2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tabi canım ya paramızın yettiğini alıyoz napalım bende rowenta silence forcelar var sessiz onları beğeniyodum ama 600 lira deyince kaldık yarı fiyatından daha ucuz benimki

valla canım benım sızın sektor kotuymus o zaman nasıl oluyorda 6 yıl calıstıgın halde arzumun supurgesı oldgunu bılmıyorsun anlamıyoruumm ustelık zuccacıye ve elektrklı esyalar konusunda ıhtısas yapmaya gerek yok dıye dusunuyorum herkesın az cok bılgısı var bu konularda 34:

tabi canım ya paramızın yettiğini alıyoz napalım bende rowenta silence forcelar var sessiz onları beğeniyodum ama 600 lira deyince kaldık yarı fiyatından daha ucuz benimki

canım bence bız fazla konusmayalım topıkımızde elektronık esyalar ve zuccacıye hakkında ıhtısas yapmıs arkadaslarımız var bıze laf dusmez, gerçi onlarda piyasadan suanda bihaber ama

kesinlikleee herkesin az cok biligsi varr.... bence cokk iyi dedigimiz markalarin bile kullanissiz oldugunu duyuyoruzz.. cok kotu zannetigimiz !!! markalarin isee cok iyi kullanisli oldugunu duyuyoruzz.o zaman ne diyoruz her markaninn iyiside vardir kotusude vardirr:))))))))))))))))))))

canım bence bız fazla konusmayalım topıkımızde elektronık esyalar ve zuccacıye hakkında ıhtısas yapmıs arkadaslarımız var bıze laf dusmez, gerçi onlarda piyasadan suanda bihaber ama

ooo çok uzamış bu muhabbet, laf sokma cabaları falan tarzım değil ve arkadaş tavsiyesi olarak al lütfen, senin de olmasın.
uzatmayalım..

Son düzenleme:
ooo çok uzamış bu muhabbet, laf sokma cabaları falan tarzım değil ve arkadaş tavsiyesi olarak al lütfen, senin de olmasın.
uzatmayalım..

bence de uzatmayalım... bu topiği açma amacım kimseyle tartışmak değil heyecanımızı hazırlıklarımızı paylaşmak... başka alternatif topiklerde var 2012 gelinleri hakkında buraya uğramak zorunda değilsin tecrübelerini o topiklerde paylaşabilirsin ablacım

Son düzenleme:
uzatmayalım..

yoo yoo ablacimm bu topikde olmaz ole seyler dimi kizlarrr yakismaz bizee guzel gelincikleree !!!! bahar sadece senin 6 yillik tecruben oldugu icin ole dedi ....

QUOTE=baharyayla;21121426]doğru diyosun ebrruucuumm [/QUOTE]

:13::13::13::13::13::13::13:.......................

oyyyyyyyyyy canim benim yaaaaa bende olsam bende aglardim sinirden üzüntüden saglik olsunnnnnnnn

ben geldiiim ni var ni yok buralardaaaa

oyyyyyyyyyy canim benim yaaaaa bende olsam bende aglardim sinirden üzüntüden saglik olsunnnnnnnn

ben geldiiim ni var ni yok buralardaaaa

saol ozlem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) valla saglik olsun dedigin gibi ama istee suprizdi ya o tatli ondan cok uzuldumm eeee anlat bakiyimm napiyon nasilsinn tr ne zaman geliyosun az kaldi galibaa hersey yolundami platese devammii

ayyy canım benım cok ozlleedıııkk senniiii bu kadar ozletme yahu kendınııııı

sorma canim ya askitosss bi geldiiii kk dan uzaklastim resmenn ama toparliciiiiiim insallaaah

saol ozlem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) valla saglik olsun dedigin gibi ama istee suprizdi ya o tatli ondan cok uzuldumm eeee anlat bakiyimm napiyon nasilsinn tr ne zaman geliyosun az kaldi galibaa hersey yolundami platese devammii

evet canimmmmm 17 gün kaldiiiiii....askimdan ayrilali bi hafta oldu 17 günü nasil atlaticiiiim bilemedim ama biliyorsunnn ben ne hasretlikler cektim bu viz gelirrr

pilatese devammmda 10 gündür yapamadim istanbuldaydim falan fismekan yarin itibariyle devammmmm

ama su aralar biraz bagirsaklarim rahatsiz istanbula git gel böyle oluyorum hemen kabiz cok cok afedersiniz onunda stresi var üzerimde :78:

anladim canim benimmmm 17 gun azmis beee:)))))))))))) hic bisey deill.... hadi bakalim platese devam .... bolboll kayisili yogurtlardan ye.. yada ilac al tatlimmm rahatlarsinn.. zor gercekdende

anladim canim benimmmm 17 gun azmis beee:)))))))))))) hic bisey deill.... hadi bakalim platese devam .... bolboll kayisili yogurtlardan ye.. yada ilac al tatlimmm rahatlarsinn.. zor gercekdende

evet canim sabah iyilesmezsem ilac alicammm

17 güüüüüüüüün 29 una da nisaaaaaaaaaaaan

6 kilo var ozamana kadar vermem gerekeeeen:97::95::95::95:

veeeeee hep beraber sarki söylüyoruzzzzzz

Sen mi yaralısın ben mi karalıyım.. Derdin ne söyle
Aşk mı bu adı yok suyun bile tadı yok.. Kalmasın böyle

ebruuuuuuuuuu yine yaparsın aşkın geldiğinde ama cidden bende çok üzülürdm cnm düşürseydım ee bıde yagmur falan etkı eder tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…