- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.001
canimmmmm benim eveeet cok mutluyuuuuum maaasallaaahh nisan memletkette olacak sekerim ya sivasta bir cafe restaurantin ters katini tuttmus annem resimleri paylasiciiiiimselam kizlar nasilsinn ozlemcimmm nbr nesen yerinde masallah hadi az kaldi nisain nerde olcak tatlim
Bencede yetmeli canım ya bu devirde sevgi zor bulunuyor daha dogrusu gercek sevgı zor bulunuyor o yuzden bulunca kacırmmak lazım
ben varim beeeeeeeeeen simdi geldimmmmkeyifler nasil[/QUOTE
selam tatlim hosgeldin iyi keyifler canim senn nasil bakalim :)))) sormaya gerek yok aslinda bomba gibiin sennn :))))))))))))))))))))))))
ben varim beeeeeeeeeen simdi geldimmmmkeyifler nasil[/QUOTE
selam tatlim hosgeldin iyi keyifler canim senn nasil bakalim :)))) sormaya gerek yok aslinda bomba gibiin sennn :))))))))))))))))))))))))
sen neden msne gelmıyosun sen de mı kızdın bana(
ben varim beeeeeeeeeen simdi geldimmmmkeyifler nasil
sen neden msne gelmıyosun sen de mı kızdın bana(
tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nbrr ya msn hata veriyo acilmiooooo dunden berii(((((((((((((((((((((((((((((((((((( neden kiziyim sana bebisim benimmmmmmmm giriyorum her gun biliyon:) dun bi hata verdi hala acilmioo yeni yukleme yaptim yie acilmio yarin kocis gelcekk ben hallederim dedii eee nasilsin naptin bugun
tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nbrr ya msn hata veriyo acilmiooooo dunden berii(((((((((((((((((((((((((((((((((((( neden kiziyim sana bebisim benimmmmmmmm giriyorum her gun biliyon:) dun bi hata verdi hala acilmioo yeni yukleme yaptim yie acilmio yarin kocis gelcekk ben hallederim dedii eee nasilsin naptin bugun
anladım zaten bır aksılık oldugunu yoksa ebrum benı bırakmaz dedım :))
buggüüünnn aşkımlaydım veee orkestramızı tuttukbızım burda yoktu begendıgımız kemalpasadan tuttuk canım benım cok mutlu olduumm yenı bır gelısme oldugu ıcın yarın da kameramanımızı tutucaz belkı ayyy tatlışşş gelsin şu 2012 artık yaaa :26:
Sen neler yaptın bakalıımm bebiş bugün???
anladım zaten bır aksılık oldugunu yoksa ebrum benı bırakmaz dedım :))
buggüüünnn aşkımlaydım veee orkestramızı tuttukbızım burda yoktu begendıgımız kemalpasadan tuttuk canım benım cok mutlu olduumm yenı bır gelısme oldugu ıcın yarın da kameramanımızı tutucaz belkı ayyy tatlışşş gelsin şu 2012 artık yaaa :26:
ayyyy ne mutlu sana bebis cok sevindim hadi bakalim adim adim dugune hazirlik devam ediyor:)) ne guzel yaa biz daha dugun yeri ile sozlesme bile yapmadik bole duruyoruz yaa offf... naptum full yattim bebisss hasta gibiyim bi tuhafim yarin oglende kocis yanima gelicek bugun donuyo yurtdisindan bana cikolatalar evimize hediyeler almis :)))) benden yemek istedi yarina yapicam istee:)) yarini bekliom kocis gelsinn..su 2012 de gelse cok daha iyi olucak :))))))))))))))))
ayyyy ne mutlu sana bebis cok sevindim hadi bakalim adim adim dugune hazirlik devam ediyor:)) ne guzel yaa biz daha dugun yeri ile sozlesme bile yapmadik bole duruyoruz yaa offf... naptum full yattim bebisss hasta gibiyim bi tuhafim yarin oglende kocis yanima gelicek bugun donuyo yurtdisindan bana cikolatalar evimize hediyeler almis :)))) benden yemek istedi yarina yapicam istee:)) yarini bekliom kocis gelsinn..su 2012 de gelse cok daha iyi olucak :))))))))))))))))
ayyy ne mutlu canım sana yaa... 2 gündür kociş yanımdaydı ama zaman su gıbı akıp gecıyor yyaa hıcbısey anlamadım ınan kı( boyl boyle 2012yı yapıcaz artık napalım yapcak bısey yok dımı tatlısım... bu arada gecmıs olsun canım benım dıkkat et kendıne havalar sogudu tam hastalık havası sıkı giyin...
aynen oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cnmmmmmm hastalik havasiii bu arada topik sessizlestii iyice:))))))))))))))))))))))))) biz bize kaldkayyy ne mutlu canım sana yaa... 2 gündür kociş yanımdaydı ama zaman su gıbı akıp gecıyor yyaa hıcbısey anlamadım ınan kı( boyl boyle 2012yı yapıcaz artık napalım yapcak bısey yok dımı tatlısım... bu arada gecmıs olsun canım benım dıkkat et kendıne havalar sogudu tam hastalık havası sıkı giyin...
aynen oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cnmmmmmm hastalik havasiii bu arada topik sessizlestii iyice:))))))))))))))))))))))))) biz bize kaldk
gecelerı zaten sessız oluyor canım yaa gunduzlerı de sessız olacak sanırım artık :)))))))
ayy kocıs aradı sımdı cıkıyorum yola dıye bu sehırden uzaklastıgını duymak bıle cok canımı acıtıyor artık puufff uzuluyorumm cok artık yaa bu sefer gercekten cok fazla koydu nedense :85::85:
naber tatlış?? gunler cabucak gecsın ıstıyorum ve pazar gecelerınden nefret edıyorum artık cunku askımı benden uzaklastırıyor(
ne güzel olmus canim benim ya sevindim sen baya baya bitirdin sayilir hazirliklarriii maasallaahanladım zaten bır aksılık oldugunu yoksa ebrum benı bırakmaz dedım :))
baharciiim enistee nerede calisiyorduuuu yani neden gidiyørduuu unuttuum:44::44:
enişte balıkesirde calısıyor canım telekomda... haftasonu gelıyor 2 gun ıste haftaıcı yok ablasında kalıyor orda :26:
ayyy canim benim ya hepimizde minicikte olsa kocamanda olsa bir gurbetlik vaaarrree siz balikesir e mi yerleseceksiniz
evet tatlım balıkesıre yerlescez :) aynen ya ozlemek ıstemıyorum artık hep yanımda olsun ıstıyooruummm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?