2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlarrr bu ay ogrenım kredısı gerı odemem baslıyor (( 328 tl yazıodu eve gelen kagıtta cok uzulmustum sımdı netten baktım degısmıs aylık 171 tl olmus sevındım valla en azından bana para kalcak... Ev arkadasıma soyledım sımdı banane ya ben ılgılenmıyorum babam oder dıo ben de dedım sen ılgılenmezsın tabıkı ben kendım oducem dedım guluo bana yaaa... neden psıkolojısı bozuk ınsanlar hep bana denk gelır kı anlam veremıyorumm kızlarr

ah baharcimm bende hep sorarm kendime nedennnn normal bi arkadasim yok die :)))))))))))))))))))))))))))))))) ha sevindim bebis sana para kalmasina ceyizine biseyler al bosvere harcama paraniii hihihiihihihihh

ah baharcimm bende hep sorarm kendime nedennnn normal bi arkadasim yok die :)))))))))))))))))))))))))))))))) ha sevindim bebis sana para kalmasina ceyizine biseyler al bosvere harcama paraniii hihihiihihihihh

öyle yapıcam zaten bebişşş cok sevındım Allah buyuk valla kac aydır ekım yaklasıyor nasıl oducem 328 lıra dıye dusunuyordum ama aksam bır baksam cok sevındım ınsallah o sekıldedır odeme planı gercekten...

Arkadas konusuna gelınce ben onun neye kızdıgını bılıyorum... Aöf de calısmadı sınavlara dıl dokmeme ragmen sınıfta kalmıs bana sordu sen hepsını gectın mı dıye ben de evet dedım konuyu degıstırdım uzulmesın dıye ama o takıldı bozuldu moralı ben bılıorum onun huyunu... o konuyu da acınca benı yaralamak ıcın o sekılde konustu... amaaann kendısı bılır yaa benım dusuncek cok seyım var onu dusunemıcem...valla bugunlere gercek dostlarımı ıyıce ogrendım zaten ebrucum yaaa ıyı oldu yanıı baya ınsanı temızledım hayatımdan boyle daha mutlu oluyorum

Kızlar size bir sorum olucak int bi kampanya gördüm sizce uygunmudur ve kaliteli bişey mi acaba alsak mı?? FİYATI 54.90

Çeyiz Seti

Ekmek Kalıbı
Yuvarlak Kek Kalıbı
Kare Kek Kalıbı
Altılı Muffin Kalıbı
12 Cupcake Kalıbı
6 Kalpli Cupcake Kalıbı
Spatula
Servis Kaşığı
Fırça

Ürün Özellikleri

-25 Dereceden 220 dereceye kadar dayanıklıdır.
Dondurucuya, buzdolabına, fırına ve mikrodalga fırına girebilir.
Ekstra yağa ihtiyaç duymadan yapışmama özelliği vardır.
Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Sağlığa zararlı hiç bir madde içermemektedir.

hakikaten vizir vizir geciyorrrrr son 25 gün nisanimaaaa

ayyy pike takimini görmek isterimmmm.....sabir tatlim geciricez bu günleride insallaah

bizdede odun ben oluyorum sanirim mesela en basit örnek gecen hafta modada cay bahcesinde oturuyorz bir cift arkadasimiz daha vardii askim ille ilgilenecek ya bir iki saat ayaklarimi sevdi oksadi....kiz arkadas diyorki aa yeter heee sevgilisi düskün olan var olmayan var bense hakikaten pedikürümde bile bu kadar ugrasmiyorlar dememle herkes oldu pismaniiiim :84::78:
sizinkisi neyseki dengeliymis bak her iki tarafta öyle maasallah

ip bende atlicam artikin pilates zaten askimmmm benimmm

bizde etmediiiiiik cok utanirim ben ilk danstan ya

oh canim yaaaa cok sevindim senin adnaaa

\\

canim ya her ne kadar sagliga zararli hic bir madde icermemektedir yazsada sonucda silikon her sekilde zararli... alma derim bence

2 gündür bilgisayarı açmaya fırsatım olmadı özledim valla gelincikleri ama kimse kalmamış neyse muhabbetlerinizi okuyayım bende uzun uzun

veee pilatesss biter biraz uyuyup dinlendikten sonra power plate

kizlarrrr 13 gün kaldi yaaa hedefime ulasamiciiiiim

canım power plate nasıl oluyooo

ben daha pılatese bıle baslayamadım ya cok uzuluyorum 56,5 olmusum ınanamadım tartıda gorunce bıan once baslamam gerekıyor kızlar en az 6 kılo gıtmesı lazım dugune kadar

Kızlar size bir sorum olucak int bi kampanya gördüm sizce uygunmudur ve kaliteli bişey mi acaba alsak mı??

canım aslında guzellermıs fıyatta ıyıymıs ama ebrunun da dedıgı gbı plastık zararlı olmasın bıde :26: ayyy daha ben bunları almadım ya puuufff daha alcak cok sey varr hergun yenı bırsey cıkıyor ınankı

power plate tek basina ise yaramiyor canim bana göre hani haftada 2 gün oda 10 dk yapiyorsun sadece sikilastiriyor ama yani sira yine bir spor sart benim dügüne kadar 12 kilommm varrrrrrrr:96: ama hallederim kendime güveniyorum:82:

power plate tek basina ise yaramiyor canim bana göre hani haftada 2 gün oda 10 dk yapiyorsun sadece sikilastiriyor ama yani sira yine bir spor sart benim dügüne kadar 12 kilommm varrrrrrrr:96: ama hallederim kendime güveniyorum:82:

guvenmen ne guzel canım ya :))) azimle .... tası delermıss ayyy pıs oldum bugun ben yaaa ama ben de sana guvenıyorum ben de baslasam bı :97:

sizinnnn vermenizzz gereken cok az kilo var tatlimm yaaa halledersinizzz sizede güveniorum askitoslaaaa konusuyordum bakamadim

olsun bebiş ben de bekledım bekledım uyudum sonra gelmeyeceksın heralde dıye
ayy canım benım dun aksam cok moralsızdım bugun ınsallah morallı olurum moral depolamam lazım bısekılde yahuu napsam acaba yapcak bıssey de yok

sanırım 2012 in ilk gelinlerinden biriyim 22 ocak

waaaawwwww inanmıyorum ne güzel yaaaaa cok az kalmıs canım benım hayırlı olsun ınsallah Allah tamamına erdırsın...
O zaman sen bıze daha ıyı yardımcı olabılırsın sonucta senın hazırlıklar epey bıtmıstır artık dımı canım benım neler yaptın bakalım ya da neler kaldı yapılcak anlat bakalım bızlere

Günaydın 2012 nin ennnn güzel eennnn harika gelincikleriii

ekımın 1/6 i gitti bile

Kızlaarr bence napalım biliyor musunuzz hergün bir yeni konu belirleyelim o konu hakkında konusalım... (bencee)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…