2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aaaaaaaaaah ahhhhkıs darısı bna bizim buluşma 123 gn var daaa
ay kıs inş hayalinde gibi geçer inş

cok sagol canim benimmm insallah cabuk cabuk gecer su gibi ben 156 gün nasil dayandim hala aklim almiyor iste iki hafta önce askitosun yanindayken dalip dalip kendime geliyordum askim geldin yanimdasin diye oda ayni sekil hala cikamadim ben psikolojisinden

bak 9 gün kaldi bileeee tekrar görüsmemize nisana bugün tam 3 hafta varrr

nazar değdirme kıs düğün ne zaman

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnn nasilsinizzzz..of ben hala iyilesemedimmm oksuruk ates grip halsizlik ... askimin gelmesine 2 gun var insallah iyilesirimde bulasabilirim kocisimle cok ozledim onuu.. ozlemmmmm ahh cok az kalmisssss hadi bakalimmm... sen hele bi git sonra gell tum detaylari bize anlat resimlerde koy merak ederiz biz... bubabur.. o rezalat diyen kisiler asil rezalet bence.. dernekde nisan yapmasi neresi rezalet ya sanki kendileri ciragan sarayin nisan yapmisda alla ala ay cok sinirlendimm ...valla .. yaa yap kiz kimseyi dinleme nisan senin nisan deilmii istedigin yerde yaparsin istersen dernekte istersen.. baska yerde gelene kapin acik gelmeyene eyvallah dersin bpsverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canım içimi rahatlattınız.buluşma yaptınız mı topictekilerde

biz çok iştahlıyız ama zayıfız canım. kilo almıyoruz bünye olarak. sporu ve dansı da çok severiz. aşkım taş gibi bir vücuda sahip. patlayıncaya kadar yese de bişey olmuyo yani sorun yok

biz çok iştahlıyız ama zayıfız canım. kilo almıyoruz bünye olarak. sporu ve dansı da çok severiz. aşkım taş gibi bir vücuda sahip. patlayıncaya kadar yese de bişey olmuyo yani sorun yok

hani sizede sordum ya dernekte nişan nasıl olur diye işte bunu mahallede duyan bikaç kişi rezalet dedi ve tüm moralim bozuldu
hiç düşünmüyola kalbi kırılır mı diye

İnsanlar bu canım ya derler normaldir
Vallaa hiiiiçççç takma kafanaaa... biz de kına gecesını kapının onunde yapıcaz dıye ayıplayanlar var ama umrruuuumm değil valla ben kendime ve mutluluguma bakarım sen de oyle yapp... Ve emın ol kedi ulasamadıgı ete mundar dermiş onu dıyenler senı kıskanan ınsanlar sen de o yuzden gogsune gere gere yap nısanını dernekte değmez tatlım kimsenin lafını takmaya değmez mutlulugunuzu kimse bozmasın izin verme

ayy ne guzel benım askım da yıyemıyor kılo da alamıyor zayıf bır de fitness a basladı sımdı.. Gerci o bıraz sısırdı onu daha da yakısıklı oldu yanı dogruya dogru sımdı. Ama ben cok pıs bogazım ya cok yıyorum ve 1 senede 5 kılo aldım :26: Sımdı plates topu aldı askım bana bakalım ınsallah guzel sonuc verır

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nazar değdirme kıs düğün ne zaman

maasallah maasallahh

canim benim yaaaa Allahiiim acil sifalar versin bir an önce iyiles insallah,....bende heyecanliyimm nisana 3 hafta var hala elbise bulamadim alamadim

kızlar eylül gelini olacak olan var mı? ben eylül gelini olmak istiyorum 2012'de. inşallah gerçek olur

kızlar bugün sözüm var çok mutluyum çalışan gelin ya olamaz erken çıkacam bugün

citl cimmmm cok sevindim canim benim insallah süper bir sekilde atlatirsinnnnnn bu söz möz isleriniiii

benim nisana 3 hafta kaldi deliriciiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…