2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kizlar nasilsinn ozlemcimmm nbr nesen yerinde masallah hadi az kaldi nisain nerde olcak tatlim
canimmmmm benim eveeet cok mutluyuuuuum maaasallaaahh nisan memletkette olacak sekerim ya sivasta bir cafe restaurantin ters katini tuttmus annem resimleri paylasiciiiiim
Bencede yetmeli canım ya bu devirde sevgi zor bulunuyor daha dogrusu gercek sevgı zor bulunuyor o yuzden bulunca kacırmmak lazım

aynen canim benim ya Allahim bozmasin cümlesini insallaah amiiiiin

Son düzenleme:

selam tatlim hosgeldin iyi keyifler canim senn nasil bakalim :)))) sormaya gerek yok aslinda bomba gibiin sennn :))))))))))))))))))))))))

eveeeet ruheeen süperim bedenen berbaat bi ton müshil aldim yine ise yaramadi sali doktora gidiciiiim istanbula git gel hep böyle oluyorum

naber tatlış?? gunler cabucak gecsın ıstıyorum ve pazar gecelerınden nefret edıyorum artık cunku askımı benden uzaklastırıyor (

bende istiyorum bende bende bendeeeee hemencicik gecsin günlerrrrr insallaah

evet tatlım balıkesıre yerlescez :) aynen ya ozlemek ıstemıyorum artık hep yanımda olsun ıstıyooruummm (

sorma canim ya

havaalaninda askimin kollarina attilip agladim durdum durdurabilene ask olsun cok özlyorum artik 5 yil kolay degil

cok özlüyorum cok cok dedikce sabret sabret cok az kaldi bitti bitti deyip moral veriyor ama dahada zorlasiyor hersey

KIZZZZ bahar ekmek parasi kiz napsin gelecek icin calisiyorlar benimki gunde 4 sehir degistiriyo artik cocugu takip edemiyorum :))))))))))))))))))))))))))) bide beni dusun hergun baska bi sehirdee((((((((((((( ama bi avantaji var her gitti yerden yiycekler icicekler hediyeler oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…