- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #5.981
üzülmek de haklısın canım valla ama boşver biraz zaman tanıyın birbirinize bence,olur arada böyle şeyler sıkma canını tamam mı?????Kızlar nolur yardımcı oln kafayı yicem..
1hafta önce kolumda beze çktı ben 3kere kötü huyludan ameliyat olmştm buna dedim kaç zaman oldu sormuyon die
2 hafta önce ehliyet sınavnda resmen adamlar yusne bile bile bırakıldım bu hafta yine gircem sınava bu konu hakkında bile tek kelime etmedi..
hal hatır sorma huyu bitti..ben bi süre oruç tuttum geçen bitti hatta iyi doydum felan dedim allah kabul etsin dio
Bende bu kadar ilgisizlik yeter ayrılalım dedim dün.oda dio askerde kafam normal deil seni seviyom die hergn msjda atıyo ama bazı şeler gücüme gidiyo
atym ayın 6snda saat 8de arkmda buluşcam deyim onu hiç unutmas ama
delircem resmen naapcam ben
oh ohh hadi hayırlı olsun canım biz bohhça yapmadık valla o yüzden hiç kasılmadım nişanda benkızlar cuma saati dükkanı kapadım annemle aşağıda buluştuk...damat bohçasına koymak için dantel örmüş annem nevresim takımı yapılıcak çarşafın eteğine yastıklara ve nevresim takımı kapaklı olucak işte onun rengini beğenmeye gittim..çeyizci beyaz yapıyoruz herkes beyaz yapıyor dedi bende beyaz dantele beyaz kumaşı yakıştıramadım kendini göstermez diye gittik sarevin top kumaşlarından fırça desenli koyu pembe aldım aslında narçiceği düşünüyordum ama yoktu umarım güzel durur..bitince resmini eklerim sizlere..
annem seccade takımıda beğenmiş dün akşam gittik aldık hazır beyazçok pahalılarda vardı ama kullanılmıcak belkide diye en uygunu aldık çok çirkin değil ama çok güzelde değil ..daha çeyizime konacak olan kanaviçeli olsun ipek olsun 4-5 tane seccade var hepsini almak bile belki
cam kırılınca nazar çıkmıştır derler ya ona yor senselam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim((((((((((((((((((((( gece saat 12 de tatli yaptim askimaaa... yine yurtdisina gidicek diye sabah gotutrurum hemde gormus oluurum dedim zaten anadolu yakasinda isim var erken cikarim gorurum sonra isimi hallederim dedim..neyse pastaayi bi guzel yaptimmm... dolaba koydummmmm sabahin 10 dustuk yollara annemleee... anadolu yakasina gectimm askimin gelecegimden haberi yoktu annesi ile haberleesmistimm.... neysee iki sokak kalaaaa posettimmm cartttttttttttttttttttttttttttt diye yirtildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlimda patttttttttttttttttttttttt diye yere dustu ve borcam kirildiii yagmur yagiyooo islanmisimmmm... bide tatlim yere dustuuu (((((((((((((((((((((((((((((((( tamda cop kutusunun yaninda dustuuu.... attim onu copeee sonra oturdummmm agladim hungur hungurr bu haksizlik ama diyee bari dusuyosannn daha once dusseydii ..o kadar tasidim eziyet cektim islandim yagmurdaa heryerim su icinde kaldii.. neyse sonra kapiyi caldim kocis acti kapiyii o cok sevindi beni gordugunde ama ben basladim aglamaya ben sana supriz yapacaktim pastam yolda dustuu.. attim cope diye hungur hungurr agliyorumm (((((((((((((((((((((((( bu kadarmi sansiz bi kizim yaaa.ne hayallerlee heveslerle ciktim yolaa basima gelenlere bakin
bu kadar kişi memnun değilse vardır bir sebebi şeker kimse mi kullanmayı bilmiyor
Arzumun süpürgesi yıllardır var demek sen piyasayı pek araştırmamışsın, bence en baştan araştır sen piyasayı öyle karar ver
Arzumun süpürgesini biz evde kulanıyoruz valla hiç pişmanlık duymadım.ilk başlarda diğerini alıştığımız için temizlemesi zor geliyordu ama alıştık artık ki zaten çıkan kılları gördükçe bir kat daha süpürüyor insan. fiyatı da gayet uygundu şimdi ne kadar bilmiyorum.tozlu süpürgeler gibi en azından süpürürken odanın camlarını açmaya bile gerek duymuyorsun..koku konusuna gelince zaten yıkadıktan sonra kurumasını beklersenniz hiç koku kalmaz. bu makineler için parfümler var ondan kullanılabilir. hatta ben suyun içine bir kaç damla kendi parfümümden damlatıyorum ev harika kokuyorkesinlikle çeyizime de sulusunu alıcam ben...
:128: ayyyyynennnnn canım benimmm... Ya benım anlamadıgım tamam tercıh meselesı tabıkı bu ısler ama neden baska markaya ... atarlar onu anlamıyorum.. gecende de karacayı kotulemıslerdı hıc empatı kuramıyorlar.. burda karaca alan arzum alan kac kısı var oyle soylemelerı yanlıs dıye dusunuyorum... haksız mıyım sence tatlım??
aynen canım benım durumumuz neye yeterse onu alıyoruz yapcak bısey yok ben de ısterdım mesela philips almak o daha guzeldı ama o kadarını alabıldım... Benım kızdıgım konu bu ıste dusunmek lazım alan ınsanları ondan sonra konusmak lazım... neyse canım yaa ben kımseyı dınlemıyorum zaten ve pısman da degılım aldıklarım ıcın... kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum tek ıstegım o suanda...
.lavantacım sende bi alyans beğenmişsin ama maşallah bi tanesi 1200 kız ne bu pırlanta değil ya çok pahalıymış ama tabi nişanlında alalım derse alın ama biraz bütçeyi zorlar gibime geliyo sen biraz daha dolaş en iyisi
bahaaaaar yaaaaa benim kocis bana süper bir evlenme teklifi eder dedim ama olmadiiiii o bana her dk evlenme teklifi ettigi iicn bi artisi olmadicok küstümmm ama seninkiside nisandan sonra gelmisti bi umuttt beklicem
günaydın kızlar....,
baharcım en son msjda uzamış konu yazmıssın ama şimdi gördüm üzerime alındım ve kendimi suçlu hissettim..ben sadece karaca ile züccaciyeci adamın söylediklerini size söyledim almış olanlar elindeki atıcak diye bişey söylemedim kimsenin aklınada kurt düşürmek istemem..herkes aldığını güle güle kullansın sonuçta zevkimize ve bütçemize göre alıyoruz neye yeterse ..ben anlamam porselenden çelikten hepsi kırılıp eskicek sonuçta tercih sizin ama üzüldüm sabah sabah
bak işte bu msjnada üzüldüm..almış olmadığım için fikirler için yazmıştım kim memnun kim değil sonuçta örnek suludan memnun olan var olmayan var hani bi tavsiye içinde sonuçta içime sinmemiş fikrimde yok paramıda pişman olacağım bişeye vermek istemediğim içinde sağdan soldan duydukların gerekse yakınımda olanların kullandıklarına dayanarak söylemiştim..bu konuya çok maydonoz olduğum için bu kadar üzüldüm sizleri bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim kusra bakmayın kızlargüle güle kullanın aldıklarınızı allah kullanmayı nasip etsin en önemlisi o
oy oy oy canım benim bence de beklemelısın benımkı 6 bucuk yıl sonra evlenme teklıfı ettı sende bekle derım o yuzdenAma senınkı en azından agzına o cumleyı alıyormus sık sık benımkı hıc kullanmamıstı dusunsene Neyse canım ben boyle seylere takmayalım bence ne kadar kaldı sunun surasında guzel gunlere 2012 ye son 90 baksana
valla canım benım gecmsı okuduysan eger bu konunun gereksız uzadıgını gormussundur o yuzden artık bu konu hakkında yorum duymak ıstemıyorum.. nolur yanlıs anlama ama olur mu senı kırmak ıstemem... bu bıraz da sans meselesı ayrıca... ve bız supururken camları acmıyoruz gerek kalmıyor cunku artık torbalı supurgeler de ıkıncı bır fıltreye sahıp dısarıya toz cıkmaması ıcın... neyse uzun lafın kısası bu konunun kapanması daha ıyı olacak... herkesın kendı tercıhı canım benım
geçmişi okudum da fakat bu topikte sadece dert sıkıntılar mı paylaşılıcak onu anlamadım.Hazırlıklarımızdan,sıkıntılarımızdan bahsediyoruz.Sonuçta hepimiz eşya alıcaz fikir paylaşımlarında bulunmak en doğal hakkımızdır.Ben aldığım üründen memnun kalırım bir başkası kalmaz tamamen şans meselasi.kimse bir markayı kötülemek istemez.Ben sadece kullandığım üründen memnuniyetimi anlattım,herkes memnun olduğunu omadığını yazacak ki araştırırken bunları da göz önünde bulundurup ona göre yön vericez.Karacayı bana da hiçbir satıcı önermedi,olabilir şikayet gelmiştir ama modellleri de çok çok güzel bence. birinin kötü çıktı diye herkesin böyle olacak diye bir şey yok...Geçmiş yorumları okudum ufak bir tartışma oldu diye belki de şu an en ihtiyacımız olan konuyu es geçmek mi lazım...Bana ters geldi açıkçası....Her neyse...
Herkes kendine iyi baksın,her şey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın.....
aynen bebeim ya asigim ben kocisime o her dk evlenme teklifi etsede birtanecik özel evlenme teklifim olmasada iki üc tane bana özel kendi sesiyle sarkilari varrrrr beni cok sevdigini biliyorum bu yter banaaa
Valla kımseyle ugrasamıcam artık ya guzelce uzatmayalım kalbını kırmayayım dedım ama hala daha muhalefetsiniz yapacak bısey yok o zaman bu sekılde dusunen varsa gelmesın bıdaha sayfama lutfen... Hoşçakal :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?