- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.961
aynen canım benım durumumuz neye yeterse onu alıyoruz yapcak bısey yok ben de ısterdım mesela philips almak o daha guzeldı ama o kadarını alabıldım... Benım kızdıgım konu bu ıste dusunmek lazım alan ınsanları ondan sonra konusmak lazım... neyse canım yaa ben kımseyı dınlemıyorum zaten ve pısman da degılım aldıklarım ıcın... kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum tek ıstegım o suanda...
ben züccaciye ve ev aletleri konusunda iyiyimdir şeker, sen rahat ol
6 yılım bu sektörde geçti, her ay bir sürü sektör dergileri geçti masamdan, her yıl fuarlara katıldık züc.ve elekt.ev aletleriyle ilgili, yani anlayacağın piyasayı da markaları da ürünleri de iyi bilirim, daha önce tevazu göstermiştim bu züccaciye markaları ve ürünleri konusunda ama şimdi gerek yok tevazuya
tabi canım ya paramızın yettiğini alıyoz napalım bende rowenta silence forcelar var sessiz onları beğeniyodum ama 600 lira deyince kaldık yarı fiyatından daha ucuz benimki
valla canım benım sızın sektor kotuymus o zaman nasıl oluyorda 6 yıl calıstıgın halde arzumun supurgesı oldgunu bılmıyorsun anlamıyoruummustelık zuccacıye ve elektrklı esyalar konusunda ıhtısas yapmaya gerek yok dıye dusunuyorum herkesın az cok bılgısı var bu konularda 34:
canım bence bız fazla konusmayalım topıkımızde elektronık esyalar ve zuccacıye hakkında ıhtısas yapmıs arkadaslarımız var bıze laf dusmez, gerçi onlarda piyasadan suanda bihaber ama
ooo çok uzamış bu muhabbet, laf sokma cabaları falantarzım değil ve arkadaş tavsiyesi olarak al lütfen, senin de olmasın.
uzatmayalım..
ooo çok uzamış bu muhabbet, laf sokma cabaları falantarzım değil ve arkadaş tavsiyesi olarak al lütfen, senin de olmasın.
uzatmayalım..
yoo yoo ablacimm bu topikde olmaz ole seyler dimi kizlarrr yakismaz bizee guzel gelincikleree !!!! bahar sadece senin 6 yillik tecruben oldugu icin ole dedi ....
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim((((((((((((((((((((( gece saat 12 de tatli yaptim askimaaa... yine yurtdisina gidicek diye sabah gotutrurum hemde gormus oluurum dedim zaten anadolu yakasinda isim var erken cikarim gorurum sonra isimi hallederim dedim..neyse pastaayi bi guzel yaptimmm... dolaba koydummmmm sabahin 10 dustuk yollara annemleee... anadolu yakasina gectimm askimin gelecegimden haberi yoktu annesi ile haberleesmistimm.... neysee iki sokak kalaaaa posettimmm cartttttttttttttttttttttttttttt diye yirtildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlimda patttttttttttttttttttttttt diye yere dustu ve borcam kirildiii yagmur yagiyooo islanmisimmmm... bide tatlim yere dustuuu (((((((((((((((((((((((((((((((( tamda cop kutusunun yaninda dustuuu.... attim onu copeee sonra oturdummmm agladim hungur hungurr bu haksizlik ama diyee bari dusuyosannn daha once dusseydii ..o kadar tasidim eziyet cektim islandim yagmurdaa heryerim su icinde kaldii.. neyse sonra kapiyi caldim kocis acti kapiyii o cok sevindi beni gordugunde ama ben basladim aglamaya ben sana supriz yapacaktim pastam yolda dustuu.. attim cope diye hungur hungurr agliyorumm (((((((((((((((((((((((( bu kadarmi sansiz bi kizim yaaa.ne hayallerlee heveslerle ciktim yolaa basima gelenlere bakin
ben geldiiim ni var ni yok buralardaaaa
oyyyyyyyyyy canim benim yaaaaa bende olsam bende aglardim sinirden üzüntüden saglik olsunnnnnnnn
ben geldiiim ni var ni yok buralardaaaa
ayyy canım benım cok ozlleedıııkk senniiiibu kadar ozletme yahu kendınııııı
saol ozlem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) valla saglik olsun dedigin gibi ama istee suprizdi ya o tatli ondan cok uzuldumm eeee anlat bakiyimm napiyon nasilsinn tr ne zaman geliyosun az kaldi galibaa hersey yolundami platese devammii
saklfhqriwqRHWJLHİLIGŞO
sorma canim ya askitosss bi geldiiii kk dan uzaklastim resmenn ama toparliciiiiiim insallaaah
evet canimmmmm 17 gün kaldiiiiii....askimdan ayrilali bi hafta oldu 17 günü nasil atlaticiiiim bilemedim ama biliyorsunnn ben ne hasretlikler cektim bu viz gelirrr
pilatese devammmda 10 gündür yapamadim istanbuldaydim falan fismekan yarin itibariyle devammmmm
ama su aralar biraz bagirsaklarim rahatsiz istanbula git gel böyle oluyorum hemen kabiz cok cok afedersiniz onunda stresi var üzerimde :78:
anladim canim benimmmm 17 gun azmis beee:)))))))))))) hic bisey deill.... hadi bakalim platese devam .... bolboll kayisili yogurtlardan ye.. yada ilac al tatlimmm rahatlarsinn.. zor gercekdende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?