2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

insallahh kuzum yaa:))))evv için erken degilmıı yaa mayıs gibii olsa daha ii olmazmıı valal ben bian için içine girip orada yaşamak isterimm dayanamamm:)))))

ya dedik erken tutalim tadilati varsa onlari halledelim badanasi boyasi yaws yaws esyalarida yerlestirelim :) hersey 1 ay onceden bitmis olsn istiyorum ama kocis diyo ben o evde kalirim ama ben istemiyorum kalmasini :) ev batar yani o kalirsa.. cok dagiinik bi insan :)da kendisi

hakkinda hayirlisi olsun tatlimm... bende elimden geldigi kadar aliyorum ediyorum . ama sanki hicbisey yok gibi ddaha cok eksigim var.. actigim konularda ceyizlerimi gorebilirsin aldiklarimi .. bende yatak odasini beyaz istiyorum ama sirf beyaz deil. beyaz gri olabilir. ki ole olucak galiba beyaz oldugu zaman her reng katabilirim diye dusunuyorum. benim hayalim beyaz gri yatak odasi.. cicekli perdeler pubra pembesi ucuk renklerle odayi taamamlamak istiyorum baakalim insallah istedigim olur ...

umarım herşey gönlünce olur bende beyaz mor düşünüyorum yatak örtümüde kırık beyaz aldım her renkle kullanabilmek için pudra pembesiyle çok güzel duracağında eminim bide ben tülümü iki yandan asmalı istiyorum yani böyle ) ( iki ters parantez gibi bıraktığımda yere kadar dümdüz olucak o şekilde çok güzel duruyo sende bi araştır bak istersen altına stor koyuyorlar böyle desenli falan tülün içinde pullar var gümüş rengi.

anladim cnmm bakarim o modellere de ben tulde pul falan tercih etmicem galiba sadece olucak hepsi
Eki Görüntüle 268713
resimlerdeki gibi biseyler dusunuyorum sizce nasil olur kizlar bu tarz perde modelleri cok hosuma gidiyo huzur verici gibi geliyo bana ucuk renkler oldugu icin ?

Son düzenleme:

tatlım izmirde deil manisanın bi ilçesindeyim ben. Ama gelinliğimi izmirden kemeraltında bi modaevinden aldım. Eşyalarımıda burdan aldım salon takımım rendi mobilya. Albümümde düğün fotoğraflarımda var baktınmı bilmiyorum. İstanbulda oldu çekimler. Eşim oralı. resul hastürk diye bi fotoğrafçı. Ama çok eğlenceli bi insan. rahat rahat poz verebildim yani.Çok eğlendim.Kesinlikle dış çekimi öneririm. eğer düşünürsen telefon numarasını veririm.

hımmm anladımmm canımmm:))ama bakamadımm fotolarına albume gırdımm abkıyorum ama bulamdımm dur bidaha bıı tarayımm.bişidicwem mahsuru yoksa dış çekim için ne kadar bıı fiyat verdinizz:))

kızlar slm . ben bu aralar işte feci yoğun olduğum için giremedim siteye. Sabah 9 akşam çıkış saatimiz belli değil bazen 11 bazen 12 oluyor bu çıkışlar günd 14 saat çalışıyorum resmen. Şirketin bir denetimi var inş. iyi geçerde biz bu yoğunluktan kurtuluruz. Normale döndüğüm zaman yeniden görüşürüz inşallah.

kızlar bir şey merak ettim. size sormak istedim kına gecesi adetlerinizi merak ediyorum. her yörenin farklıdır ya da özel birkaç şey vardır yapılan. belki sizler farklı bir şey yapmayı düşünüyosunuzdur. herkes paylaşırsa çok hoş olur sanırım. adetleri bilmeyenler de öğrenmiş olur

bizimki normal kınada kız bindallı giyer tabi isterse kınaya giderken davul zurnayla kızın kapısından alınır kız yakın yerden tutarız genelde kına gecesi mekanını davul zurna önde kız arkasında yürüyerek mekana gidilir işte eğlenilir falan kına yakılmadan önce kayınvalide çağrılır kız elini açmıyor falan diye öyle he bide kız o gece yakın arkadaşlarıyla beraber yatar bizde çok öyle bişey yok yani

ben ilk kez senden duydum kızın arkadaşlarıyla yattığını güzelmiş

iyi aksamlar kizlar baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen neden bugun topige girmedin bakiyimmmmmm :)))) cabuk solee

kizlaaaaar bugün regl oldum yani dün oldum ama bugün pilates bile yarim kaldi yapamadim bende dusumu alip buraya geldimmm birazdanda cayimi aliriiiiiim

Ben geldim ama kimsecikler yok :26:

Bugün bütün gün yattım kızlar işyerinden de izin aldım rahatsızım diye... Rahatsız değilim ama birkaç gündür içimde inanılmaz bi sıkıntı var hayra yoruyorum sürekli inşallah öyledir... Ama bu sıkıntı beni o kadar çökertti ki hiç bu kadar durgn ve moralimin bozuk olduğunu bilmem.. Etrafımdakıler de ozellıkle nısanlım neden sureklı sınırlı ve aglamaklısın dıye soruyor ama cevap veremıyorum.. noluyor bana bir türlü anlam veremıyorum

Sizleri çok özlüyorum... Ben yokken yazdıklarınıza baktım. Aramıza yenı katılan gelıncıkler var hoşgelmişler, Allah tamamına erdirsin inşallah... Kına gecesi içinde adetleri sormuş bir arkadaşımız ona ben de cevap vereyim: Kına gecesını kız tarafı organıze eder bızım burda genelde kızın kapısının onunde yapılıyor kına gecelerı... Orkestra tutulur ve gelın ılk olarak abiyeyle çıkar ve damatla dans eder sonra damat arkadaslarıyla bır kenara cekılır ve onlarda kendı aralarında eglenırler bı nevı bekarlıga veda partısı gıbı... Kına zamanı gelınce gelın eve gırıp bındallısını gıyer kınayı yenge yakar ve arkadsları gelını kaldırırlar damat gelıp kızı onların elınden kucagına alır ve ındırır... Sonra damatla gelın ıkı donerler ve dmat yıne arkadaslarının yanına gıder kadınlar gene eglenceye devam ederler... Gece 2 3 cıvarıda gelın ve arkadasları ellerınde dümbelekle damatın evine haklamaya gıderler manilerle.. Ve gece son bulur... Gelın arkadaslarıyla sabahlar cogu zaman damatta arkadaslarıyla ertesı gun herkes pert bır vazıyette dugun hazırlıgı yapar :))) Bız de boyle kızlar bastan sona anlattım valla... Ah o gunlerı gorebılsek bi artık :26:

iyi düşün iyi olsun canım. öyle gelip geçici bir sıkıntıdır. üzme kendini. güzel şeyler düşün hep... kına gecesi cevabın için teşekkr ederim. bizde yenge yakmaz kınayı genç kızlar yakar. kadınlar erkekler de birlikte eğlenir. gece sonunda damadın evine gdilmesini de ilk senden duydum keyifli olur ama iyiymiş

bahar cnm msn giremiom yine hata veriyo hayirdir ne oldu sana bole nedir icindeki sIKINTI ?

bizim kina geceleri.normal olur ozel bisey yok yani kina yeri tutulur. gelin kiz abiyesini giyer kina yerine gidilir muzik falan vur patlasin cal oynasin :) eglenirler..sonra kiz bindallisini giyer genc kizlar ellerinde mumlar bi kizin elindede tepsi olur sira halinde gelinle birlikte sahneye dogru yururler kina sarkilari soyluyerek tepsi butun genc kizin elinden gecer sonra gelin ortaya oturur.varsa yengesi kinayi yakar.kavinvalide kizin eline altin vs.bisey koyar. o sira damat kizin yanina gelir.sonra gider:) sonra eglenceye devam ediilir.falan ffilan iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…