- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.101
waaaawwwww inanmıyorum ne güzel yaaaaa cok az kalmıs canım benım hayırlı olsun ınsallah Allah tamamına erdırsın...
O zaman sen bıze daha ıyı yardımcı olabılırsın sonucta senın hazırlıklar epey bıtmıstır artık dımı canım benım neler yaptın bakalım ya da neler kaldı yapılcak anlat bakalım bızlere
Evet az kaldı :) mobilya işlerini dün sonunda bitirebildik..bu hafta beyaz eşyaları alacağız........ düğün mekanı tamam..kına için birkaç seçenek var arada kalmış durumdayım bir iki haftaya hallolur sanırım :)) halı ve perdeleri en sona bırakıyoruz yani sanırım önümüzdeki ay ev tutulunca olacak şeyler çünkü...ama birkaç ay önceden hazırlıkların büyük bölümünü tamamlamak iyi sona kalırsa düğün heyecanına stres eklenir diye düşündüm bir an önce bitirmeye bakıyoruz :)
en güzelini yapıyorsunuz canım benım vallaa :))) bız de beyaz esyalarımızı daha sımdıden aldık en azından onlar aradan cıksın dıyeee...
eee son 3 ay heeyecan doruktadır sanırım dimiiayy biz gorebılecek mıyız o gunlerı yaa hala ınanamıyorum
Biz yaz 2011 yaz aylarında düşünürken birkaç neden yüzünden ertelediko yüzden kış filan demedik aldık tarihi... ama bende nasıl geçer diye üzülürken.. bir baktım eşya almaya başlamışız... o yüzden hiç nasıl geçer diye düşünme canım göz açıp kapanıncaya geçiyor zaten en az 2-3 ay eşyalar,ev,gelinlik,mekanlar vs uğraşıyorsun birşey anlaşılmıyor =)) sizin tarih neydi?
inşallah huzurla, mutlulukla,keyifle geçsin bu zaman hepimiz için
bızım 30 hazıran canım daha nerden baksak 9 ay var :97: ınsallah canım ınsallah keyıfle mutlu gecer de muradımıza ererız....
Bu arada gelınlıgı aldın mıııııııııcok merak ederım ben sımdııı
geçer tatlım hiç merak etme ocak dan sonrası su gibi geçer gider hemde....
Gelinliği henüz almadım şu eşyaları halledip önümüzdeki hafta bakmayı düşünüyorum ona sakin kafayla yani =)) bir iki model var beğendiğim bakalım üstümde hangisi güzel duracak
Günaydın gelincikler
Uzun zamandan beri giremedim özledim sizleri
gunaydin kizlar ben pek iyi degilim dun gece cok hastalandim 39 derece ates cikti okusurk hapsuruk derken sabahi zor ettim yanii... cok usuyormm suan.. hasta olmakdan hic hoslanmam((((((((((((((((
tatlim benim ya cok cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versinnnn kendine tikkat et((((
gunaydin kizlar ben pek iyi degilim dun gece cok hastalandim 39 derece ates cikti okusurk hapsuruk derken sabahi zor ettim yanii... cok usuyormm suan.. hasta olmakdan hic hoslanmam((((((((((((((((
kizlar bu gece hiy uyuyamadim heyecandanaskimin ailemle tanismasina iki hafta kaldi veee bomba haber bizde kalacak biz halamda kalicaz bi sokak ileride annemle babamla iyice kaynasicakk insallah:81:
ebrucum çok geçmiş olsun prenssevgilisi seninde hayırlı olsun kaynaşsın bakalım aileler.baharım senlede hiç doğru düzgün karşılaşamıyoz ya özledim vallahi kocaman öpüyorum senide.aramıza yeni katılan arkadaşımız zuhaldi galiba ismin çok az kalmış canım senin ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah 22 ocaktı galiba 2 gün öncesi 20side benim doğumgünüm son bekar doğumgünüm olcak inşallah
ınnsaalllaahh canım ağzın bal yesin vallaa
Ayyy bıze hemen goster olur mu aldıgın zaman ben mraktan catlarım vallahııı
Günaydın canımmm...
Bizde seni özledik nerelerdesin yahuuu neler yaptın var mı bı degsııklık anlat bakalım???
oy oy cok az kaldı canım yaaa hadı bakalım babişle kociş karsılasması nasıl gececek haberdar et bızıınsallah cok ıyı anlasırlar tatlım
kizlarrr cok saolun valla sizde dikkat edin salgin her yerde baharcim pek ii deilim yaaaa cok hastayimmmm askimla bulusana kadr iyi olmam lazimmm yoksa bu halde bulusamam((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?