2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

"eylül gelini" tabiri bana çok romantik geliyor
ama çok erken ve ani gelişti, hiçbir hazırlığım yok nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum, düğünü nasıl yapmak istediğimi... artı çok pahalı oluyor hesaplayınca, Allah yardım etsin :)

sen nasıl bi elbise istiyorsunki canım ?

canim benim ah bir bilsem nasil birsey istedigimi cumartesi cikicam bakalim yakisani alicam ama abartili istemiyorum kabarik falan olmayacak bir iki modele bayildim ama siyah bilemiyorum nasil olur siyah ama belinde böyle kusak gibi birsey var kirmiziiii anlatamadim galiba resminimi eklesem bilemedim simdi

amiiiiin Allah hepimizin tüm yuva kuracaklarin yardimcisi olsun insallaah:79:

amiiiiin Allah hepimizin tüm yuva kuracaklarin yardimcisi olsun insallaah:79:

aminn canımm allah hepimize yardım etsin bizde dun beyaz esyalarımızı aldık yavaş yavaş ödemeye başlıcaz destek olucak kimsede yok napıcaz bilmiyorum düğün çok masraflı sıfırdan ev kuruyosun bide çok zor.
bence elbiseni siyah alma bu senin nişanın biraz yasta gibi durur siyah ağırdır ama bu gibi durumlarda bence daha canlı renkler olmalı nerede oturuyosunn canım eğer ist sa yer önerebilirim

almanyadayim ben canim ama ist da yer önerebilirsin banaaa daha cooook abiye gerekiyor kardesim evlenecek kuzenim falan filan

bnde seni merak ediyordum yahu:)
burdamısın:)
ablan işi olunca 2012mi oldun

bu kadar bekledim, inşallah mutlu olurum, mutlu olmazsa sevdiğimi dövcem
sen de mutlu olasın canım inşallah, herkes mutlu olsun :)

amin inş. bnm daha çok var:S
2013 bile olmaz belkim..
sorunlarda var aramızda:S
bakalım hayırlısı

kizzzz biliyorum orayiiiii ben mart ayinda kardesimin nisanina oradan aldim elbise harikaydi bu sefer gittim ama param yoktuuuu alamadan geldimmm zaten zeliha hanim var cok ilgili cok seviyorum o magazada baskada abiye magazasi bilmiyorum:44:

selammm kizlarr nasilsiniz bakalimm....yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorummm.... hava feciiiii sekilde yagisliiii ((((((((((((((((((((((( pofff havada karanlik icim daraldi yahu kocisimide ozledimmm offffffffffffffffffffff hadi yaa gelsin su 2012 yeter yahuuuuuuuu :))):)))))))))))))))))))))))))

Evet hemde suan okadar fena yağıyoki benimde içim daraldı yaz gibisi yok

kizzzz biliyorum orayiiiii ben mart ayinda kardesimin nisanina oradan aldim elbise harikaydi bu sefer gittim ama param yoktuuuu alamadan geldimmm zaten zeliha hanim var cok ilgili cok seviyorum o magazada baskada abiye magazasi bilmiyorum:44:

pasajın içinde çok fazla abiye mağzası var zaten canım bide ümraniyede biyer vardıda ismini şuan hatırlayamıyorummm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…