2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

üzülmek de haklısın canım valla ama boşver biraz zaman tanıyın birbirinize bence,olur arada böyle şeyler sıkma canını tamam mı????? oh ohh hadi hayırlı olsun canım biz bohhça yapmadık valla o yüzden hiç kasılmadım nişanda ben
cam kırılınca nazar çıkmıştır derler ya ona yor sen
üzülme canım bi daha yaparsınnn

Arzumun süpürgesini biz evde kulanıyoruz valla hiç pişmanlık duymadım.ilk başlarda diğerini alıştığımız için temizlemesi zor geliyordu ama alıştık artık ki zaten çıkan kılları gördükçe bir kat daha süpürüyor insan. fiyatı da gayet uygundu şimdi ne kadar bilmiyorum.tozlu süpürgeler gibi en azından süpürürken odanın camlarını açmaya bile gerek duymuyorsun..koku konusuna gelince zaten yıkadıktan sonra kurumasını beklersenniz hiç koku kalmaz. bu makineler için parfümler var ondan kullanılabilir. hatta ben suyun içine bir kaç damla kendi parfümümden damlatıyorum ev harika kokuyorkesinlikle çeyizime de sulusunu alıcam ben...

bubabur canını sıkma derım nıhayetınde asker onlar bızım gb rahat bır ortamda değiller ister ıstemez unutmuş olabilir öle hemen ayrılmak falan da olmaz bana kalırsa

valla canım benım gecmsı okuduysan eger bu konunun gereksız uzadıgını gormussundur o yuzden artık bu konu hakkında yorum duymak ıstemıyorum.. nolur yanlıs anlama ama olur mu senı kırmak ıstemem... bu bıraz da sans meselesı ayrıca... ve bız supururken camları acmıyoruz gerek kalmıyor cunku artık torbalı supurgeler de ıkıncı bır fıltreye sahıp dısarıya toz cıkmaması ıcın... neyse uzun lafın kısası bu konunun kapanması daha ıyı olacak... herkesın kendı tercıhı canım benım

günaydın kızlar....,

baharcım en son msjda uzamış konu yazmıssın ama şimdi gördüm üzerime alındım ve kendimi suçlu hissettim..ben sadece karaca ile züccaciyeci adamın söylediklerini size söyledim almış olanlar elindeki atıcak diye bişey söylemedim kimsenin aklınada kurt düşürmek istemem..herkes aldığını güle güle kullansın sonuçta zevkimize ve bütçemize göre alıyoruz neye yeterse ..ben anlamam porselenden çelikten hepsi kırılıp eskicek sonuçta tercih sizin ama üzüldüm sabah sabah

bak işte bu msjnada üzüldüm..almış olmadığım için fikirler için yazmıştım kim memnun kim değil sonuçta örnek suludan memnun olan var olmayan var hani bi tavsiye içinde sonuçta içime sinmemiş fikrimde yok paramıda pişman olacağım bişeye vermek istemediğim içinde sağdan soldan duydukların gerekse yakınımda olanların kullandıklarına dayanarak söylemiştim..bu konuya çok maydonoz olduğum için bu kadar üzüldüm sizleri bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim kusra bakmayın kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı allah kullanmayı nasip etsin en önemlisi o

cnm geçmiş olmana çok sevindim öncellikle...tebrik ederim..

evet cnm çok güzeldi ama çok uçuktu benimkine söyledim hoşçakal aşkım dedi banauygun bakıcaz o kadar uçmaya gerek yok içime sinsin yeter içi boş olsada olur

veeeee prenssevgilisi süper bir dönüs yaparrrrr.....cumartesi cumartesi kocisin sesiyle uyanmak ise gitmek isten gelmek pilatessss yapmak ardindan hazirlanip avmlere takilmak süper süper süper aman Allah bozmasiiiiiiiiiiiiinnnnnn nisanima son 4 hafta askima son 17 günn oy oy oy Allahim nazarlardan saklasiiiiiinn

bahaaaaar yaaaaa benim kocis bana süper bir evlenme teklifi eder dedim ama olmadiiiii o bana her dk evlenme teklifi ettigi iicn bi artisi olmadi cok küstümmm ama seninkiside nisandan sonra gelmisti bi umuttt beklicem

bahaaaaar yaaaaa benim kocis bana süper bir evlenme teklifi eder dedim ama olmadiiiii o bana her dk evlenme teklifi ettigi iicn bi artisi olmadi cok küstümmm ama seninkiside nisandan sonra gelmisti bi umuttt beklicem

oy oy oy canım benim bence de beklemelısın benımkı 6 bucuk yıl sonra evlenme teklıfı ettı sende bekle derım o yuzden Ama senınkı en azından agzına o cumleyı alıyormus sık sık benımkı hıc kullanmamıstı dusunsene Neyse canım ben boyle seylere takmayalım bence ne kadar kaldı sunun surasında guzel gunlere 2012 ye son 90 baksana

canım benım ustune alınma sen hıcbıseyı ben sana kızgın degılım sen sadece sormussun hangısı daha ıyı olur dıye karaca konusunda da sana kızgın degılım esas sen benı yanlıs anlamıssın :26: neyse canım kapatalım bu konuları kımse senı suclu bulmuyor rahat ol sen

aynen bebeim ya asigim ben kocisime o her dk evlenme teklifi etsede birtanecik özel evlenme teklifim olmasada iki üc tane bana özel kendi sesiyle sarkilari varrrrr beni cok sevdigini biliyorum bu yter banaaa

selam kizlar nasilsinn ozlemcimmm nbr nesen yerinde masallah hadi az kaldi nisain nerde olcak tatlim

Son düzenleme:

geçmişi okudum da fakat bu topikte sadece dert sıkıntılar mı paylaşılıcak onu anlamadım.Hazırlıklarımızdan,sıkıntılarımızdan bahsediyoruz.Sonuçta hepimiz eşya alıcaz fikir paylaşımlarında bulunmak en doğal hakkımızdır.Ben aldığım üründen memnun kalırım bir başkası kalmaz tamamen şans meselasi.kimse bir markayı kötülemek istemez.Ben sadece kullandığım üründen memnuniyetimi anlattım,herkes memnun olduğunu omadığını yazacak ki araştırırken bunları da göz önünde bulundurup ona göre yön vericez.Karacayı bana da hiçbir satıcı önermedi,olabilir şikayet gelmiştir ama modellleri de çok çok güzel bence. birinin kötü çıktı diye herkesin böyle olacak diye bir şey yok...Geçmiş yorumları okudum ufak bir tartışma oldu diye belki de şu an en ihtiyacımız olan konuyu es geçmek mi lazım...Bana ters geldi açıkçası....Her neyse...

Herkes kendine iyi baksın,her şey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın.....

Valla kımseyle ugrasamıcam artık ya guzelce uzatmayalım kalbını kırmayayım dedım ama hala daha muhalefetsiniz yapacak bısey yok o zaman bu sekılde dusunen varsa gelmesın bıdaha sayfama lutfen... Hoşçakal :79:

aynen bebeim ya asigim ben kocisime o her dk evlenme teklifi etsede birtanecik özel evlenme teklifim olmasada iki üc tane bana özel kendi sesiyle sarkilari varrrrr beni cok sevdigini biliyorum bu yter banaaa

Bencede yetmeli canım ya bu devirde sevgi zor bulunuyor daha dogrusu gercek sevgı zor bulunuyor o yuzden bulunca kacırmmak lazım

benim buraya bir şeyler yazmam toplasan 10 u geçmemiştir şimdiye kadar da o konuda yorum yapmadım.bunda gerilecek bir şey yok. herkes farklı insandır saygı da duyarım fikirlerine.burası hazırlık topiğiyse sadece canım cicim muhabbetleri değil alınacaklar yapılacaklar adetler fikir alışverişleri de olmalı bana kalırsa...hadi diğer arkadaşla yaşadığın mevzu her neyse de bana bu şekilde bir yorum yapmanı beklemezdim açıkçası,ters bir şey söyleyip kalp kırdığımı da düşünmüyorum.Konuyu uzatacak da bir şey söylemedim ben.sadece tek bir yorum yaptım laf dalaşına da girmedim seninle..Buraya topic açılıyorsa içine giren yazı yazan insanları seçme lüksümüz yoktur kusura bakmayın..burası kafede bir masa değil yanımıza oturup konuşacağımız adamları seçelim....Her neyse herkesin insanlara verdiği değer farklı demekki..

Size iyi muhabbetler...Selametle
....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…