2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hayırlı olsun tatlım tüüüüüüüüüm ayrıntıyı haber ver kıııs bubabur gel de msjla

canım siyah giyme. sen bana boyunu kilonu vücut tipini falan anlat ya da fotonu koy. istersen özelden yaz. ben sana biraz fikir vermeye çalışayım. fena bi tasarımcı değilimdir yardımcı olabilrim istersen

offf ya girmediğim zaman yıgınlaa sayfa olur gıresım tuttu topike kimsecık yokkk

huhuuuuu kizlarrrrr nerdesinizzzz bakalimmm....... kimsecikler yok burdaa nerde o eski sohbettlerrrrr..... herkes kacmismi burdan ne eger oyleyse cok kirilir ve dariliriz haberiniz ola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasılsın ebruu?sana bişey sorayımm kimsecıkler yokkben tost makınesi kettl ve brendr seti alma istıyroum sen hangı markayıı önerirsin bana:?

nasılsın ebruu?sana bişey sorayımm kimsecıkler yokkben tost makınesi kettl ve brendr seti alma istıyroum sen hangı markayıı önerirsin bana:?

iyim cnm sen nasilsinnn... tefalin tost makinasi var kenarsizz.. ben ondan oldim 300 tl di galiba ama biraz pahali cok kibar kenarlari yok.. fazla buyuk deil.. kettl da tefaldan alabilirsin.. blenderda ben braun aldim. annemde yengemde braun kullaniyo memnunuz bebiss.. tavsiy edebilirim...

canım siyah giyme. sen bana boyunu kilonu vücut tipini falan anlat ya da fotonu koy. istersen özelden yaz. ben sana biraz fikir vermeye çalışayım. fena bi tasarımcı değilimdir yardımcı olabilrim istersen

kiiiiiizzzz sen bize ilk sayfalardada fikir vermistiiiiin dur ben sana özelden resim atiiiiiim

Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm ben geldim ama burda yine kımse yokk öyle uykusuzumki zor kalkıp ise geldimm bu hafta geçmez artık.. :96:

gunaydin kizlarr nasilsinizz yine burda kimse yokk(((((((((((((((( bahar sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cilt sozun olmus tebrik ederim nasil gecti ortam nasildii.... heycan varmiydii :)) anlat bakalim detayliii

gunaydin kizlarr nasilsinizz yine burda kimse yokk(((((((((((((((( bahar sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cilt sozun olmus tebrik ederim nasil gecti ortam nasildii.... heycan varmiydii :)) anlat bakalim detayliii

kızlar hepinize teşekkür ederim herşey çok güzeldi biraz hüzünlendi ailem verildi die oda mutluluktan henüz daha erken diolardı oldu herşey güzeldi darısı bizim bekarlara kıslara sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…