- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.021
sorma canim ya
havaalaninda askimin kollarina attilip agladim durdum durdurabilene ask olsun cok özlyorum artik 5 yil kolay degil
cok özlüyorum cok cok dedikce sabret sabret cok az kaldi bitti bitti deyip moral veriyor amadahada zorlasiyor hersey
KIZZZZ bahar ekmek parasi kiz napsin gelecek icin calisiyorlar benimki gunde 4 sehir degistiriyo artik cocugu takip edemiyorum :))))))))))))))))))))))))))) bide beni dusun hergun baska bi sehirdee((((((((((((( ama bi avantaji var her gitti yerden yiycekler icicekler hediyeler oh oh
sorma canim ya
havaalaninda askimin kollarina attilip agladim durdum durdurabilene ask olsun cok özlyorum artik 5 yil kolay degil
cok özlüyorum cok cok dedikce sabret sabret cok az kaldi bitti bitti deyip moral veriyor amadahada zorlasiyor hersey
KIZZZZ bahar ekmek parasi kiz napsin gelecek icin calisiyorlar benimki gunde 4 sehir degistiriyo artik cocugu takip edemiyorum :))))))))))))))))))))))))))) bide beni dusun hergun baska bi sehirdee((((((((((((( ama bi avantaji var her gitti yerden yiycekler icicekler hediyeler oh oh
canim seni cok iyi anliyorum benim abimdde esiyle 5 yil konustu o almanyada abim burda senede 1 kez gorusuyorlardi resmennn nasil dayandilar hic biliyorum cok buyuk ozlem oluyor... biz bi gun gorusmesek dert ediyoruz ama sizleri gorunce duyunca nankorluk ediyoruz resmen kendi adima konisiyim ole dusunuyorum cnim yaa:)) zaten derler ya insan oglu nankordur diye hakkettende ole haa
(( bıtecek bugunlerde ınsallah canım yaa... Allah bırdaha bızı hıııccc ayırmayacak ınsallah hep yanımızda olacaklar
:
sorma güzellik yaaaa ama biz yine yilda 3-4 kez görüsüyoruz sükürrrr ama bitecekkk bitecekk az kaldi az kaldi dün konusuyoruzda iste belki 2013 e kayacak diye endisemiz var ev konusundan dolayi vallahi ben askimin odasindada yasarim bir müddet ev alana kadar o asamaya geldim yani düsünn
canim yaaa insallah 2013 kaymaz ama hakkinizda hayirlisi olsun canim benimm... yaaa ev satilikmi olucak canim olmadi kiraya cikinn... bosver satilik olmasi onemli deil ya kucuk bi ev olsun ici temiz olsunn yeterki icinde siz olun huzur olsun mutluluk olsunn ... su zamanda ev almak gercekden kolay deil ev fiyatlari ucmus gidiyoo hatta acibadem tarafinda dusunuyordunuz dimi... orda varya en eski ev bile ici yapilmamis kotu yani ucmus fiyatlar ucmus biz alamicaz o bolgede kirada oturcaz bi kac sene sonra birikim yaparak ev alicaz insallah
.
prensessevgili sen almanyadan misin canim??
.
kizlar su kasimiii araligii atlattikmiiii :)))) gerisi gelir kizlar yaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff gunlerde kisaldi artikk dimi kizlar gecer zaman
parlayanyildiz as sen nasilsinnnn tesekkur ederim beyendigine sevindim cnm
evet ttlim
bu arada ceyiz topicime yorum yapmissin simdi hatirladim tesekkur ederim
canim benim senin icnde hayirlis iolsun insallahhtesekkür ederim canim bende iyiyim, cok begendim prensesler gibi
bende 2012 gelin adayi ins ins ins
ama tarih filan belli degil
yapmismiyim, yapmisimdir
bende avusturyadanim canim, türkiyeye gelin gitcem nasipse ins
sendetürkiyeye mi gidiyosun?
.
kocaeli tatlim
sen nereye??
.
istanbula insalla kocaelilimisin sen ?
yok canim degilim, 25 vatan, avusturya mekan
askim orda yasiyor ama o da orali degil, bakalim belki de istanbula yerlesmeyi düsünüyoruz ama kesin degil
sen nerelisin hayatim
sivas cnm 25 neresiydi yahuuu google amcayi actirma bana simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?