2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr cok hastayimmmm bogazlarim sisdii ( yutkunamiyorumm yarin sevgilim gelicek yemeek yapicam heryerim agriyo kemiklerim sizliyo resmen ama kocis dediki sen hastasin yapma biseyler ben gelirken alirim cok dusunceli bnim askim :) banada bi suru hediyeler alms yemek yapicam cunku surekli disardan yiyioorr ev yemegini ozluyo garibimmm ... kizlar bu arada memleket neresi bakalimm herkes solesin belki akraba cikariz:)

gecmis olsun kuzucuuuuma evet evet sen yinede ev yemekleri yap ben bi hafta disarida yedim görüyorsun hallerimi tatlimmm

senin memleket niresii iebruuusss

huhu kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr terk edilmis bu topik sankii hayrolaaa nerde bu milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bende uzun süredir giremiyordum işler baya yogundu tam dedim laflayalım kimsecikler yok ((Bende eski iletileri okuyayım bari

cok hastayim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((((((((((((((((

canım benım gecmıs olsun dıkkat etmıyor musun sen kendıne bakıım Kocişi de hasta edeceksın o olacak sonunda :)) özledım senı ama dun gıremedım ne yazık kı yogundum aksam da anneyle gezmeye gıttık evde degıldım yıne gıremedım... nasıl gecıyor bakalım gunler ekımın 4unu de getırdık masallah ekım cabuk gecıyor sankı ya da bana oyle gelıyor bır anda 4 ekım oldu hıc anlamadım yahu :)))

Hakketten yaa ne oluyo kızlar nerdesiniz??? Eski havası kalmadı mı yoksa topiğimizin nazara geldiik sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…