- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.941
seni topiğin hamaratı ilan ediyorum...ayy benim yemekle hiç aram yok yemekle değilde yapmakla aram yok diyelim ama geçen poğçam süper olmuştu buakşam bakalım evde iç malzeme bulabilrsem yine yapayım..elim alıssınbirde cnmcım foto istiyorum sana zahmet olmassa merak ediyorum
boşver canım ya giden pasta olsun şanssızlığın pastanın düşmesi olsun nişanlına sarılmışsın ya gitmeden gerisini boşverrrrrrrrrrrr
Kızlar nolur yardımcı oln kafayı yicem..
1hafta önce kolumda beze çktı ben 3kere kötü huyludan ameliyat olmştm buna dedim kaç zaman oldu sormuyon die
2 hafta önce ehliyet sınavnda resmen adamlar yusne bile bile bırakıldım bu hafta yine gircem sınava bu konu hakkında bile tek kelime etmedi..
hal hatır sorma huyu bitti..ben bi süre oruç tuttum geçen bitti hatta iyi doydum felan dedim allah kabul etsin dio
Bende bu kadar ilgisizlik yeter ayrılalım dedim dün.oda dio askerde kafam normal deil seni seviyom die hergn msjda atıyo ama bazı şeler gücüme gidiyo
atym ayın 6snda saat 8de arkmda buluşcam deyim onu hiç unutmas ama
delircem resmen naapcam ben
orasi olede canim ne biliyim koydu biraz bana onca yol tasiiii iki sokak kala duss:) diyorum dusseydin bari onceden duski o kadr yol tasimasaydim seni
ah kıyamam yaa, seni anlıyorum bazen ben de benimkine tatlılar pastalar kekler yaparımselam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim(((((((((((((((((((((
............
canlar sulu süpürgenin filtresini ıslak ıslak ağzı kapalı bırakırsan tabiki kokar, bu kullanmayı bilmekle alakalı birşey
sağlığımızı ve doğacak bebişlerin de sağlığını düşünmek lazım, alerji son yılların en illet hastalığı maalesef, sadece bu yüzden bile sulu süpürge kullanmak lazım, bunu bilir bunu söylerim.
arzum meselesine gelince, ben süpürgesi olduğunu bile bilmiyordum :26:
bu kadar kişi memnun değilse vardır bir sebebi şeker kimse mi kullanmayı bilmiyor
Arzumun süpürgesi yıllardır var demek sen piyasayı pek araştırmamışsın, bence en baştan araştır sen piyasayı öyle karar ver
canım herkesin düşüncesi farklı ben sadece wattına rengine boyutuna bakıp aldım mesela 2000watt ufacık hafif bi süpürge aldım hatta kociş doğumgünümde hediye aldı tabi birlikte gidip aldık samsung benimki.hiç öyle sulu olsun halı yıkasın falan diye aklımdan geçirmedim fazla yer kaplamasın işimi görsün yeter dedim halıları ykamaya veririm senede 2kere falan biz her seferinde 4 5 halı veriyoz 50tl mis gibi kokuyo tertemiz oluyo.arzumunda süpürgesi var ya olmazmı kayınvalidemde var hatta gayette güzel çekiyo geçen kış almıştı 2000watt onunkide.
kizlarrr sulu supurge olayina girmisinizz..valla kim aldiysa cevremdee.. 2 ay sonra rafa kaldirdilar torbaliya dondulerr.. hepsi koku yaptiginii.. kullanisi zor oldugunuu iyi cekmediginii soledilerr. bende pek beyenmem sulu supurgeyii.. alerji falan tamam dogruudur ama ... artik ole bi durumdayiz yedigimizden ictigimizden aldigimiz havadan bile artik alerji hastalik kapabiliyoruzz.artik dogal diye bisey yok bence. her sekilde sifayi kapiyoruz.. kuzenum arzumun supurgesini alti cok memnunn cekimi falan cok sesde cikarmiyo ole tozda vermiyo disari.artik teknoloji ilerledi eskidendi ile disari toz vermeler..
aynen katılıyorum sana ne gerek var.benimkini alırkende demişiti satan adam hepa filtremi neydi toz vermez anti alerjik falan demişti
kizlarrr sulu supurge olayina girmisinizz..valla kim aldiysa cevremdee.. 2 ay sonra rafa kaldirdilar torbaliya dondulerr.. hepsi koku yaptiginii.. kullanisi zor oldugunuu iyi cekmediginii soledilerr. bende pek beyenmem sulu supurgeyii.. alerji falan tamam dogruudur ama ... artik ole bi durumdayiz yedigimizden ictigimizden aldigimiz havadan bile artik alerji hastalik kapabiliyoruzz.artik dogal diye bisey yok bence. her sekilde sifayi kapiyoruz.. kuzenum arzumun supurgesini alti cok memnunn cekimi falan cok sesde cikarmiyo ole tozda vermiyo disari.artik teknoloji ilerledi eskidendi ile disari toz vermeler..
:128: ayyyyynennnnn canım benimmm... Ya benım anlamadıgım tamam tercıh meselesı tabıkı bu ısler ama neden baska markaya ... atarlar onu anlamıyorum.. gecende de karacayı kotulemıslerdı hıc empatı kuramıyorlar.. burda karaca alan arzum alan kac kısı var oyle soylemelerı yanlıs dıye dusunuyorum... haksız mıyım sence tatlım??
boy 1.70, kilo 63 canımgasolinecım pek iştahlısın maşallahh. bende severim yiyip içmeyi ama pek yapmıyorum annem yapıyor diye ama ilerde mecbur ben yapıcam. kaç kilosun canım? merak ettim.
ben züccaciye ve ev aletleri konusunda iyiyimdir şeker, sen rahat olbu kadar kişi memnun değilse vardır bir sebebi şeker kimse mi kullanmayı bilmiyor
Arzumun süpürgesi yıllardır var demek sen piyasayı pek araştırmamışsın, bence en baştan araştır sen piyasayı öyle karar ver
haklısın tabi tatlım ya şans ve zevk meselesi heleki karaca meselesine çok şaşırmıştım ya tabakların neyi kötü olabilirki diğeri yere düşünce kırılmıyosa onu bilemem tabidediğin gibi beya eşyada biz samsung aldık burda bi okudum çamaşır makinamı yok onların hepsi hatalı çamaşırı o serinin hepsi gri yapıyomuşta bilmem ne demiş biri hemen telaşlandım anneme kocişe söyldim değiştirsekmi napsak falan dedim ikiside kızdı tabiki olurmu beyaz eşya şans meselesi başkasıda çok memnundur belki saçmalam alındı o artık bozulana kadar onu kullancaz dedi kociş haklı tabikid ben beğendim onu çünkü yani soınuç olarak yorum yaparken burdada onu almış olan insanların var olduğu unutulmamalı ve bukadar kötülenmemeli biz milyarder değilizki o güzel değilmiş bozuluyomuş diğerini alalım bu kalsın diyemeyizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?