2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen gecenın o sessızlıgınde kızlrla eglene eglene gidiliyor ve bütün aileden bahşiş topluyor arkadaşlar iyi yani hep iyi şeyler düşünmeye calısıyorum canım ama anlam veremıyorum ya sankı ıcıme seytan kactı tobe tobe :26: herkesı azarlamalar sureklı alınganlık nedır bu anlamıyorum yaa... nısanlıma sureklı bahane buluyorum her soyledıgıne kzııyorum alınıyorum o yuzden aramızda lımonılesmeye baslıyor artık ama onune gecemıyorum bu durumun.. Acaba bır psikiyatriye gozuksem mı kı bıraz daha devam ederse dusunucem gercekten :26:

bahar cnm msn giremiom yine hata veriyo hayirdir ne oldu sana bole nedir icindeki sIKINTI ?

Bılmıyorum kı tatlım ya ıcımdekı sıkıntı benı yedı bıtırdı gunlerdır bir anlasam

arkadaşlar günaydın,
öncelikle hoş bulduk hasta olan arkadaşlarımada geçmiş olsun dileklerimi iletiyim.
baharyayla acaba kafan mı karışık senin ? mutlaka ters giden bişeyler varki sen kendini böyle hissediyorsun yada bağzı şeylerden çok yoruldun. mücadele ettiğin şeyler olabilir yada kafanı kurcalayan bişeyler bunları düşündünmü peki bi kendini yokladınmı?

kızlar bi fikir geldi aklımıza ümraniyede sivaslılar derneği 250 ye tutulmuştu geçen sene görümcemde sadece yakın akrabala en fazla 100 kişi olcak bilgisayardan müzik kuru pastala meyve suları tek katlı pastayla nişan olurmu...:18::18:
bende professional makine va onlada sahilde çimlerin içinde çekiliris diyorum nası fikir

hele sukur yaa ses cikti :)))) nasilsiniz kizlar beni sorarsaniz hastayimmm grip oldum atlatamadim daha ((( bubabur -- nisan icin dernek gayet uygun olur canim bizdede derneklerde nisan yaapanlar oluyo gayet guzel oluyo herseyini tam olarak ayarla organize et olmadi orkestra tutarsin.. daha iiyi olur bende uygunda fiyati olabilir yani

Son düzenleme:

canım sanırım kafam karışık benim haklısın.. cok dusundum neden boyleyım diye ve kafamı bırseylerın ıyıce bulandırdıgını farkettım... nısanlımla ılgılı degıl aslında ama tam olarak aılemle ya da arkadaslarımla da sorunum yok o kadar buyutecek... bugun psıkıyatrı bı akrabam var onunla konustum yol ustu evlılık sendromuna gırıyorsun sanırım sen cok dusunmekten oluyor ama daha derıne ınmek gerek dedı yol ustu olmaz dedı haklı tabıkı ama ne bıleyım psıkıyatrıye gıdıp gıtmemekte kararsızım acıkcası ama baska turlu de tam olarak neyım oldugu ortaya cıkmayacak sanırım canım... :26:

Selam gelıncıkler... Ben yokken kımsecıkler takılmıyor yahu buraya benı mı beklıyorsunuz gunduzlerı bakıım cicişler yerim sizi ben

bharrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiz nerelerdesin sen sen yoksan bizde yokuz :)))

kızlar çok şükür geliyor nişanlım yarın. hazırlık yapıyorum. baklava yaptım. biraz dinlenip mantıya başlıycam. yarın da sabah kalkıp yapraksarma yapcam. sonra da bilmiyorum ne yapsam. birkaç meze yapcam çorba da yapcam. sevdiği iki çeşit salata yapcam. başka ne yapayım akıl verin

Hadı gözünaydın canım şimdiden :)) bence yaptıkların yeterli bu kadar iştahlı mı kız senin kociş benimki tam aksine hiç ymez direk tıkanır... bence yeterlı canım ama yıne de sen bılırsın... menü baya zengin yalnız iştahım kabardı vallaa

cerencimmm iyi gibiyimmm grip oldumda kac gundur atlatmaya calisiyorummm... ama iyi gibiyim simdilik sen nasilsin nasil gecti gunun yorucumuydu ?

güüünnayydınnn kızlarrr:)))herkese iii güsell mutluusağlıklııı vee hayırlıı hafta sonlarıııııı:))ebrucummm gemışş olsunnn kusumm yaa:)ıhlamur iççç kusummm ama doktorda gtt ii olursunn insallahhh canımm:)) işte okadar yoğunuz kii anlatamamm eve geip direk atıyorum yataga kendimii.:)))

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım....başkalarının laflarıyla boğuşuyorum ben

güüünnayydınnn kızlarrr:)))herkese iii güsell mutluusağlıklııı vee hayırlıı hafta sonlarıııııı:)) işte okadar yoğunuz kii anlatamamm eve geip direk atıyorum yataga kendimii.:)))

günaydın canımmm... Aman iş olsun da yeter ki yorulmaya razıyız bebiş yaaa... Sana da iyi haftasonları diliyorum canım benimmm

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım....başkalarının laflarıyla boğuşuyorum ben

günaydın canım ıyılık sımdılık sen nasılsın bakalım??? Kimlerin laflarıyla boğuşuyorsun sen bakiim hayırdır canım ???

bugün birde ablamin kadinlar günü var bakiiim neler olacak bazen eglenceli olabiliyor halleri bu arada son 9 gün askitosu görmeye kalan zamannnn

hani sizede sordum ya dernekte nişan nasıl olur diye işte bunu mahallede duyan bikaç kişi rezalet dedi ve tüm moralim bozuldu
hiç düşünmüyola kalbi kırılır mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…