- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.081
maşallah canım senınkı de ıyıymıs vallaaa heee
kızlarrr bu ay ogrenım kredısı gerı odemem baslıyor(( 328 tl yazıodu eve gelen kagıtta cok uzulmustum sımdı netten baktım degısmıs aylık 171 tl olmus sevındım valla en azından bana para kalcak... Ev arkadasıma soyledım sımdı banane ya ben ılgılenmıyorum babam oder dıo ben de dedım sen ılgılenmezsın tabıkı ben kendım oducem dedım guluo bana yaaa... neden psıkolojısı bozuk ınsanlar hep bana denk gelır kı anlam veremıyorumm kızlarr
ah baharcimm bende hep sorarm kendime nedennnn normal bi arkadasim yok die :)))))))))))))))))))))))))))))))) ha sevindim bebis sana para kalmasina ceyizine biseyler al bosvere harcama paraniii hihihiihihihihh
:))allah razı olsun onların adet öyleymiş kadıncagız senelerdir biriktire biriktire yapmıs kıyamam yaa
hakikaten vizir vizir geciyorrrrr son 25 gün nisanimaaaacanım benım gecmıs olsun dıkkat etmıyor musun sen kendıne bakıımKocişi de hasta edeceksın o olacak sonunda :)) özledım senı ama dun gıremedım ne yazık kı yogundum aksam da anneyle gezmeye gıttık evde degıldım yıne gıremedım... nasıl gecıyor bakalım gunler ekımın 4unu de getırdık masallah ekım cabuk gecıyor sankı ya da bana oyle gelıyor bır anda 4 ekım oldu hıc anlamadım yahu :)))
ayyy pike takimini görmek isterimmmm.....sabir tatlimbaharcim yaaaa ben zaten kolay kolay hasta olmam olsamda bir gun surer gecer biter:))) annemden gecti.. suan bogazlarim sis yutkunamiorum ama direncliyim bugun. dun varya ellerim bile tutmuyodu resmen kemiklerim sizliyodu :) kocisde geldi dun pek fazla ilgilenemedim onunla oda zaten 2 saat durdu gitti. birgun izni vardi bi suru isi vardi cocukda sasirdi hangi birini yapiyim diye .. yine gitti 7 gun sonra gelicek( su siralar yogun ucuslari ( neyse dun ben girdim msn ne baktim sen yoksun ciktim zaten bende:)
hakketten ya anlasmali gibi sanki kimse girmiyo gibi :)))))) neyse gelene kapimiz acik dimi kizlarrr:) bugun annemle pike takimi almaya gidicez kizlar... resmini ceker koyarim.. sonraa... ee baska ne var ne yokkk
:)))) dun kocisde ole diyo bana gececek bu gunler az sabir lazim dedi hayatim fazla gorusemedigimiz icin .. surda kalmis 5 ayimiz son iki ayi saymiyo beyefendi hazirlik asamasi hizlancakya anlamicaz dedi :)))) bende ole mutlu oldumm.. sevindimm:))) ay bebiss biz hic romantik bi cift deiliz biliyomusunn :))) kocis bana dogum gunumde bir mesaj atti gulmekden yerlere yatimm..mesaj aynen su; bundan 22 yil once bir melek dunyaya geldi .. adi ebru kaderi burak di dogum gunun kutlu olsun:)) bu nasil bir mesajdir bakarmisin:)))))))))))))))))))))))))) tam sole bi romantik olalim diyoruz denemeye calisiyoruz ya ben bozuyom ortami yada o :)))
aksam msn gell sana dugun muziklerimi gonderiyim bebisss bayilirsin eglenceli sarkilarr:)))))))))))))))))))))))00 istersen simdi yoliyimmm bu arada kocis hala bana plastes cd geitrmedii ama sende topualmadin dimi ben su siralar evde ip atliyorum sende atla bebis hem zevkli hemde zayiflatioooo
:))))))))))))))))))))) aynen benimde canimmm ... biliyomusun biz hic burakla dans etmedik :))))))))))))))))))))))))))))) hic bi dugun davet falan denk gelmedi katilmadik ..evde ettik ole ama ole herkesin icinde hic etmedik :)))) diyoruzki acba dans kursunami gitsek napsak :)
oh canim yaaaa cok sevindim senin adnaaakızlarrr bu ay ogrenım kredısı gerı odemem baslıyor(( 328 tl yazıodu eve gelen kagıtta cok uzulmustum sımdı netten baktım degısmıs aylık 171 tl olmus sevındım valla en azından bana para kalcak... Ev arkadasıma soyledım sımdı banane ya ben ılgılenmıyorum babam oder dıo ben de dedım sen ılgılenmezsın tabıkı ben kendım oducem dedım guluo bana yaaa... neden psıkolojısı bozuk ınsanlar hep bana denk gelır kı anlam veremıyorumm kızlarr
\\Kızlar size bir sorum olucak int bi kampanya gördüm sizce uygunmudur ve kaliteli bişey mi acaba alsak mı?? FİYATI 54.90
Eki Görüntüle 267746
Eki Görüntüle 267747
Çeyiz Seti
Ekmek Kalıbı
Yuvarlak Kek Kalıbı
Kare Kek Kalıbı
Altılı Muffin Kalıbı
12 Cupcake Kalıbı
6 Kalpli Cupcake Kalıbı
Spatula
Servis Kaşığı
Fırça
Ürün Özellikleri
-25 Dereceden 220 dereceye kadar dayanıklıdır.
Dondurucuya, buzdolabına, fırına ve mikrodalga fırına girebilir.
Ekstra yağa ihtiyaç duymadan yapışmama özelliği vardır.
Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Sağlığa zararlı hiç bir madde içermemektedir.
2 gündür bilgisayarı açmaya fırsatım olmadı özledim valla gelincikleri ama kimse kalmamış neyse muhabbetlerinizi okuyayım bende uzun uzun
veee pilatesss biter biraz uyuyup dinlendikten sonra power plate
kizlarrrr 13 gün kaldi yaaa hedefime ulasamiciiiiim
Kızlar size bir sorum olucak int bi kampanya gördüm sizce uygunmudur ve kaliteli bişey mi acaba alsak mı??
canım power plate nasıl oluyooo
ben daha pılatese bıle baslayamadım ya cok uzuluyorum 56,5 olmusum ınanamadım tartıda gorunce bıan once baslamam gerekıyor kızlar en az 6 kılo gıtmesı lazım dugune kadar
power plate tek basina ise yaramiyor canim bana göre hani haftada 2 gün oda 10 dk yapiyorsun sadece sikilastiriyor ama yani sira yine bir spor sart benim dügüne kadar 12 kilommm varrrrrrrr:96: ama hallederim kendime güveniyorum:82:
guvenmen ne guzel canım ya :))) azimle .... tası delermıssayyy pıs oldum bugun ben yaaa ama ben de sana guvenıyorum ben de baslasam bı :97:
sizinnnn vermenizzz gereken cok az kilo var tatlimm yaaa halledersinizzz sizede güveniorum askitoslaaaa konusuyordum bakamadim
sanırım 2012 in ilk gelinlerinden biriyim22 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?