- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.181
evet tatlisimmmm iki hafta önce kocisimin yanindaydim bi hafta 9 gün sonra yine bulusuyoruz nisan telaasesi var birazciiiiik
aaaaaaaaaah ahhhhkıs darısı bna bizim buluşma 123 gn var daaa
ay kıs inş hayalinde gibi geçer inş
cok sagol canim benimmm insallah cabuk cabuk gecer su gibi ben 156 gün nasil dayandim hala aklim almiyor iste iki hafta önce askitosun yanindayken dalip dalip kendime geliyordum askim geldin yanimdasin diye oda ayni sekil hala cikamadim ben psikolojisinden
bak 9 gün kaldi bileeee tekrar görüsmemize nisana bugün tam 3 hafta varrr
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnn nasilsinizzzz..of ben hala iyilesemedimmm oksuruk ates grip halsizlik ... askimin gelmesine 2 gun var insallah iyilesirimde bulasabilirim kocisimle cok ozledim onuu.. ozlemmmmm ahh cok az kalmisssss hadi bakalimmm... sen hele bi git sonra gell tum detaylari bize anlat resimlerde koy merak ederiz biz... bubabur.. o rezalat diyen kisiler asil rezalet bence.. dernekde nisan yapmasi neresi rezalet ya sanki kendileri ciragan sarayin nisan yapmisda alla ala ay cok sinirlendimm ...valla .. yaa yap kiz kimseyi dinleme nisan senin nisan deilmii istedigin yerde yaparsin istersen dernekte istersen.. baska yerde gelene kapin acik gelmeyene eyvallah dersin bpsverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadı gözünaydın canım şimdiden :)) bence yaptıkların yeterli bu kadar iştahlı mı kız senin kociş benimki tam aksine hiç ymez direk tıkanır... bence yeterlı canım ama yıne de sen bılırsın... menü baya zengin yalnız iştahım kabardı vallaa
Hadı gözünaydın canım şimdiden :)) bence yaptıkların yeterli bu kadar iştahlı mı kız senin kociş benimki tam aksine hiç ymez direk tıkanır... bence yeterlı canım ama yıne de sen bılırsın... menü baya zengin yalnız iştahım kabardı vallaa
hani sizede sordum ya dernekte nişan nasıl olur diye işte bunu mahallede duyan bikaç kişi rezalet dedi ve tüm moralim bozuldu
hiç düşünmüyola kalbi kırılır mı diye
biz çok iştahlıyız ama zayıfız canım. kilo almıyoruz bünye olarak. sporu ve dansı da çok severiz. aşkım taş gibi bir vücuda sahip. patlayıncaya kadar yese de bişey olmuyo yani sorun yok
nazar değdirme kıs düğün ne zaman
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnn nasilsinizzzz..of ben hala iyilesemedimmm oksuruk ates grip halsizlik ... askimin gelmesine 2 gun var insallah iyilesirimde bulasabilirim kocisimle cok ozledim onuu.. ozlemmmmm ahh cok az kalmisssss hadi bakalimmm... sen hele bi git sonra gell tum detaylari bize anlat resimlerde koy merak ederiz biz... bubabur.. o rezalat diyen kisiler asil rezalet bence.. dernekde nisan yapmasi neresi rezalet ya sanki kendileri ciragan sarayin nisan yapmisda alla ala ay cok sinirlendimm ...valla .. yaa yap kiz kimseyi dinleme nisan senin nisan deilmii istedigin yerde yaparsin istersen dernekte istersen.. baska yerde gelene kapin acik gelmeyene eyvallah dersin bpsverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bugün sözüm var çok mutluyumçalışan gelin ya olamaz erken çıkacam bugün
adına çok sevindim canım. başladığı gibi devam etsin inşallah mutluluğun :)
kızlar bugün sözüm var çok mutluyumçalışan gelin ya olamaz erken çıkacam bugün [/Q
Günaydın kızlarr..
hayırlıolsun alah tamamına erdirsin allah utandırmasın allah bir yastıkta kocatsın inşallahdarısı başımaaa :86:
kızlar eylül gelini olacak olan var mı? ben eylül gelini olmak istiyorum 2012'de. inşallah gerçek olur
maasallah maasallahh
canim benim yaaaa Allahiiim acil sifalar versin bir an önce iyiles insallah,....bende heyecanliyimm nisana 3 hafta var hala elbise bulamadim alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?