2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Evet az kaldı :) mobilya işlerini dün sonunda bitirebildik..bu hafta beyaz eşyaları alacağız........ düğün mekanı tamam..kına mekanı için birkaç seçenek var arada kalmış durumdayım bir iki haftaya hallolur sanırım :)) halı ve perdeleri en sona bırakıyoruz yani sanırım önümüzdeki ay ev tutulunca olacak şeyler çünkü...ama birkaç ay önceden hazırlıkların büyük bölümünü tamamlamak iyi sona kalırsa düğün heyecanına stres eklenir diye düşündük bir an önce bitirmeye bakıyoruz :)

Son düzenleme:

en güzelini yapıyorsunuz canım benım vallaa :))) bız de beyaz esyalarımızı daha sımdıden aldık en azından onlar aradan cıksın dıyeee...

eee son 3 ay heeyecan doruktadır sanırım dimii ayy biz gorebılecek mıyız o gunlerı yaa hala ınanamıyorum

Biz yaz 2011 yaz aylarında düşünürken birkaç neden yüzünden erteledik o yüzden kış filan demedik aldık tarihi... ama bende nasıl geçer diye üzülürken.. bir baktım eşya almaya başlamışız... o yüzden hiç nasıl geçer diye düşünme canım göz açıp kapanıncaya geçiyor zaten en az 2-3 ay eşyalar,ev,gelinlik,mekanlar vs uğraşıyorsun birşey anlaşılmıyor =)) sizin tarih neydi?
inşallah huzurla, mutlulukla,keyifle geçsin bu zaman hepimiz için

Son düzenleme:

bızım 30 hazıran canım daha nerden baksak 9 ay var :97: ınsallah canım ınsallah keyıfle mutlu gecer de muradımıza ererız....

Bu arada gelınlıgı aldın mııııııııı cok merak ederım ben sımdııı

geçer tatlım hiç merak etme ocak dan sonrası su gibi geçer gider hemde....

Gelinliği henüz almadım şu eşyaları halledip önümüzdeki hafta bakmayı düşünüyorum ona sakin kafayla yani =)) bir iki model var beğendiğim bakalım üstümde hangisi güzel duracak

ınnsaalllaahh canım ağzın bal yesin vallaa

ayyy bıze hemen goster olur mu aldıgın zaman ben mraktan catlarım vallahııı

Günaydın gelincikler

Uzun zamandan beri giremedim özledim sizleri

günaydın canımmm...

Bizde seni özledik nerelerdesin yahuuu neler yaptın var mı bı degsııklık anlat bakalım???

günaydin gelincikleeeeeeer

baharciiiiiiim moralleri ne yapiyoruz yüksek tutuyoruzzz

evet hergün yeni bir konumuz olsun ama bir konumuz sürekli daim olsun oda A$K aaask kokusu vaar havada ask kokusu vaaaaar

zuhalciiiiim heyecan doruktadir o haldeeeeee ay ne hiycanliii

gunaydin kizlar ben pek iyi degilim dun gece cok hastalandim 39 derece ates cikti okusurk hapsuruk derken sabahi zor ettim yanii... cok usuyormm suan.. hasta olmakdan hic hoslanmam ((((((((((((((((

kizlar bu gece hiy uyuyamadim heyecandan askimin ailemle tanismasina iki hafta kaldi veee bomba haber bizde kalacak biz halamda kalicaz bi sokak ileride annemle babamla iyice kaynasicakk insallah:81:

ebrucum çok geçmiş olsun prenssevgilisi seninde hayırlı olsun kaynaşsın bakalım aileler.baharım senlede hiç doğru düzgün karşılaşamıyoz ya özledim vallahi kocaman öpüyorum senide.aramıza yeni katılan arkadaşımız zuhaldi galiba ismin çok az kalmış canım senin ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah 22 ocaktı galiba 2 gün öncesi 20side benim doğumgünüm son bekar doğumgünüm olcak inşallah

gunaydin kizlar ben pek iyi degilim dun gece cok hastalandim 39 derece ates cikti okusurk hapsuruk derken sabahi zor ettim yanii... cok usuyormm suan.. hasta olmakdan hic hoslanmam ((((((((((((((((

ayy canım benim ya büyük geçmiş olsuunnnn :96: şimdi iyisin dimiii??? Allah tez zamanda şifalar versin inşallah canım...

kizlar bu gece hiy uyuyamadim heyecandan askimin ailemle tanismasina iki hafta kaldi veee bomba haber bizde kalacak biz halamda kalicaz bi sokak ileride annemle babamla iyice kaynasicakk insallah:81:

oy oy cok az kaldı canım yaaa hadı bakalım babişle kociş karsılasması nasıl gececek haberdar et bızı ınsallah cok ıyı anlasırlar tatlım

ebrucum çok geçmiş olsun prenssevgilisi seninde hayırlı olsun kaynaşsın bakalım aileler.baharım senlede hiç doğru düzgün karşılaşamıyoz ya özledim vallahi kocaman öpüyorum senide.aramıza yeni katılan arkadaşımız zuhaldi galiba ismin çok az kalmış canım senin ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah 22 ocaktı galiba 2 gün öncesi 20side benim doğumgünüm son bekar doğumgünüm olcak inşallah

aynen canım ya gorusemıyoruz vallahı ben de ozluyorum senı

kizlarrr cok saolun valla sizde dikkat edin salgin her yerde baharcim pek ii deilim yaaaa cok hastayimmmm askimla bulusana kadr iyi olmam lazimmm yoksa bu halde bulusamam ((((((((((((((((

yok bi değişilik canım sadece facebookta ilişkimisi yayınladık onun dışında herkez biliyor du zatende :) sizler neler yaptınız ben yokken

kizlarrr cok saolun valla sizde dikkat edin salgin her yerde baharcim pek ii deilim yaaaa cok hastayimmmm askimla bulusana kadr iyi olmam lazimmm yoksa bu halde bulusamam ((((((((((((((((

Ebrucum geçmiş olsun çok. Bende dün gece rahatsızlandım. zehirlenmişim yediğim pastadan. tuvalete taşındım durdum karnım hala çok ağrıyo. Allah şifa versinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…