2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canim seni cok iyi anliyorum benim abimdde esiyle 5 yil konustu o almanyada abim burda senede 1 kez gorusuyorlardi resmennn nasil dayandilar hic biliyorum cok buyuk ozlem oluyor... biz bi gun gorusmesek dert ediyoruz ama sizleri gorunce duyunca nankorluk ediyoruz resmen kendi adima konisiyim ole dusunuyorum cnim yaa:)) zaten derler ya insan oglu nankordur diye hakkettende ole haa

oda dogruuuuu ne güzel senn iciiiinnnn

(( bıtecek bugunlerde ınsallah canım yaa... Allah bırdaha bızı hıııccc ayırmayacak ınsallah hep yanımızda olacaklar

ohh valla ne guzel ıs valla ekmek parası kzansınlar aman canım ya dgru dıosun yoksa evlılık hayal olur zaten Allah korusun :18:

sorma güzellik yaaaa ama biz yine yilda 3-4 kez görüsüyoruz sükürrrr ama bitecekkk bitecekk az kaldi az kaldi dün konusuyoruzda iste belki 2013 e kayacak diye endisemiz var ev konusundan dolayi vallahi ben askimin odasindada yasarim bir müddet ev alana kadar o asamaya geldim yani düsünn

canim yaaa insallah 2013 kaymaz ama hakkinizda hayirlisi olsun canim benimm... yaaa ev satilikmi olucak canim olmadi kiraya cikinn... bosver satilik olmasi onemli deil ya kucuk bi ev olsun ici temiz olsunn yeterki icinde siz olun huzur olsun mutluluk olsunn ... su zamanda ev almak gercekden kolay deil ev fiyatlari ucmus gidiyoo hatta acibadem tarafinda dusunuyordunuz dimi... orda varya en eski ev bile ici yapilmamis kotu yani ucmus fiyatlar ucmus biz alamicaz o bolgede kirada oturcaz bi kac sene sonra birikim yaparak ev alicaz insallah

kizlar su kasimiii araligii atlattikmiiii :)))) gerisi gelir kizlar yaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff gunlerde kisaldi artikk dimi kizlar gecer zaman

tatlim ya biz cok cok dusunduk direk ev alalim istiyoruz kayinpedeede ev alin ben taksitlerde yardimci olurum diyor bakalim kismet neyse o olsun:26:

parlayanyildiz as sen nasilsinnnn tesekkur ederim beyendigine sevindim cnm

tesekkür ederim canim bende iyiyim, cok begendim prensesler gibi
bende 2012 gelin adayi ins ins ins
ama tarih filan belli degil

evet ttlim
bu arada ceyiz topicime yorum yapmissin simdi hatirladim tesekkur ederim

yapmismiyim, yapmisimdir

bende avusturyadanim canim, türkiyeye gelin gitcem nasipse ins
sendetürkiyeye mi gidiyosun?

canim benim senin icnde hayirlis iolsun insallahh

eveeet bende turkiye yolcusuyum bi ton gelin var turkiyeye gidecek olan maasallahhh tr de nereye gideceeksin cicikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…