- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.061
Hakketten yaa ne oluyo kızlar nerdesiniz??? Eski havası kalmadı mı yoksa topiğimizin nazara geldiik sanırım((
baharcim yaaaa ben zaten kolay kolay hasta olmam olsamda bir gun surer gecer biter:))) annemden gecti.. suan bogazlarim sis yutkunamiorum ama direncliyim bugun. dun varya ellerim bile tutmuyodu resmen kemiklerim sizliyodu :) kocisde geldi dun pek fazla ilgilenemedim onunla oda zaten 2 saat durdu gitti. birgun izni vardi bi suru isi vardi cocukda sasirdi hangi birini yapiyim diye .. yine gitti 7 gun sonra gelicek( su siralar yogun ucuslari ( neyse dun ben girdim msn ne baktim sen yoksun ciktim zaten bende:)
hakketten ya anlasmali gibi sanki kimse girmiyo gibi :)))))) neyse gelene kapimiz acik dimi kizlarrr:) bugun annemle pike takimi almaya gidicez kizlar... resmini ceker koyarim.. sonraa... ee baska ne var ne yokkk
Sevdiğinle yaşamak güzel, ama yaşam zordur. Ugraş ister birliktelik ve çiçek gibidir sevgi... Bilinki sevginin can suyudur ilgi. Kavga olacak doğal ki.. Sözcükler yüregini delmezse, hoştur dövüs sonrası barış. Yaşamı paylaşmak, sevgiyi paylaşmaktır. Anlaşmaktır. Vermeden alınamaz tek şeydir Mutluluk. Önce ver sonra al...Aldığını vermek ödeşme; verdiğini almak haktır..Sevgi sıcak yataktır. Sıcak uyumak yatağında dokunmaktır sevdiğine
bunu gonder istersen :)))
gecmıs olsun canım tekrardan bolbol ıhlamur nane limon içah canım benım sankı 10 saat yanında kalsaydı anlayabılecekmıydın kı ınsan hıcbısey anlamıo hemen gecıo zaman ama az kaldı az sabır ya sabır cekıcez bol bol gececek zaman :)))
kapımız herkese acık evet buyursunlar gelsınler :))) lısteye baktım da cogu kısı ugramıyor gercekten belkı de onların da ıslerı vardır kımbılır))
ben bunu hatırlıyorum sankı bırının kocısı bırıne gondermıstı sankı :)))))
ben bunu faceden yollucam buraka daha guzel olur cok begendımmm
:)))) dun kocisde ole diyo bana gececek bu gunler az sabir lazim dedi hayatim fazla gorusemedigimiz icin .. surda kalmis 5 ayimiz son iki ayi saymiyo beyefendi hazirlik asamasi hizlancakya anlamicaz dedi :)))) bende ole mutlu oldumm.. sevindimm:))) ay bebiss biz hic romantik bi cift deiliz biliyomusunn :))) kocis bana dogum gunumde bir mesaj atti gulmekden yerlere yatimm..mesaj aynen su; bundan 22 yil once bir melek dunyaya geldi .. adi ebru kaderi burak di dogum gunun kutlu olsun:)) bu nasil bir mesajdir bakarmisin:)))))))))))))))))))))))))) tam sole bi romantik olalim diyoruz denemeye calisiyoruz ya ben bozuyom ortami yada o :)))
odun erkek modeli diyosun benimki de öyle cunku
Sımdı aradı duymamısım dıye dedım bısey soyleyıp kapatcaktım ıcımden geldı dedım heee anladım bende askım bende dıyo yaaa bırak da soyluyeyım dedım sonra da aman soylemıcem hevesımı kırdın dedımguluo odunum benım hııc romantık olamıo yaa romantık bısey soylesın arkasından da bak
degerını bıl aşkının nasıl sozler soyluyor sana dıyor bırak da ben karar vereyım be adam
mesajda cok guzelmısss degerını bıl aşkının kızımyaa
aksam msn gell sana dugun muziklerimi gonderiyim bebisss bayilirsin eglenceli sarkilarr:)))))))))))))))))))))))00 istersen simdi yoliyimmm bu arada kocis hala bana plastes cd geitrmedii ama sende topualmadin dimi ben su siralar evde ip atliyorum sende atla bebis hem zevkli hemde zayiflatioooo
:))))) amannn ben cok romantik sevmem zatennn surekli romantik bogar beni ...... oluyo ama cok nadir oluyo oldugu zamanda tam oluyo o zaman daha cok etkileniyorum ben :)) ay suan dugun dans sarkimi dinliyorumdaa uctum hayallleree haha harika bisey yaa dans ettigimizi dusunuyorum butun gozler bizde hayranlikla bakiyorr:))) super bisey yaaa hayali bile icimi kipir kipir ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ınanmıcaksın ama ben de sımdı onları dusunuyodum :))) düğünümüzün başında daha bız cıkmadan fasıl havası olacak turk sanat muzıgı calacak grup da onları dusunuyorum nelerı soylesem acaba dıye... giriş şarkımıza da hala karar veremedım canım yaa napsak acabaa??? ben beklerım canım yaa daha topu almadım zaten ıp atlayınca basım agrıyo canım benım ya fazla sarsıntıya gelemıyo :))
ayyy ne guzel yaaaahangı sarkı canım soyle bakayım hemen???
iki tane var bebis dans.. hatta 3 tane.. birincisi( ilk dans sarkimiz kesinlikle 1.cisi olucak ) 1.the temptations Earth Angel 2.james blunt-your beautiful
3. Michel fugain - une belle
güzelmiş canım beniimm :))) ayyy ben de yapıyorum bazen onu ben de mariah carey my all u dusunuyorum cok sevıyoruz bız o parçayıı son ses dınlıyoruz bazen ayyy ıcım bı hos oldu kızzzz
:))))))))))))))))))))) aynen benimde canimmm ... biliyomusun biz hic burakla dans etmedik :))))))))))))))))))))))))))))) hic bi dugun davet falan denk gelmedi katilmadik ..evde ettik ole ama ole herkesin icinde hic etmedik :)))) diyoruzki acba dans kursunami gitsek napsak :)
topik kış havasına girdi canım sessizleştiekım kasım sessız gecer de aralık da falan heyecan artar ıyıce emınım ayy polisler geldi korktum yahuu
eee sen nasılsın canım benıımmm???
kıslar size bişey sorcm kaynananız yani kaç tane bilezik altın yaptılar veya yapacaklar
kıslar size bişey sorcm kaynananız yani kaç tane bilezik altın yaptılar veya yapacaklar
İyiyim canım işler bi durgun bi yogun havalarda bi garip canım sıkılıyorrrr(
Benimki hazırladı şimdiden 7 tane takacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?