüm ona göre karar veririm.. teprik ederim cnm geçmissin ne güzel
melekkkk merhaba
saol baharcım ya mutlu günümde baya bozuldum bi tuhaf oldum aanlatamam ağladım bide aşkım da dedi üzülme bak mutlu günümüzde dedi okuturum ben seni diyo ya off off yazık evlilik telaşındayken eşya cart curt alıncak bir sürü masraf hayırlısı biraz rahatladımda dua edin inş. şu evlilik olayları güzel olurrr. ya sulu makine diyince kimse iyi demiyo kullanışlı değil işyerindede var koku yapıyo ben torbalı alcm valla siz bilirisnizde aşkımın teyzeside memnun değil ya sulu makineden hiç iyi değiller diyo pişmanlar açıkcasıı
Bizde şuan sulu makina kullanıyoruz evde Arnica ve memnunuz Gaso'nun dediği gibi ıslak olarak makına kapatılırsa koku yapar. Ben kurumadan takmıyorum haznesını yerıne ve koku olmuyor
selam kılzar ya offf evde nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz? ben çok sıkılıyoummm
ben sıkıldım bugün, epeydir de canım çekiyo diye ayıptır söylemesi çiğ börek tarifi arıyorum, onu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?