2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım hamuru yoğurdum, bi kıymalı bi peynirli iç hazırladım,
akşam yemeğinin yanına yapıcam, hamur dinlenince daha güzel oluyomuş, o yüzden şimdi yapmiyim dedim, unutmazsam inşallah çekerim tatlım

sen de yap ama hee, ben de poğaça resmi bekliyoruumm :))

Son düzenleme:
kırlar yaz gelinciklerine sordum ama burayada yazayım geçenlerde birisi adam&eve ile ilgili bi link vermişti 4 günlük kiralamıştı hatta varmı hatırlayanız o link lazım bana

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim ((((((((((((((((((((( gece saat 12 de tatli yaptim askimaaa... yine yurtdisina gidicek diye sabah gotutrurum hemde gormus oluurum dedim zaten anadolu yakasinda isim var erken cikarim gorurum sonra isimi hallederim dedim..neyse pastaayi bi guzel yaptimmm... dolaba koydummmmm sabahin 10 dustuk yollara annemleee... anadolu yakasina gectimm askimin gelecegimden haberi yoktu annesi ile haberleesmistimm.... neysee iki sokak kalaaaa posettimmm cartttttttttttttttttttttttttttt diye yirtildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlimda patttttttttttttttttttttttt diye yere dustu ve borcam kirildiii yagmur yagiyooo islanmisimmmm... bide tatlim yere dustuuu (((((((((((((((((((((((((((((((( tamda cop kutusunun yaninda dustuuu.... attim onu copeee sonra oturdummmm agladim hungur hungurr bu haksizlik ama diyee bari dusuyosannn daha once dusseydii ..o kadar tasidim eziyet cektim islandim yagmurdaa heryerim su icinde kaldii.. neyse sonra kapiyi caldim kocis acti kapiyii o cok sevindi beni gordugunde ama ben basladim aglamaya ben sana supriz yapacaktim pastam yolda dustuu.. attim cope diye hungur hungurr agliyorumm (((((((((((((((((((((((( bu kadarmi sansiz bi kizim yaaa.ne hayallerlee heveslerle ciktim yolaa basima gelenlere bakin

Son düzenleme:
boşver canım ya giden pasta olsun şanssızlığın pastanın düşmesi olsun nişanlına sarılmışsın ya gitmeden gerisini boşverrrrrrrrrrrr

boşver canım ya giden pasta olsun şanssızlığın pastanın düşmesi olsun nişanlına sarılmışsın ya gitmeden gerisini boşverrrrrrrrrrrr

orasi olede canim ne biliyim koydu biraz bana onca yol tasiiii iki sokak kala duss:) diyorum dusseydin bari onceden duski o kadr yol tasimasaydim seni

canım yapma öyle ya nişanlın askerde hem senin hem ailesinin hasretini çekiyo napsın ince düşünememiştir orda öyle stresli yapayalnızken bide sen ayrılcam falan deyip kafasını bulandıra hiç. benim nişanlımda askerdeyken ufak tefek sorunlar yaşardık ama ben ona hiç yansıtmazdım kıyamazdım çok duygusallaşırdı arada özlemden işleri hiç kolay değil askerde anlayışlı olmak gerek biraz bak askerden geleli 4 yıl oldu hala birlikteyiz ve nişanlıyız düğün hazırlıkları yapıyoz ozamanlar ilgilenmiyo aramıyo diye ayrılsaydım ne o adam akıllı askerliğini yapabilirdi nede ben böyle yakışıklı bi kociş bulabilirdim.

kızlar aöfdende bahsedilmiş ben yeni baktım burda okuyunca 4teydim bu sene 2 dersm kalmıştı ikisinde geçmişim ve mezun oldum çok korkmuştum 1 dersten kalıp harç veririm yine diye ama geçmişim çok rahatladım hem uludağ üni. normal üniversitem hem aöf bitti bu yıl pazar günü benim aöfyide kalmadan geçmemi kutlucaz kocişle bi yemeğe götüreyim bakayım zeki nişanlımı dedi kociş.
buarada bi arkadaş tek dersten kalmış bunları yazdıktan sonra onada ne diyebilirimki şimdi.böyle özellikle tek dersten bırakıyolar 4te diye duymuştum çok korkmuştum ama ben geçmişim ama napalım sağlık olsun canım ağlama böyle şeyler için seneye bidaha girersin napalım ölümden başka her şeyin çaresi var.
buarada gasoline çiğ böreğe bayılırım ben kıymalı falan of of süper olur canım istedi valla yarın akşama bende yapcam.lavantacım sende bi alyans beğenmişsin ama maşallah bi tanesi 1200 kız ne bu pırlanta değil ya çok pahalıymış ama tabi nişanlında alalım derse alın ama biraz bütçeyi zorlar gibime geliyo sen biraz daha dolaş en iyisi

Son düzenleme:
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim (((((((((((((((((((((
............
ah kıyamam yaa, seni anlıyorum bazen ben de benimkine tatlılar pastalar kekler yaparım
çıkan aksiliklerle bütün keyfim kaçar, sanki herşey yerle yeksan olmuş gibi gelir,
halbuki ne var yani bir sefer de götürememiş ol dimi, dünyanın sonu değil ya, ama işte öyle olmuyoooo
bütün emeklerin planların zayi olunca, poofffff oluyosun, ben bir de o avrupa yakasından anadolu yakasına tatlı pasta kek taşıma olayını iyi bilirim

gasolinecım pek iştahlısın maşallahh. bende severim yiyip içmeyi ama pek yapmıyorum annem yapıyor diye ama ilerde mecbur ben yapıcam. kaç kilosun canım? merak ettim.

bu kadar kişi memnun değilse vardır bir sebebi şeker kimse mi kullanmayı bilmiyor

Arzumun süpürgesi yıllardır var demek sen piyasayı pek araştırmamışsın, bence en baştan araştır sen piyasayı öyle karar ver

canım herkesin düşüncesi farklı ben sadece wattına rengine boyutuna bakıp aldım mesela 2000watt ufacık hafif bi süpürge aldım hatta kociş doğumgünümde hediye aldı tabi birlikte gidip aldık samsung benimki.hiç öyle sulu olsun halı yıkasın falan diye aklımdan geçirmedim fazla yer kaplamasın işimi görsün yeter dedim halıları ykamaya veririm senede 2kere falan biz her seferinde 4 5 halı veriyoz 50tl mis gibi kokuyo tertemiz oluyo.arzumunda süpürgesi var ya olmazmı kayınvalidemde var hatta gayette güzel çekiyo geçen kış almıştı 2000watt onunkide.

kizlarrr sulu supurge olayina girmisinizz..valla kim aldiysa cevremdee.. 2 ay sonra rafa kaldirdilar torbaliya dondulerr.. hepsi koku yaptiginii.. kullanisi zor oldugunuu iyi cekmediginii soledilerr. bende pek beyenmem sulu supurgeyii.. alerji falan tamam dogruudur ama ... artik ole bi durumdayiz yedigimizden ictigimizden aldigimiz havadan bile artik alerji hastalik kapabiliyoruzz.artik dogal diye bisey yok bence. her sekilde sifayi kapiyoruz.. kuzenum arzumun supurgesini alti cok memnunn cekimi falan cok sesde cikarmiyo ole tozda vermiyo disari.artik teknoloji ilerledi eskidendi ile disari toz vermeler..

:128: ayyyyynennnnn canım benimmm... Ya benım anlamadıgım tamam tercıh meselesı tabıkı bu ısler ama neden baska markaya ... atarlar onu anlamıyorum.. gecende de karacayı kotulemıslerdı hıc empatı kuramıyorlar.. burda karaca alan arzum alan kac kısı var oyle soylemelerı yanlıs dıye dusunuyorum... haksız mıyım sence tatlım??

aynen katılıyorum sana ne gerek var.benimkini alırkende demişiti satan adam hepa filtremi neydi toz vermez anti alerjik falan demişti

ayynenn ebrucum tamamen katılıyorum sanaa... artık dogal dıye bırsey yok hem teknolojıde ılerledı tozu tutmak ıcın ıkıncı fıltre mevcut artık

haklısın tabi tatlım ya şans ve zevk meselesi heleki karaca meselesine çok şaşırmıştım ya tabakların neyi kötü olabilirki diğeri yere düşünce kırılmıyosa onu bilemem tabidediğin gibi beya eşyada biz samsung aldık burda bi okudum çamaşır makinamı yok onların hepsi hatalı çamaşırı o serinin hepsi gri yapıyomuşta bilmem ne demiş biri hemen telaşlandım anneme kocişe söyldim değiştirsekmi napsak falan dedim ikiside kızdı tabiki olurmu beyaz eşya şans meselesi başkasıda çok memnundur belki saçmalam alındı o artık bozulana kadar onu kullancaz dedi kociş haklı tabikid ben beğendim onu çünkü yani soınuç olarak yorum yaparken burdada onu almış olan insanların var olduğu unutulmamalı ve bukadar kötülenmemeli biz milyarder değilizki o güzel değilmiş bozuluyomuş diğerini alalım bu kalsın diyemeyizki

gasolinecım pek iştahlısın maşallahh. bende severim yiyip içmeyi ama pek yapmıyorum annem yapıyor diye ama ilerde mecbur ben yapıcam. kaç kilosun canım? merak ettim.
boy 1.70, kilo 63 canım

ben züccaciye ve ev aletleri konusunda iyiyimdir şeker, sen rahat ol
6 yılım bu sektörde geçti, her ay bir sürü sektör dergileri geçti masamdan, her yıl fuarlara katıldık züc.ve elekt.ev aletleriyle ilgili, yani anlayacağın piyasayı da markaları da ürünleri de iyi bilirim, daha önce tevazu göstermiştim bu züccaciye markaları ve ürünleri konusunda ama şimdi gerek yok tevazuya

aynen canım benım durumumuz neye yeterse onu alıyoruz yapcak bısey yok ben de ısterdım mesela philips almak o daha guzeldı ama o kadarını alabıldım... Benım kızdıgım konu bu ıste dusunmek lazım alan ınsanları ondan sonra konusmak lazım... neyse canım yaa ben kımseyı dınlemıyorum zaten ve pısman da degılım aldıklarım ıcın... kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum tek ıstegım o suanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…