2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ebrucum geçmiş olsun çok. Bende dün gece rahatsızlandım. zehirlenmişim yediğim pastadan. tuvalete taşındım durdum karnım hala çok ağrıyo. Allah şifa versinn.

cok saol canim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyor bize gelincikler nazarami geldi ne (( cok gecmis olsun cnm benimm hastaneye falan gittinmi canm ?

021204-

emyay_8990

merve_0

HayatimM

nvnrsm

lilapausee

cmkvsr

melekkkkk

fatovas

f.yigit

tanya

bubabur

balbtb

topige ugramayanlarin listesini yaptimm nerdesiniz siz kizlaar bakiyim neden bi anda kayboldunuz ???????????????? merak ediyoruz sizleriii bi ara ugrayin lutfenn

cok saol canim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyor bize gelincikler nazarami geldi ne (( cok gecmis olsun cnm benimm hastaneye falan gittinmi canm ?

gitmedim canımm. 48 saat geçmese giderdim ama annem nane limon kaynattı iyi geldi cidden. ne varsa bitkilerde var. :94:
sen nasıl oldun canım?

bende bi kaçgünüdr gırmıyorummm ama adımm anılmıyorr nedensee neysee((

bende bi kaçgünüdr gırmıyorummm ama adımm anılmıyorr nedensee neysee((

canim benimm :)))))))))))))))))))))))))) valla listeyi hasta hasta ole ozenmeden yaptim ama seninde oldugunu zaneetim listedee megersem yazmamisim ( cok ozurdilerim ama aklimdaydin ceren napti acaba isi nasil kocisle arasi nasil dugun hazirliklari nasil diye hep dusunuordummmm

gitmedim canımm. 48 saat geçmese giderdim ama annem nane limon kaynattı iyi geldi cidden. ne varsa bitkilerde var. :94:
sen nasıl oldun canım?

anladim canim ama sen yinede 48 saat sonra bi rahatsizligin olursa mutlaka git tatlim ihmal etme canim.. gelin olcaz daha :)))) kesinlikle bende sabahdan beri ihhlamur nanelimon surekli iciyorum gercekden iyi geliyor.. RABBIM NE NIYMETLER VERMIS BIZE SUKURLER OLSUN DAGI TASI TOPRAGI HAZINE

selam kızlar. yoğunluktan giremiyorum hiç foruma işten kafam kalkmıyor. hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum öncelikle... nasıl keyifler, eşlerle durumlar nasıl, hazırlıklar iyi gidiyomu???

ebrucum uğramayı bende çok istiyorum ama akşama kadar okuldayım gelincede yorgun düşüp direk uyuyorum...ben iyiyim sizlerde iyisiniz inşlh aşkımlada aram allaha şükür iyi yani tam gaz yola devam

merhaba 2012 gelinleri.. 1 aylı ktaze gelin olarak bu güzel yolda hepinize iyi şanslar. Fotoğrafçınızı filan ayarladınızmı dış mekan çekimi isteyenler albümde fotolarım var. Dış mekan çekimlerini beğenirseniz eğğer fotoğrafçımı tavsiye edebilirim.

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım hepinizi şimdiden tebrik ediyorum allah utandırmasın allah tamamına erdirsin.
benimde 2012 ekim ayı ama net olarak gününü belirlemedik hazırlıklara yavaş yavaş başladık beyaz esyalara bakıyoruz şimdiden çok heycanlıyım.

aramiza hosgeldin tatlimmm... hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey gonlunce olur.. dugun mekaninizi ayarladinizmi nisanlimisin ? biraz bahsedermisin tatlimm hazirliklarin ne durumda ceyiz falan : )

kıslar nasılsınız ya bişey sorcm ev eşyalarınızı masrafları kim yapacak ya eğer biz yaparsak bu yükün altından kalkamazyız nolck bilyorum babası hep bize yüklerse maf olrusss uff düşün düşün habire sizinkiler napck söyleyin bakalım

yokk tatlımm ölesine takıldımmmm sadecee:))napıyımm canımm işten eve geçince yorgunluktan uyuya kalıyorum bünyem alısamadı daha:)koçişle aram bi düzeliyoo bi bozuluyooo hazırlıkta suaralar düğün tarihinii koymaya çalışıyoz başka kasım gıbı insallah beyaz esyamızı alıcazz öle tatlımm işte sen napıyosunn nasılgıdıyoo??

valla canımm biz herseyımıız ortakk alıyoruz :)yani kendimiz buyukleri sokmadık araya:)

:))))) anladim canim benimm... hadi bakalim hakkinizda hayirlisi olsun.. ramazandan once olur insallah dugununuz. en kisa zamanda evlenip kocisine kavusursun :))) bizimde planimiz sole.. ekim sonuna kadar dugun mekanini ayarlamaya calisicaz. aralikda beyaz esyayi alalim diyoruz.subatta nikah islemlerine basvuru yapcaz 9 hziran icin :) nisanda ev tutulcak.ev tutuldukdan sonra hemen mobilyalar alincak falan filan derken dugun olcakkkk :)))))))))))))))))))))))))) INSALLAHHH ALLAHIN IZNIYLE

merhaba canımm actığın konulara baktımda izmirde yaşıyosun galiba evininn fotolarına baktımmAllah ağız tadıyla otutdursunnn:)mobilyalarını nereden aldın veee dış çekimm için tavsiyenii bekliyorummm :))

insallahh kuzum yaa:))))evv için erken degilmıı yaa mayıs gibii olsa daha ii olmazmıı valal ben bian için içine girip orada yaşamak isterimm dayanamamm:)))))

aramiza hosgeldin tatlimmm... hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey gonlunce olur.. dugun mekaninizi ayarladinizmi nisanlimisin ? biraz bahsedermisin tatlimm hazirliklarin ne durumda ceyiz falan : )

yok biz nişan yapmadık ailelerin durumdan haberi var biz temmuzda yüzük takıp ekimde düğün yapmayı düşünüyoruz kendimin bi çok şeyim hazır ufak tefek eksiklerim var bide yatak odası takımını ben alıcam ama rengini beyaz düşünüyorrum nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…